2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@elebe ahoj elbe nemaj depku... neboj pride tp ked tp ma prist... si zober ze my sa snazime uz vyse roka a stale nic.... aj tak nehadzem flintu di zita.... jedneho dna to pride....
@drobik1 chceli by sme si s mm adoptovať dieťatko bez ohľadu na to, či budeme mať aj nejaké biologické. tu na MK my baby povedali, že nevadí keď bývame v zamestnaneckom, že žiadosť môžme podať aj tak, tak to čítam a uvidíme, možno po lete dáme už aj žiadosť, veď čakacie doby sa niekedy počítajú aj na roky
@jafnka no vidis...ale verim tomu, ze aj ty sama si budes chciet nakupit nieco...ja mam toho tiez jednu kopu, co nebolo vobec nosene, ale aj tak chcem nieco pre svoje prve babatko kupit... to je taky, ja neviem...proste je to nase prve, a teda my mu nakupime 🙂
@milagros no ja ti verim, ja sice na tie povery neverim,ale moj manzel trosku ano...tak radsej neprovokujem 🙂
@gloria9 no mne to zatial ide straaasne pomaly.... a do 25 tyzdna nevydrzim 🙂 a co sa tyka toho "aby sa nieco nestalo" tak tuto vec nechcem riesit,lebo cim viac myslis na to ze sa nieco moze stat...tym skor sa to stane..
@rakovcanka však jasné, že aj ja budem kupovať 🙂 už sa na to teším 🙂 ale je fajn, že už niečo aj budem mať po neterkách
a ty ako? ranné nevolnosti máš? už si bola aj na utz?
@jafnka no tak to vies ze je to fajn...aspon trosku usetris... a nevolnosti mam, niekedy aj cely den mi je blbo, ale nastastie nezvraciam 🙂 a ano uz som bola na utz, babo ma 9mm a srdiecko nam bije ako zvon...17.juna som objednana na odbery a potom uz konecne dostanem tehu vodicak :D
@rakovcanka akurat citam...vy si chcete adoptovat babo?
@rakovcanka tak to je super, gratulujem 🙂
tak chceli by sme, zatiaľ len zbieram info lebo sme sa ešte presne nedohodli, že kedy začneme vybavovať, ale asi už po lete keďže čakacia doba môže byť rok ale kľudne aj 2-3 roky
@jafnka aha...a prepac ze sa tak hlupo pytam, ale vy nemozete mat vlastne? alebo uz sa vam nechce cakat?

@drobik1 Ahoj bola som na PN a nemala som pristup na net:(