icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

saska697
31. máj 2011

@drobik1 Ahoj bola som na PN a nemala som pristup na net:(

elebe
31. máj 2011

@drobik1 ja viem iné mi neostáva ☹ ☹ ja mám niekedy pocit že sa to nepodarí nikdy ☹ ☹

elebe
31. máj 2011

@jafnka no z takouto náladou ani neviem či niečo kúpim 😖 😖 ráno jak som sa zobudila bolo všetko v poho a potom bum a neviem sa naštartovať ☹

drobik1
31. máj 2011

@saska697 jeej no aspon si si oddychla. 😀

drobik1
31. máj 2011

@elebe neboj bude to dobre vyjdes von a slniecko ti da energiu.. 🙂 poznam to aj ja mavam take stavy obcas..hlavne nemysli na zle veci a uvidis ze sa vsetko podari... 🙂

elebe
31. máj 2011

@drobik1 no tak to dúfam,lebo teraz som jak lemra ☹ ☹ už som z toho unavená,človek stále čaká dúfa a nakoniec je ajtak všetko naprd ☹ ☹

jafnka
31. máj 2011

@elebe aj také dni bohužiaľ sú, ale ani tie netrvajú večne, ani sa nenazdáš a budeš sa usmievať 🙂

jafnka
31. máj 2011

@drobik1 ako včera, svokra sa ukázala?

drobik1
31. máj 2011

@jafnka ale nie ona mala prist az dnes ale kedze sa neozvala tak nepride..hihi 😀 tada dufam nie som doma..a ty uz si upratala?

drobik1
31. máj 2011

@elebe hm neboj takych nas je tu viac urcite.. 😉 ale naozaj aj zle dni prejdu a raz pride den ked budes najstastnejsia na svete..urcite.. 🙂 🙂

elebe
31. máj 2011

@drobik1 no niekedy si maslím že ten deň hádam ani nebude.....priateľ keď vidí malé dievčatké tak slintá jak doberman a mne je potom len do plaču že som jalová krava ☹ ☹ 😢

drobik1
31. máj 2011

@elebe hm tak je to tazke ale naozaj musis verit a nevzdavat sa.. 😀 urcite budes aj ty raz tou naj maminou na svete.. 🙂 🙂

elebe
31. máj 2011

@drobik1 ja tomu nerozumiem,niekomu sa zadarí ani nevie ako a prečo aj ja tak nemôžem byť? prečo musím mať vždy všetko také ťažké ☹ ☹

drobik1
31. máj 2011

@elebe hm tak nato ti asi neodpoviem ani ja..zial je to tak..len Boh vie preco.. 😎 neboj my sme sa tiez natrapili kym sme mali maleho cakali sme 2 roky a nic..ked som to uz vzdala tak sup a bolo.. 😀 a teraz tiez nic.. 😠

jafnka
31. máj 2011

@drobik1 no zatiaľ som len poliala kvety a namočila handru 😀
som sa začítala do info o adopcii

lusinda1989
31. máj 2011

@elebe ahoj elbe nemaj depku... neboj pride tp ked tp ma prist... si zober ze my sa snazime uz vyse roka a stale nic.... aj tak nehadzem flintu di zita.... jedneho dna to pride....

drobik1
31. máj 2011

@jafnka hm no super hlavne ze kvety maju vodu.. 😀 no a co ty rozmyslas nad adopciou ci??

jafnka
31. máj 2011

@drobik1 chceli by sme si s mm adoptovať dieťatko bez ohľadu na to, či budeme mať aj nejaké biologické. tu na MK my baby povedali, že nevadí keď bývame v zamestnaneckom, že žiadosť môžme podať aj tak, tak to čítam a uvidíme, možno po lete dáme už aj žiadosť, veď čakacie doby sa niekedy počítajú aj na roky

drobik1
31. máj 2011

@jafnka fuu tak vy mate teda odvahu..ja som tiez chcela ale mm ani nechce o tom pocut..ale uz to neriesim..a to chcete male babo ci ako?

jafnka
31. máj 2011

@drobik1 chceli by sme čo najmenšie, ale myslím si, že ak by nám "padlo do oka" aj staršie tak by to až tak nevadilo 🙂 najskôr chcem pozisťovať čo a ako a potom by sme sa dohodli čo dievča alebo chlapec a tak

rakovcanka
31. máj 2011

@jafnka no vidis...ale verim tomu, ze aj ty sama si budes chciet nakupit nieco...ja mam toho tiez jednu kopu, co nebolo vobec nosene, ale aj tak chcem nieco pre svoje prve babatko kupit... to je taky, ja neviem...proste je to nase prve, a teda my mu nakupime 🙂

rakovcanka
31. máj 2011

@milagros no ja ti verim, ja sice na tie povery neverim,ale moj manzel trosku ano...tak radsej neprovokujem 🙂

rakovcanka
31. máj 2011

@gloria9 no mne to zatial ide straaasne pomaly.... a do 25 tyzdna nevydrzim 🙂 a co sa tyka toho "aby sa nieco nestalo" tak tuto vec nechcem riesit,lebo cim viac myslis na to ze sa nieco moze stat...tym skor sa to stane..

jafnka
31. máj 2011

@rakovcanka však jasné, že aj ja budem kupovať 🙂 už sa na to teším 🙂 ale je fajn, že už niečo aj budem mať po neterkách
a ty ako? ranné nevolnosti máš? už si bola aj na utz?

rakovcanka
31. máj 2011

@jafnka no tak to vies ze je to fajn...aspon trosku usetris... a nevolnosti mam, niekedy aj cely den mi je blbo, ale nastastie nezvraciam 🙂 a ano uz som bola na utz, babo ma 9mm a srdiecko nam bije ako zvon...17.juna som objednana na odbery a potom uz konecne dostanem tehu vodicak :D

rakovcanka
31. máj 2011

@rakovcanka akurat citam...vy si chcete adoptovat babo?

saska697
31. máj 2011

@drobik1 Tak to ana az moc🙂xi ale ste mi uz vsetky chyyyyyybaliiiiiii

saska697
31. máj 2011

@elebe Ahoj neboj vsetko sa na dobre obrati🙂) Musime predsa splnit limit a byt do let tehulkamiii🙂)) hlavu hore🙂) lebo ked budes takto zmyslat a trapit sa ti to moze mozno aj uskodit....

jafnka
31. máj 2011

@rakovcanka tak to je super, gratulujem 🙂
tak chceli by sme, zatiaľ len zbieram info lebo sme sa ešte presne nedohodli, že kedy začneme vybavovať, ale asi už po lete keďže čakacia doba môže byť rok ale kľudne aj 2-3 roky

rakovcanka
31. máj 2011

@jafnka aha...a prepac ze sa tak hlupo pytam, ale vy nemozete mat vlastne? alebo uz sa vam nechce cakat?