icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

chirabell
31. máj 2011

@zucana ja nespochybnujem trapenie @elebe , ja som sa len snazila jej povedat, ze naozaj je nutne mysliet pozitivne, ak sama negativnym myslenim nechce zavriet babatku dvere a ja verim, ze nechce 🙂

elebe
1. jún 2011

ahojte kočeny.....tak som si vás prečítala,včera som už nejako nemala čas sadnúť ku compu.....ste naozaj všetky úúúžasné,viete fakt človeka podporiť a podržať......dnes sa cítim oveľa lepšie,idem sa k sestre vykvasiť na bazén a opáliť 😀 😀 😀 tak sa celkom teším 😀 😀
@chirabell ja viem že mnohé ženy to majú horšie a prežívajú oveľa ťažšie životné situácie ako ja,ale včera to proste na mňa tak dolahlo a proste som musela hodiť ventil.....úprimne ťa obdivujem za to čo si prežila a stále veríš a myslíš pozitívne....neviem ako by som to zvládla ja 😖 😖
no baby včera tie nákupy,nekúpila som ani prd...ale nechtíky mám bohovské 😀 😀

gloria9
1. jún 2011

@rakovcanka no to mas pravdu juuj no ja diem do 15 tyzdŇa velmi sa tesím 🙂a 21.6. sa dozviem že co to bude🙂

zucana
1. jún 2011

@chirabell kolko ti povedal,ze mas cakat lekar po prvej mrche? ja som otehu na 3.mesiac a mame vikinku 😵

sara2515
1. jún 2011

Ahojte tak nam sa to uz podarilo,od januara az teraz 🙂,dnesny testik bol jasny do 15 sekund a to mi meska len 2 den,ale aj tak mam taku malu dusicku z toho aby to vsetko dobre dopadlo,lebo toto je len prvy krocik 🙂buduci tyzden asi skocim k doktorke,priznaky zatial ziadne okrem vecernej unavy a prsia ako z gumy 🙂 Baby drzim palce, aby ste sa aj Vy co naskor mohli tesit,viem ake to je sklamanie,ked pride mrcha,ja som minuly mesiac uz preplakala ked som to dostala ☹

drobik1
1. jún 2011

@sara2515 ahoj tak super gratulujem a neboj vsetko bude fajn len nemysli na tie zle veci.. 🙂 🙂

jafnka
1. jún 2011

@sara2515 gratulujem a držím palce aby bolo všetko ok 🙂

drobik1
1. jún 2011

@jafnka ahoj tak ako vcera si upratala?A co nove?my dokopy nic vcera sme boli na ihrisku a vecer som sla do postele uz o 20 s detmi a nechapala som ako rychlo som zaspala.. 😀 prisla na mna nejaka unava..🙂 no dnes je tu nejako zamracene teraz varime placinky a poobede ak sa vyspime ideme na MDD..do kulturaku k nam.. 🙂

jafnka
1. jún 2011

@drobik1 ešte mi ostala kúpelka, sa mi vôbec nechce. u nás bola okolo štvrtej celkom slušná búrka, ale už je slniečko 🙂 ovu stále nie je, to bude zase min 32 dňový cyklus, čo už. MDD, ja som raz u nás v zv pomáhala robiť súťaže a tak, to bola sranda 🙂

drobik1
1. jún 2011

@jafnka no my mame este asi pred ovu ani neviem sama uz mam v tom chaos ale aj tak tomu neverim ze sa nieco podari potom vsetko co sme zazili.. ☹ je to uz uplne ine.. 😒 ale tak no mam dvoch certikov a tretie uz bude asi nahoda. 😀 no u nas bola burka tez okolo pol 4 bol mm zavret okna a hrmelo riadne ale uz ja tu vykuka slniecko.. 🙂

jafnka
1. jún 2011

@drobik1 tak skúste teraz chvíľu nechať plánovanú výrobu tak a venujte sa sebe (teda hlavne on tebe, že) a ani nebudete vedieť a bude vás 5 🙂

drobik1
1. jún 2011

@jafnka hihi to bolo fajn 🙂 som sa pobavila no vies ono je to teraz tazke uz to nie je ako predtym a som opatrnejsia vo vztahu 😉 a uz je to vsetko ine..tak neviem ci vobec to tretie bude.. ☹ ale neva tesim sa dvom zdravym..

jafnka
1. jún 2011

@drobik1 verím, že to už nie je to isté. ťažko sa mi radí, keď som to nezažila (a dúfam, že ani nezažijem), môžem ti akurát popriať veľa veľa sily a nech sa to už samozrejme nestane. a ako píšeš, hlavne že máš svojich čertíkov zdravučkých 🙂

milagros
1. jún 2011

@sara2515 gratulujeme...a budeme ta nasledovat

milagros
1. jún 2011

baby no chapete to? lebo ja ne....som z toho cim dalej vetsi jelen http://www.fertilityfriend.com/home/356c33

jafnka
1. jún 2011

@milagros mne tiež na tretí deň po ovu klesla teplota, to sa vraj môže stať

milagros
1. jún 2011

@jafnka aha...dik tak esteze tak, tak snad aspon teda bola no....a zajtra by mala byt zase vyssia ....spravne to chapem....inak kupila som ovu testy /zo zvedavosti samozrejme/ ale ako som to citala som z toho debil no schvalne asi to odfotim a dam sem........lebo pripada mi to ze ine pisu na krabicke a ine v letaku....ze vlastne ktora ciarka je ta prava

jafnka
1. jún 2011

@milagros uvidíš, ak zajtra ostane taká istá alebo nižšia tak ovu to zjavne nebola, ak bude vyššia tak ovu bola

rakovcanka
1. jún 2011

@jafnka nemas za co 🙂

rakovcanka
1. jún 2011

@gloria9 no my ideme 17.6 na odbery a uz sa tesime na tehu knizku ... a co to bude zistime az niekedy v auguste...taaakze este mame casu 🙂

chirabell
1. jún 2011

@elebe ved ja viem, obcas depka pride...ani ja to nedokazem stale, ale cielene sa o to snazim. Moj drahy by ti vedel rozpravat, ake boli prve dni...hroza...ale treba ist dalej a snazit sa mysliet pozitivne 🙂

@zucana ...povedal 3-6 mesiacov...ale to povedal hned po zakroku alebo dokonca aj pred? ani neviem...no a co som pozerala na webe, tak sa to rozni, niekto povie takto, niekto ze hned po prvej ms sa da atd...v principe som si to utriasla tak, ze ked pride prva mrcha, normalna, tak je telo prirpavene (lebo niekomu pride hned,inemu neskor) a potom zalezi na tom ako sa zena citi a ako je na tom psychicky...verim, ze ked je to vsetko zle, tak snaha moze byt, ale telo nedovoli otehu...az ked je to vsetko aj hlava pripavene...tak uvidime, ak mi zajtra povie, ze sa to po zakroku dalo do kopy, tak pockam na prvu ms a zacneme na ostro...a kedy sa podari vtedy sa podari...

gloria9
1. jún 2011

@rakovcanka juuj tak to sa tesím stebou ja som ju tiez dostala az na 10 tyzden a na 12 tyzden som sla na velky ultrazvuk kde zistovali ci ma vsetky rucicky nozicky atd....aha ty az v auguste?a kedy ti vychadza termín?

elebe
1. jún 2011

@chirabell bratrancová snúbenica otehotnela tesne po kyrete a to jej nestihla príjsť ani mrcha....tak sa podarilo náhodou a všetko je v poriadku a teraz v auguste budú už traja 😉 😉 prajem ti aby sa to čo najskôr ustálilo a kludne znova otehotnela....aj keď ja si myslím že u teba to problém nebude 😉 😉

jafnka
2. jún 2011

čaute dievčatá. musím sa vám pochváliť 🙂 dnes som potrebovala ísť vybaviť vstupnú prehliadku do zamestnania. 13:15 sme vyrazili, išla som po výsledky z predchádzajúcej prehliadky (načo robiť novú keď som koncom februára jednu mala), potom k tomu doktorovi a o 14:45 sme došli domov. a hádajte čo? na wc som bola len keď sme odchádzali a potom až keď sme sa vrátili 🙂 jeden a pol hodiny som vydržala a to som bola vlastne "v strese", to sa mi už strašne dávno nestalo, že tak dlho som vydržala 🙂 juj, veľmi sa teším. konečne sa to upravuje 🙂 už sa teším, že sa to upraví úplne a ja potom budem môcť zase začať tak často behať, ale už preto, že budem tehu 🙂

raza
2. jún 2011

@jafnka ahoj. no tak to sa teším, že sa ti to zlepšuje 😉
a do akej práce nastupuješ? ja len viem, že si hladala robotku, no nejak som nepostrehla, že si našla 😕

jafnka
2. jún 2011

@raza budem ubytovacia referentka na ubytovacom odd tu na intráku kde bývame. budem to mať do roboty 11poschodí a vecko dvoje dverí ďalej 🙂 bude to len na 3 mesiace, ale vôbec mi to nevadí lebo potom, keď už bude mechúr ok, tak by som konečne chcela robiť to, čo som vyštudovala a síce biochémiu 🙂

raza
2. jún 2011

@jafnka jééj, tak to je super🙂

milagros
2. jún 2011

@jafnka no supeer....aaa hlavne na to ani nemysli.....a bude to este lepsie....lebo ja ked myslim na to ...ze boze len aby mi nebolo treba cikat tak just mi treba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ......uvidis bude to uz stale len lepsie.....a potom sup na babo

kukucg
2. jún 2011

Ahojte kocky, o par dni mi, snad 😅 zacinaju plodne dni takze ideme na to, drzte palce 😉

rakovcanka
3. jún 2011

@gloria9 ahoj ... ja sa strasne tesim kedy konecne dostanem knizku.. a termin mi vychadza na januar, este presne nebolo urcene kedy ale niekedy okolo 10.teho ... a kedze som teraz zacala treti mesiac, tak kym zacnem nakupovat, to este potrva...