icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

milagros
3. jún 2011

caute baby tak ako? nejak to tu zredlo 😲

jafnka
3. jún 2011

@milagros tiež mám taký pocit...

elebe
Odpoveď bola odstránená
jafnka
3. jún 2011

@elebe to čo je dnes za deň, najprv lauritka a teraz ty, ja mám dvoch havinov a normálne sa začínam báť

elebe
3. jún 2011

@jafnka aj lauri má niečo s havkom? ani nehovor....tak mi je smutno ako keby som už o ňu prišla ☹ ☹ však je to moje bábo ☹ ☹ normálne som nervózna a idem si pre ňu až poobede okolo štvrtej ☹ ☹

jafnka
3. jún 2011

@elebe kukni pár príspevkov nad tebou v grafy BT. ja ich mám tiež ako bábo. tá naša má zapálené hrdlo a asi natiahnutý sval na ľavej zadnej labke, tiež ideme poobede na kontrolu tak hádam nám dr povie, že sa to zlepšuje. držím palce aby to nebolo nič vážne, daj potom vedieť ako

drobik1
3. jún 2011

@elebe ahoj teda a naco je alergicky ten maly nevinny krasny havko??no my sme mali vcera na nic den.. ☹ a vecer to vyvrcholilo tym ze maly si rozbil hlavu..mame to na 3 stehy.. ☹ ☹ tak si poplakal a stale je taky nervny.. 😒

gloria9
3. jún 2011

@rakovcanka juuj neboj to ti velmi rychlo zbehne pracujes? ja ano a neviem ani ako tu v praci idu tie dni a vikend rychlo zbehne nedavno som bola v 5 tyzdni letí to rýchlo

jafnka
3. jún 2011

@drobik1 tak to ste mali "veselo"

drobik1
3. jún 2011

@jafnka no to sme mali aj mame lebo stale ho to boli a krvaca to uz 4 leukoplast mame od vecera .. ☹ a spime len tak aby sa nepovedalo..no okrem toho nam tu stale vybuchuju a vrtaju cele dni.. 😠 robia nam vytah teda davaju nam novy a kameru.. 🙂 takze vela nenaspime.. 🙂 no ale tak dnes ideme na bicykle a uz sa tesime..

milagros
3. jún 2011

@elebe jeziis to ne....musis verit....a asi by som potom este skusila aj ineho veterinara nech vies ci je to na 100%,

milagros
3. jún 2011

@drobik1 no takze mate o zabavu postarane ☹ a co robil prepanajana.....

drobik1
3. jún 2011

@milagros no hrali sa v izbe a zrazu buchot a maly spadol z postele a buchol si hlavu do rohu a bolo... ☹

jafnka
3. jún 2011

prajem vám všetkým pekný víkend 🙂 my ideme domov do zv
@raza v pondelok držím silno palce, potom daj vedieť čo a ako

drobik1
3. jún 2011

@jafnka aj tebe pekny vikend a si to uzite.. 🙂

milagros
3. jún 2011

@jafnka pekny aj tebe....

raza
3. jún 2011

@jafnka jéj, ty si pamätáš dátum? 😵 tak ďakujem a potom dám vedieť 😉

kukucg
3. jún 2011

@jafnka je ty si zo Zvolena?? Ja som od Ziaru nad hronom 🙂

jafnka
3. jún 2011

@kukucg jj, rodená zvolenčanka 🙂 a moja sestra býva teraz v žiari

kukucg
3. jún 2011

@jafnka svet je maly 🙂 uz sme davno doma neboli ale snad do mesiaca sa tam uz aj dostaneme 🙂 a ty kde byvas teraz, v BA?

lusinda1989
3. jún 2011

@kukucg
@jafnka kocky ja som z ruzomberka 🙂

jafnka
3. jún 2011

@kukucg jo, sme v ba - išla som sem študovať a sme tu ostali, ale časom by sme sa chceli vrátiť do zv. a vy kde teraz bývate?

kukucg
3. jún 2011

@jafnka tiez v BA a tiez sme prisli sem studovat, ale asi tu zostaneme, teda asi urcite, pre nas by bolo u nas tazsie koli praci, ja este ako tak, som psychologicka, inak este studujem, ale manzel je architekt a popri skole tu uz ma nejake kontakty, a tak.... takze tu asi zakotvime... musime si ale doriesit byvanie, byvame v byte co patri svokrovcom, oni byvaju v HE, a chceli by sme niekde pobliz domcek ale tu je to drahy spas, ale tak hadam nejak do roka.... uvidime... teraz hlavne pracujeme na babatku 😅 velmi by sme chceli druhe

jafnka
3. jún 2011

@lusinda1989 tak odtiaľ nepoznám nikoho, teda teraz už teba 🙂
@kukucg my bývame v mlynskej na intráku v 1i zamestnaneckom byte, ale chceli by sme časom domček a práve kvôli cenám ale aj menšiemu ruchu by sme sa chceli vrátiť

kukucg
3. jún 2011

@jafnka no koli tomu by som sa vratila aj ja... len ta praca 😒 a kedy sa chystate vratit??

jafnka
3. jún 2011

@kukucg mm je učiteľ takže on môže učiť hocikde, ja som vyštudovala biochémiu čo mám trošku ťažšie, ale dá sa zamestnať aj v zv alebo keď nie tak bb by to istila. vrátiť by sme sa chceli čo najskôr, ale kedy to bude tak to netuším. to záleží najmä na tom, dokedy bude môcť robiť mm na intráku keďže bývame v zamestnaneckom byte. ale tak najneskôr kým deti nepôjdu do školy (ešte zatiaľ nemáme žiadne, ale na jeseň sa na nich začne pracovať)

elebe
3. jún 2011

ahojte kočky....tak naša žabka je doma a našťastie to nie je srdiečko,ešte zajtra ideme pre istotu na kontrolu a bude jej počúvať aj srdiečko.....ale bolo to dehydratácia a preto mi aj odpadla a mala aj arytmiu.....zase je chudátenko napichaná injekciami,už hlavička v poho,len ešte má také divné očká.....a tak veľmi dúfam že ju nebudem musieť uspinkať.....už som aj povedala doktorke že ak niekoho vie,tak ju darujem.....len nech sa o ňu starajú.....ja prachy nechcem,len nech je ona v dobrej rodine

jafnka
3. jún 2011

@elebe jaj, moja tak hádam sa to upraví. mm išiel teraz so zojou na kontrolu tak som tiež zvedavá. sme mali už ísť do zv, ale dr nakoniec robí až teraz tak pôjdeme zajtra

kukucg
3. jún 2011

@jafnka jaj tak to mate fajn 🙂
na jesen zacnete?? som myslela ze pracujete 😅 ja som vam sem len obcas nakukla tak nie som celkom v obraze 😖

jafnka
3. jún 2011

@kukucg pracovali sme, ale museli sme na chvíľu stopnúť výrobu keďže mám trošku zdravotné problémy takže na jeseň začneme 2krát a dúfam, že potom nám snaženie preruší už len tehulkovanie 🙂