2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@gloria9 no ja som teraz 9+3tt a zatial pracujem,ale uz sa nechystam dlho, pretoze mame choru babku a treba sa o nu postarat, takze budem okolo nej teraz...aj tak mi doporucila doktorka marodku takze tak ...
juuj tak to ti nezavidim ja som rada ze idem do prace rychlejsie mi ide cas a ako sa inac citis?nevolnosti mas?
dievčence, odchádzam do BA, držte mi päste, bojím, bojím..
ahojte kočky,tak naša žabka je v pohode,dáva jej cukrovú vodu na energiu....ale inak je dobre 😉 😉
baby kuknite sa na môj graf,ovu testy neboli také pozitívne ako minule,ale mala som hlien 😕 😕 tak ja teraz neviem či ešte len bude ovulka alebo prebieha 😕 😕
@drobik1 fakt by si ju chcela 😕 😕
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
a ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/356c33 velkáá záhada,alebo stres a bolest zubov ?
@zucana no ona nám celú noc vrackala a ráno mi odpadla a napuchla jej hlava....diagnóza silná dehydratácia...ale už je to dobré...len musím ju tlačiť aby pila.....a na koľko si bola doma?
@milagros no iné mi ani nezostáva....však uvidím,aké budú teplotky a ovu testíky....ale teraz budeme tulkať obdeň,nechcem to tlačiť 😉 😉 nechápem prečo si myslíš že tvoj graf je záhada 😕 😕
@milagros no ja som mu včera večer hovorila že mi začínajú plodné dni a jedol jogurt a hneď ho položil že ideme na to?? 😀 😀 a ja že nie úplne stačí každý druhý deň 😀 😀 a on že nie je problém aj každý deň 😀
moja ja kukám na ten tvoj graf a nemáš tam označené teploty.....podľa toho čo vidím ti mrcha skončila,ale teploty tam nemáš vyznačené 😕
ahojte 🙂
@milagros no, zajtra idem zaniesť všetky papiere do robotky a hádam v piatok alebo v pondelok sa bude podpisovať zmluva 🙂 inak ovulka sa dáko nechce ku mne prísť a teraz neviem či je to z tých tabletiek alebo z čoho...
čítam, že ste mali cez víkend "veselo", to je nepríjemné. nás zatiaľ... klop klop klop... ešte nevytopilo
ahojte, tak už som doma... vyzerá to, že to dopadlo celkom dobre, vybrali cystu a z vaječníka len kúsok 🙂 🙂 🙂
mimochodom, aj operér mi potom povedal, že tá cysta bola dosť velká a pravdepodobne tam bola od kyretu.... bola krvavá, ale už je fuč a ja dúfam, že už žiadna nebude!!!!!! takže po nasledujúcej mrche šupppp!! 😀 😀 😀

@jafnka aha 🙂 tak drzim palce nech sa problemy cim skor vyriesia 😉 ja by som bola rada aby to vyslo prave teraz, chcela by som tatinkovi 24.6 dat krasny darcek 😅 a ked sa to nepodari budem musiet vymysliet iny 😀 zatial sme si len nedavali pozor ale nejak vyslovene sme to neriesili, ale teraz uz ideme cielene cez plodne dni kedze zatial nic 😖