icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kukucg
3. jún 2011

@jafnka aha 🙂 tak drzim palce nech sa problemy cim skor vyriesia 😉 ja by som bola rada aby to vyslo prave teraz, chcela by som tatinkovi 24.6 dat krasny darcek 😅 a ked sa to nepodari budem musiet vymysliet iny 😀 zatial sme si len nedavali pozor ale nejak vyslovene sme to neriesili, ale teraz uz ideme cielene cez plodne dni kedze zatial nic 😖

jafnka
3. jún 2011

@kukucg tak to by bol ozaj pekný darček, tak hádam vám to vyjde, držím palce 🙂

jafnka
3. jún 2011

@elebe inak zoji sa to hrdlo pekne hojí ale tá labka nie, uvidíme o týždeň

kukucg
3. jún 2011

@jafnka dakujem 😉

rakovcanka
4. jún 2011

@gloria9 no ja som teraz 9+3tt a zatial pracujem,ale uz sa nechystam dlho, pretoze mame choru babku a treba sa o nu postarat, takze budem okolo nej teraz...aj tak mi doporucila doktorka marodku takze tak ...

gloria9
4. jún 2011

juuj tak to ti nezavidim ja som rada ze idem do prace rychlejsie mi ide cas a ako sa inac citis?nevolnosti mas?

drobik1
5. jún 2011

@elebe ahoj tak ja si ju beriem.. 🙂 nas krpcek by mal velku radost z takeho krasneho havinka..🙂

raza
5. jún 2011

@elebe to som rada, že havinkovi sa darí 😉

milagros
5. jún 2011

@raza ahoj...drzim ti velice palce zajtra....

raza
6. jún 2011

dievčence, odchádzam do BA, držte mi päste, bojím, bojím..

elebe
6. jún 2011

ahojte kočky,tak naša žabka je v pohode,dáva jej cukrovú vodu na energiu....ale inak je dobre 😉 😉
baby kuknite sa na môj graf,ovu testy neboli také pozitívne ako minule,ale mala som hlien 😕 😕 tak ja teraz neviem či ešte len bude ovulka alebo prebieha 😕 😕
@drobik1 fakt by si ju chcela 😕 😕
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8

zucana
6. jún 2011

@raza drzim palce
inak cafte uz som spat v IT ani nebudem pisat ako bolo super...no a zaciname jemne snazilkovat ...mm ale boli hrdlo tak nic moc 🙄
nejake novinky?
@elebe co sa stalo psikovi?

milagros
6. jún 2011

@elebe ked ti nevysiel test pozitivne...mno tak neviem....ale ved snazilkujte a hotovo a najlepsie kazdy druhy den a potom nemusis testovat......

milagros
6. jún 2011

@zucana si bola na slovensku ? novinky? juuuj jedna velkaa vcera nas vytopilo....ide ma slahnut

milagros
6. jún 2011

a ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/356c33 velkáá záhada,alebo stres a bolest zubov ?

elebe
6. jún 2011

@zucana no ona nám celú noc vrackala a ráno mi odpadla a napuchla jej hlava....diagnóza silná dehydratácia...ale už je to dobré...len musím ju tlačiť aby pila.....a na koľko si bola doma?
@milagros no iné mi ani nezostáva....však uvidím,aké budú teplotky a ovu testíky....ale teraz budeme tulkať obdeň,nechcem to tlačiť 😉 😉 nechápem prečo si myslíš že tvoj graf je záhada 😕 😕

milagros
6. jún 2011

@elebe 😀 veru netlacit aby sa potom necitil ako znasilneny 😀 😀 😀 😀 a nevyzerá ten moj graf ako záhada? ci len ja si to myslim lebo tomu nemchapem.

elebe
7. jún 2011

@milagros no ja som mu včera večer hovorila že mi začínajú plodné dni a jedol jogurt a hneď ho položil že ideme na to?? 😀 😀 a ja že nie úplne stačí každý druhý deň 😀 😀 a on že nie je problém aj každý deň 😀
moja ja kukám na ten tvoj graf a nemáš tam označené teploty.....podľa toho čo vidím ti mrcha skončila,ale teploty tam nemáš vyznačené 😕

zucana
7. jún 2011

@elebe juuj tak hlavne ze je uz dobre.,..

@milagros juuj nechcela by som
takze iba zle spravy....
bola som na sk ale uz zarezavam v praci...a prsi...
a vcera som bola v lekarni ci aj tu maju ovu testy a maju iba clearblu a stoja ze 40 eur 7 ks...ma skoro piclo...tak budem objednavat z skpak

elebe
7. jún 2011

@zucana ty si šušu....čo si si nekúpila na SR....tu je to lacnejšie....ajkeď ja objednávam u lauritky....tak jej skús napísať,určite ti to pošle aj do IT 😉 😉

jafnka
7. jún 2011

ahojte 🙂

zucana
7. jún 2011

@elebe vies ja to teraz nejdem riesit ked mam ten problem s tou LF asi kvoli kojeniu….po lete to budem riesit ;) ked sa nahodou nezadari J ale jasne ze bych to nekupila ved to mam topanky ;)

milagros
7. jún 2011

@elebe veru staci kazdy druhy lebo tak rychlo sa drobcovia nevytvoria....no furt som trochu este mala take ako spinenie tak som nemerala aby som nechytila nejaku infekciu

milagros
7. jún 2011

@jafnka ahoj,co nove?

milagros
7. jún 2011

@zucana fuuu to je ina palka....joj keby tu chcelo furt prsat....ked videm von sa citim jak na sahare

jafnka
7. jún 2011

@milagros no, zajtra idem zaniesť všetky papiere do robotky a hádam v piatok alebo v pondelok sa bude podpisovať zmluva 🙂 inak ovulka sa dáko nechce ku mne prísť a teraz neviem či je to z tých tabletiek alebo z čoho...
čítam, že ste mali cez víkend "veselo", to je nepríjemné. nás zatiaľ... klop klop klop... ešte nevytopilo

milagros
7. jún 2011

@jafnka ti poviem ze ja uz som na maslu lebo aj pred dvomi rokmi len to nas susedia....ale stastie v nestasti ze nato vzdy vcas prideme a neni to uuplna katastrofa....

milagros
7. jún 2011

@jafnka a kedy zacinas?

jafnka
7. jún 2011

@milagros začínam teraz 15teho.

raza
7. jún 2011

ahojte, tak už som doma... vyzerá to, že to dopadlo celkom dobre, vybrali cystu a z vaječníka len kúsok 🙂 🙂 🙂
mimochodom, aj operér mi potom povedal, že tá cysta bola dosť velká a pravdepodobne tam bola od kyretu.... bola krvavá, ale už je fuč a ja dúfam, že už žiadna nebude!!!!!! takže po nasledujúcej mrche šupppp!! 😀 😀 😀