icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
7. jún 2011

@raza chcela som napísať operatér, nie operér 🙂

jafnka
7. jún 2011

@raza tak to je super 🙂 už nech ťa takéto nepríjemnosti zďaleka obchádzajú. takže po prvej mrche idete na vec? 🙂 😉 silno držím pršteky

nemo1985
7. jún 2011

Zdravím všechny.

Já bych měla zítra dostat měsíčky, ale možná nedorazí.
První snaženíčko proběhlo ted na konci května.

Cítím se nějak jinak (nafouklá, nalitá prsa, bčicho mě svědí, těžko od žaludku).
Co si myslíte vy ? Že by se to hned na poprvé povedlo ?

Počkám do pátku, jinak si skočím tstík doupit

Díky za odpovědi
🙂

dadak
7. jún 2011

ahojte babenky....juj, dlho som tu nebola...ale polepsim sa...😀, my sme teraz snazilkovali na 13 a 14 den po MM, ale pochybujem ze sa nieco podari, lebo ja mavam obvykle ovulaciu okolo 20-teho dna, lenze to uz moj chlop doma nie je...a tie betarky spermosky, pochybujem, ze budu vladat este tyzden...😀.... juj, tak rada by som chcela ostat tehotna a este k tomu s dievcatkom...ak mi nepride mrcha 23. juna, ako zvycajne chodi, kedy mozem robit test? Ale nejako necitim, ze sme daco namiesili...😀DD, ale to nic, dobre bolo...juuuuuuj...😀DD, vy? ako sa mate? co nove? makate? inac kua, tak som rozmyslala, to nie je tak lahke otehotniet...

nera123
7. jún 2011

Čawte, kočky 🙂 Ani ja som dlho nebola, lebo som mala hektické obdobie...pred týždňom som zoštátnicovala, tak som vo fáze hľadania robotky...s priateľom sme sa dohodli, že sa nebudeme teraz ešte cielene snažiť cez plodné..až keď budeme pre bábatko zabezpečení...no napriek tomu, túžba stále je 🙂 tento mesiac ešte pred našou dohodou sme trošku zariskovali...nejak sme sa nechali uniesť a to cez plodné, tak uvidím..už od budúceho mesiaca budem opatrnejšia trošku...ale keby sa zadarí, skáčeme po plafón 🙂...zub ma bolí dokelu...budem musieť ísť, lebo tam mám už len taký pahýľ... 😖
čo nové v snažení??

red_kika
7. jún 2011

@nera123 ked povies ze chcete byt zabezpeceni, tak to potom nikdy nebudete... tuto situaciu poznam velmi dobre. tiez sme si povedali, ze prv sa chceme zobrat, ... uz sme skoro rok po svadbe.. po tom doslo do toho, ze staviame dom, musime tym padom odkladat peniaze na to....takze pokial si nepoviete, chceme babo, tak to budete stale len odkladat.

nikdy nieje ten spravny cas.... stale bude nejaka bariera .. asi hlavne penazna

yvetta
7. jún 2011

@nera123 podla mna ma @red_kika pravdu....my sme tiez stale odkladali sme spolu uz 8 rokov a stale to bolo este dostudujem, potom musime najst pracu, potom byvanie atd... a teraz aj ine veci ani som sa nenazdala a uz mam 28 rokov 😀 a teraz sme konecne zacali 😅 , ale tiez by sa dalo odkladat, lebo este mame plno inych dovodov preco nie 😉

red_kika
7. jún 2011

@yvetta ja som svojmu chlapovi povedala uz pred 3 rokmi, ze by som rada dieta..... aj mi povedal, ze sak mozeme skusit... ALE vzdy do toho nieco doslo...akoze neplanovane 😉

az teraz sa mi podarilo (aj fyzicky) ho presvedcit, ze niet na co cakat 😎 uvidime aky bude vysledok, kedy sa to teda naozaj podari 😀

yvetta
7. jún 2011

@red_kika - no moj chlap chcel dieta uz, ked som ja mala 20 a ma spoznal, ale ja som na to nebola pripravena..takze on je vynimka 🙂

nera123
8. jún 2011

@red_kika
@yvetta veď ja to chápem, len my nemáme ani bývanie a ani materskú by som nedostávala...čiže by to bolo všetko o tom, akoby nám druhí pomáhali..tieto sprosté problémy dnešnej spoločnosti..nepotrebujem mať v banke štyri kontá, len by to chcelo aspoň ten byt..
ja chcem dieťa a aj priateľ a najradšej by som sa vykašlala na všetko...veď už sme aj boli dva mesiace takí nalomení obaja, že sme aj kašlali na všetko..skúšali sme a môj by v tom aj pokračoval..preto to beriem tak, že keď sa podarí, budem rada..a viem, že bude dobre..necháme to zatiaľ asi na náhodu..s oboma možnosťami som zmierená...aj keď..volanie prírody je dosť silné 😒

jafnka
8. jún 2011

@yvetta aj u nás to bolo tak, že mm už chcel hneď bábo ako sme sa spoznali (vlastne 13 ako mi neskôr povedal...), ale ja som chcela najprv v kľude doštudovať a teraz už chceme obaja 🙂

yvetta
8. jún 2011

@nera123 - vsak ja chapem aj my sme boli na tom podobne, ale vsetko bude dobre 🙂 treba verit...drzim palce
@jafnka - a Vy kedy zacinate my sme zacali minuly mesiac, ale nemali sme moc casu a boli sme v hroznom strese tak pochybujem, ze z toho nieco bude 😀

jafnka
8. jún 2011

@yvetta prvýkrát sme začali teraz v januári, ale museli sme prerušiť lebo mám trošku zdravotné problémy tak pokračovať budeme keď doberiem tabletky niekedy v októbri. a som si povedala, že sa zadarí hneď a tak budeme mať letné bábo 🙂
veľa báb píše, že sa podarilo keď to najmenej čakali tak možno ste aj vy na tom rovnako 🙂

dadak
8. jún 2011

aj ja chcem, aj ja chcem, aj ja chcem...😀DDD

raza
8. jún 2011

@jafnka ahoj. no, ja msom sa pýtala hneď po prebudení toho doktora, čo ma operoval, či hneď po mrche môžme a povedal, že hej.. vlastne už o týždeň by som mala ísť na štychy, o 2 týždne by mala byť histológia... len ma trochu zaskočilo, že sestrička na gynde povedala, že štychy mi budú vybrať oni 😕 😕 😕

milagros
8. jún 2011

@raza no super ze to dobre dopadlo.....tusim ani lezat si tam nemusela....to ta este chcu trapit vyberanim stychov ved ti mohli dat to vstrebavacie.....

milagros
8. jún 2011

@nera123 veru nikdy nebudes mat dost penazi....my mame uver na 30rokov fuuu to keby som cakala...a manzelia sme uz 6rokov....ale u mna je to o strachu s tehu a porodu....ale uz je nacase....a na matersku si zacni platit dobrovolne poistenie a ked budes mat 9mesiacov zaplatených tak narok budes mat.....a co mas so zubami.....v tom sme na tom rovnako aj ja teraz v kuse riesim zuby

milagros
8. jún 2011

@yvetta ty brdo...ty si vlastne ja....

milagros
8. jún 2011

@jafnka veruu aj ja by som chcela aby sa podarilo tak v septembri....lebo chcem blizenca ako som ja 😀 😀 😀 😀

yvetta
8. jún 2011

@milagros - ja mam tiez strach z porodu, vlastne skoro panicky 😖

raza
8. jún 2011

@milagros no, v pondelok ma operovali a v utorok som už šla domov.. ale môžem povedať, že bolesti mám ešte dosť silné.. ale veď nech, hlavne že už to bude dobre, už len tie výsledky 🙂

jafnka
8. jún 2011

@raza ja som bola na vyberaní štychov tiež po týždni, ale ja som bola naposledy operovaná pred 19timi rokmi! ako dávno to znie, to už som taká stará? hlavne, že už má za tým. teraz sa už len pekne opatruj alebo ešte lepšie - nech ťa tvoj drahý opatruje 🙂

nera123
8. jún 2011

@milagros inak, to je dobrý nápad s tým dobrovoľným poistením..ďakujem..akurát teraz po škole behám po zdravotnej, tak si to aj vybavím..nevieš, koľko mesačne to vychádza? u mňa je tiež strach z pôrodu, ale hovorím si, že som silná a sebavedomá žena a zvládli to všetky (myslím, že je to hlavne v hlave)..a zvládneš aj ty 😉 a čo sa týka tehu..pre každú ženu je to to najkrajšie obdobie, takže aj so vším všudy to bude fajn, uvidíš..no s tými zubami mi ani nehovor..od 13 rokov som si užila bolesti až až...a furt nie je pokoj ☹

milagros
8. jún 2011

@nera123 no teraz je max.vymer.základ na nemocenské 1116,75€ a min.329,06 a zo sumy ktrou si urcis/medzi tymi dvomi/ musis platit 4,4% napr.ked si budes dobrovolne platit z vym.zakladu 1100€ tak mesacne zaplatis 44 eur a to na matersku potom vychadza ze mesacne dostanes 660€ /kedze je materska uz 60%/ ked to ovsem vlada nezmeni . samozrejme zalezi kolko budes platit ty lebo materska sa vypocitava vzdy z predchadzajuceho roku.....verim ze tehu je najkrajsie obdobie ale aj obdobie plne strachu aby sa nedajboze nieco nestalo, ja uz tiez neviem co s tymito zubami uz mam robit a tiez sa vravi ze v tehu je zo zubami este horsie tak to si uz ani predstavit neviem

chaluha
8. jún 2011

ajojky snazilky,dlhoo som tu nebola a vy ste sa rozpisali..ako sa mate citat spetne nehrozi,,tak ak sa najde dusicka co mi napise v skratke co a ako,budem rada,myslim na vas stale,ale neni cas mala mi dava zabrat a ja som rada,ze dycham (teplooo)ak mate otazky pytajte sa ..a co saska??a ostane?lusinda a taak pekny den pozdravujeme 🙂 a rychle //ky

elebe
8. jún 2011

@raza ahoj moja tak čítam že už si po tom.....tak supééééér......neboj bolesť prejde a už to bude len tralala 😀 😀 no vidíš a tak si sa bála....a kedy už môžete snažilkovať 😕

nera123
8. jún 2011

@milagros ok..ďakujem za infošky, po dovolenke to aj začnem riešiť..no tak ti držím palce so zúbkami..je to otrava, ale čo už...ja tak v dobrom závidím ľuďom, čo majú zdravé zuby..ach jo..v tehu budeme piť rozpustené calcium a budeme dúfať, že zaberá...inak to nevidím...a potom si dám v tridsiatke nastreliť keramické (na ktoré si asi zoberiem úver) a bude 🙂

raza
8. jún 2011

@elebe no, doktora, čo ma operoval som sa pýtala, či môžme po prvej mrche a povedal ,že hej.. ale neviem, či by som nemala počkať na výsledky z histológie...

@jafnka no, mm si zobral týždeň dovolenky 😉 po celom byte vonia kuracia polievočka a už sa chystajú aj rezníky 😵 😵 😵 ale JA nevarím 😀 😀 😀

elebe
9. jún 2011

@raza no vidíš tak to je skvelé 😀 😀 😀 ak ti lekár nič nepovedal,tak ja si myslím že kludne už môžete skúsiť.....a ak nemáš aj nejaké bolesti....tak pohoda 😉 😉 no ja mám akurát poldné dni a už už ovulku a môj drahý má pohotovosť,asi ide na nočnú 😔 😔 , lebo sú záplavy a on tam má svojich ludí a musí držať dozor 😔 😔 je mi tých lidí strašne lúto,celý život im zobrala voda,ale bojím sa aj o priateľa a ešte aj ovulka.....ach jaj ☹ ☹

red_kika
9. jún 2011

ahojte buduce mamicky, dnes som 5DC, takze este nejaky dobry tyzden a ide sa na vec 😎 drzte palce