2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@raza no on pracuje v SVP povodie Váh....takže ak sú na okolí povodne,tak oni vyrážajú 😒 😒 a minule keď mali takúto podobnú akciu,tak ich tam ludia skoro zbili motykami a lopatami,keby tam neboli vojaci tak neviem.....ako keby oni za to mohli,však oni sú len zamestnanci a nezáleží od nich 😔 😔 a môj priateľ je chlap ako hora,ale keď sa do taba pustí 50 ludí,tak si rozmyslíš čo urobíš......no zatiaľ je to tak že on nikam nejde,idú jeho kolegovia.....je mi tých ludí tak strašne lúto,pán božko sa na nás hnevá 😔 😔 😔
@nera123 😀 no asi tak ...v tehu budu kasicky nasa zachrana asi.....no tie keramicke asi tiez nebudu bohvieco lebo poznam par ludi co si ich dali a ze to bola bolest jak svina.....ja si necham asi 4predne hore a 4 predne dole a bude pokoj ......hlavne vyhodit stolicky lebo tie su najvetsia katastrofa
@elebe presne tak je to strasne nieco uplne ich chapem....nas vytopili v 2009 behom polroka 2krat susedia a teraz v nedele zase nam praskla hadica v stupacke a sme sa vytopili a to bola voda v chodbe a izbe voda tak 2cm a uz som z toho na nervy a ked tak niekomu zaplavi alebo odnese voda cely dom to by som sa asi aj zrutila.......ale ved na noc pride domov nie? ze by ste mohli snazilkovat
booze ecoli uz aj na SR co uz vlastne mozme jest?
Ahojte, som tu úplne nová 🙂 So snúbencom sme sa rozhodli, že už začneme pracovať na bábätku 🙂 Uff, na jednej strane strach, na druhej obrovská radosť 🙂
@milagros ahoj. väčšinou ženám, ktorým vyberú cystu, odporúčajú otehotnieť čo najskôr, snažiť sa hneď po prvej mrche.. 21ho idem k mojej doktorke na vybratie štychov, tak počkám, čo povie ona..
no, o zuboch viem svoje.. ja keby mám peniaze, tak si dám urobiť nové, lebo moje sú v katastrofálnom stave a to mám len 28!
j
ahojte kočky....tak ja čakám každú chvílku ovulku.....dúfam že zajtra stúpnééééém 😀 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
cafte baby zdravim nemam moc na vas cas ale myslim na vas...
my tento mesiac asi nic lebo sme neskusali iba vcera ale to uz ak som vobec mala ovu tak uz bolo po 😒
@zucana dobre 😉 😉 😉 😉 to preto, lebo mi toľko dobrých ľudí držalo palce a myslelo na mňa 😉 😉 😉 😉
cysta vabratá - vraj krvavá a doktor povedal, že tam asi bola od čistenia z potratu, lebo bola veľká, z vaječníka mi zobrali len kúsok a ešte taká oblbnutá hneď po prebratí som sa surovo doktora opýtala, či po mrche môžeme ísť s mužom na to 😀 a on že: nevidím v tom žiadny problém 😀 😀
Ahojte, tak jsem si ymslela ze by nam to i tento mesic mohlo vyjit, ovulku jsme neprosvihly a vse si pojistili akzdy den......ale az vcera jsem se dozvedela, ze nektere vybrane lubrikacni gely snizuji, ci uplne zabijeji ocasky...no fasa, na slozeni nic nevidim, pro jistotu jsme koupili bez spermicidu...ale bohuzel jen tento mesic asi ztraceny, nejak neverim v to, ze byli mrsky prubojny.....☹
@strihalka neboj, možno to vyšlo, ešte nehádž flintu do žita!! a inak áno, lub. gély znižujú možnosť otehu, to som si čítala v návode, takže ja už som ich aj vyhodila 😒
inak teraz niečo pomimo: moja kolegyňa mi povedala, že bola u veštkine a tá jej povedala, že ak chce dievčatko, tak až po májovej mrche! tak ona pol roka čakala, teraz po májovej mrche išli na ostro a predstavte si, v utorok mala dostať a ešte stále nič!!! a stále mi hovorila, ako tomu verí a že ona bude tehu, lebo to vie a hotovo! no a vyzerá to tak, že to fakt vyšlo!! dnes si má robiť test... no chápete to???? samozrejme, to, že závidím, neznamená, že nedoprajem 😉
@strihalka no, lenže ono ani n eni moc dobre, keď stále len s gélo, skús sa opýtať svojej doktorky.. ja viem, že ti to bude asi trápne, ale kašli na to, keď ide o bábo, nič nemôže byť trápne.. my sme prvý krát vyskúšali lubr. len zo zábavy a potom sme tiež už len s tým. no potom som mala pocit, že tiež som si naň už tak zvykla, že to bez toho nejde.. a keď sme sa začali snažiť o bábo, tak sme ho zahodili a sem tam to fakt nešlo a ja som až chytila nervy!! úprimne, chcelo to dlhšie maznanie a hotovo, muž si už zvykol 😅
ak vám to dlhšie nepôjde, popýtaj sa doktorky, možno ti odporúči lubrikant, ktorý sa môže
ahojte ako sa mate? ja mam 2 tyzden po kyretazi ..kedy ste vy dostali prvu mrchu? ece tyzden dva ci je to indi vindi? uz to vidim ze to schytam na dofcu-ktoru som dostala od draheho ako bolestne:((( tesim sa ale je to slaba naplast radsej by som cela vratit cas a napravit nenaprvaitelne-ako nam asi vsetkym pov. ze MA -to zariadi priroda...tak ju poprosit ze aby spolupracovala 🙂)
@ernuska296 ahoj a vitaj. ja si už presne nepamätám, kedy som presne dostala po MA mrchu, ale myslím, že to boli také 2-3 týždne..
@raza ups to patrilo@ernuska296

@elebe juj moja, tak držím päste, nech si dáva priateľ pozor, má nebezpečné, ale ušlachtilé povolanie. ..