2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@strihalka a co takto toto???
http://www.otehotnenie.sk/product/conceive-plus...
@z.vrablova jéjda, tak o tomto som nepočula.. mrkla som sa na to. myslíte si niekto, že to môže pomôcť?? či sa to dá kúpiť aj v lekárni, alebo len objednať cez net? 😕
baby čafte .... potrebujem to niekomu vykecať .... doma to nechcem ešte hovoriť .... dnes slabulinko pozitívny, viem že to ešte nič neznamená, a za posledných 6 mesiacov je to prvý z toľkééééééého množstva ... ani zakríknuť to nechcem, preto to ešte ani nahlas nevyslovím a určite o pár dní testnem znovu, kým to poviem mužíčkovi ..... a aj sa strááááášne bojím, už som raz mala mimomaternicové ..... no proste som zmätená a potrebujem to aspoň trošku zo seba dostať .....
@raza
@gloria9 no baby, nevydržala som a povedala som, ale moj mužík našťastie na 100 % verí až lekárovi 😉 ... takže to berie s rezervou ..... no a dnes som urobila ďalšie a je to dosť divné .... prvý bol hneď ráno Rapiclear kazetový citlivosť 10 a nič..... druhý asi po dvoch hodinách Pepíno citlivosť 20 a čuduj sa svete slabulilinký duch .... no je to celé divné, iné mi neostáva iba čakať, či mrcha nepríde a testnúť tak za 4 dni ..... pripájam foto, aj keď to tam asi nebude dobre vidieť....
@katus193 za obe dúfam, že sa dočkáme krásnych silných // a že konečne všetko dobre dopadne 😉
ahojte baby, tak ja tiez cakam na tie dve ciarocky...a chcem sa opytat na vas nazor...mrcha bola 23. maja, 5. a 6 juna sme snazilkovali a ovulku sa mi zda ze som mala az vcera alebo predvcerom, kedze som leniva na to meranie BT...prsia mam sice ako balon, ale nebolia ma, trosku ma boli v podbrusku, take ho mam tiez nafunknute a tak trosku inac sa citim..mozno si to len namyslam...mrchu cakam 23. juna....co myslite, kedy mozem zacat testovat...az okolo 26? kedze to mavam dost nepravidelne...a tie moje priznaky...to je asi ako pred mrchou, ze? co myslite mozem ocakavat to vytuzene tretie? 😀
@mandm
@gloria9 Ďakujem. Dnes som tiež nevydržala a hneď ráno som testla s Rapiclear.... a nič .... nedalo mi to a kúpila som si Mamatest 10 a testla som ešte doobeda a teraz večer znova s Cemio gravitest 10 (švajčiarsky) a tu je výsledok ..... horný je doobeda a spodný je teraz ..... a oba v limite 😉 ..... tak už tomu začínam veriť ..... a propo, je možné, že tie Rapiclear sú naozaj také zlé?
Mne sa dost zacala tocit hlava a odvcera ma picha v podbrusku a striedavo vo vajecnikoch, okrem toho bolia prsia, tak som si urobila na 21.DC rapiclear a nic...som smutna :(
@sweetlemon neboj, este nesmut....urob si za tyzden este raz...tie testy su fakt niektore o nicom...ja sice teraz nejake zvlast priznaky necitim, ale som len 8 dni od styku, takze este bojujem...ak nic, buduci mesiac znova skusame...neboj, raz to musi vyjst....len tomu ver
@maggiore Ahoj tak blahozelam mne meska mens 5 den ale test nic neukazuje tiez som si spravila rapit a nic tak som povedala si ze zajtra pojdem ku dr ze co povie lebo ja mavam menst pravidelne 28 dni tak neviem mozno je to prechladenie neviem.
nakazte aj mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
@dadak aj mna prosiiiiiiiim
@renatka.manakova inac, mne, ked som bola tehotna s prvym, bola som uz vo 4 tyzdni a test mi ukazoval ze nie som tehotna...az ultrazvuk v piatom tyzdni ma presvedcil..takze ver tomu, ze este nic nie je stratene....uvidis...ono to pride...he, a mozno budeme tehotne naraz...a mozno uz sme....😀 to by bola paraaaada..
@dadak joj potesila si ma konecne by bola dobra sprava po tom vsetkom co sme prezili a prisli o jedno babetko .uz nech je zajtrajsok .Dakujem za potporu
@dadak a ked si si robila test tak az po akej dobe ukazal ze si tehotna
@renatka.manakova tak pri prvom az v tom 5 tyzdni...tusim 2 tyzdne po menstruacii...a hned na to som isla na UZV...tak, hlavu hore, raz to pride...no a pri druhom, tak to bolo zaujimave, lebo chodila som 2 mesiace pred otehotnenim na gyndu, robili mi tam folikometriu a doktorka zistila ze vobec neovulujem a druhy mesiac bol manzel na jediny den doma, a ja som z nicoho nic otehotnela...takze naozaj je to aj o psychike....
@dadak no veru urcite je to o psychike .a vlasne do 5 tyzdna test neukazal nic len jednu ciarku
@renatka.manakova nic, ani ducha...ale neviem ti presne povedat, ci to bolo 2 tyzdne po vymeskani, alebo 9-10 dni...to si uz nepamatam...je to skoro 8 rokov...😀, a mas este nejake priznaky? Ja si pamatam, ze velmi ma boleli prsia, viac ako pri mrche a prestali mi chutit cigarety...😀

@zucana a co na tom ze ste pauzli aspon budu drobci oddychnuti,cerstvi a sviezi .....potom vystartujuuu jak diví