icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

renatka.manakova
13. jún 2011

@dadak mna prsia nebolia ale strasne pod bruskom a krize tak neviem ked som bola 1 krat tehotna tak som mala presne to iste tak uvidime ak sa nepodari tak sa budeme pokusat dalej 😵

dadak
13. jún 2011

@renatka.manakova tak tuj tuj tuj...a daj mi potom vediet...dobre? 😵

renatka.manakova
13. jún 2011

@dadak jasne dam vediet zajtra

sweetlemon
14. jún 2011

@dadak dakujem ti za podporu 🙂 ok, skusime ak mi nepride mrcha. Teda dufam, ze mi nepride ta potvora 🙂 vcera som mala zlu naladu z toho a drahy ma velmi podporil, hned sa chcem ist snazit 🙂 asi na mne videl, co to pre mna znamena. Tak nam drzkam palceky, dufam, ze coskoro uz nebudeme len snazilky 🙂
Mam si zohnat tu kyselinu listovu alebo nieco podobne? Lebo ja teraz nic neuzivam...

dadak
14. jún 2011

@sweetlemon poviem ti tak, ja som nikdy nic nebrala, jedine maternu, ked uz som bola tehotna, ale myslim ze kyselina listova je dobry napad....aj ked este nie si tehotna...ta ti moze len a len pomoct... ja sice teraz priznaky necitim, takmer nic...ale aj tak sa citim divne a som taka nafuknuta...ale necitim, zeby som bola tehotna...no, musim este pockat, ci mrcha pride abo nie...ale ja to mam dost nepravidelne, takze uvidime....romanticke snazilkovanie prajem a daj vediet ako vam to ide....😀

raza
14. jún 2011

dievčence nedávno som vám spomínala kolegyňu, ktorá chcela dievčatko. šla za vešticou a tá jej povedala, že sa majú snažiť až po májovej mrche, tak ona pol roka čakala a na ostro išli až po májovej mrche... včera sme spolu volali a hádajte????? Má TýžDEň PO TERMíNE MRCHY A 2 PALIčKY!!!!!!! a ja by som sa s vami mohla staviť, že to bude ešte aj dievčatko 🙂

sweetlemon
14. jún 2011

@dadak Oukej, tak dnes pojdem do lekarne, nech mi daju nieco dobrucke pre moje male vajko 🙂 s tym nafuknutim to poznam. Mna to drzalo minuly tyzden asi 5 dni. Uz to preslo nastastie, pretoze ja mam velmi pravidelny rytmus cely zivot 🙂
Jej, neviem sa uz dockat 2 ciarok, musi to byt nadherny pocit vediet, ze sa vyvija novy cloviecik v brusku 🙂

dadak
14. jún 2011

Baby, chcem sa opytat, kedy zacnu prve priznaky, napri bolenie bradaviek, zmena nalad, hlad...alebo nieco podobne, ktory den ich zena citi po uhniezdeni? ci az ked vymeska mrcha? ako to bolo u vas?

akvelka
14. jún 2011

Aj my chceme 🙂 zacali sme, no uvidime ci sa to podari 🙂 menzes meska uz 5 den, ale kedze mam rozny 30-35 dnovy cyklus, musím este pre istoto chvilu vyckat, nez si kupim TT.

dadak
14. jún 2011

@akvelka a citis uz nejake priznaky?

akvelka
14. jún 2011

@dadak nic necitim...ziadne chute, ziadne nevolnosti..len som dost unavena, ale to pripisujem momentalnej sennej nadche...a ty mas nejake priznaky?

dadak
14. jún 2011

@akvelka tak mne ma prist mrcha az o 9 dni...takze asi by to bolo skoro, aj ked...citim sa kus inak...mozno si to ale len namyslam...neviem...inac tiez ziadne nejake priznaky... 😒 a ty ides kedy testovat? 😀 fest ti drzim palce...tuj tuj tuj

akvelka
14. jún 2011

dakujem velmi pekne...no ak nedostannem tak v piatok...poznam svoje telo a viem, ze to bude uz dlhý čas ak sa nedostaví...dúfam, že to bude mať len jednu (pozitivnu) pricinu...🙂 ako dlho sa snazite o dietatko?

akvelka
14. jún 2011

@dadak dakujem velmi pekne...no ak nedostannem tak v piatok...poznam svoje telo a viem, ze to bude uz dlhý čas ak sa nedostaví...dúfam, že to bude mať len jednu (pozitivnu) pricinu... ako dlho sa snazite o dietatko?

renatka.manakova
14. jún 2011

@dadak Ahoj aj mne dnes prisla mrcha meskala 6 den no co uz ale nabudude hadam uz bude srzkam palce aj vam

lusinda1989
15. jún 2011

no ahojte kocky konecne dalsi mesiac po a neuverite co zasa mi meska mrcha a testy zasa negativne asi to bude nejaka hormonalna porucha alebo co budem musiet ist asi na nejake vysetrenia lebo akosik ma to uz nebavi... inak neviete co je so saskou??? dlho tu nebola..zasa uplne na nas kasle...
konecne idem zasa domov a dokonca skoro na mesiac tak sa uz tesim...dnes letiiim :D

milagros
15. jún 2011

ahojte baby ...nejak to tu "zdechlo" tusim.....alebo ste uz vsetky otehu?

milagros
15. jún 2011

@elebe som pozerala tvoj graf...fakt to mas zaujimave....a vobec ho nechapem a ani ten moj..... http://www.fertilityfriend.com/home/356c33 asi bude najlepsie sa na to vykaslat a kazdy den si radsej urobit ovu test...

zucana
15. jún 2011

cate baby ja som nezdechla len som bola chora zajtra uz idem do roboty 🙄 no a balim...1. stahovanie sa blizi..inak pytala som sa aj v teme grafy 13tka ci jak sa to vola ahodim aj sem otazku ;)
cafte kolegyne spolubojovnice prisla som si k vam po radu...tak pred mesiacom som 2 mesiace skusala ovu testy kde mi vyslo ze ovu je dost neskoro cca 17.18 DC a cyklus mavam 28 dni dokonca min.mesiac 25 dni...tak som zistila,ze asi mam LF kratku no tak co uz kojim tak uvidim co bude...beriem vit.B
no a ja som aj vedela,ze kedy mam plodne,lebo som nemala prvu cast cyklu vytok a ked boli plodne tak soplovy...tento mesiac tiez soplovy *sorry za vyraz uplne az taky husty a tak som bola v tom,ze jeej tak je tu *17.den ako vzdy a tak sme snazilkovali...lenze teraz som ze 21 DC a stale soplovy vytok...co to moze znamenat? zeby stale ovu nebola? DIKES

jafnka
15. jún 2011

ahojte dievčence 🙂 tak mám za sebou prvý deň v práci 🙂 bolo fajn len dosť info na mňa, ale po pár dňoch už to nebude problém
prestala som merať BT lebo som v poslednej dobe aj tak nestíhala poriadne merať a zjavne mi to tie tabletky slušne rozhádzali. už to vyzeralo, že konečne 26DC bola ovu, ale tie teploty potom boli akosi čudné tak som to nechala tak
@zucana podľa mňa je možné, že ešte nebola, viacero báb to tu už tak malo pokiaľ som si všimla
@lusinda1989 saska má, ak si správne pamätám, štátnice alebo také niečo tak asi šprtá. a prajem peknú dovolenku 🙂

raza
15. jún 2011

@jafnka ahoj, som rada, že sa ti v nojej prácičke páči 🙂

zucana
15. jún 2011

@jafnka no fasa tak to ked mam cyklus 28 dni tak to by saitak neuchytilo keby sme teraz skusili ze?

jafnka
15. jún 2011

@raza zatiaľ je to fajn lebo nie je ešte veľa ľudí, najväčší nával bude 29-30teho, vtedy sa budú chcieť všetci odubytovať... a ako sa máš? štichy ti už vybrali?
@zucana skúšať treba vždy 🙂 to je len môj názor, že ešte asi nebola. ale ak ešte len príde tak sa ti cyklus predĺži lebo tá fáza po ovu je rovnako dlhá čiže po ovu by sa (ne)mala mrchu dostať po tých zhruba 10 dňoch, ale keď berieš aj béčko tak neviem, či ti zaberie hneď prvý mesiac. a možno to bude anovulák s kopou hlienu...

raza
15. jún 2011

@jafnka na štychy idem v piatok aj s posilou - mm 😎
a potom ideme hneď na chatu. takže opekačka, vínečko.. len my dvaja 😎 . akurát škoda, že sexovať môžeme až po mrchce, ale šak nech, nie je všetko o tom 😅

jafnka
15. jún 2011

@raza budete mať romantický víkend, joj, v dobrom závidím, ale samozrejme veľmi prajem 🙂 tak nech sa vám to vydarí

raza
15. jún 2011

@jafnka ešte uvidíme, či to bude pekný víkend.. ono je to totiž chata mojich svokrovcov a oni sú takí ,,zlatí" že zvyknú nás prísť pozrieť aj na pol dňa, keď sme tam, a nikdy nezabudnú poukázať na to, ako by trebalo pokosiť... elektrinu opraviť... a najlepšie je, ke´d potom svokor začne robiť a mm mu musí pomáhať, samozrejme svokra tiež si vymyslí nejakú chujovinu a toľko gáni, až sa zapojím aj ja... ale tento víkend mám PN 😉 . takže vždy, ked ideme tam na chatu, tak len čakám, či dôjdu 😝 🙄

jafnka
15. jún 2011

@raza no to nie je bohviečo... ale ak hneď pokosíte tak sa možno dlho nezdržia 🙂 ale tak hádam večer vás už nechajú samých a potom to dobehnete za celý deň 🙂

elebe
16. jún 2011

ahojte kočky.....tak ja zase naprd ☹ ☹ ovulka nikde,už som z toho na nervy 😠 😠
dnes skočím k dokimu nech sa na mňa pozrie a budem múdrejšia,mám taký pocit že bez clostilu asi nebudem fungovať ☹ ☹
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8

zucana
16. jún 2011

cafte kocky tak ja uz v robote :(

@elebe ja sa v tych grafoch moc nevyznam...budem skusat od septembra ak sa nezadari ale tak asi chod k dr 😒

milagros
16. jún 2011

@raza tak to ste potom odvazny ze na tu chatu vobec idete....nam svokra pre zmenu povedala ze naco by sme chodili na dovolenku ze nech radsej dojdeme k nej /od nas 200km/ ......a pointa?....teraz vzdy ked sa vyskytne moznost a ideme k nej tak sme zapojeny.....kalanie dreva, zabijacka,...atd......este nebol den kedy sme tam boli a len oddychovali....to by bola super dovolenka