icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

milagros
16. jún 2011

@elebe ja tomu svojmu grafu tiez bohvieako nerozumiem takze ja uz to robim skvor zo zvedavosti....daj potom vediet co bolo u dokiho....

milagros
16. jún 2011

@zucana stahujes?to na SR?

lucka_220809
16. jún 2011

@elebe a inak sa ti neda zistit ovu? len teplotou? ovu testy ti tiez nevychadzaju? Ja ked som tiez uz bola z toho jelen, tak som zasla k dr. na folikulometriu... to je asi najistejsie.

zucana
16. jún 2011

@milagros nie na SR kiezby 😀 7 km od centra kde byvame teraz...ale do domceku 😵 teda najprv ideme do bytu kamoskinho do septembra lebo nas domcek este neni prerobeny

raza
16. jún 2011

@milagros tak toto dôverne poznám... bývali sme so svokrovcami asi 4 roky... 😝 ja som im svojim spôsobom aj vďačná, ale te 4 roky... blééé. na druhej strane, keď náš vzťah zvládol toto, už zvládne asi všetko 😅
mali sme svoj vchod, svoju izbu, kuchyňu, kúpeľňu aj wc, ale každú chvýľu mi niekto búchal na dvere kvôli strááášne dôležitým veciam.. koľko razy, keď sme si z manželom niečo naplánovali, tak naši milí svokrovci povedali, že momentálne je nutné... napr. natrieť bránu, narúbať drevo, upratať garáž... medzi najlepšie patrí, že 3 dni pred vianocami začal svokor stavať skleník. takže namiesto pečenia koláčov... 😀 😀
odkedy sme sa odsťahovali (asi 1,5roka), tak to svokor nevie rozdýchať, že kedykoľvek zavolá, tak mu mm povie, že mi už máme iné plány a nenaklušeme.. 🙂
no a čo sa týka tej chaty, ostáva nám veriť, že neprídu.. okrem toho, ja teraz predsa pracovať nemôžem 😀 😀

zucana
16. jún 2011

@raza jaaaj poznam aj ja 😉 my byvame v jednom dome.svokrovci na prizemi potom na 1.poschodi 2 byty a my na druhom s este jednym bytom...a skakat musime tiez ako pisknu..aj ked pomahaju s malou ja sa nenormalne tesim od nich prec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uz iba 3 tyzdne 😀

elebe
16. jún 2011

@zucana
@milagros tak ja sa teda chystám k dokimu....som zvedavá čo mi povie ☹ pak napíšem

milagros
16. jún 2011

@raza @zucana veru taketo starosti ma so svokrovcami vela ludi..... a s rodicimi to tiez niekedy neni ruzove hoci ich mam rada....ved zato sme sa od nasich aj odstahovali....lebo hoci je clovek uz dospely a boli sme zobratí ale ved to poznate pokial byvate pod nasou strechou......clovek si nemohol robit co sa mu chcelo....museli sme sa dost casto prisposobovat

elebe
16. jún 2011

ahojte kočky....tak som doma....doki ma pozrel a povedal že to vyzerá na anovulák ☹ ale pochválil ma za meranie BT a zobrala som mu ukázať aj grafy....tak ma chválil že som si na problém prišla sama a predpísal mi clostil na dva mesiace.... 🙂 tak tento mesiac teda asi nič,ale na bud.mesiac sa mi možno bude uhniezďovať miminko v chorvatsku 😀

raza
16. jún 2011

@elebe tak tak, pozitívny prístup robí svoje 😉

jafnka
16. jún 2011

@elebe ti to zase dáko skacká. asi by si ozaj mala ísť k dr. a nech ti ku clostilu dá rovno aj dufaston, nie? inak ja som sekla s meraním, dáko mi to teraz vôbec nevychádzalo a tie tabletky mi to zjavne aj tak celé rozhádzali
@zucana ja už tiež zarezávam...
@milagros ja tiež vždy keď dojdem k našim tak upratujem. u nás je sobota pracovná a my chodíme práve na víkend. ale jednu výhodu to má lebo nemusím variť, len si poviem, čo chcem a mama to uvarí 🙂

jafnka
16. jún 2011

@elebe aha, už som si všimla, že si bola u dr. a máš pravdu, z dovolenky si treba doniesť dáky suvenír 🙂

elebe
16. jún 2011

@raza
@jafnka veru je fakt skvelý....a hovoril že tan graf s clostilom je úúúúplne nástenkový 😀 😀 podľa toho ako som počítala tak na dovču odchádzame 23.7. a domov 30.7. a vtedy by mi mala príjsť aj mrcha....tak dúfam že miminku sa chorvatsko bude páčiť a ostame pekne u mňa 😀 😀 no a už len teraz dúfať že táto mrcha príjde načas 😠 😠

sweetlemon
16. jún 2011

babeny, mozem otazku? teraz som si vypocitala, ze pocas dovolenky mam mat mrchu. konecne po 3 rokoch niekam ideme a takto blbo to vyjde :( zial, iny termin som si vybrat nemohla kvoli praci. myslite, ze by som mohla uzivat lieky na oddialenie mrchy? teda viem, ze to rozhadze cyklus potom, uz som ich raz davno brala kvoli operacii. ale skor ma zaujima, ci si tym nemozem nieco poskodit zvnutra. snazime sa o babeno, papam femibion 800 a teraz mi toto napadlo... co si o tom myslite? boli ste uz niektora na dovolenke s mrchou? myslite, ze by som to mala risknut, zasobit sa tamponami a vydrzat tych 5 dni nejak? :(

alenka_ela
16. jún 2011

@sweetlemon ahoj, aj mne to tak vychadza, presne prvy den ms na prvy den dovolenky...snad nam niekto napise radu 🙂)

sweetlemon
16. jún 2011

@alenka_ela to sme dopadli 🙂 my ideme na 15 dni a presne v strede by som ju mala mat. joj, vobec to nevyslo dobre, pretoze sme dufali, ze prave na dovolenke by sa nam urcite malo podarit spodit babenko... a mne to vychadza uuuuplne mimo plodnych dni a ovulacie... :( ale tak co, aspon si oddychneme a potom mozeme pokracovat 🙂

katus193
16. jún 2011

mne vysla mrcha dva roky po sebe presne na dovolenku takze hned som si dala od dr predpisat lieky na oddialenie a je to super vec,oddialilo mi to na kolko som chcela a ked som ich vysadila tak myslim ze za dva dni som dostala a vobec sa mi cyklus nepokazil ani nic,pokial si to date raz za rok tak to nevadi,ine by to bolo 2 az viac krat do roka,tak vtedy by sa hormony zblaznili .Takze ja doporucujem 🙂 @sweetlemon
@alenka_ela

sweetlemon
16. jún 2011

@katus193 okacko. no zatial budem dufat, ze mrcha nepride vobec 🙂 sice dnes mam take neprijemne pocity dole ako tesne pred mrchou, tak neviem, ci mi nechce prist o 5 dni skor...

dadak
16. jún 2011

pisem aj do tejto temy, ci mi nahodou niekto neporadi...baby chcem sa len opytat, bo som trosku zmatena...menstruaciu som mala 23. maja, asi na 15 den som mala taky lepkavy a priesvitny hlien, co som myslela ze prisla ovulka...ale dnes som si nahmatala na krcku taky bielkovy hlien...ja uz som z tych hlienov uplny debil...co to moze znamenat? mam tyzden do menstruacie, teoreticky, mam uplne nafuknute brucho, obcas ma aj pichnu vajecniky...myslite ze mozem cakat babatko? aky je krcok maternice, ked je zena na zaciatku tehotenstva...a aky by mal byt hlien? dakujem a sorry za otravovanie...

dadak
16. jún 2011

opravujem, teraz je na tom krcku taky kremovy, nie bielkovy... 😲

mirip
16. jún 2011

Ahojte ostalo mi niekolko, dosť ovulačných testov expirácia je až 3/2013 tak ak by mal niekto záujem dajte vedieť, mne už netreba preto ponúkam

sweetlemon
17. jún 2011

@dadak ahojky, ja sice neviem, ako to ma vyzerat, ale ako ma vcera bolelo dole ako pred mrchou, tak rano som sa zobudila mokra dole. v posteli som uz krutila ocami, ze mi to prislo. no prisla som na wc a zistila som, ze to nie je cervene, ale biele. tak teda neviem. inak ja som mala 24.5. prvy den cyklu, takze sme na tom dost podobne. drzim nam vsetky prsteky 🙂

alenka_ela
17. jún 2011

@katus193 dikes 🙂

alenka_ela
17. jún 2011

@sweetlemon no ale moja kamoska otehu pocas MS, myslela si, ze vtedy su neni plodne dni 🙂) ha dnes sa hrame s dvojrocnou Sofinkou 🙂) plodne dni mozu byt kedy chcu 🙂 aj na dovolenke 🙂

alenka_ela
17. jún 2011

@sweetlemon ale mna najviac stve, ze na dovcu ideme autom a ja mavam prvy den bolesti, no tak kiez by to bolo ako pises, ze nedostat ju a hotovo 🙂

dadak
17. jún 2011

@sweetlemon a cyklus mas kazdych 28 dni? lebo ja posledne tri mesiace kazdych 31,31 dni...hm...lenze ja uz dnes ziaden vytok, prsia ma tiez prestali boliet a do mrchy je tyzden...ty kokso...keby sme otehotneli, tak by sme rovnako mali aj termin....to by bolo skveleeeeeeeeeeeee....najkrajsie marcovky...😀 lenze ja uz mam chaos z tej ovulacie, ani neviem, ci je to prave vtedy ako myslim, bo niekedy tak, niekedy tak, ale rozhodla som sa, ze ked dorazi mrcha zacinam s BT..😀 aspon vyskusam, bo ja som leniva a zabudliva na taketo veci...

sweetlemon
17. jún 2011

@alenka_ela ano ano, viem, citala som, ze tie plodne nemusia suvisiet s ovulaciu...je mi to sice divne, ale kedze uz viac pripadov bolo, asi tomu zacnem verit 🙂
no budeme dufat, ze nepride a bude vybavene 🙂

@dadak ano ja mam 27-28 dnovy cyklus. ovulaciu ja celkom aj citim, mam vtedy iny vytok a jemne ma to aj boli, len tiez neviem presny cas, kedy sa mi zacne a kedy vyskoci vajicku z balicku 😀 tiez som skusala merat BT, vydrzalo mi to 2 dni 🙂 takze pochybujem, ze to dodrzim, aj tak sa moc nevyznam v tych grafoch a kazda to mame uplne ine, takze neviem, ci sa da podla toho 100% riadit. my asi budeme skusat proste stale 🙂 aspon bude nejaka sranda a nie stale pozeranie telky 😀
no marcovky by bolo uuuuuplne ideaaaalne 🙂 krasne na jar vybehnut na prechadzky s kocikom 🙂

milagros
17. jún 2011

@sweetlemon @alenka_ela no podla mna tie lieky v pohode len sa poradit s lekarom...a ci to nejako nebude ovplyvnovat keby ste skusali babeno na dovolenke......ja som to nejak nikdy neriesila ked som dostala na dovolenke tak som dostala ale zas prostredie a klimaticke podmienky asi urobili ze mi to nejak obzvlast moc nevadilo ..... a pravda je ze otehotniet sa da hocikedy aj cez MS je vela bab co otehu len vtedy....inak ako to ze nemusia plodne dni suvisiet s ovulaciou? ved ked je ovulacia su to plodne dni, či?

milagros
17. jún 2011

@elebe veruže na dovolenke sa moze vselico stat ....je to ine prostredie.....clovek je viac uvolneny.....no suvenir kludne moze byt

elebe
17. jún 2011

@milagros no zarábať budeme doma,na dovolenke by sa malo uhniezďovať 😉 takže dúfam že miminku sa v chorvatsku bude páčiť a zostane u mňa 😀