2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@dadak ahaaaa, no ale cakat 5 cyklov sa mi nechce, nedockava som uz 🙂 ano, brusko pobolieva akoby som mala dostat. a tie 2 dni ma dost bolelo. urcite pockam este s testom. ale mala som mrchu dost silnu tie 2 dni, takze ktovie. my ideme v druhej polke augusta na dovcu a akurat mam mat mrchu, tak neviem, ci tam nieco vymyslime.
@kukucg no tak to uz mate odskusane, otestovane, takze dalsi baran by uz nemal prekvapit 😀 taaakze len smelo do toho 😀 😀
dievčatá ak zoháňate nejaký teplomer na meranie BT, tak ja som jeden našla na stránke www.otehotnenie.sk ja som si s tadial objednávala aj ovu testy a tehotenský test, ked ho budem náhodou potrebovať 😉 ten teplomer meria na 2 desatinné miesta a stojí okolo 7-8 eur. Asi si ho aj ja objednám ale ešte pohladám ten cyclotest ...
@sweetlemon hm hej odskusane mame ale je to makacka teda niekedy a inak muz je byk takze tych rohatych potvoriek mam uz doma dost 😅 ale keby bolo dievca mozno by som mala partacku 😀
@sweetlemon aj ja ti držím palčeky nech sa podarí, nech sa to tu pekne rozbehne, niekto nám to musí začať a potom nás nakaziť 😀
@katik1 joj, teda neviem, ci budem prva, to by som mala velke stastie 🙂 ale slubujem, ze hned ako sa podari, budem sa snazit to tu cele nakazit 🙂
@kukucg no tiez by sme chceli dievcatko, najma priatel 🙂 ale ak bude aj chlapec, aj taky riadny baranisko, tak budeme radi 🙂 a ja by som brala aj dve babatka naraz 🙂 🙂
@sweetlemon aj my by sme boli radi, ved hlavne nech sa podari a nech je babo zdrave 😉 ale moji chlapci hlavne by chceli princeznicku 😀
a inak sup sup s tou nakazou dobry napad 😉
@dadak ja mam muza tiez furt v robote kazdy den do vecera a pride unaveny jak kona asi podobne na tom budu aj jeho "kamosi " 😀 a najlepsie na tom je ze graf mi ukazal ovu na 11.6. tak reku nic presvihli sme a ked som dopisala vcerajsiu teplotku tak mi hodilo ovu na 16.6. neviem ci sa na to nevykaslem ...robi si to zo mna srandu asi.....
ahojte holki, tak my uz mame jasno, proc se nam nedari.-(stina zlaza porucha ado toho zasraty prolaktin zvyseny☹ JE MI NA NIC☹
@kukucg v rodine sa nam tento rok barancek narodil a je na zozratie a velmi dobrucky...a ked mas overene ze si "plodna julovka" tak mozno zas budes tak. jaaj ja by som velice chcela blizenkynu ako som ja ... 😀 😀 my s mm sme neni ani jeden rohaty...takze aj to by mohlo byt...nehnevala by som sa 😎
@sweetlemon no skus ....uvidis ......musis to brat ze proste si tehotne nesledovat sa brat to ako samozrejmost.....potom das vediet ........aj ja to skusim a uvidime ktora si tehotenstvo vyvsugeruje skor 😀
@strihalka co je zvyseny prolaktin? a kvoli stitnej sa neda otehotniet? to musi byt nieco ine lebo u nas v rodine sa tiez vyskytuje porucha stitky a obe baby nemali problem otehotniet jednej sa to podarilo dokonca na prvy sup....len lekar jej vravel ze by bolo dobre stihnut tehu do 30tky
@sweetlemon to su teda 😀
@strihalka to ma mrzi ale neboj oni ti tie hormony daju do poriadku, so stitkou mam problemy aj ja, idem akurat v stredu na USG lebo tam mam aj uzliky a boleiav ma hrdlo tak je mozne ze sa s nimi nieco deje, dufam ze nie 😒
@milagros no mne by nevadilo keby to bolo v juli aj veci by nam sedeli 😀 len by to mohla byt baranica 😀 😀 (nemyslim tu ciapku chlpatu 😀 )
@milagros fiha, no ten vyzera byt nejaky profi 🙂 190 je dost, to asi postaci ten ortutovy 🙂
Inak prave sa mi vratila mrcha, takze ani vsugerovanie mi uz asi nevyjde 🙂 tak ide sa merat bt a zacne nove snazenie. Tentikrat snad budu male mrsky sikovnejsie a lepsie sa zakusnu 🙂
@strihalka no cakat mi nevadi ja len by som vlastne potrebovala vediet ci ma vezme, cize ten vymenny listok mi treba, alebo by bolo idealne, neviem ci to tak robia lebo niektory hej niektory nie, ze si vyziadaju dokumentaciu sami, lebo ja sa normalne bojim zaniest tej svojej papierik ze odchadzam lebo je velmi neprijemna 😖
dosla mrcha 😠 ☹ ☹ ☹
@kukucg juj, to mi je luto :( ale nezufaj, na teba urcite caka ten jul 🙂
@monyseq dakujeme pekne, aj Vam drzime palce....urcite chod k doktorke a ona Ti urobi krvne testy na stitnu zlazu a budes hned vediet, ci je to ok alebo nie.......ja som schudla 5 kg a dufam, ze naberiem tych 3-4 kg, lebo sa necitim dobre taka schudnuta......inak som pocula, ze po odobrati zlcniku mozeme aj rychlejsie priberat....a nerobia Ti problemy nejake potraviny?
@strihalka...moja nebojaj sa..všetko sa upraví a dočkate sa miminka....len hlavu hore..ja mam sesterku ktora mala rovnaky problem...a teraz ma krasneho chlapceka... 🙂 .U Dr. sa všetko povypytuj a uvidis aku ti nasadí liečbu....bude dobre...oki??hlavu hore... 😉
@sweetlemon ved nezufam len uz by mohla neprist 😅 tak mozno ten jul teda 😉
Baby ked som mala predvcerom silnejsiu ciarku na ovu teste a vcera slabsiu, tak to ovu uz skoncila, alebo este len pride?

@sweetlemon aj ja si vravim ze ked nie tak nabuduce 😀 akurat zaciatkom jula som otehotnela s prvym skriatkom a je to baran a riadny 😀 tak som vravela odvtedy ze v juli sa nesexuje 😅 ale vsak nevadi snad by sme rozchodili aj dvoch baranov 🙂
@dadak idem sa pozriet co to je zac 😉