2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@milagros dakujeeem
@sweetlemon veru urologicky caj a urinal akut ....v tomto som "profik" lebo ja mam pravidelne /tak pravidelne ani MS nemam/ od 2001 kazdy 4.rok zapal mocovych ciest.....no a to je des ta bolest ked uz to dojde az k zapalu
@babatienko27 gratulujem 🙂
@babatienko27 to je supre!davaj na seba pozor!! 😉
@babatienko27 ano ano, snazime 🙂 teraz ideme snazit 2. mesiac, tak uvidime 🙂
@milagros jo, cajik som vypila, rano pichalo trosku a uz celkom fajn. Tak dufam, ze to odide a my mozme snazilkovat 🙂
@pancuska dakujem
@milagros dakujeeem
@babatienko27 no super, gratulujem, tak a teraz nás pekne všetky nakaz, aby sme ti išli v šlapajách 😀
tak dievcata , vy to tu od zaciatku so mnou zdielate...tak nove info, dnes som si robila test znova a dve palicky mi vysli do 10 minut...mrcha v nedohladne...tak ja uz neviem...kedy si mam skusit urobit test este jeden? alebo kedy mozem zajst ku doktorke, aby mi povedala co sa so mnou deje? ja neviem...aj ked tehotenstvo velmi necitim...neviem...co myslite...a ak som, v ktorom tyzdni mozem byt? mrcha posledna bola 23,5 a snazilkovali sme 5,6, juna...dik za odpoved...
@babatienko27 neukazuje len do 3 + maximalne? akoze ukazal ti ze 5+? to som nevedela som si myslela ze ma len tri moznosti co ti ukaze ..
ahojte. ja viem, že je to trápne, ale aj tak sa musím pochváliť. my už sa odvčera konečne snažímeeee 😀 😀 😀
@raza presne tak, ako napisala dadak... Nic trapne, len uzasne, vela stastia prajem 🙂
@dadak Jej, no to vyzera byt cim dalej, tym viac ako tehulkovanie 🙂 a aky testik si robila? Skus este zajtra rano nejaku inu znacku, napr ten clearblue, ktory ukazuje aj tyzdne 🙂 aj ked neviem, ci tie su nejake presne, kedze hcg stupa kazdej inak rychlo. Pripadne daj sem grafik BT, aby sme posudili 🙂 myslim, ze to by mal byt taky pekny 5.tyzden, podla datumu poslednej mrchy. Tak sup sup do lekarne kupit testik a rano daj info 🙂 ved teba tie prsia stale bolia, nemusis mat zatial ziadne ine priznaky a kludne malinky uz moze rast 🙂 juj, zvedava som 🙂
@dadak aale co by sa s tebou dialo ....budes tehulka.....ved 2deticky uz mas takze vyzera ze si riadne plodna zienka 😎 ,a ja by som tipla taky 3tt lebo sice viem ze sa to rata od ms ale nikdy som to nechapala lebo ked ste sa snazili 5-6.6 tak si nemohla byt predsa tehu uz od 23.5. drzim palce.....ved skus testnut este aj zajtra a uvidis....ale si na dobreej cesticke....
@sweetlemon no ja grafy este nemam ziadne...sak od nasledujuceho cyklu sme chceli zacat spolu, pamatas? 😀, inak tie testy som si robila x-epil...z tesca, ale zajtra kupim nejaky lepsi a uvidim...davam tomu poslednu sancu...viac testov uz tento mesiac nekupim...😀 akurat vo stvrtok mi ma prist mm domov na dovolenku, tak ak by som nahodou bola, bolo by to pekne privitanie....inak, ako sa pocitaju tie tyzdne, 5 tyzden od poslednej mrchy a 3 tyzden od oplodnenia...tak ktory tyzden vlastne som...ak, som...no, tak uvidim, a dam ti urcite vediet ako to dopadlo...a dakujem za podporu...a ak budem, tak tebe ako prvej posielam batoztek stastia v znameni bocianika...😀
@sweetlemon ako mechurik koscurik?
@dadak nuž tak to vyzerá, že budeš mať miminko a bude z teba maminka 😀 , ved kludne chod k doktorovi, za to nič nedáš, radšej skôr ako neskoro, načo budeš žiť v neistote, pekne len utekaj k doktorke aby ste sa už mohli s manželom teškať, a potom tiež pošli nejaký vírus na nás všetky 😉 a keby to bol náhodou nejaký klam, čo si aj tak nemyslím, tak ti aspoň doktor s tým pomôže, poriešite to spolu a možeš pokračovať v snažení. Ale aj tak si myslím, že si tehulka. 😉
@dadak ahoj. doktor to ráta od poslednej mrchy čiže 5 týždeň (lebo nie každá vie kedy bola ovu tak aby sa to nejako ujednotilo) a mimi by malo mať 3 týždne. a môžeš byť max 21DPO (ak by ovu bola 5teho) alebo min 18DPO (ak by ovu bola 8meho). čiaročka do 10 min je podľa mňa fajn. testík by som robila až v stredu alebo vo štvrtok lebo ti asi pomaly stúpa hcg
@raza to je super, že sa už snažíte 🙂
@ernuska296 ano 3 plus papieroch bolo ze to dr stanovi 5 plus aj to tak vychadza od prvej ms 21. 5 je 26 dni cize 6 tyzden by som mala byt
@milagros ale dooobre dooobre, dnes nejak poslucha, tak sa vytesujem 🙂 cajik asi pomohol, dakujem za opytanie 🙂
@dadak no, dr to rataju dost zvlastne. nechapem preco, ale aj tie 2 tyzdne , ktore su medzi zaciatkom mrchy a oplodnenim, beru do tehotenstva. pritom v tej dobe este ani vajko nezije 🙂 asi sa im to lahsie rata 🙂 no jasne, uz si pamatam na to meranie, nejaka som mimo, ty si vlastne mala zacat po mrche, ktora neprisla 🙂 ale teplotku si mozes odmerat, ci nahodou nie je vyssia stale. a ak bude, tak je dalsi priznak tehulkovstva na svete 🙂
jeeeeeeej, a dakujem krasne za batoztek, si zlatucka 🙂
inak este vecer som si robila ovu testik a bol tak iba taky dusik. a dnes tiez bol dusik. neviem teda, co to znamena, ci uz sa ovulka pomalilinky blizi alebo je tak vzdy taky duch? no ale pre istotu sme uz aj snazilkovali, aby mi ovulka nahodou nezdrhla 🙂
@milagros a kedy ides k dr? ja by som k nemu letela asi hned 🙂
este k tomu ovu testu...som 10DC
Ahojte babeny ...chcem sa spytat, ci niektora mala cistu krv medzi ms. Ja som na 10. den cyklu zasala trosku krvacat, zbadala som to po cikani... potom pocas dna a trvalo to az do rana.... bolo to slabe, ale cesta krv to bola. Vcera, na 17.den cyklu znovu to iste, trva to az do dnes, ale u to neni cista krv, ale take aj do hneda, ako ked zacina aleb konci ms.... Pohlavny styk sme pred tymito dnami vobec nemali ☹ ...ms mavam pravidelne na 30 dni. Snazime sa o babo, toto som este nemala, neviem ani kedy mam ovulku....uz som na to, ze chceme babo prestala mysliet a teraz toto ma znovu prinutilo mysliet na to, ci sa to podarilo... mala to niektora z vas?

@sweetlemon dakujem a vy ako snazite sa ? drzim paste