icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

beeruska1
27. jún 2011

@tinka6 ved hej, tym sa aj ja utesujem, ze je to normalne. ale to si clovek ani neuvedomi a zacne sa strasne sledovat, ci neuciti priznak. to je to najhorsie. chlapi to maju v tomto jednoduchsie 🙂
my budeme mat s manzelom v nedelu prve vyrocie, ale inak sme spolu skoro 11 rokov, takze tiez by uz babo mooc potesilo 🙂

tinka6
27. jún 2011

@beeruska1 ja som praveze opacny pripad, vobec sa nekontrolujem /bolesti, vytok, ../ akurat si meriam teplotu, ale inak to nechavam vsetko na prirodu.. z nasej strany sme urobili vsetko co sme mohli, mame gely na podporu prezitia spermii, ako som uz spominala, kupili sme aj testy na potvrdenie plodnosti.. aj ked nie su 100%, ale aj 97% istota staci 😀 zvysok uz nechavame na toho hore 🙂 ja stale verim. a nastastie mam uzasneho priatela, ktory ma vzdy vie potesit, ked dostanem kramy 😀 minuly mesiac mi povedal "otehotnies do konca roka, aj keby sme mali na silvestra robit tehotensky test, ale budu tam dve ciarky" 😀 a ja mu verim!
bodlo by, kebyze si mala v nedelu plodne dni a krasne by ste to s manzelom oslavili, ze? nadherna spomienka 🙂

beeruska1
27. jún 2011

@tinka6 tak to ano, aj ked asi by som si to viac uzivala keby som uz vedela ze oslavujeme "traja" 🙂 bolo by to straaasne fajn. ale tiez to nechavam v rukach toho hore 🙂 len ta nedockavost je moja typicka vlastnost 🙂
my zatial nemame ziadne pripravky ani nic, my to nechavame uplne na prirode teraz.
drzim vam palce, nech sa na silvestra urcite tesite (a cim skor tym lepsie 🙂)

katik1
27. jún 2011

@dadak presne tak ráta sa to od prvého dňa poslednej menštruácie, čiže ak si tehotná 5 týždnom tvoje bábo má cca 3 týždne, preto k máš digitálny tehotenský test clearblu, a ukaže, že si tehu 1-2 týždne tak si vlastne v 4 týždne tak nejak asi

mona22
27. jún 2011

@tinka6 kde sa daju objednat tie testy plodnosti dá sa to kúpiť aj v lekárni

raza
27. jún 2011

@sweetlemon
@jafnka tak už som doma z práce urologicky čaj navarený predo mnou, a plány na večer v prdeli... ☹
také nervy mám... budem to piť asi 2- 3 dni a keď neprejde, tak doktorka ☹ ale snaženie je asi tento mesiac tým pádom pasé, lebo plodné dni už asi sú ☹ ☹ ☹

dadak
27. jún 2011

@katik1 @sweetlemon
@babatienko27
@milagros
@jafnka
tak dievcata...male info...vyzera to tak, ze budeme piati...😀, dnes som si robila test, a paliccky vysli hned do 2 minut...takze vsetky tie priznaky a vsetko co som opisovala, vyzera, ze to boli tehulovske priznaky...o 2 tyzdne idem k doktorke...vraj sa skor neoplati, tak sa tesim..zatial to nikto nevie...tak si to nechajte prosim v tajnosti...😀, dufam, ze coskoro sa pridate ku mne a vytvorime marcovky 2012...cakam vas tam...pusy a informujte ma co mate nove...aj ja budem.. snad to vsetko dobre dopadne...

raza
27. jún 2011

@dadak jééj, tak to sa mooc teším, a neboj, nikomu o tom nepovieme 😉

tinka6
27. jún 2011

@mona22 posielam ti do IP stránku, z ktorej si to objednáš, je le aj ženský tester.. ženský je oveľa jednoduchší, pretože funguje na princípe tehotenského testu, avšak s opačným výsledkom - jedna čiarka znamená plodnosť a dve čiarky znamenajú nejaký problém, popr. neplodnosť. tie testy sú však neporovnateľne drahšie než tehotenské, alebo ovulačné testy, no myslím si, že oplatí sa do toho vraziť, aby si mala istotu bez toho, že budeš behať po vyšetreniach.. takto si to zistíš v domácom prostredí 🙂

jafnka
27. jún 2011

@dadak to je super 🙂 gratulujem a držím palčeky aby bolo všetko tak ako má byť 🙂 a fotočku nepridáš?

jafnka
27. jún 2011

@raza ak ťa to nebolí tak snažiť sa hádam môžete, nie?

sweetlemon
27. jún 2011

@dadak supeeeer, uzasna sprava takto na vecer 🙂 velmi sa tesim a gratulujem maminka 🙂 🙂 🙂
@raza prajem rychle uzdravenie :( dufam, ze rychlo zaberie, mne to teda pomohlo za jeden dnik. No skoda toho cyklu. Mohli by sme ich mat kratsie, co? 🙂 aspon raz za tyzden v obdobi snazilkovania 🙂

Ja uz treti den rovnaky duch na ovu teste, tak som zvedava, ci pride aj nieco tmavsie... 🙂

raza
27. jún 2011

@jafnka ja neviem... náhodou sa zadarí a bude to nejaký zápal.... už som sa rozhodla, skúsim sa zajtra v robote dohodnúť a vo štvrtok by som šla doktorke. rozdám vysečka a pôjdem, chcela som to nechať na piatok, lebo to už sú prázdniny, takže mám dovolenku,no t už má aj moja ženská dovolenku 😒
inak bolesť to síce nie je, ale je to také divné.. mám nervy, že to takto dopadlo, ale cítim, že to len tak neprejde, tak to radšej poriešim 😖

jafnka
27. jún 2011

@raza jaj, moja, už by hádam tých problémov stačilo, nie? dúfam, že to spraví ten čajík. a nie je to len nejaká reakcia na tú operáciu?

katik1
27. jún 2011

@dadak to váááážne? Tak to ti strášne mocno gratulujem. Tak sa nám to tu pekne rozbieha a mal by si poslať ten vírus - tehulka. 😀 Jasne, neboj nikomu to nepovieme, a niečo pekne vymysli ako to oznámiš manželovi a mala by si ho pritom aj tajne odfotiť a dať sem tú fotku. 😀 A potom nás o všetkom informuj. Nechce sa mi všetko spätne, čítať, akéže si to mala tie príznaky, zhrň to nejak dokopy 😉 My sme po snažilkovaní a asi na tretí den sa mi podbruško nafúklo jemne a pobolieva, a aj prsia začali na tretí den bolieť, ale to bolo aj minulý cyklus tak, teda iba to podbruško, prsia nie, no a skončilo to mrchou 😨

raza
27. jún 2011

@jafnka no reakcia to podla mňa nemôže byť. lebo sú to 3 týždne od operácie... nán fakt také divné pocity, nebolí ma nič, ale také divné, to sa nedá vysvetliť.. no, veď keď jej donesiem moč na vyšetrenie, tak sa nič nestane. akurát ma serie, že som 3 týždne chýbala, a teraz chcem znova, ešte aj posledný deň. 😠

milagros
27. jún 2011

@raza skus si kupit v lekarni urinfekt test a ten ti povie ci to je mechurik koscurik alebo nie

raza
27. jún 2011

@milagros ahá, no možno skúsim.. ďakujem 😉

milagros
27. jún 2011

@dadak parada gratulujem to sa vam vsetky 3podarili na prvy sup? takze nieco na tych madaroch pravda bude,len u mna to az takym fofrem nebude kedze ten moj ma slovensku narodnost...taak co tie 3-4mesiace vydrzim 😀 😀 😀 a sup sem s fotkami potom

babatienko27
27. jún 2011

@dadak dada gratulujem a vela zdravicka prajem

jafnka
28. jún 2011

@raza však jasné, netreba to podceňovať, radšej ísť aj zbytočne ako potom neskoro
@milagros o takom teste som nepočula, dobre vedieť

elebe
28. jún 2011

ahojky kočky tak čo to tu čítam
@dadak srdečne gratulujem 😵 😵 držíme palčeky nech je všetko ako má byť 😎 😎
@raza moja veru to nepodceňuj,ja by som tiež skočila k dokimu...ja som akurát včera letela do nemocnice s bratrancovou snúbenicou,ona je už v 33tt a stráááášne ju boleli ladviny že ani na nohách nemohla stáť,ale už je to teda lepšie mala piesok....a bola si kúpiť urinal akut,skús aj ty 😉 😉
@jafnka a ty ako ten tvoj nešťastný hypermechúr už je lepšie? a ako v robote? ja zajtra začínam s clostilom,už aj mrcha končí a prišla pekne načas....sa teším 😎 😀

jafnka
28. jún 2011

@elebe ten tvoj anovulák ma mrzí ☹ ale tak zase vieš, že clostil ti pomôže a možno budú aj dvojičky 🙂
môj mechúrik sa pomaličky zlepšuje. v robotke som aj teraz, je to celkom pohoda, zatiaľ, všetci si odubytovanie nechávajú na 30teho, to sa potom nezastavíme

elebe
28. jún 2011

@jafnka však preto som bola u dokiho a ukázala mu aj grafy s clostilom a potom bez a tak mi ho predpísal hneď na dva mesiace a ešte ma aj pochvílil že som svedomitá snažilka a na problém som si prišla sama 😀 tak a teraz dúfam že to bola jediná prekážka a s clostilom sa to už podarí 😎 aj cyklus sa mi pekne upravil na 30DC len bol anovulák,ale tak aspoň krôčik dopredu.....tento mesiac to už bude lepšie 😎 😎 a kedy ideš zase na kontrolu?

vbc22
28. jún 2011

cerstvej tehulke srdecne blahozelam a pridavam sa k snazilkam 🙂
Dnes mam 26.DC a neviem sa dockat 29.DC vtedy chcem testovat 😉 26.sa mi zda skoro, aj ked v lekarni mi vraveli ,ze test kt. som si kupila sa moze pouzit uz 5.den po oplodneni, aku mate skusenost?je to rapiclear.
Snazime sa oficialne len prvy mesiac, ale aj tak tajne dufam,ze to vyslo, ani neviem presne kedy som mala ovulkU,lebo som vysadila HAK, ale snazili sme sa poctivo. mala som cca 4 dni dost intenzivne pichanie v podbrusku a teraz mam neskutocne chute, ale to moze byt uz aj PMS to mavam pravidelne, takze neviem. ALE STRASNE CHCEM!!!!

jafnka
28. jún 2011

@elebe tu na koníkovi sme sa kadečo naučili 🙂 už si vieme aj diagnózy stanoviť 🙂 ešte keby sme si tak samy mohli aj tie tabletky prepísať tak by bolo super 🙂 a nedal ti aj dufaston, tuším niektorá spomínala, že sa to zvykne aj spolu predpisovať, či? ja ešte 4 balíčky tabletiek (po 50 ks) a potom na kontrolu, čiže niekedy v septembri

elebe
28. jún 2011

@jafnka však to 😀 😀 už sme totálne odborníčky 😀 😀 dufík mi nedal,povedal že netreba,lebo mám dostatok progesterónu a sliznica vyzerá dobre a že v tom by sa mi malo miminko v pohode usadiť 😉 😉

jafnka
28. jún 2011

@vbc22 ahoj. tie testy sú zavádzajúce. vajíčko sa uhniezďuje priemerne 5 až 10 dní a až po tom uhniezdení sa začne produkovaž hcg hormón, ktorý detekujú tehu testy. navyše každej žene inak rýchlo stúpa hladina tohto hormónu, preto niektorej ukáže test už 10 deň po oplodnení slabú čiarku a inej až oveľa neskôr

jafnka
28. jún 2011

@elebe tak už teraz sa vám musí zadariť 🙂 a na dovolenku kedy idete?

elebe
28. jún 2011

@jafnka ideme 22.7. vnoci a prídeme neviem,podľa toho ako sa nám bude páčiť 😀 😀 takže pracovať budeme doma a uhniezďovať budeme v chorvatsku 😀 😀 😎 tak dúfam že už v septembri bidú dobré správy a do vianoc budete mať doma radosť 😀 😀