icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jafnka
28. jún 2011

@elebe sestre dr povedal, že pobyt pri mori priaznivo pôsobí na začiatku tehu, na udržanie. takže aj oni to tak urobili a teraz má Janka už 3 roky. takže šup šup doma pracovať a potom sa pekne močiť v mori 🙂

elebe
28. jún 2011

@jafnka jééééj to fakt?? 😀 😀 😀 😀 inak aj moje kamošky a nie jedna sa vrátili od mora tehulky 😀 😀 tak uvidím ako to bude na mňa pôsobiť 😀 😀

jafnka
28. jún 2011

@elebe tak hádam nebudeš iná! veľmi ti to prajem

elebe
28. jún 2011

@jafnka si zlatá ďakujem a pevne dúfam že do vianoc si budeme hladkať brušká obidve 😉 😉 😀

majulosa
28. jún 2011

ahojte baby tak dnes je 33 deň a ešte som nedostala 🙂 a dúfam že ani nedostanem. Som stále unavená, mám skákajúcu náladu, veľmi som rozľútostená. Sú to 2týždne čo sme sa skúšali ked som mala ovu dni tak dúfam že sa niečo podarilo. Myslíte že tie nálady a veľa spánku môžu byť aj tým spôsobené že sa nám to podarilo????

jafnka
28. jún 2011

@elebe to by bolo super 🙂

vbc22
28. jún 2011

@jafnka je mozne,ze ta bolest v podbrusku mohlo byt uhniezdovanie? vypoctovo by to aj sedelo 🙂
cez Hak som mala cyklus 28 dnovy, bez hak tak medzi 31-36, kedy mam skusit testovat? My sme sa vratili zosvad. cesty, tak by som velmi chcela "suvenir" 😉

lucka_220809
28. jún 2011

@vbc22 krasne je vzdy dufat, zvlast takto na zaciatku, po prvom mesiaci snazenia 🙂 ..ale asi rada od vsetkych skusenejsich snaziliek by bola - nespekulovat radsej, bolest moze byt vselico, a pockat si chvilu kym bude cas ms.. az vtedy sa castokrat realne zacinaju nejake priznaky - ze ta inak bolia prsniky a pod., no a hlavne ze sa sama ms nedostavi.. ale drzim palce 🙂 Urcite to kludne moze vyjst a mozes byt tehu...

tinka6
28. jún 2011

@lucka_220809 to mas teda pravdu 🙂 my sme sa snazili prvy mesiac a uz som si toho tak vela "vsimala" alebo lepsie povedane nahovarala 🙂 clovek ma stale na zaciatku ruzove okuliare.. ale kazdopadne prajem zo srdca kazdej jednej, aby to vyslo naprvykrat, to by bolo najkrajsie 🙂 no pevne verim, ze tak ako tu kazda jedna pisete - budete spolu so mnou do konca roka tehulkovat 🙂 velmi sa na to obdobie tesim..

kočky, prajem vam krasny deň 🙂

lucka_220809
28. jún 2011

@tinka6 aj ja som prve 3 mesiace bola vzdy cela povznesena z kazdeho pichnutia v podbrusku, ze uz je to ono 🙂 ... teraz uz som naopak takmer az skepticka... kym test nepotvrdi,ani sa nesnazim mysliet na to,ze by som bola tehu...a uz je to 8. mesiac nasho aktivneho snazilkovania..

jafnka
28. jún 2011

@vbc22 no ťažko povedať, či tá bolesť bolo uhniezďovanie. keď sa vysadí HAK tak potom zvykne všade všetko pichať a tak. ja osobne by som počkala do toho 31DC, ale môžeš podľa mňa kľudne aj ten 29DC, všeobecne sa odporúča testovať až keď mešká mrcha

vbc22
28. jún 2011

☹ kocky, ste mi zhodili tie ruzove okuliare. Velmi neverim,ze by som mohla byt tehu, lebo nic zvlastne nepocitujem, len pazravost a to je pred mrchou bezne, takze stojim nohami na zemi,ale je tam stale to ale a ta krasna neistota, ze co keby nahodou 😉 to by bolo...

vbc22
28. jún 2011

@jafnka vsak prave to,ze ja neviem kedy ju mam ocakavat, musim sa ukludnit, sustredit na ine veci a vyckat aspon do vikendu.

jafnka
28. jún 2011

@vbc22 však ale možnosť tu vždy je 🙂 neboj ak aj nie teraz tak nabudúce určite 🙂

vbc22
28. jún 2011

@majulosa drzim ti palcceky, ja si tiez vsimam, ze som nejaka precitlivela a unavena, ale neprikladam tomu velky vyznam nakolko smi este nemeska a nechcem byt potom velm sklamana. Beriem to tak, ze by bolo super keby...,ale ak nie nic to a snazilkujeme dalej 🙂

janielik87
28. jún 2011

Ahojte baby 🙂 Tak ako sa mame? Vobec neplanujem citat tych milion stran, co ste tu bezo mna popisali 🙂)) Ale dajte vediet, su nejake nove tehulky? Ja uz som spat z dovolenky, bolo uzasne...hned by som sa tam vratila a ostala natrvalo. 🙂 Ale zmierujem sa s realitou vsednych slovenskych dni. 🙂 Pomaly sice, ale isto. Uzivam posledne dni volna pred nastupom do prace. A riesim byrokraciu ohladom ukoncenia skoly.

tinka6
28. jún 2011

najhoršie je na tom všetkom čakanie, však?? kebyže existovali testy, ktoré ti povedia výsledok už pár hodín po snažení sa :D viem, rozprávka 🙂

jafnka
28. jún 2011

@janielik87 ahoj. z dovolenky sa vždy ťažko vracia do reality. ja už pilne zarezávam v robotke 🙂 kedy máš promócie? a aké šatočky budeš mať? máme tu ďalšiu tehulku, ale zatiaľ len potichučky - dadak

janielik87
28. jún 2011

@jafnka 🙂 no saty este netusim, ale asi vyuzijem nejake, co mam v skrini...neviem. Nechystam sa paradit nejak privelmi. 🙂 A kedy ten den bude, neviem veru...este ani srnka netusi.
Akurat cakam mrchu :( zas som mala anovulak http://www.fertilityfriend.com/home/350f87 Dokina mi uz predpisala clostil, ze sa mi nieco netvori s folikmi ci s cim...a teraz som 6den po dobrati duphastonu a uz uz uz cakam, ze kedy pride mrcha....

jafnka
28. jún 2011

@janielik87 nuž, to nie je bohviečo, ale tak hádam hneď zaberie

janielik87
28. jún 2011

@jafnka no co uz, aj mi je niekedy smutno, ze moje telo nefunguje ako by malo...ale ja som vlastne stale mavala problemy s ms...nikdy nechodila celkom presne na hodinu...ale bolo to okolo 30-31 dni...a za posledny rok sa to uplne dokazilo...a moznost je aj ta, ze budem mat nanic stitnu zlazu...ale to snad nie :( A hlavne mm sa nepaci, zeby som brala clostil, ze tlacime na pilu. Chce aby som vysadila vsetky tabletky a skusila byt bez nich...tak neviem... Ale bez ovulky asi tazko pocnem.

lucka_220809
28. jún 2011

@janielik87 ja by som ti odporucila skusit jeden-dva cykly s clostilom, uvidis, ako ti to nastartuje vsetko, a mozno ti viac ani nebude treba a bude babo 🙂 Netrap sa, su ovela horsie prekazky na ceste za dietatkom,bud vdacna, ze s tvojim cyklom sa da lahko pomoct k jeho fungovaniu a sance na babo su stale super.

milagros
28. jún 2011

@jafnka joj veru aj ja mam jeden vzdy v zalohe lebo ako som uz pisala mam pravidelne kazdy 4rok zapal mocovych ciest a taa bolest fuu....takze mna ked uz len nieco pichne hned davam urinal akut...

majulosa
28. jún 2011

@vbc22 ahojky no mne mešká 5deň tak dúfam že je to dobré znamenie a držím aj tebe palčeky nech Vám to vinde.... 😉

milagros
28. jún 2011

@elebe @janielik87 no super ze sa to tu znovu rozpisalo uz som myslela ze to tu zhaslo.....janielik a kdeze ste boli ak sa mozem spytat a ak si dobre pametam...svokrovci otravovali? no elebe spolieham na teba ked ozaj prides od mora tehu tak sa premozem nejako a pojdem k moru aj ja 🙂

janielik87
28. jún 2011

@milagros boli sme na Mallorce 🙂 a bolo neskutocne dobre....akurat kusok smutno, lebo som bola predtym u lekarky a bol to dalsi anovulak vraj, cize ziadna sanca na splodenie babatka na dovolenke. Svokrovci neotravovali, to nie 🙂 Akurat tam ideme na vikend, ale sa mi az tak nechce...no co uz....

raza
28. jún 2011

@elebe ahoj. no, ja som si práve dnes volala doktorke, že jej štvrtok donesiem moč, nech ho pošle na rozbor ☹ no, viem, že sa teraz svet nezborí, no úprimne povedané, normálne mi je do revu..
inak mňa fakt nič nebolí, len sa mi chce furt cikať a mám také divné tlaky. a tak som chcela večer snažilkovať 😢 😢 😢 lenže to by bolo asi nezodpovedné, či nie? čo si o tom myslíš ? 😨

raza
28. jún 2011

elebe - a divné je to, že urinal akut papkám od nedele a žiadna zmena. pritom inokedy zaberá na prvý šup 😝

jafnka
28. jún 2011

@raza a mrchu si mala normálnu?

jafnka
28. jún 2011

@raza @janielik87 @elebe bože baby, to je strašné, že máme takéto problémy ☹ fakt na porazenie