2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@jafnka :( hej je to nanic
babenky, ako vas tu citam (aj ked len posledne 3.str.), som rada, ze nie som sama co mam take divne pocity... tiez som na zaciatku nasho 3/4 rocneho snazenia sa o babätko mala vsetky tehotenske priznaky, kazdy mesiac som si namyslala, ze som tehotna... az ten posledny krat, co som bola naozaj tehotna, priznaky ziadne! ani ma len netrklo, zeby som bola fakt tehotna, hoci mi uz 3 dni meskal menzes... vtedy sme s manzelom boli spolu tusim len 3x za cely mesiac a to som vtedy uz rezignovala, ani plodne dni som nesledovala... a zadarilo sa! 🙂 predtym sme to mohli robit aj kazdy druhy den a nic... zial, skoncilo to MA v 13 tt tehotenstva ☹ teraz sa snazime "len" 2.mesiac a ja velmi dufam, ze do konca roka budeme cakat vytuzene babätko... aj vam zo srdiecka prajem, aby sa cim skor zadarilo, lebo dobre viem, co je to cakanie a ake sklamanie potom pride, ked mrcha dorazi...
@babatienko27 Ahojky gratulujem k tehu🙂)
Ahojte snazilocky co mate nove a ako sa mate som tu strasne dlho nebola.....
@elebe ahoj. horúčku nemám, len stále cikám a cikám a ako som už spomínala, také divné je to celé. nevravím, že ma niečo dole bolí, ale taký sprostý pocit.. akoby mi začínal nejaký zápal. keby som to chcela popísať, tak je to niečo medzi pálením a rezaním, ale len slabunko a nie pri cikání, skôr len tak, raz za čas, nie v kuse..
no najhoršie je to, že už ovulka asi bola. lebo keď som raz bola na kontrolu s cystou, tak mi na sone videla, že mám akurát ovulku a to bol 9 DC! takže ja nmám asi tak zavčasu ovulku. no, mrcha začala 19teho, ale len také špinenie,tak riadne v noci z 20teho na 21ho, skončila 24ho a sexovali sme 25ho. to bola sobota. no už od rána som cítila, že musím stále cikať. takže hneď v nedelu som kúpila urinal akut a už sme radšej nesexovali, nechcem riskovať, ak mám zas dáku korelu.. ja si myslím, že to bude asi nejaký zápal, alebo infekt. podla mňa mi určite zoberie ster. lenže tento mesiac už asi nič neporiešime ☹ respektíve ak nebudú dlho trvať výsledky a budú dobré ( čo mu samozrejme neverím) tak ešte sexovať stihneme, ale už určite bez úspechu.. keď som to tak rátala, tak mrcha by mala prísť okolo 13teho, lebo ja mám tak 23-25DC.
@saska697 ahoj Sasi.. ja som si s tebou len kratucko pisala..ale dlho som ta tu ozaj nevidela, tak vitaj... ako sa ti dari? my stale snazilkujeme,ale uz riesime aj cez doktorov par veci... Tak tak. U vas co nove?
@elebe hnusí-nehnusí: strčila, ale nič. žiadne pálenie, ani nič.. 😒 ale to, že som vravela, že pálenie a svrbenie, to len taký slabulilinký náznak, to sa asi ani tak nedá povedať.. ja len neviem, ako to popísať, som zvedavá, ako zajtra bude na mňa doktorka pozerať, som tam už pečená, varená. 😠 ale už sa snažím nestresovať, zajtra posledný deň v práci, rozdám vysvedčko, zájdem k doktorke a potom si už budem len v klude upratovať, variť, užívať si prázdniny 😵
@raza no tak ty to máš super dva mesiace prázdnin 😀 😀 😎 a idete aj na dovču? neboj všetko bude v poho a hlavne keď vypadneš zo školy a trošku aj prepneš na veget....všetko sa upraví a dúfajme že na vianoce si budeme hladkať brušká 😀 😀 ja som akurát dnes začala s clostilom,doki mi dal na dva mesiace tak uvidíme 😉
@elebe hej, hej, 2 mesiace prázdnin 🙂 🙂 slastná to predstava 😎 . dovolenku neplánujeme, lebo nie sú peniažky, ale to nevadí. len ma štve to, že ja som sa na prázdniny trochu spoliehala v tom tehu, lebo cez prázdniny by to bolo najlepšie, ja už by som sa do práce nevrátila, šla by som hneď na rizikové. my máme totiž v škole veľmi vela detí so sociálne slabých rodín, zanedbané, špinavé a bacilové. preto som to brala tak, že keď budem doma a bez bacilov.... preto ma tak štve, že som jeden cyklus stratila...
počula som o tom clostile, že velmi vela ženám pomohol. 😉 bolo by super, keby sme všetky už mohli sedieť za vianočným stolom s malým zázrakom v brušku 😵
@janielik87 ahojky, pozerala som si tvoj posledný graf, prosím ťa ako vlastne vieš že je to anovulák, lebo ja som z toho blbá, ja by som aj povedala že si mala ovu toho 18 teho ?
@raza no tak to si viem predstaviť s tými deťmi s bacilami 😖 , ja tiež pracujem s takom prostredí, vlastne vaše deti idú potom k nám 😀 a tiež sa neskutočne teším na prázdniny, hoci ja budem v práci, lebo pracujem v kancli, ale aspoň bude klud a ešte mám taký kúsoček nádeje, že sa hádam teraz zadarilo a ak mi má byť teoreticky zle tak to prežijem v klude, ale to len teoreticky, uvidíme budúci týždeň, aj ked tomu nedávam veľkú nádej ☹ , už som skôr tak na tom, že všetko čo mi minulý mesiac pripadalo ako príznak na tehu, tak teraz to pripisujem predmenštruačným syndromom a tak. 😒
babeny, prosim vas, uz testujem ovu testami 🙂 bazalny teplomer je uz na ceste ku mne, neviem sa dockat, kedy zacnem merat, aby som mohla obdivovat konecne aj svoj grafik 🙂
chcela by som poprosit o radu...odfotila som testiky. hovori sa, ze vysledna ciarka by pri ovulacii mala byt tmava, dokonca tmavsia ako kontrolna. no mne vysla dost slabucka. neviem, ci mam testovat dalej, ci ovulka este pride. ale boli ma podbrusko, ako pri ovulke. vzdy som myslela, ze ju mam, ked ma to boli... :(
@sweetlemon ahojki... testy ktore si postla nie su este pozitivne... niektore zeny maju slabunke ciarky aj dlhsie obdobie v cykle.. na tvojom mieste este testujem dalej, neviem,ktory DC si,ale ovu moze prist kludne zajtra... ja mam ovu testy tak,ze ked je jeden den slaba ciarka, tak dalsi den alebo den potom zosilnie dost a ovu pride, tak skusaj, kazda zena si to asi musi vyskusat aby vedela, ako tie ovu testy u nej funguju....cyklus, kedy som si zacala prvykrat robit ovu test, som od 11DC nevedela ovu vysledovat az do 17-18 DC,tak som sa nastvala, vybehla som na folikulometriu k dokimu, a akurat som mala narasteny folik... v ten den sa mi objavila jemna ciarka a druhy den silna. Aj ms sa mi potom posunula o 3-4 dni... 🙂 sleduj dalej, drzim prsty.. aj slaba ciarka uz je fajn znak mozno bliziacej sa ovulky ..
@lucka_220809 ahojky,dakujem za info 🙂 no ja mam dnes 13DC, dnes som si robila ten spodky testik. vcera na 12DC bolo vidno ciarku, preto som myslela, ze dnes uz bude hruba ciarisko 🙂 a bola som prekvapena, ze skoro nic, len neviditelny dusik. okej, zajtra idem nakupit testy na dalsie dni, dufam, ze v najblizsich dnoch pride. uz by som mala mat aj ten teplomer, tak sa budem snazit pochopit, ako vlastne fungujem 🙂
@sweetlemon ja sa priznam,ze som to s teplomerom vzdala... skakalo mi to hore-dole tak,ze som nechapala nic...ovu sa mi za mesiac posunula tak 5krat - kazdy den to tabulka urcila na iny den...takze bez toho mi to teraz ide lepsie. Ovu testy mi vychadzaju dost dobre, hoci nerobim ich kazdy mesiac, niekdy si vravim,ze to necham na nahodu.. a tento mesiac som prvykrat nasla aj krasne pozitivny vysledok na mikroskope, ktory urcuje plodnost zo slin, tak som sa strasne potesila, ze som si to takto potvrdila...
Som zvedava, ako ti to bude pokracovat... daj vediet 🙂 Verim,ze pekne ovu testik vyjde silny a vyrazny ...
@lucka_220809 no uvidime, urcite to chcem skusit. budem mat aspon nejaku zabavku 🙂 no ja som myslela, ze teraz by som mala mat ovu skor, pretoze aj mrcha mi prisla na 24 DC, co je o 4 dni skor ako zvycajne. tak nic, cakam a ked sa dockam, urcite sa budem potrebovat pochvalit 🙂
@sweetlemon predchadzajuci cyklus by na to nemal mat vplyv... dolezite je, ked si vysledujes ovu, tak by si do 14 dni mala dostat ms. Tam je jedina pravidelnost, bo aj ta prva cast cyklu moze trvat vselijako,hoci ju mavas mozno vacsinou rovnako dlhu... (ak spravne vsetkemu rozumiem hehe, za co ja uz ani ruku do ohna nedam) 😀
@lucka_220809 no ak ta druha cast ma byt 14 dni a ja mavam cyklus 27-28 dni, tak mi vychadza od zaciatku cyklu do ovulacie 13-14 dni. takze zajtra cakam carecku 🙂 no som zvedava 🙂
@lucka_220809 ahoj, co je zac ten mikroskop?
@sweetlemon jaaj moja to je este moc slabe tie ciarky...to musia byt vraj riadne silne ako ta kontrolna ,inak ja som mala minuly cyklus ovu na 8dc takze niekedy to moze byt skor nez clovek mysli....

@jafnka mrcha bola taká, že sa 2 dni rozbiehala, čiže len úplne slabulinké špinenie (to bolo od nedele), potom ale 2 dni silná jak hovado ( utorok streda) a potom len špinenie.. snažili se sa teda až sobotu. no ale od tej soboty mám tie problémy. ale od rána, ešte pred sexom, čiže tým to nie je. 😕 inak neverili by ste, ale aj mm je z toho na nervy. tiež si myslel, že už všetko ok a už budeme len sexovať a raz to vyjde. ke´d som mu povedal, že niečo sa deje, tak bol celý nešťastný.,
no, veru na porazenie, aby som sa musela zaoberať furt len nejakýmy gynekologickými sprostosťami, leze to fakt na city 😠