icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

vbc22
30. jún 2011

Baby pisala som,ze som si dnes rano robila testi a bol negativny... robila som si ho za behu pri rannom chystani do roboty cca po 2-3 minutach som nan kukla,bola len 1 ciarka,tak som ho zbalila a schovala,ale nedalo mi to, poobede som ho vytiahla a tam slaba druha ciarka. Co to ma znamenat?viem,ze sa to nema interpretovat po 10tich inutach,ale ja fakt neviem kedy ta druha naskocila,je to divne. Stalo sa to niektorej?co si mam o tom mysliet?
A ved keby nemam hcg v moci,tak sa druha ciarka neukaze ani za 3 dni,nie? uz som si raz test robila a druha ciarka tam nebola ani na druhy den.
Som z toho pekne mimo.

lucka_220809
30. jún 2011

@vbc22 skus zajtra rano 🙂 HCG by mal stupat postupne tak,ze uz by ti mohlo ukazat ciarocku,ak teda ozaj tehu si a dnes ta druha ciarka bola fakt to,co bola ... a kludne pockaj aj par minut dlhsie... znie to slubne 🙂

amouramour
30. jún 2011

@vbc22 no testiky po 5 minutach neukazuju uz realne hodnoty...takze to nie je objektivne ked sa pozries poobede...ale nerob si strasy mne ani po 9 dnoch od meskania neukazovalo 2 ciarky az cca po 2 tyzdnoch...

vbc22
30. jún 2011

@lucka_220809 jeej moja,dakujem za podporu, potrebujem to lebo sa asi zblaznim z tej neistoty, mam skusit z prveho ranneho mocu? mam len taky obyc test 25 kacitlivost z DMky a potom 10nu ale taky malicky ruzovobiely obdlznicek, co som tu myslim videla na foto,ze nie je moc citlivy,tak neviem.
Kks to by bola jaka pecka,ze na prvykrat, to sa mne stat nemoze, tolke stastie nemam.

vbc22
30. jún 2011

Este ma zmiatlo to,ze mam tlaky v podbrusku ako pred ms,no neviem. Ale odkial by sa vzala dalsia ciarka keby som nemala hcg v moci? nerozumiem tomu

zuzanamatko
30. jún 2011

Ja mám podobnú skúsenost s testami,tiez som mala len jednu čiarku a ked som sa pozrela na druhý deň,tak tam bola este jedna slabsia a to som uz bola 3-týždne tehotná,radšej chod k lekárovi a ten ti dá istotu...

lucka_220809
30. jún 2011

@vbc22 a bolest v podbrusku byva casto na zaciatku tehu 🙂 tak ti drzim palce, aby to bolo ono 🙂 trosku pozitivnych sprav nam tu vsetkym len prospeje 😉

tinka6
30. jún 2011

krásny večer kočky 🙂
mám takú otázočku, nechcem síce pripadať ako hlúpa, no chcem počuť váš názor - existuje pri ovulke nejaká optimálna teplota?? pretože čo si pozerám grafy BT dievčat na stránke, tak takmer všetky majú dosť vysoké teploty v porovnaní so mnou.. skúste mrknúť do môjho albumu - keď som ovulovala /teda aspoň dúfam/ tak som mala tú teplotu nejak nízko.. alebo nie?? 😒

marcela1992
30. jún 2011

Ahojte.Ja so mesiac po potrate a už mi skončila aj prvá menštruácia,práve mám plodné dni tak už sa snažíme o bábätko.No stále myslím na to,že čo ked sa nám to stane znovu.Bojím sa toho,ale dúfam,že všetko dobre dopadne a budeme mať zdravé dieťatko.Držím palce všetkým snažilkám

tinka6
30. jún 2011

@marcela1992 nikdy nic nerob s nejakou obavou.. kracaj vpred s usmevom na tvari a s pozitivnym myslenim aj ked to je niekedy tazke 😉 vela stastia

katik1
30. jún 2011

@tinka6 ahoj, no tak ja si meriam BT prvý mesia a tiež mám nízke teploty, teda ak to porovnám s tými grafmi čo som tu väčšinou našla, ALE! mala som popri meraní aj ovu testy a tie presne sedia s grafom, tak u mna to bolo asi tak, že pred ovu som mala teploty od 36,2 do 36,4, den pre ovu to bolo 36,2 to bol 14 DC,vtedy mi aj test ukázal že sa mám snažiť 😀 a 15DC som mala teplotu 36, 7 a test už ukázal že sa už nemusím snažiť, 😉 Tak zrejme by to tak malo byť teda aspoň podľa toho čo mám naštudované, aj hlien sedel mimochodom. No a odvtedy sa mi drží teplota, 36, 7 a dnes dokonca 36,9. Tak zatial sa drží a dúfam že sa aj udrží. Ale ako hovorím, niesom v tomto skúsená, ale hovorí sa že teplota tesne pred ovu klesne a potom o 0,3-0,4 stupňa sa dvihne,alebo aj viac niektorým. Tiež som mala také stresy, že ked mám nízke teploty, tak to môže ovplyvniť plodnosť, tak som skúmala a jedna babenka tu napísala pri svojom grafe, že to nieje problém, tak jej verím 😉 😖 Inak ja som asi celkom podchladená, lebo mi je stále zima 😀

tinka6
30. jún 2011

@katik1 dakujem krasne! 🙂 my ale teraz na 2 mesiace davame pauzu, priatel nechce aby mi na svadbe bolo zle.. aj ked som z toho smutna, no chapem ho a som rada, ze sa o mna stara 🙂 ale dakujem ti este raz, teplotu si stale meriam a vyzera to ze mavam ovulku, hoci nizko teplotovu 😀

katik1
30. jún 2011

@vvia tak ja sa pridám veľmi rada, aj ja chcem byť koncom augusta gulatejšia 😀 len dúfam, že mi nenarastie len zadok a prsia, lebo tie už mám dosť veľké 😀

katik1
30. jún 2011

@tinka6 no ak ti môžem dať radu, radšej nech ti je na tej svadbe trochu zle, ja som hovorila presne toto isté, dávali sme si pozor, ževraj aby mi nebolo na svadbe zle a vieš čo sa stalo? Tak tomu neuveríš, v den našej svadby som samozrejme išla ku kaderníčke kozmetičke a prišla som o 11 hod. domov a dostala som mrchu a hádaj čo? no bolo tak fajne zle, že ked som prišla z fotenie, som musela utekať na WC, samozrejme museli ma povyzliekať zo šiat čo nebolo lahké 😀 a išla som sa vygrckať, sorry za výraz. Potom to bolo OK ale v sále mi občas prišlo nevolno a nával tepla. 😖 Manžel ma musel na izbe chladiť mokrými uterákmi, ale tak dopadlo to super, mali sme perfeknú svadbu, ale tomu že mi bolo zle som sa nevyhla. No a teraz lutujem, ten čas čo sme sa už mohli snažiť ☹

tinka6
30. jún 2011

@katik1 ☹ ooch ani mi nehovor.. mne vychadza ze na svadbe nebudem mat mrchu, ale radsej by som privitala jeden den aby mi bolo zle, no uz by som vedela, ze som tehulka a bolo by mi to jedno.. 🙂 ale priatel je v tomto velmi velky puntickar 😒

katik1
30. jún 2011

@tinka6 nuž tak hlavne aby ste sa vedeli obaja dohodnúť 🙂 Alebo musíš vytasiť všetky ženské zbrane, dosťať ho do stavu, kedy už nebude schopný rozmýšlať a vtedy ho nepustiť 😀

katik1
30. jún 2011

@tinka6 a inak ani ja som tú mrchu na svadbe nemala mať, ale z tých miernych stresov a potom následneho uvolnenia nejak prišla 😅

tinka6
30. jún 2011

@katik1 😀 dik, si ma potesila 😀 😀 😀

tinka6
30. jún 2011

@katik1 ved sa snazim na nho zenskymi zbranami, ale moj chlap sa proste nedaaa. na nho to neplati 😠

radkabanova
30. jún 2011

Ja som na tom tiež veľmi podobne, aj keď ešte nie sme manželia a ani bývanie nemáme. Vtip je v tom, že ak by sa nebál niektorých banalít, už dávno spolu bývame. Nie je to až také, "nemožné", práve naopak. Mojim najväčším snom je dieťa, konečne vidím že aj jeho. Ale ak ešte raz budem počuť slovo "peniaze" tak ma asi porazí.

tinka6
1. júl 2011

@radkabanova poznam minimalne jeden par, v ktorom je chlap takyto "puntickar", ale muzi su vo vztahoch vacsinou rozumom a my, zeny, srdcom.. riesime vsetko emotivne, no bez penazi sa to urcite nebude dat, hoci sa tieto "vyhovorky" pocuvaju tazko..
ja som bola posledne tri dni velmi smutna a utrapena, ze preco kazdy naokolo ma dieta a my MUSIME pockat do svadby.. ale vcera vecer som sa porozprvala s dvoma svojimi kamaratmi muzskeho pohlavia a oni mi teda "otvorili oci".. mala som moznost vypocut si dva chlapske nazory plus nazor mojho priatela, ze preco je to lepsie odlozit. a poviem ti, mali neuveritelnu pravdu..
okrem ineho mi jeden z nich povedal jednu velmi rozumnu vec - naco tlacit?? nezalezi na tom kedy, ale ze to raz bude 🙂
krasny dnik kocky

katik1
1. júl 2011

@tinka6 no hej tlačiť určite nemá význam, ale jedna vec je istá, telo neoklameš. Ked raz začnú žene biť biologické hodiny tak sa to nedá zastaviť, a žena sa bude vo svojej duši trápiť. Kamaráti ti to vysvetlili rozumom a ty si to prijala rozumom, a rozum ti hovorí, že majú pravdu. Ale tvoja ,, materinská duša" to tak či tak nepríjme.Sme tak na tomto svete stvorení, aj muži aj ženy. 🙂

kukucg
1. júl 2011

@vbc22 aj mne sa raz ukazala druha ciarka az po nejakom case ale nebolo to nic 😒 neviem preco sa tam zjavi aj ked nemas hcg v moci ale tak asi preto tam pisu ze sa nema brat do uvahy po 10 min....

katik1
1. júl 2011

@tinka6 ale ved dva mesiace nieje tak veľa, aj tak budeš mať kopu práce okolo svadby 😀

vbc22
1. júl 2011

@kukucg rano som si spravila dalsi test, bol to taky maly ruzovo biely,ale tam som mala len 1 ciarku, cakala som 15 minut. Neviem,ci si mam este nejaky kupit alebo to nechat tak. Ake testy su najlepsie?

lucka_220809
1. júl 2011

@vbc22 podla mna naozaj pockaj par dni... zbytocne sa budes napinat a sklamavat, a mozno naozaj tehu si. Pockaj, kym bude mat byt ms a kym bude napr. den meskat... potom sa oplati testikovat...

vvia
1. júl 2011

@katik1 no ja som na tom podobne a hlavne prsia :D fiha, tie ked mi este podrastu, tak ich zacnem vozit na furiku 😀 .....jáááj uprimne, nech rastie co chce, len nech uz je v brušku, lebo budem zla 😀
Dnes planujem nakupit milion ovulacnych testov a svojho chlapa najblizsie dni asi budem poriadne "zneuživať" 😀 😝

vvia
1. júl 2011

@katik1 jej to je pravda co si pisala tinke6, ja som sa rozumu podriadovala zopar dlhsich mesiacov(najprv svadba, potom bytik, potom to nejak zabezpečit....) nakoniec bola svadba, k ostatnemu sme sa zatial ani len nedopracovali a ked sme sa rozhodli ze kasleme na to, a ze dieta chceme, tak sa nedari... :( Nastastie ale od zaciatku roka to vraj tak dlho nie je,takze snad coskoro bude dieta v brusku 🙂

raza
1. júl 2011

@vbc22 ahoj. už neviem kto, ale dávnejšie tu baby radili mamatest. ja si ho kupujem, sú tam až dva prúžky a stojí okolo 3,50, čo je veľmi dobrá cena 😉

vbc22
1. júl 2011

@lucka_220809 ved to keby som vedela, ze kedy ma byt ms, som prvy mesiac bez HAK 😉 dnes mam 29 DC tak neviem.