2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@babatienko27 Neboj ubehne ti to ako voda ani nebudes vediet ako🙂
@saska697 bodaj by si mala pravdu .....skrtam dni na kalendari ...tieto moje chute ma zabiju palacinky , rajcinova polievka, kura, varena kukurica, cokolada des
@babatienko27 Neboj zamestnaj sa niecim co rada robis a 20 mas coskoro🙂). UUf chuti chuti?🙂) No pekne🙂) 🙂 😀
@babatienko27 Neboj zamestnaj sa niecim co rada robis a 20 mas coskoro🙂). UUf chuti chuti?🙂) No pekne🙂)
@vbc22 jaaaj, tak to chapem. no vtedy vraj byva aj velakrat dobra sanca na tehu, ze po tom HAK sa tie vajka tak dobre a rady produkuju 🙂 ... uvidis teda.. predpokladaj okolo toho 29 dna, a potom testikuj... 😉
@tinka6 no to áno. Ja uznávam že majú v niečom pravdu. Ale ak by bolo všetko podľa nich....tak už by som mala hádam aj menopauzu 😖
@saska697 neboj aj ty budes maminka....kamoske po 2rokoch zistili na laparke nepriech.vaj. tak prefukli a o 2mesiace uz bola tehulka a v septembri ma mat dievcatko....treba bojovat...a ked uz lezi bez síl na zemi ...treba vstat a ist dalej....../hm dufam ze takato mudra budem aj vtedy ked by sa nam nezadarilo/
Me se libi jak se tu postupne potkavame a stehujeme se pozvolna z beremka 🙂
@tinka6 jeej to si krasne napisala.Dakujem,snazim sa mysliet pozitivne,dufam ze nam to vyjde
@vvia júúúúj tak si to pekne uži, tak ti závidim, aj ja by som chcela už o týždeň, ale zas ked to vezmem z opačnej strany, tak ja mám mať o týždeň MS 😒 , zrejme sa nezadarilo a to nepotrebujem ani tehotenský test, ja som zistila že mám k dispozícií domáci test úúúúplne zadarmo. Vždy ked mám dostať mrchu tak týžden pre ňou som alergická na chlapov a dnes mi vadil kolega, pri pomyslení na svokra sa mi ježia vlasy, a práve som dofrflala na manžela, a toto sa deje vždy iba týžden pred. Takže zase nič 😠 No ale čo sa týka ďalšieho cyklu, tak tiež mi plodné dni vychádzajú na dovolenku 😀 hmm náhoda? Nie! rátala som ako divá, keď som si nahlasovala dovolenku, hmm fakt na búdku toto všetko.
@milagros zvrhlé? 😎 ale nieeeee, len trošku, treba si ešte trošku užiť tie chvíle, ked sme v manželských povinnostiach ešte obratné, sexy a nemáme ešte nábožné prsia ( teda prsia nemáme na kolenách) 😀 . Ale dievčatá bez urážky, ja len srandujem, nechcem sa nikoho dotknúť. Inak ja nemám k tomu ďaleko, príroda mi dopriala 😀 A inak čo sa týka toho znásilňovania, je sranda vidieť občas muža ako prosíka prosím už nie, ja už nevládzem 😀 No dosť bolo srandy. Vieš niekde tu na MK som čítala u jednej baby takéto niečo: Predstav si že tvoje bruško je domček pre vaše bábätko, do ktorého sa ma nasťahovať na 9 mesiacov. Nasťahovala by si sa ty niekde kde je smutno, zlá nálada a depresia? Má to niečo do seba a často na to myslím. Je to vlastne povedaná inak veta: Nemysli na to. 😉 Ale túto verziu nemusím....
@vvia no síce ti neviem povedať čo ťa čaká, aká liečba, ale je dobre že zistili príčinu a budete to riešiť. Ničoho sa neboj, dnešná medicína ponúka veľa možností. No vieš ja si tak hovorím, že ak sa nepodarí tento mesiac, tak naklusáme v manželom k dokimu. A zrejme sa ani nepodarilo. Tak tiež mám strach. Ale zober to takto. Teda takto mi to vysvetlovala aspoň moja kamarátka, ktorá sa trápi už dlhší čas.Minulý rok išla k dokimu a ten jej povedal, že tam nič pri bežnej prehliadke nevidí, aj výsledky mali s manželom super. Tak jej povedal, že buď majú ešte nejaký čas skúšať, alebo ísť na laparku. A ona po laparke povedala, je horšie ked ti povie, že ti nič nieje ako ked nájde problém a môžeš ho riešiť. Lebo na laparke, jej zistili problém a teraz aspoň vedia čo majú riešiť. A nie iba nezmyselne čakať..... 😔
@katik1 moja to mi tvrdili tiez, na vlastnu päsť som obehala roznych lekarov, sukromne kliniky a podobne a vypocula si plno nezmyslov, ze prehanam a aha ako to dopadlo. co si nevybavis to nemas. teraz vsetci skacu ked zistili ze som mala pravdu. proste som citila, ze nie je vsetko ok
@vvia vieš wia my sa snažíme od novembra 2010, ja viem nieje to ešte dlho oproti niektorým dievčatám,myslíš že by som mala ešte čakať, ešte do novembra, alebo mám ísť teraz v júli, lebo teraz máme v práci ovela volnejšie, a môžem behať po vyšetreniach, alebo nemám hysterčiť? Poraď prosím. Ale na druhej strane strácať čas. Ja neviem. Už by som chcela babenko. A ak mám ísť môžem mu povedať, že sa už pokúšame rok? Veď čo prinajhoršom povie, že tam nič nevidí a máme ešte skúšať a ja počkám do toho novembra, alebo odhalí problém a ja nestratím pol roka 😒 Čo ty na to?
@katik1 no ja po mojej skusenosti s lekarmi, by som sla hned. ja som zacala vystrajat uz po nejakych 3-4mesiacov a nikto mi neveril, ze vsetko nie je OK. stale som tvrdila, ze sa nieco deje. Od kedy sme sa zacali pokusat o dieta bolo vsetko zle ☹ Zacala mi meskat hlavne dost menstruacia, ale kedze som vzdy nakoniec dostala, nikoho to netrapilo. Vsetci v okoli mi tvrdili, ze je to len tym, ze tak velmi chcem. Potom som zacala dostavat zapaly urologicke, kedze som mala oblickovy kamen. Cize same lieky a tak to zvalili na urologicky problem. Nakoniec som sa od gyngu dozvedela, ze vlastne mam aj endometriozu, ktoru mi preliecil. Bola som stastna, ze snad bol problem v tom, lebo vraj mohol byt. Neskor akosi som nemala dominantny folikul.... No a potom, som este aj musela ist dat vybrat aj kamen oblickovy, pretoze najprv kazdy ze nie, ze nie je tak velky a potom, ze ano, ze robi problem. Pretoze zapaly ktore mi sposoboval, vobec neprospievali. Neskor som sa uz nahnevala a sama zbehla do sukromnej nemocnici na endokrinologiu. Hrozna neochota, ze co tam chcem, ze ked sa nesnazime este rok, tak robim paniku. Nakoniec mi vzala hormonalny profil aaaaaa vysoky prolaktin je na svete. Diagnozu mi napisala: znizena funkcnost vajecnikov ☹ . Ak by som si lekarske prehliadky nevydobila, mozno by mi hrozila uplne zastava menstuacie a podobne. Nikto sa mi nechcel venovat, lebo vraj robim paniku. Ale ja som to citila....Daj na svoj pocit a urcite si to obehaj. Trebars, ze uz sa snazite rok a nic. Nedaj sa odbit, niekedy to fakt robi stres a ked budes vediet, ze je vsetko ok, mozno to pojde lahsie. Drzim prsteky...
dievcataaaaaaaaa, dnes rano som si robila mamatest 10 a boli dva pruzky!!!!!!!!! druhy slabucky,ale je TAM, pre istotu som spravila aj inu znacku, tam druhy este slabsi, ale bol! Ja sa tak bojim tesit, myslite,ze by som mohla byt tehu? stale ma boli v podbrusku ako pred ms a som hroozne unavena. chcem si byt uz stopercentne ista. Manzelik este nevie, ale skusim pockat do bud tyzdna, bude mat krasny darcek k sviatku 🙂
@katik1 tak ako hovoris, jednoducho som zena s materinskymi citmi /mozno az privelkymi/ a hoci som uznala, ze chlapi maju pravdu, vo vnutri som presvedcena o opaku.. co sa tyka svadby, kazdy mi hovoril ze okolo toho budu riadne fofry, ale mam skvelych svokrovcov, ktorí 3/4 prace odviedli za nas dvoch, berieme sa o tie dva mesiace, no skutocne to ani nevnimame.. priatel so mnou vcera pokecal, videl ako sa trapim kvoli jeho nazoru a urobl mi radost 😅 a tak teraz dufam, ze sa tie potvorky vo mne udrzia co najdlhsie 😀 o cca 3-5 dni by som mala ovulovat 🙂 este musime dat jedno kolecko dovtedy 😀
@vvia aj my sa /teoreticky/ snazime od zaciatku roka, ale tak "skutocne" /ze si sledujem aj ovulaciu sa snazime druhy mesiac.. vtedy sme to nechavali na nahodu.. kazdy v mojom okoli vie, ze velmi tuzime po babatku a vsetci sa zhoduju na tom ze "chce to cas" 🙂 byt mame vlasny, uz takmer komplet dozariadovany, priatel ma super pracovny flek, ja som teraz skoncila vysku a od septembra uz mam aj pracu a popri tom som fotografka, takze v peniazoch problem nemame, uz nam chyba len to malicke slniecko
@radkabanova uplne ta chapem ☹ chlapi to proste nepochopia ten nas cit.. a nahorsie je, ked si vonku a kazdy dookola chodi s bruskom /ako naschval/ a tebe hustia do hlavy ze vy teraz nemozte 😖 uplne ta chapem!!
@marcela1992 nedufaj, ale ver!! 😉
@tinka6 tak u nas robilo od zaciatku trosku problem to, ze bohuzial nemame este vlastne a chceli sme to vyriesit. zatial nevyriesili a zacali sme sa intenzivne (so sledovanim a planovanim, ovulaci a podobne) od zaciatku roka a nic. A uprimne keby som vedela vratit cas, tak uz ani pred svadbou ani po svadbe na nic necakam. Nic sa nam neporiesilo a teraz aj zdravotne veci sa pridali. A co z toho ze mam 24r ked moje telo sa sprava akoby som mala 40 :(

@vvia len ked ho budeš znásilnovať, daj mu aspon jeden den vyfúknuť, stačí teda každý 2 den, aj to je fuška poviem ti, hlavne ked príde obaja z práce unavení 😀