icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

vbc22
2. júl 2011

@vvia moja, to ma mrzi, hlavne nezufaj. Drzim palceky,aby si sa cim skor mohla pochvalit, ze sa pridavas medzi tehulky. Vsetko sa vyriesi,vylieci. Pokus sa mysliet pozitivne, aj ked viem, ze sa to lahko hovori. Prajem vela sil!

katik1
2. júl 2011

@vvia ďakujem tak som sa už rozhodla pôjdem, hneď teraz v júli, ešte počkám na mrchu teraz 9 teho a hneď ako mi skončí pôjdem otravovať, a poviem, že sa už snažíme rok a bude. Poznám ľudí čo na môjho doktora nedajú dopustiť a tiež poznám čo na neho nadávajú, tak uvidíme ako sa zachová. Som zvedavá medzi ktorých sa zaradím. Ja som s ním zatial spokojná, nejaký väčší problém som zatial neriešila ak tak iba cystu na prsníku, ale dobre mi poradil a za pol roka bola fuč. Tak zatial to je OK, preventívky mi spravil vraj všetko OK. Zápaly a nejaké infekcie som tiež vôbec nemala. Tak uvidíme. ja sa zas trošku bojím že skôr bude problém v manželovi, ale nebudem malovať čerta na stenu 😖

vvia
2. júl 2011

@vbc22 DAKUJEM obavam sa ze budem potrebovat vela trpezlivosti, ale snad to prinesie ovocie...

vvia
2. júl 2011

@katik1 tak drzim prsteky nech sa podari...och prsnik no...ten som uz tiez mala rieseny. operovany fibroadenom. ja mam proste stastie 🙂 Kazdopadne urcite chod, nic za to nedas a aspon sa budes citit lepsie a manzela urcite tiez poslu na vysetrenie, pokial nebude nejaky problem na tvojej strane. Snad bude vsetko ok a budeme o chvilu kočikovať 🙂

vbc22
2. júl 2011

urcite ano,skor,ci neskor

tinka6
2. júl 2011

@vvia tak to ma mrzi ☹ my sme na vysetreniach neboli, no doktorke sa u mna zda byt vsetko tak ako ma.. a co si meriam teplotu, tak pekne to vystupuje hore, uvidim ako bude tento mesiac.. drzim vam velmi velmi palce 😉

vvia
2. júl 2011

@tinka6 DAKUJEM napodobne. nebojme baby o chvilu sme "gulate" 🙂

tinka6
2. júl 2011

@vvia verim, ze mas pravdu a tiez som toho presvedcenia 😀 vsetkym kočkám držím palce.. musí to byť úžasný pocit nájsť dve čiaročky na teste 😵

katik1
2. júl 2011

@vvia
@tinka6 kiež by ste mali kočky pravdu, a boli by sme fakt čoskoro gulaté, je to smiešne, doteraz sme chceli vyzerať ako modelky, každý kúsok navyše nám vadil a teraz chceme byť s velkými zadkami, gulatým bruškom a veľkými prsiami 😉

tinka6
2. júl 2011

@katik1
😀 pravdu mas.. ale ja mam chlapa, ktory sa zdravuje len zdravo. u nas doma nenajdete ani normalny cukor, ani muku, vsetko len zdrave, tak verim, ze po porode sa dostanem do formy coskoro 😀 😀
ale vies co?? je teraz mi to je jedno, pretoze chcem byt s gulatym bruskom :D

raza
4. júl 2011

júúúj, dievčence,peniažkami síce neovplývam, ale ak by náhodou niekto vymyslel test, ktorý odhalí tehotenstvo už pár dní po styku, dám zaň aj 100 éčok 😅 😅

lucka_220809
4. júl 2011

@raza 🙂 citis sa, ze sa zadarilo?

lucka_220809
4. júl 2011

@raza ja by som zas dala hocico za taky test, ktory konecne vyjde pozitivne 😀 😀 😀

raza
4. júl 2011

@lucka_220809 ja si myslím, že teraz by to už mohlo výjsť, ale to som si už myslela viac krát a prd z toho.. 🙄
ale možno to vyšlo, ostáva len dúfať a odratúvať dni, nech už môžem testovať 😉

katik1
4. júl 2011

@raza ved to, to čakanie na deň kedy má prísť mrcha a kedy by si mohla testovať je hrozné, ide to tak pomaly. Aj ja čakám na piatok. Hádam sa dočkám pozitívnej správy, ked už tak čakám. Aj ja som mala zakaždým pocit, že to vyšlo, a tiež prd z toho 😠 Už ma to čakanie trošku aj nebaví. Prečo sa niektorým podarí ani nevedia ako a niekto ráta dni, mesiace, roky ☹

raza
4. júl 2011

@katik1 aj mňa často strašne štve to, že cigánky fajčia, pijú celé tehotenstvo, žerú zo zeme, kúpeľňu v živote nevideli (prepáč, nie som rasistka, nechcem dádzať všetky do jedného vreca), donosia, porodia a hneď otehotnejú znovu!! my sa snažíme, papkáme drahé vitamíny a pri každej mrche reveme..
ja som fajčiarka, už som to však obmedzila, keďže sa snažíme, normálne sa mi zdá, že mi to už ani toľko nechutí a nahováram si, že to je tehu 🙂 mne mrcha začala 21ho, lenže ja mám taký sprostý cyklus, asi 23dňový, takže plodné dni by som mala mať skôr, ale kto vie 😕 no, podla tabuliek by som mala mať vu dnes, takže večer asi pre istotu poriešime 😉

raza
4. júl 2011

@katik1 a v piatok máš dostať mrchu?

tinka6
5. júl 2011

kočkyyy, včera mi vystúpila teplota, čo znamená, že predvčerom som mala ovulkuu 😵 nič by na toom nebolo, ale keďže som o tom ani nevedela, úplne náhodou sme s priateľom strávili v posteli celý deň 😀 😅
možno vás to ani netrápi, veď každá máme svoje vlastné starosti, ale musela som sa s niekym podeliť o moju radosť.. 😅 snaď to tentokrát výjde!
krásny dnik kočky

och a btw. niektorá z vás tu písala, že s ňou je všetko ok a má pocit, že problém bude v manželovi.. skús mu kúpiť Profertil.. sú to síce tabletky obzvlášť drahé, no kvôli bábätku sa isto iste oplatia 😉

katik1
5. júl 2011

@raza hej tak nejak asi v piatok, cítim sa zatial, vlasne necítim sa nijak, už sa to ani neda nejak pozorovať, všetko čo sa deje môže byť príznak tehu a tiež príznak prichádzajúcej mrchy. Takže pocity neriešim. Aj ja sa na to hnevám, že tie debilné cigánky si rodia ako chcú, a to vôbec ani len netušia čo sú plodné dni a neplodné, že existuje, nejaká ovulácia, a ktovie či aj vedia kolko má trvať cyklus. 😖

katik1
5. júl 2011

@tinka6 tak držím päste, ved niektorej z nás sa to už musí podariť, to som písala ja že mám pocit, že to bude v manželovi, ale to sú len pocity a tie moje pocity sú na dve veci. Baby ja mám takú depku, ja sa už nevládzem pozerať už ani okolo seba, všade kde sa pohnem, sú všetky ženy tehotné, alebo tlačia kočík. ☹ Dík za radu, čo sa týka toho lieku, veď ked piatok dostanem, tak pôjdeme k lekárovi a čo sa týka peňazí, čo je drahé a čo nie, tak to mi je už úplne jedno, ved len za ovu testy dávam každý mesiac 27 eur + tehotenské, + Femibion.. tak niečo navyše ma nezabije, len keby to malo aj efekt.

tinka6
5. júl 2011

@katik1 nezufaj, prosim ta ☹ aj mne je niekedy z toho ťažko.. dve moje kamarátky zistili cca pred troma týždňami, že sú tehu a pritom to bola vraj "úplná náhoda" 😔 my si rátame plodné dni, papáme vitamínky a jednoducho nič 🙄 ja však stále verim a keď na mňa prichádza takáto "predmamičkovská" depka, tak si pustím hudbu a počúvam ju dovtedy, kym nemám znova úsmev na tvári.. to mi zaručene pomáha.. skús vziať priateľa niekde na prechádzku, alebo si urobte skvelý víkend niekde v tatrách alebo v slovenskom raji.. vyventilujte si hlavy, to pomáha..
ja som tiež toho názoru, že v tomto prípade peniaze neriešim.. kúpila som malé balenie profertilu, vyšlo ma do 45€ je to balenie na mesiac, pretože sa berú 2 tablety denne.. ešte ho priateľ nezačal brať, ale ak to náhodou teraz nevyjde, tak začne od budúceho mesiaca.. avšak na príbalovom letáku je napísané, že tento liek sa má užívať min. 3 mesiace, teda potrebuješ to veľké balenie, no stojí cca 150€, ale počula som na ten liek samé chvály..
takisto uvažujem, že ak náhodou teraz nič, tak si začnem kupovať ovu testy 🙄

tinka6
5. júl 2011

@katik1 a ciganky neries, lebo to aj tak nepochopime... nechcem posobit ako rasista, ale to preto maju taku "kondiciu" lebo sa neumyvaju, hrabu sa v odpadkoch, prekonavaju rozne choroby castokrat aj bez lekarskej pomoci a jednoducho ich organizmus je tak vycviceny, ze su imunni voci roznym druhom bakterii..
zatial co povacsina z nas ide raz za rok na kupalisko a aj tak si odtial donesie nejaky zapal 😖 to preto, ze sa casto umyvame a dbame na hygienu, castokrat az prehnane

katik1
5. júl 2011

@tinka6 to hej mali by sme sa začať válať v blate 😀 ach moja máš pravdu treba niekam vypadnúť, snáď to pomôže, zrejme to bude aj depka z predmenštruačného syndrómu 😒

tinka6
5. júl 2011

@katik1 😉 nemysli na menstruaciu.. nieco ti poviem - manželka môjho kamaráta mala už po 30-tke a veľmi chceli bábätko... vzala si do hlavy, že dieťa po 30-tke je problém a veľmi ťažko sa jej podarí otehotnieť... celou psychikou sa na to sústredila a keď mala pred menštruáciou a troška ju pobolievalo brucho, začala panikáriť, že znova sa jej nepodarilo otehotnieť.. rozhodli sa preto pre umele oplodnenie.. lekár ich vyšetril, podľa jeho názoru nebol u nich žiadny problém a zapísal ich do poradovníka.. jej sa tak veľmi uľavilo a potešila sa, že bude maminkou, že sa jednoducho uvoľnila a čo sa stalo??? mesiac po tom otehotnela prirodzenou cestou 😉 zavolali lekárovi, že umelé oplodnenie rušia a dnes majú krásne bábätko, ktoré sa teší pevnému zdraviu 🙂
presne tak to je - je potrebné sústrediť sa na pozitíva a na to, že budeme maminkami bez ohľadu na to kedy, ale proste budeme 🙂

katik1
5. júl 2011

@tinka6 ok už poslúcham, už len pozitívne, no doteraz to tak aj bolo, ale zrejme ma ovládajú nejaké hormóny 😖 a možno aj tehotenské, ktovie 😀 ?

tinka6
5. júl 2011

@katik1 🙂 zo srdiečka ti prajem tie tehotenské 😉

katik1
5. júl 2011

@tinka6 ozaj tinka, ale aj teba teraz čaká to trochu dlhé čakanie, ked ste sa teda trafili a strávili ste celý den v posteli 😀 Tak ste hádam niečo poriešili 😀 Inak dnes mám 26DC a práve som bola na WC na toaletáku som zbadala taký ,, hlien ako ked máš posledný deň" teda ako to povedať, trochu krvavý, taký hnedý. A vlastne sa stala ešte jedna vec, ktorú som nechala tak, skoro som aj zabudla. Teraz v nedelu sme boli na obede u našich a ked som dojedla tiež som šla na WC a troch ma napínalo ale udržala som. Nevenovala som tomu pozornosť, lebo som si povedala, že už žiadnym príznakom neverím. No zase nová nádej ? Alebo príde len skôr o dva dni mrcha. Jáj toto nemám rada. Také náznaky, že hádam aj to vyšlo. Inak prsia mi idú prasknúť, júúúj bolia. No nech už je tak ale onak som napätá a rada by som sa už uvolnila. Aj ja tebe prajem o pár dní tie tehotenské. Vy sa už koľko snažíte?

sweetlemon
5. júl 2011

Jaj babeny, my sa snazime 2. mesiac, teraz som 4-5 po ovulke, prave vtedy sme sa snazili. Ale mam taky vnutorny pocit, ze sa to opat nepodarilo :( tak dufam, ze na dalsi mesiac to uz vyjde 🙂 prajem vam vela zdaru pri snazeni 🙂

raza
5. júl 2011

ahojte. tak si to predstavte, aká som ja blbá... ešte týždeň do mrchy a ja som nevydržala a ocikala test. 😠 som ja ale krava, takto si nervy robiť 😢 ale keď viem, že raz som mala ovulku na 9DC, tak som si hovorila, že možno by bolo vidno.. ☹

elebe
6. júl 2011

@raza ahoj,prečo by si bola krava,vôbec nie si a ja si myslím že každá sme nedočkavá 😉 nebol duch ani po limite? však ešte môže byť 😎 kedy si mala ovulku,meriaš?