icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

katik1
6. júl 2011

@raza moja pekná vôbec sa tým netráp, niesi sama, ja som to tak spravila minulý mesiac, že som testovala skôr. Ale už som si povedala, že vydržím do dňa kedy ma prísť mrcha, alebo trocha neskôr. Lebo tiež sa už bojím toho sklamania. Dnes mám 27 DC, mávam 29ňový cyklus, tak ešte počkám, aj ked som už veľmi netrpezlivá, lebo ako som už včera písala, včera som na WC na toaleťáku, našla kúsok krvy, takej hnedej. Ale čakám stále na mrchu, a možno ani nepríde, ale nejdem testovať. Bojím sa. Ešte počkám.

katik1
6. júl 2011

@sweetlemon aj my tebe, teda vám. Myslím že najlepšie je ak žena kombinuje ovu testy a meria tiež BT. Ty si ako na tom používaš niečo také. Vieš myslím, že ti to pomôže, ktomu aby si sa lepšie spoznala. Teda aspoň mne to pomohlo 😉

vbc22
6. júl 2011

Taaaaak babule, mam to potvrdene uz aj digi testikom clearblu som tehotnaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀
Srdce mi ide vyskocit ako sa tesim, dufam, ze bude vsetko ok, pojdem sa objednat na sono. Testi mi ukazal, ze som asi 2-3 tyzdne od oplodnenia, teda nejaky 4-5 tyzden tehotenstva, ak dobre ratam.

tinka6
6. júl 2011

@raza vobec nie si ziadna krava, ja keby som mohla, tak si hned teraz robim test a to som 3 DPO 😀

@katik1 držím ti silno, silnooooo palce, ešte aj na nohách 😉 ja som teraz 3 DPO takze pred 4 dňami som ovulovala.. ms dostávam na 9. DPO, zatiaľ mám všetky tri dni teplotu 36.7 ale presne tak isto to bolo aj minuly mesiac.. dúfam, že teraz sa tie teploty budú šplhať len hore :D

@vbc22 🙂 gratulujem a v dobrom ti závidím 😉

tinka6
6. júl 2011

@vbc22 a teda ak správne pamätám, vám sa to bábätko podarilo na svadobnej ceste??? 😀 uuužasnééé 😀

katik1
6. júl 2011

@vbc22 to je úžasné, gratulujeeeeeem. Júúúúj ako ti závidim. Ale v dobrom. Vizerá to tak že sa to tu pekne rozbieha, myslím, že si už tretia. Dúfam, že ťa budeme všetky nasledovať 🙂

vbc22
6. júl 2011

@katik1
@tinka6
Dakujem Vam ano na svadobnej a na prvykrat, neverila som,ze budeme mat take stastie. 🙂
Drzim Vam vsetkym palceky, aby sme sa stretli v tehulkach.

katik1
6. júl 2011

@vbc22 neboj stretneme čoskoro, a dávaj na seba pozor aj na drobčeka. 😉

tinka6
6. júl 2011

@katik1 - tak to si píš, že ich budeme nasledovať 😀 či už príroda chce alebo niee, my proste pôjdeme v ich šľapajách 😀 nás o 2 týždne čaká predsvadobná cesta.. len na nej nebudem mať plodné dni.. 😖 mňa teraz hlavne zaujíma tento cyklus...... už LEN týždeň a viem výsledok 😀 😀

vbc22
6. júl 2011

@tinka6 drzim palec, aby ste uz na dovolenke boli traja 😉

tinka6
6. júl 2011

@vbc22 😵 Ďakujem ti krásne za takéto povzbudenie, ja tomu tiež verím, uvidíme

raza
6. júl 2011

@elebe ja nemeriam, lebo to už by ma asi švihlo 😠 duch nebol žiadny, ešte som aj mla nervy, lebo som mala rapiclear, iný nemali... u nás majú mamatesty len v jednej lekárni a ja som lenivá sa kvôli tomu trepať peši tak ďaleko 😝 no, už som si povedala, že si urobím test najskôr asi 13teho, vtedy by mala prísť mrcha..
ty si ako na tom?

tinka6
6. júl 2011

@raza pri merani BT, poviem ti, to je iny adrenalin 😀 😀 😀 každé ráno trpnem, aby to bolo hore 😀 😀

sweetlemon
6. júl 2011

@vbc22 gratulujeeeeeem ku krasnemu vysledku na testiku 🙂

@katik1 ja pouzivam ovu testy, aj si meriam BT, ale zacala som len pred par dnami, tesne po ovulke, takze ani nie som si ista, kedy presne bola. ale mam pocit, ze v piatok - podla hlienu a bolesti podbruska. meriam teda od soboty, no ta teplota je uplne divna, najprv 2 dni cca 37 (po ovulke), potom klesla a teraz sa drzi dole - cca 36,6-36,7. nechapem, lebo som len 20DC a este je skoro, aby klesla kvoli prichadzajucej mrche. cyklus mam 27-28dnovy... je to nejake zvlastne a vobec sa mi to nepaci :( chcela som sa vytesovat aspon z pekneho grafiku a dufam, ze teplota neklesne pre mrchov a ona potvora padla uz teraz kratko po ovulke :(

vbc22
6. júl 2011

@sweetlemon dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀

katik1
6. júl 2011

@sweetlemon no tak to síce trochu je divné, ale nič si z toho nerob, najlepšie bude ak začneš pekne merať od prvého dňa v novom cykle, ak nejaký vôbec bude 😉 no ale tento cyklus pekne meraj ďalej, lebo čo ak už viac neklesne 🙂

katik1
6. júl 2011

kočkyyyyy ja sa asi zbláznim, ja som nevydržala a urobila som si test a súúúúú tam // naskočili hneď do 3 min. Dnes je 27 DC, dnes som mala v práci na prd deň, ale toto mi total vylepšilo náladu. Jáááj dúfam, že to nieje nejaký klam, ale nebol to žiadny duch, je ich vidieť 😀 Ja tomu nechápem, ja som čakala mrchu, a už som mala pripravený monológ ktorý použijem u doktora, aby nám pomohol otehotnieť. Tešííííím, ale ešte nie úplne moc až ked to budem mať potvrdené. 🙂

tinka6
6. júl 2011

@katik1 😀 TESIM SA S TEBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOU!!! 😀 nejako sa to tu rozbiehaa!! 😀

domi123
Odpoveď bola odstránená
tinika
6. júl 2011

@katik1 je parada, tesim sa s tebou a prajem vam to vsetkym 🙂

jafnka
6. júl 2011

ahojte dievčence 🙂 ako sa máte? čo nové? konečne sa mi podarilo sadnúť za pc
@vbc22 gratulujem 🙂

milagros
6. júl 2011

@vbc22 @katik1 gratulujeeem panabeka ale sa to tu rozbehlo....tusim v tejto teme nakoniec ostanem sama ☹

milagros
6. júl 2011

@sweetlemon to si nemusis vsymat ten jednodnovy vykyv sa nerata teraz by si mala mat uz len vyssie teplotky az do ms....alebo uz nafurt

milagros
6. júl 2011

@jafnka jeej ahoj....tak ako ? uz mas volnejsie v robotke? no baby sa tu nejak roztehulkovali....a ja cakam na ovu a ty ako?

jafnka
6. júl 2011

@milagros hej, v robote už máme volnejšie, konečne. u mňa všetko po starom (ani neviem, či je to dobre alebo zle). čakáš ovu? takže za chvíľu idete na vec, čo 🙂 tak už nech sa konečne zadarí!

katik1
6. júl 2011

@milagros v žiadnom prípade, teba bereme so sebou 😉 a vlastne všetky, toto je šťastná ,,2011" Teda ak to bude u mna pravda, tak vam pošlem poriadne veľký vírus - ,,tehulka" 🙂 Jáj aj sa trochu bojím, či bude druhá čiarka silnieť, lebo už som si tu na MK prečítala všeličo 😒

milagros
6. júl 2011

@jafnka cakat sice cakam ale ci sa jej aj dockam...tot otazka

jafnka
6. júl 2011

@milagros neboj, dočkáš sa, ako hovorila naša profka na gympli - raz to musí prísť 🙂

sweetlemon
6. júl 2011

@katik1 uuuuuuzasneeeee!!!! gratulujem k ciarkam!!!! dufam, ze uz budu len silniet a babenko pekne rast 🙂 a mohla by si poskytnut foto testika, nech sa mame nad cim rozplyvat a v dobrom zavidiet 🙂

tento jul je nejaky plodny, zacina sa mi to pacit 🙂 alebo to je tou temou? 🙂

@milagros neboj, nebudes tu sama, ostanem tu s tebou :( no uvidim zajtra, ci teplota stupne, ale uz by mohla, lebo si zacnem mysliet, ze som chlap 🙂

milagros
6. júl 2011

@jafnka no snad ano...dufam....a ty si stale meras...ci si rezignovala