2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
inak neviem ci ste si vsimli ze uz aj Carol z krok za krokom je tehotna...zeby fakt plodny jul 😀
@milagros no budeme musiet bojovat 🙂 nie som negativna, skor si robim srandu z toho, takze vlastne som pozitivna 🙂 no jo, a prave som bola cikat a nie som chlap 😀 😀
Dakujem dievcence, uz to vie aj tatino a je neskutocne stastny, strasme sa tesime.
Drzte sa a nasledujete nas 😉
musím sa vám posťažovať ☹ práve pozerám na ČT 2 dokument o žene- narkomanke. volá sa to Katka. je to prierez jej života, drogovania, tá žena je úplne ale úplne v prdeli, a predstavte si, ona ako tá najhnusnejšia troska otehotnela!!!!!!!!!! tak kde je tá spravedlnosť?? mimochodom, odporúčam ten film pozrieť, aj keď ja nad tou nespravedlnosťou plačem.. ☹
tak sa jej narodilo dievčatko.. no samozrejme sa na neho vykašlala, no keďže vie, že keby sa 2 mesiace neozvala v ústave, o malú by prišla. tak sa tam raz za 2 mesiace ozve.... a to nie je žiadny trápny film, to je krutá realita... fuj a takýmto ľuďom pomáhame... platíme na ich debilné odvykačky a detoxy, či jak sa to volá... pritom o to ani nestoja..
@raza veru cselico sa stava ja som este davnejsie pozerala 112tku a tam isli pre ozratu tehotnu bezdomovkynu ze ju zoberu do nemocnice,nechcela ist a lekari jej povedali ze by mala myslet aspon na dietatko a ona ze je...ť na dietatko....vysielali to uz davno ale nikdy na to nezabudnem.....preco je dopriate dieta takym...ved co bude s tym malym potom...chuda dieťa
@sweetlemon 😀 si sa bola rychlo mrknut na wcku co? ved jasne sranda musi byt lebo to uz bez srandy by sme si mohli akurat hodit maslu
kočkyy 😔 to aj na vás tak vplývajú tie výchylky počasia?? 😖 ja som už tretí deň hotová.. bolí ma hlava, motá sa so mnou celý svet a to pritom dodržiavam pitný režim.. len by som spala vkuse 😔
ale dobrou správou je, že som síce len 4 dni DPO ale teplotka sa krásne drží hore! 😵 oooch, keby už len stúúúúpala do nebies 😅
krásny dnik kočky
@sweetlemon ďakujem, no tiež dúfam, že budú silnieť, teda dnes ráno som robila ďalší, či trocha stmavne a stmavla, tak uvidíme. Ale celú noc mi bolo dosť zle, také fuj na grcanie. 😒 Dúfam, že mi nebude bývať moc zle, ale ked aj tak nech ved som na to túžobne čakala.
@vvia tehu vírus bude bude, len čo to budem mať potvrdené, že je to naozaj tehu, ja som taký neveriaci Tomáš. Vlastne to je len strach, že sa teším zbytočne 😒 Už som čítala aj také, že mali dve čiarky a neboli tehu. No ale tak treba myslieť pozitívne, mrcha neprišla, druhý test je tmavší, prsia bolia riadne, a podbruško občas, cikať chodím každú chvílu a do úst sa bojím niečo vložiť, aby som to nevyvrátil .... 🙂
@raza ahoj nevidela som ten film ale rada by som si ho pozrela ale chcem sa vyjadrit k tomu co si napisala... Vies zase si to zober z tej druhej stranky nikdy nevies preco clovek siahne po drogach, alkohole a podobnych veciach ..Tak preeto takychto ludi neodsudujem.......Mne dost blizky clovek do ,,sveta" drog spadol a dostal sa z toho chvalabohu ...
@momamo ahoj. ja samozrejme nechcem hádzať všetkých do jedného vreca. aj ja mám známeho, ktorý tomu podlahol a bolo to hrozné pre celú najbližšiu rodinu (myslím, že tebe nemusím vysvetlovať), no podstatné je, že keď už bol úplne na dne, tak sa šiel liečiť. proste chcel. no žena v tomto dokumente nemala jednu premrhanú šancu, ani dve, všetci tí doktori sa jej stále snažili pomôcť a všetko vybavovať, no ona nechcela.. ťažko sa to popisuje, asi to treba vidieť..a čo ma zarazilo najviac je to jej tehotenstvo, ako vlastne zabíjala dieťa.. som na toto dosť citlivá, u nás (som učiteľkou v ŠZŠ) máme deti, ktoré sú postihnuté len kvôli svojim nezodpovedným matkám. prežili si peklo, absťák hneď po narodení... to ma najviac zaráža, pretože keď chce niekto ubližovať sám sebe, nech to robí, no nemá právo ubližovať alebo ohrozovať dieťa. inak ten film sa volal Katka, skús mrknúť v achíve ČT2. ahoj
@katik1 veelmi ti to prajem, zo srdiecka.. ako som uz povedala VER!!! ak neberies lieky, ktore ti posobia na hormony v tele, a ktore by mohli vyvolat // tak si proste tehotna.. ten hormon sa oklamat jednoducho neda 😉
dnes sa uz aj priatel cudoval, ze co som taka mimo, ze len zivam.. nejde mu do hlavy ako mozem byt tak velmi unavena, kedze chodievame skoro spat. 😖 ja fakt neviem.. nechcem si nic nahovarat a tak to beriem ako to je, som proste unavena /asi z tlaku/ 😉 este 5 dni a mozem testovat..
tak to si naozaj najdem a pozriem ...Tak ano ako si to napisala v tom filme to bolo naozaj o nieco inom ....
dieta sa ti nemusi hned podarit,moze to trvat aj rok tak s tym racej necakaj a hor sa na to 🙂

@sweetlemon 😉 fajn tak snad to potom aj spolu nejak dobojujeme......nebud negativna keby si bola chlap tak to by si uz hadam bola byvala zistila 😀