2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@raza hej, prepac, ja som si az neskor uvedomila, ze ty si nemeras teplotu.. ja som si zacala, lebo ma velmi zaujimal moj cyklus.. vela zdrojov uvadza plodne dni "uprostred cyklu" co je riadna somarina 😠 ja mam napr 29-35 dnovy cyklus a plodne dni mam DC - 9DPO, co znamena ze plodne dni mam na 21-26DC 😖 takze v tomto zavidim holkam, ktore maju kratky cyklus a hned po ms maju plodne dni.. u mna to je iba sen.. ale zase ako som spominala stoji to aj poriadne nervy, teraz normalne kazde rano sa MODLIM aby teplota bola hore 😅
mala si cystu? to rpeto ta laparoskopia?
@tinka6 hej, mala som celý vaječník vyplnený cystou 😝 . po laparke mi prišla mrcha na 23 deň, ale to bolo len také špinenie, strašne slabé, normálna mi prišla až na 25 deň, tak teraz neviem, ako to mám brať.. ale to je vlastne fuk, len ja som si myslela, že po vybratí cysty budem mať 28 DC, no neva. keď som raz bola na kontrolné sono s cystou, vravela som gynde, že ma pichá pravý vaječník (cysta bola na lavom), ona pri sone zistila, že to je ovu. a to som bola 9 DC. ale samozrejme to neznamená, že musím mať vždy ovu 9ty deň, takže neviem.. no proste sme to poistili. mrcha, tá normálna mi vlastne prišla 21ho, skočila 25, tak večer sme sa snažili, no potom sme si museli dať pauzu, lebo som chodila cikať asi 100 za deň, tak som sa bála, že začína nejaká infekcia, no bola som u doktorky, zobrala ster a všetko ok 🙂 no takže potom sme sa začali snažiť až od 30teho. takže dúfam, že ovu nebola medzi tým, lebo by ma šlahlo... ja neviem, ale asi mi už z toho šibe, lebo mám také divné pocity.. sem tam ma bolia kríže, alebo ladviny, neviem, ale to je taký nával a zrazu nič. dnes som dokonca mala taký tlak dole.. toto mávam len pred Mrchou a tá je ešte ďaleko.. tieto pocity som mávala, keď som bola na začiatku tehu, ale nechcem si nahovárať, lebo som z toho len nervózna. 😖
@evulilik Ahoj evulilik, aj ja som čakala an to kedy budeme mať svoj bytík taktiež potom prišlo zariaďovanie nášho hniezdočka a potom ked sme sa už konečne rozhodli hodiny mi tĺkli ako big ban a nakoniec sme zistili, že mám problém otehotnieť.keby som mohla vrátiť čas tak nečakám na nič. peniaze sa vždy nájdu a pamätej vžky máš okolo seba ľudí, ktorý ti pomôžu. toľko môj názor 😎
@raza ☹ och moja, tak to ma mrzi.. to je asi jedna z nahorsich veci co sa mozu stat vytesujucej sa mamicke ☹ ale neboj sa, jeden uzasny chlapik mi raz povedal - co ti zivot jednou rukou berie, to ti druhou rukou vracia hoci v inej podobe... verim tomu, ze tak ako tu sme vsetky, budeme raz pod srdieckom nosit zdravucke drobciatko, skor alebo neskor...
@raza tak to ma tesi! vytlac vsetky negativne myslienky z hlavy a zameraj sa len na tu jedinu - najkrajsiu 🙂 bez ohladu na to, ci ti niekto z okolia hovori, ze "nesustred sa, vtedy to pride"..... sustred sa ale bez negativnych myslienok typu "co ak, .." 😉 bud trpezliva a pride to.. ja sa na to vsetko uz teraz tesim.. keby som mohla, tak uz teraz idem kupovat capačky 😀
@tinka6 keď som bola vtedy tehotná, nechcela som nič babätkovské kupovať, lebo sa hovorí, že sa to nemá.. jasné, že poverám neverím, ale aj tak som si ešte nedovolila. starala som sa o seba aj o drobca a nepomohlo. povedala som si, že keď budem tehu, tak drobcovi hneď niečo kúpim. nebudem síce kupovať hneď kočík, ale keď čokolvek zbadám, kúpim si to 😉 ž teraz sa teším 😵
@raza presne tak mas pravdu.. lebo to cim viac zena dava pozor na seba a babo, tym to je horsie 😔 od viacerych som to uz pocula.. treba sa tesit z kazdej minutky 🙂 juj normalne som az chut dostala testik si urobit 😀 ale zbytocne, este je skoro, by som len mala hlavu v smutku na cely vecer 🙄
@lubinka13 tak to vam drzim palceky.. kamarat ma tiez adoptovaneho synceka.. robi im velku radost 🙂 my este nemame babatko. je to len druhy mesiac co sa sledujem a prvy, v ktorm sme sa "strafili" do plodnych dni.. takze teraz som cakatelka 🙂
@tinka6 verím ti viem o čom rozprávaš. aj my sme absolvovali plánovanie poh.styku a potom sme boli na inseminácií no nepodarilo sa. na umelé som už nedostala polovičku k odobratiu spermií tak som volila alternatívu tej adopcie. všetci mi okolo mna prajú a každý mi hovorí, že ked sa nám podarí adopcia tak možno aj otehotniem. ja optimista a verím, že budeme mať aj bio dieťatko. 😉
@lubinka13 velmi sa mi paci tvoj postoj a myslenie 🙂 mrzi ma, ze manzel nechcel ist na odobratie spermii 😖 my s priatelom sme sa davnejsie bavili aj o tejto moznosti a jemu to je vcelku jedno, ci to pojde prirodzene alebo bude musiet vystavovat penis pred nejakymi lekarmi 😅 sorry za vyraz..
na jednej z predchadzajucich stran som tiez hovorila pribeh mojich znamych, ktori po zmiereni sa s umelym oplodnenim otehotneli prirodzene.. zena sa uvolnila a jednoducho to prislo.. drzim vam palce 😉
@tinka6 tak to si píš pekne cielene ho dostanem tam kde chcem.vieš ako sa to robí proste musím to zariadiť tak ako že to je jeho nápad aj ked viem že to bábo chce stašne. mám dobrú kamošku a ona má dvoj ročnú Terezku, ktorá je u nás ako doma a tú zbožňuje. tak len pekne cielene na nich. ale toto som počula vo viacerých prípadoch, že muži majú z tohoto komplex že sa musia urobiť do pohárika.
@tinka6 myslím, že to berieš správne. Ono je lepšie ak sa to berie takto, potom je sklamanie menšie alebo prekvapenie väčšie. Ja som neskutočne unavena. Ako hovorím stále viac a viac. Po ovulke som bola tiež dosť unavena, potom to trochu bolo pár dní lepšie ale teraz každý den ked prídem z práce spím spím a spím. Žiadne lieky neberiem našťastie, zajtra idem k doktorovi a ak mi to potvrdí poviem to aj hneď manželovi, lebo ten len nechápavo pozerá, že prečo v noci behám na WC a každý deň len spím a spím. Možno už aj niečo tuší. Júúúj aký mám po dome bordel a za celý týžden som bola schopná uvariť jednu polievku, hrozné 😖 Manžel je na suchej strave. Budem na teba myslieť, aby sa aj vám zadarilo. 😀 No ako čítam chceš testovať už 9 DPO. Jedna babenka mi raz povedala, že jednoducho vajíčko potrebuje 12-14 dní na uhniezdenie a skôr nemá ani význam testovať, lebo až ked sa zahniezdi začne sa dvíhať hladina HCG. Tak ak by si mala negatívny test nebuď z toho smutná, možno ešte nebude zahniezdene. Ale zas ked máš svoj cyklu takto odsledovaný, tak je to možno aj OK. Držím pršteky a pevné nervy na nasledujúcich 5 dní.
@raza no vieš ženské telo je asi najkomplikovanejší organizmus na svete. 100 žien dokáže mať milion príznakov, ktoré môžu znamenať tehu alebo mrchu. Ja som mala rovnaké príznaky minulý mesiac a bola mrcha a teraz to bolo dá sa povedať to isté a vyzerá to na tehu, teda podla testu. Tak sa držkaj aj ty.
ahojky kočky...tak mne tá hnusná teplota nechce klesnúť 😠 😠 ovulku očakávam tak v nedelu-pondelok.....tak dúfam že bude,lebo aj bruško ma oproti minulému cyklu s closíkom skoro vôbec nebolí 😠 😠
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
@lubinka13 😀 spravne chlapa treba dostat tam, kam chce zena, ale tak, aby si myslel, ze to vymyslel on 😀 tuto radu mi dala svokra 😀 vraj si mam jej syna takto "vycvicit" kym je cas 😀 😀 jaaaj, my zenske sme niekedy poriadne zihadla 😀 😀
@katik1 no, tie lepsie testy ti dokazu ukazat tehotenstvo uz 8-10 DPO ale uvidim ci vobec budem testovat, dnes mi totiz teplota klesla o stupen ☹ rano som si merala a ked som videla vysledok, tak som si povzdychla a priatel sa otocil ku mne a hovori "nebude babo??" ☹ tak neviem.. myslis, ze je este nejaka nadej, aby sa to vysplhalo?? 1-4 DPO som mala 36.7, dnes je 5 DPO a mam 36.6.. ak to nevyjde, nevadi, zivot ide dalej.. mozno to tak ma byt, vsetko ma predsa svoju pricinu 🙂 ale ak by to vyslo, vyskocila by som z koze tak, ako kazda z nas 🙂
@lubinka13 Máš pravdu .. že vždy sa peniaze nájdu, a aj blízky pomôžu.. my sme však potrebovali základ .. do bytu ako postel, skriňu .. a viem že to už bude na dlhodobo ten nabytok.. tak sme vsadili na kvalitu a ta tiež niečo stojí. Teraz už základ máme .. aj ked ešte množstvo veci nám je treba.. ale tento mesiac sme už začali snažilkovať 🙂 a obaja sa veľmi tešíme .. a však bez toho zakladného vybavenia by som sa do toho nepúšťala, je mi ľuto že sa Vám tak dlho nedarilo / nedari otehotnieť ... . Ja len dúfam že to nebude náš prípad, vzhľadom na môj pomerne dosť mladý vek.. Po drobcovi už véééľmi túžime .. 😵 Tak nám prajem obom nech sa zadarí čo najskôr.. a čo obom .. všetkým tu ! .. čo tak veľmi túžia ako ja 😵 😎
tak mam kocky vysledky dobre, je to en cysta a mam akurat plodne dni ale chytila som mykozu takze nic 😒

@tinka6 ja neviem, kedy som mala ovu, ale v stredu by som mala dostať mrchu, teda asi.. lebo po laparke som mala takú divnú, tak teraz neviem, čo čakať 🙄