2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@raza kludne si kup nejake dupacky uz aj teraz aj ja som si uz kupila...keed sa mi to tak pacilo....ja som proste maniak ked nieco waw vidim v obchode tak to proste musim kupit ale zas chvalabohu som dost vyberava tak zas to neni kazda druha vec co v obchode uvidim..../a psst ale okrem dupaciek som kupila uz aj deku/ neodolala som taka je krasna ale som si povedala ze ked do 2rokov nic budem ju pouzivat ja
@tinka6 Ale čo si pipi, to nevadí. Pozri moje teploty : 1DPO - 36,6 , 2DPO - 36,6 , 3DPO - 36,7 , 4DPO 36,6 , 5 DPO - 36, 7 , 6 DPO - 36, 7, 7 - 8DPO -36,9 , 9DPO - 36,8 a potom sa už len streda jede den 36,9, druhý den 36,8 a potom zase 36,9 , 36, 8 .........atd. Tieto dve teplotky. Graf mám len na papieri vytlačený tak ho sem nedávam. No a dnes som bola u dokiho. Samozrejme nebolo nič vidieť, ale s tým som rátala, no zobral mi krv a v pondelok mám volať. Síce nepotvrdil, ale podla kontroly mi povedal, že aj jemu sa to vidí na tehu 😉 Tak aspoň niečo, ale mám veľký strach ako sa to všetko bude vyvíjať. Takže nestresuj moja ešte nič nieje stratené a bud hlavne trpezlivá 😉
@milagros Ďakujem pekne. tak intenzívne 5rokov. no po určitej dobe som vedela, že niečo nie je v poriadku a to konkrétne u mna. pred írokmi som mala ťažkú operáciu brucha a malo to takéto následky. po laparoskopii mi zistili, že pravú stranu mám nefunkčnú úplne aj s vaječníkom a do toho mi museli dva krát zrezávať z krčka mala som to už rakovinové tak z toho dôvodu som mala trošku problém pri inseminácií. hrozilo mi, že mi budú musieť všetko vyberať. tak som zvolila takúto alternatívu a polovička s tým súhlasil, len som zvedavá že ked to vyjde ako to bábo vezme predsa to nebude biologicky naše. ale vám držím palce aj na nohách nech vám to vyjde. 😎
@katik1 velmi si ma potesila 😅 uvidim ako sa to bude dalej vyvijat, no posledne dni som skutocne nesvoja.. vidis, takze ty sa mozes naplno tesit, dockala si sa 🙂 gratulujem ti este raz.. manzelovi si uz povedala??
@barbora84 co mas na mysli pod pojmom "ovulacna lupa".. myslis ten mikroskopicky tester Donna?? lebo ak ano, tak ten mam aj ja
ááááá, ja už to nevydržím, ja už chcem testovaaaaaaaaať!!!!!!!!! 😠 😠 😠
@barbora84 jasne....ovul. lupa je super, presne tak funguje ako na letaciku
@tinka6
@dominika911 ano, myslim ten ovulacny mikroskop. aj vam sa zda ze ten obraz nie je az taky pekny ako na obrazku? snad to budem vedet dobre vyhodnotit 🙂
ahojte, dievčence, nepočuli ste niektorá náhodou o tampónoch do vody? to sú vraj také niečp, ako klasické menštruačné, ale ony sú napustené vazelńou, či čím a dávajú sa, keď sa idete kúpať, aby ste nedostali nejakého bacila...
@barbora84 tak ten mam aj ja.. sliny na nho nanasaj rano predtym nez umyjes zubky a bude to ako na obrazku 😉
@raza ano, akurat minule som o tom citala.. 😉 su napustene nejakym pripravkom.. a takisto gynekolog tvrdil, ze staci ak normalny tampon namazes s mastou candibene /proti mykozam/ a vopchas si ho dnu.. ale musi sa to menit castejsie ako normalne 😉
@katik1 dnes rano mi teplota znova vyskocila horeeee 😀 vytesujeme sa obaja.. sice len o stupen /36.7/ ale verime, ze to pojde uz len hore 😉 drz prstiky.. a ty ako?? mohla by si sem konecne vycapit testik 😀 nech mame podivanou
Babeny, tak teraz som sa fakt zlakla! Som 8DPO a po milovani som uvidela dost krvi. Az sa mi slzicky pustili... Dufam, ze sa nic zle nestalo :(
@sweetlemon no to jedine ze by ti zacinala ms a muz ti to trosku posuril...lebo ja som mala uz po 11DPO normalne ms takze by to mohlo byt
@milagros zatial ešte len chodím na prípravu, kedže mi nie sme manželia tak ako žiadateľ na adopciu som evidovaná ja. a ked absolvujem úspešne prípravu tak budem dúfam, že úspešne zapísaná do zoznamu a už len čakať na našu vytúženú dcéru. a tebe držím palec aby vám to bio bábo vyšlo.tiež som si adopciu nevedela predstaviť a postupne som sa stouto myšlienkou stotožnila aj moje blízke okolie je nadčené a vždy mi hovorí aby sme už špunta mali doma.
@milagros takže najskôr musíš ísť na úrad práce na sociálny odbor, ale tam ťa nasmerujú a tam ti dajú všetk dokumentáciu, ktorú potrebuješ vyplniť(mne dali kompletné info asi na 3tí krát) a dostaneš žiadosť, plnú moc, že môžu ťa preverovať to len podpíšeš, dotazník, a potbrdenie od Dr. že si psychicky spôsobilá na adopciu. toto im donesiš vyplnené a potvrdene od Dr. potom si vyžiadajú výpis z registra a ked to budú mať všetko pokope tak ťa objednajú na prvé stretnutie na prípravu. ide o hodinové posedenia, kde sa kadečo nové dozvieš to trvá tak cca 2-3mesiace a ked ťa potvrdia, že si spôsobilá tak ťa zaradia do zoznamu. a ty si môžeš určiť aké staré chceš bábo. j som si dala dievčatko max.do jedného roka. tak uvidíme. a u teba je to ako? 😵
@raza tak dufam, ze si si kupanicko skvele uzila 😉
@barbora84 donnu som si objednala este len tento cyklus, takze vela praktickych skusenosti s nou nemam, ale teoriu mam zmaknutu z kazdej strany 😀 ja totiz stale, nez sa do niecoho pustim, vela o tom nastudujem 🙂 ak by si nieco potrebovala ohladom toho vediet, ozvi sa
@milagros ona nie je na "pouzitia".. 🙂 garancia je 2 roky - klasika ako "zaruka".. avsak problem je v diodke, zvykne sa rychlo vybit.. mne prisla prva zasielka, diodka mi AZ raz zasvietila a skoncila 😀 hned obratom som reklamovala, zaslali mi nove s tym, ze sa ospravedlnuju, no diodka zvykne vyhorievat casto 🙂
@milagros ahojky, no som 22 DC, tak to snad nie. Odvtedy len trosku spinim, tak uvidim zajtra, ci sa to rozbehne. Dufam, ze nie, lebo ked to takto pojde dalej, bude mrcha kazde 3 tyzdne. Odkedy sa snazime, tak mrcha chodi nejak skor, neviem, preco. Inak potom som bola cikat kazdu pol hodinu, tak asi sa mi tam nieco trosku potlacilo. Joj, nechcem problemy, ked sa snazime :(
@tinka6 tak by som sa ta rada ako odbornicky spytala- obrazok papradia sa tvori uz niekolko dni pred ovulaciou alebo len v den ovulacie ci ako to je? trva obraz papradia len 1 ci viac dni? podla teba je lepsie merat si teplotu alebo lupa? ja som sa totiz az tento mesiac rozhodla, ze si budem sledovat ovulaciu, tak zistujem... dopredu vdaka za info.

ahojte, my sme sa s manzelom v maji brali a odvtedy sa pokusame o babatko, ale zatial neuspesne :( viem, ze je to kratka doba, ale aj tak ma to mrzi, dufam ze sa nam skoro zadari. cyklus mavam vcelku pravidelný (26-30 dni), minuly mesiac som si na 37.den cyklu spravila plna nadeje tehot. test, negativny vysledok a hned na 38.den som dostala menstruaciu....vcera som si kupila ovulacnu lupu, tak sa zacinam sledovat. chcem sa spytat ake mate skusenosti s ovul. lupou? pouzivate ju?