icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

milagros
11. júl 2011

@sweetlemon no veru este nist....uvidime kedy sa jej uraci...ale kedze ms mi chodi aj po 1,5mesiaci tak to kludne moze byt aj o 2tyzdne....a este k tomu mam teraz stres jak šlak lebo hafan vcera vecer krival a najprv si ani lahnut nechcel takze som celu noc poriadne ani nespala az nad ranom som poriadne zaspala takze dnes ani teplotku neviem len tak akoze som si odmerala o 10.00tej ked som vstala takze to bude iba tak priblizne,no necham sa prekvapit....a ty si uz mala ovu

milagros
11. júl 2011

@tinka6 jasne este mas cas tak 3dni lebo LF ma byt 12-16dni takze to mas este cas testovat...ale drzim palce nech to vyjde

tinka6
11. júl 2011

@milagros dakujem, ja pevne verim tomu

sweetlemon
11. júl 2011

@milagros fiha, tak to tazko sledovat taky dlhy cyklus, ja asi mozem byt rada, ze mam taky kratky. vtedy je castejsia sanca na snazilkovanie 🙂 tak dufam, ze ti ovu skoro pride, aby ste mohli "riesit" 🙂

@tinka6 @katik1 hm, tak to fakt tazko povedat, z coho to moze byt. asi mi nic ine neostava, len dalej merat a cakat na mrchu. a ked nepride, tak testnut. nechcem si zbytocne predtym testovat, lebo ak aj by sa vajko uchytilo, nemusi byt na teste este vidno a ja budem zbytocne smutna... takze cakam. s tymi priznakmi a uhniezdenim... podla mna nie je pevne stanovene, kedy je uhniezdenie. moze to byt kratko po splynuti vajicka a spermijky alebo naopak az po 2 tyzdnoch (ako som sa niekde docitala). takze aj priznaky sa prejavuju rozne. niekomu intentivnejsie, niekto ich moze mat a vobec ich nevnima. takze asi jedine, coho sa da drzat je BT alebo najlepsie tehu test.

inak chcem sa este opytat... na tych ovu testoch aj vy mate stale taku jemnu ciarku - tu testovaciu? lebo ja som ziadny test nemala biely - len s kontrolnou ciarku.

sweetlemon
11. júl 2011

@tinka6 jej, ty mas pekny grafik. ja som zacala merat az po ovulke, lebo som nemala teplomer. a odvtedy mi to skace ako dive. a neviem, ako sem hodim link z FF. vies mi poradit?

tinka6
11. júl 2011

@sweetlemon chod ako mas hore na strnke prieicnky "home", "data", "view", ...... chod do "sharing" tam klikni na "setup" prvy riadok je nazov Your Charting Home Page Web Address: a pod tym mas adresu, tak to skopiruj sem 😉

tinka6
11. júl 2011

@sweetlemon a ako vies ze si mala ovulaciu? len sa domnievas?

sweetlemon
11. júl 2011

@tinka6 ano, iba sa domnievam. den predtym som robila ovu test a bola uz silnejsia ciarka, ale nie az taka ako kontrolna. a na druhy den som sice netestovala, ale bolelo ma to dost a mala som aj taky ten eggwhite hlien. takze predpokladam, ze vtedy, ja ovulku dost citim, tak snad som sa trafila 🙂 tak som si zaznacila na grafe, ze som mala pozitivny test, aj ked som si ho nerobila. inak by mi FF neurcil ovu a to uz by som bola uplne mimo z grafu. a idem to skusit a prilepim ho sem

milagros
11. júl 2011

wau sme na 400vke

sweetlemon
11. júl 2011

@tinka6 no, pokusam sa z firemneho pc a z iphone, dostanem sa az po setup, kliknem na neho, ale nevidim tam ziadny riadok s nazvom "Your Charting Home Page Web Address" ako si pisala :( skusim teda z domu vecer...

tinka6
11. júl 2011

@sweetlemon urcite je tam, skus z domu 😉

dominika911
11. júl 2011

@barbora84 prepac, bola som nejako vytazena....ten obrazok papradia je uplne taky ako na obrazku. Ja som si tu lupu kupila pocas ovu a nevidela som nic...myslela som, ze nemam ovu ale mala som a potom mi tuklo,ze tou lupo sa da potocit az som videla to papradie...a radsej vzdy pockaj az zaschne slinka. Ja som bola nedocjkava a nic som nevidela ....mne osobne sa papradie zobrazovalo dva ci tri dni... no neda sa presne povedat, kedy sa mate snazit. Ale radsej ked uz vidis papradie tak sup do postele. Ved spermie ziju v tele az 5 dni- zase zalezi ako ktore...tak radsej kazdy den sa na seba vrhnite 😀

dominika911
11. júl 2011

Zienky poradte....ja mam strasne nepravidelny cyklus....moze to nejako ovplyvnit sancu otehotniet...ci ked mam raz ovu tak je jedno,ze cyklus je nepravidelny...je to sila...ani by ste neverili kolko tehotenskych testov som uz minula,lebo mi meskala tyzden...bezne mi kolise cyklus od 27-45 dni

barbora84
11. júl 2011

@dominika911 ja tym aj tocim, ale papradie nevidim, este asi nemam ovu. no a k tej frekvencii milovania sa - na to aby boli spermie vyzrete potrebuju cca 48 hodin byt v semennikoch, preto by mala byt frekvencia laskania sa cca kazde 2 dni, nie? ach jaj, tak strasne tuzim po tom byt tehotna az som z toho chora... citala som, ze neni dobre sa na to prilis sustredit, ale neviem si pomoct. ty si uz ako dlho sledujes plodne dni?

tinka6
11. júl 2011

@barbora84 tak tak mas pravdu 😉 najlepsie je kazdy druhy den

dominika911
11. júl 2011

@barbora84 @tinka6 no mne drahy povedal, ze sa to stiha dotvarat. Ak si telo zvykne na frekvenciu 2x za den alebo 2x za tyzden ci za mesiac tak sa prisposobi. Spermie vytvara stale...ide o to ake kvalitne a v akom mnozstve. Je to podla mna individualne.Niekoho su rychlesie, niekoho su pomalsie, niekoho su zivota schopnejsie... Citala som dokonca taku metodu, ktora to odporuca 6x za den pocas ovu, co je podla mna prehnane a nemoze mat ziaden efekt. Cele je to o fyzickej a mentalnej pohode.
@barbora84 s tym sustredovanim mas pravdu...neni to dobre, clovek sa zablokuje a akosi sa to potom nedari, lebo sme viacej z toho sklamane a svoj sexualny zivot orientujeme podla ovu a potm sa testujeme ked nam den meska menzes atd....lezie to na nervy, je to stres....priroda sa brani. Musis stavit na psychicku pohodu, neriesit to...kludne sa sleduj ale nesustreduj sa....usmievaj sa a tes sa, ved ked sa aj hned nepodari, tak si to uzivaj....ved teraz ste dvaja....no potom budete furt traja a uz budes len spominat....tak oslavuj, nalad sa pozitivne...uvidis, o chvilu nas Ty budes takto povzbudzovat s gulatym bruskom. Co sa tyka mojich plodnych dni tak som sa zacala sledovat v maji, ale testovat na ovu som sa zacala az v juni. Brala som silnu HAK a povedala mi doktorka,ze po vysadeni by sme so snazenim mali pockat pol roka,lebo by sme pravdepodobne potratili....k tomu este beriem aj tabletky na stitnu zlazu.....takze parada 😒 ...ktovie ci nam to vobec pojde....pocula som, ze to byva problem 😖

barbora84
11. júl 2011

@dominika911 ved prave, aj z mojho okolia rychlo otehotneli baby, ktore sa na to nesustredili prilis a nechali tomu volny priebeh, tie otehotneli najrychlejsie. haha, silno pochybujem o efektivite frekvencie 6x denne, dobra blbost. no, moja kamoska brala HAK cca 5 rokov, otehotnela 2 tyzdne po vysadeni a nemala ziadne problemy s graviditou, teraz ma malinka 1/2 roka. ze vraj je najvacsia pravdepodobnost otehotnenia hned po vysadeni HAK, vtedy su hormonalne velmi stimulovane vajecniky...hovorim si, ze sa na to nebudem moc sustredit. ale neda sa mi to...inak ja neuzivam HAK uz asi 2 roky, o babo sa snazime od maja t.r.

tinka6
12. júl 2011

@dominika911 tvoj priatel je lekar, alebo? 🙂 ved ked sa na to citite, tak pre mna za mna aj 6x za den, mne to je jedno.. ideal je kazdy druhy den a povie ti to povacsina gynekologov.... ale zase nehovorim, ze ak je frekvencia castejsia, tak neotehotnies..

dominika911
12. júl 2011

@barbora84 no mne to doktorka neodporucala...vraj sa mame snazit az ked telo odplavy vsetky hormony... tak som ju posluchla, ved ona najlepsie vie moj zdravotny stav...a na druhej strane, naco riskovat, nejdem proti slovu lekara.

@barbora84
@tinka6 co sa frekvencie milovania tyka....hovorim,ze som to citala, nie ze tomu verim a hor sa do toho.Doktory popisu cokolvek. Ak trvate na frekvencii kazdy druhy den, tak sa jej drzte a nepytajte sa kedy a kolko sa mate milovat, ked to uz viete. A dalsia vec ....my sa snazit zacneme az v januari, zatial sa len pozorujem.

tinka6
12. júl 2011

@dominika911 ja som sa tu pytala ako casto treba??? 😕 a btw. v prvom prispevku som reagovala na barboru nie na teba 😉

raza
12. júl 2011

@tinka6 máš krásnu fotočku 😉 to si mala stále, alebo si ju dala nedávno? lebo ja som si ju pred tým nevšimla 😕

barbora84
12. júl 2011

@dominika911 dominika, dufam ze si sa nenahnevala, ved ja som len chcela poukazat na to, aka je najlepsia frekvencia aby sa podarilo babo, ale vobec som to nemyslela v zlom... a vdaka za rady ohladom lupy, dnes budem do nej opat kukat :-/

dominika911
12. júl 2011

@tinka6 prepac....nepytala...a ja som vari hovorila, ze je najlepsie 6x za den, tiez nie, 🤐 ani som nepovedala, ze to je ideal, len som povedala, ze to odporucali zase nejaki lekari, nehovorim ze tomu verim, nehovorim,ze to praktizujeme ale hovorim, ze ideal je robit to vtedy ako to citis. 🙂

barbora84
12. júl 2011

@tinka6 a mas fakt suprovu fotku. pocuj, nebola si nahodou nedavno na mojasvadba.sk?

dominika911
12. júl 2011

@barbora84 nie barbori, nenahnevala som sa len som chcela povedat,ze je to strasne individualne....ani zene nemozes nakazat,ze ma kojit menej ked si dieta pyta viac...a ani nie je pravidlom,ze kazda zena bude moct kojit a bude mat rovnako vyzivne mlieko pre dieta.....ako je to individualne u nas, tak to moze byt individualne u muzov. ☹ Len som sa chcela vyjadrit....nikoho do nicoho nenutim,len som sa chcela pridat do debaty 😉

tinka6
12. júl 2011

@raza
@barbora84
dakujem vam kočky, dnes som si ju dala, hoci mam radsej inkognito, ale som v jednej sukromnej teme, kde vsetky kočky okrem mna maju fotku, tak som si dala aj ja 😀

@dominika911 v podstate to je jedno 🙂

tinka6
12. júl 2011

@barbora84 na mojasvadba.sk nechodim uz asi rok... prislo mi to tam od bab take "hrrrrr" do svadby.. pripadalo mi to akoby pre nich bola honosna svadba nieco viac nez samotny ich vztah - vid diskusie o svadbe a hned na to diskusie o rozvode 🙄 ved to je chore na hlavu.. prestala som tam chodit, o mesiac sa berieme a teraz vsetko vybavujeme a v pohode sa to stiha.. nepotrebujem k tomu ani nejaku stranku

sweetlemon
12. júl 2011

babeny, dnes som 26DC. minuly mesiac som mala mrchu 24DC. zatial necitim nic na mrchu, len kozenky ma bolia a hrooooozne tocaky a hlavne zavraty mam uz tyzden. vcera som dokonca plakala, ako mi to uz lezie na nervy, mam strach, ze odpadnem niekde :( tajne verim, ze to je z tehu, ale neviem. robim si kazdy den ovu testy a keby som tehu bola, tak by sa to tam asi ukazalo. mam sice kazdy den slabu ciarku na ovu teste, ale to je asi normalne. pockam este 2 dni, to mam hranicny termin mrchy a ked nepride, tak 29DC rano testnem. fu...modlim...ale zas teploty sa mi nedrzia hore, ale stace skacu. divna som :(

tinka6
12. júl 2011

@sweetlemon myslim si, ze teplotka by sa mala rozhodne drzat hore moja.. ale nechcem malovat certa na stenu

tinka6
12. júl 2011

@sweetlemon skopci tu ten graf