2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
20.8. 🙂 ale bývame spolu už dlhšie..
@tinka6 no ja viem, ale tie zavrate su desive :( grafik skopcim, ale uz 2 dni som nebola pri svojom pc, na firemnom to nejde 🙂 snad dnes.
@sweetlemon to ti verim, ze to nie je nic prijemne.. pijes dostatok tekutin?? min 2,5 l denne by si mala vypit.. ked mi ukazes graf, tak ti poviem viac, len sa ho pokus skopcit ked budes pri pc
ahojte, ja vas uz dlhsie "smirujem", sem-tam prispievam....
snazilkujeme uz od februara... neberieme to moc tragicky, ale kolajnicky tento mesiac by uz potesili... 😉
@sweetlemon.... presne tak isto zacinalo moje 1. tehu.... 😉 a teraz mam 20DC a uz asi 5-6dni neskutocne tocaky kazdy den... a prsia ako skaly... 😉 ja si budem musiet pockat este aspon tyzden, kym budem mudrejsia. Pitny rezim dodrziavam (2-4l denne), este hadzem vinu na pocasie... 😉
@tinka6 no jasnacka, cely den chlipem vodu a potom aj vela cikam 🙂 ked tak este tomu pocasiu by som to pripisala, neviem, nikdy som nebola nejaka sentizivna...
@z.vrablova fiha, tak teraz si ma potesila 🙂 bodaj by nam vysli 2 ciarocky tento mesiac 🙂 a kolko dnovy cyklus mas? Kedy si mala ovulku? Mas grafik? Aku mas teplotku? Juj, zvedava som 🙂
@sweetlemon ... ja som mala doteraz celkovo pravidelny cyklus 28-32dni, ale poslednu ms som dostala o tyzden skor (cize 23DC). Pripisujem to hlavne stresom pred cestou na dovolenku. BT si nemeriam, povedala som si, ze pockam pol roka, ak ovu nebudem schopna odsledovat sama, zacnem si ju merat alebo si dam u gynekologa spravit folikulometriu. Ja viac menej viem kedy mam ovu podla bolesti vo vajecniku, sledujem hlien a tiez palpacne aj krcok maternice... Aj prve tehu bolo planovane a podarilo sa hned na druhy krat...
šlak aby to trafil.. 😠 😠 z mojho víkendového kúpania sa mi urobila vyrážka. čo vyrážka! mám vysypané celé telo! krk najviac, ale aj od pŕs smerom cez pazuchy až po lakte, dokonca dnes sa mi to zhoršilo a už mám aj na bruchu. takže asi ak mm príde z roboty, tak ideme na pohotovosť 😝
@z.vrablova no tak skoro presne ako ja, tiez minuly mesiac, co sme sa prvykrat snazili, tak mrcha 24DC a teraz zatial nic. no tiez som mozno bola v strese zo snazilkovania 🙂 teraz som kludnejsia, no zas tie tocaky ma trapia. posledne 2 dni mam teplotku trosku vyssiu - 36,97 a 36,90. tak uvidim zajtra, ci este stupne. neviem, kedy pred mrchou zvykne klesnut, kedze meriam len prvy cyklus. ale uz by nemusela 🙂 dnes som hrozne unavena, mali sme tazke stretnutie celodenne a mam pocit, ze padnem k zemi od unavy...
neviem, ci to dnes vydrzim a nekupim si TT. som fakt nedockava, ale zas bojim sa sklamania :(
@tinka6 asi z vody.. lebo nič som také nejedla, v sobotu aj v nedelu sme boli s mm na Zelenej vode. schválne som nechcela ísť na kupko, nech nechytím nejakú pliagu.. pozerala som na nete stránku nejakého národného hyg. ústavu, či ako sa to volá, tam píšu o vodách, ktoré sú pravidelne kontrolované a nezávadné. No a zelená voda bola písaná ako niekolko rokov po sebe nezávadná 😝 tak sme sa rozhodli ísť okúpať, aj tampóny do vody som si kúpila... a vysypala som sa jak hovado.. mm dopozerá simsonovcov 😀 a vyrážame na pohotovosť.
@raza no ja uz sa v nasich sladkych vodach bojim kupat, kedze som si presla infekciou mocovych ciest :( najhosie, co ma kedy stretlo... cistu krv som cikala a bolest neskutocna. Odvtedy uz je chlorovana alebo morska voda. A teraz pri snazilkovani sa este viac bojim. No snad ti to rychlo prejde, ale ak ti pichnu na pohotovosti nieco na alergiu, zvykne to rychlo zabrat...
@sweetlemon ja tiez uprednostnujem morsku vodu.. na kupaliska ma len tak lahko niekto nedostane
@sweetlemon ... ja som dnes bola s malou na hojdacke, skoro som sa zviezla k zemi... len tak-tak som sa zachytila tyce. A mas aj hlien? Ja mam v kuse pocit vlhka a bohaty hlien ako pri ovulacii....
a kupila si ten test? Ja som rozhodnuta testovat az ked bude meskat aspon tyzden.... niekedy koncom mesiaca, ked vydrzim... 😉
@sweetlemon no, ja práveže kúpaliská odmietam, je tam velmi vela ľudí a tým aj vela chorôb, chlór tomu nepomôže. aj moja ženská povedala, že priehrada je lepšia.. viem, že aj tam sa môžem nakaziť, preto sme cestovali okolo 60 km na Zelenú vodu, lebo som si to mrkla na nete, vraj je už niekolko rokov po sebe neustále nezávadná...
bála som sa infkcie od spodu a takto som dopadla.. 😠
mimochodom, už som doma z pohotovosti, no keďže som doktorovi povedala, že je možné, že by som mohla byť tehu (čo si nemyslím, ale istota je istota), tak povedal, že mi radšej injekciu nedá, mám sa vraj sprchovať studenou vodou bez mydla. toť vše 🙄
@raza ja ta uplne chapem!!! moj test je tiez negativny no stale mam pritom taky divny pocit a davam si pozor.. toto je na tom najhorsie.. v dnesnej dobe dokazu vedci vymysliet hocijake blbosti, ale aby vymysleli sposob ako zena zisti uz po par hodinach mozne tehotenstvo, tak to nieee 😠
@tinka6 no len k tej morskej sa moc casto nedostaneme a vo vani so solou sa plavat neda 🙂
@z.vrablova my sme vcera isli cvicit, ale teda skoro som zletela z beziaceho pasu, potom som to zabalila a pozerala telku. ja mam v podstate hlien vzdy nejaky, takze to tazko posudit, ci je ho viac alebo rovnako ako vzdy. ale mam hlien, ale nie ten tahavy bielkovy, ale skor taky kremovy trochu do zlta, nie je ciry. nooooooo, vcera som si test kupila, ten digitalny clear blue, aby som nevymyslala, ci vidim ducha alebo mam haluze 🙂 ale netestovala som, pockam este predsa. nejak ma vcera zacalo boliet ako na mrchu, potom prestalo. dnes zase trosku boli. tak asi sa mi aj pomaly rozbieha. joj, ale mohla by si to rozmysliet 🙂
@raza fuha, no to si teda pekne odvazna, ze bez injekcie...musi to byt fakt tazke...ja ked som mala taku alergiu, tak som utekala na injekciu ako zmyslov zbavena, bez nej by som asi o rozum prisla. tak teda to sa obdivujem, uz teraz si obetava maminka 🙂
dobré ránko všetkým 😉
tak si predstavte, včera som sa ešte pred tým, než som šla na pohotovosť, testla a nič. pôvodne som sa však chcela testovať až dnes, lebo dnes je 23 DC, no a minulí mesiac som na DC začala slabo špiniť a na 25DC došla mrcha. tak som si hovorila, že testnem až dnes, no včera som nevydržala. no ostal mi jeden test (mamatest), ten som si povedala, že teda použijem až vo štvrtok, ak nedojde mrcha. no ráno asa za mm ešte len zavreli dvere a už som bežala na wcko. lenže test test vyšiel n ejak divne. mne sa najprv zdalo, že tam je duch , ale taký strašne divný. akoby len polovičný. myslím to tak, že akoby tá čiarka neprechádzala od hora až dolui, ale len dopoly.. 😕 tak som sa obliekla a šla do lekárne. kúpila som rapicler a woman, tam sú 2.čiže dokopy 3testy. hneď po príchode som použila rapicler a nič 😢 tak som ocikala aj ten woman a zas nič...
tak teraz nevem, či ten prvý-mamatest bl len nejaký divný, alebo tieto mi nevyšli, lebo nie sú z ranného moču 😒
asi ten posledn, čo mi zostal, ocikám zajtra ráno, nech je ranný moč .. prepáčte, že som sa tak rozpísala, musela som to niekomu zdôveriť 😅
@sweetlemon ahoj, no, na krku ma tie vyrážky aj svrbia, dosť nepríjemné, ale dá sa to prežiť 😒 a ďakujem za pochvalu o obetavej maminke 😉 .
a ten clear blue sa môže použiť kolký deň? a akú má citlivosť?
caute baby, mozem sa pridat? 🙂 ja tiez s manzelom rozmyslame nad detmi..len som mala iste zdrav. problemy,tak sme nic nerobili..a ted som dlhsie nebola u lekara, najskor asi pobeham testy ci som teda v poriadku....poradite mi ktory typ tehotens. test je taky lepsi? dakujeeeem
a zelam vsetkym krasny dnik

@dominika911 tak som rada, ze je vsetko o.k.
@tinka6 aha, tak to bola ina tinka, ja som tam chodila niekolko mesiacov pred svadbou cerpat inspiracie, nieco som tam okukala a zistila referencie...ale mas pravdu, ze niektore baby to tam riadne prehanali, rok dopredu mali zarezervovane saty, 2 roky pred svadbou dobre ze nevyrabali svadobne pierka, vsetko chceli mat na milion % podaktore. ja som si saty napriklad zajednala 3 mesiace pred svadbou a vsetko bolo o.k.