2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@z.vrablova no,vyzerá to s tebou nádejne 😉
@sweetlemon, @raza
joj, babule... kiezby... ja som uz tiez zufala, ako manzelovi kazdy mesiac oznamujem ze ms dosla.... ☹
Kristinka ide od septembra do skolky, ja si neviem najst pracu, teda ani nie je z coho vyberat, tak vidim tehu ako jedinecnu sancu, kedze vek je uz nebezpecne vysoky a mam za sebou jeden MA v 8tt pred 8 rokmi a s Kristinkou som si posledne 2 mesiace odlezala so zdvihnutymi nohami v nemocnici, kedze som sa v 28tt zacala otvarat, zazrakom to vydrzala do 35tt.... tak aj trosku strach, co bude, ked budu vytuzene //... ale napriek tomu sa na to nesmierne tesim.... 😉
Vdaka za forum, manzel by sa so mnou uz davno rozviedol, kebyze mu mam vsetky svoje pocity, obavy, ci tuzby vesat na nos... 🙂
Ahojte, tak aj ja sa k Vám pripájam 🙂 dúfam, že bábo príde čoskoro 🙂 Teraz mi mrcha mešká 4 dni... príznaky nemám žiadne extra...akurát nafúknuté brucho a strašná chuť na tlačienku 🙂 🙂 nemôžem jej odolať 🙂
@petulka90 jasne, uplne ta chapem.. nie je dobre sa sustredit na hocijake "priznaky" pretoze zvacsa su to len cisto pms priznaky, alebo teraz z tohto tepla 🙄 my este len prvy mesiac, teplotka mi uz klesla, takze by mala dojst mrcha, ktora sa o dost omeskala, ale nechodi a tehu testy su negativne.. takze voobec netusim co sa to deje 😕
@tinka6 bodaj by sa dialo tehotenstvo 😀 inak pozerala som na FF rozne tehu grafy a fakt ta teplota u niektorych skakala hore dole, takze sice to nie je asi normalne, vylucene to tiez nie je 🙂 a je mozne, ze aj tehu si a hcg nie je take vysoke, aby sa premenilo na ciarocku. takze este staaaaaale ti drzim prsteky 🙂
@z.vrablova fiha, pekne si potiahla s tymi vylozenymi nohami, sikulka 🙂 snad uz nebude ziaden problem a uzijes si pokojne 40-tyzdnove tehu 🙂
to si pis, ze keby toto vsetko mali pocuvat nasi chlapi, tak neviem, neviem, ci by si to babo nerozmysleli 🙂 alebo by si rozmysleli aj nas 🙂 tiez som rada prerada, ze su tu podobne "pripady" ako ja 🙂 😵
@sweetlemon och moja, keby si mala pravdu 😀 ja som totiž ani dnes nedostala ms 😖
@tinka6 no ved to...a zvykne ti meskat? lebo mne vobec nie, vacsinou mi chodi na 27 den a teraz ani 28 den nic. a budes rano testikovat? 🙂
@petulka90 tak nech sa zadari cim skor
@sweetlemon niee asi nebudem, teploty mi fakt klesli tak, ze uz pride.. 😖 http://www.fertilityfriend.com/home/2e8e73
@sweetlemon tak zvykne sa mi trosicku posunut, ale nie tak, ze minuly mesiac 9dpo a teraz uz bude 12dpo..
@tinka6 ahaaaa, no ten grafik mas fakt pekny, nie ako ja 🙂 ano, teplotka klesla...jedine, ze by to bolo uhniezdovanie 🙂 no uz fakt len pockat mozes. a ty mas fakt kratku LF. tebe sa musi pekne rychlo uhniezdit vajko, aby sa nevyplavilo s mrchou... hm...
mna stale pobolieva uz 2.den podbrusko, chvilu ano, chvilu vobec...a pred chvilou som videla jemnucke spinenie...ach jaj. takto to byva vzdy vecer pred mrchou. rano sa urcite zobudim s krcami a poriadnym masakrom ☹
@petulka90 dobre robis 😉
@sweetlemon noo vsak prave.. ale pytala som sa doktorky a vraj od 10. dpo vyssie je uz v pohode.... 🙂
@sweetlemon
@tinka6 Ked to to tak čítam, tak viacerým výrazom nerozumiem.. čo je dpo??
@tinka6 tak ale dufam, ze ti nepride ani na 15den 😉
@petulka90 den po ovulacii 🙂
@petulka90 DC je cely menstruacny cyklus. napr dnes som 31DC.. faza do ovulacie sa nazyva folikularna, faza od ovulacie do ms sa nazyva lutealna.. DPO su dni od ovulacie do ms.. ja som teraz 11dpo, to znamena, ze pred 11 dnami som mala ovulaciu.. ak mas dpo dlhsie ako 18 dni, si tehotna
@sweetlemon co na 15 😀 ani nech 9 mesiacov nechodi, svinucha jedna skareda!!
@sweetlemon
@tinka6 Ďakujem za vysvetlenie...Ked si to tak počítam tak dnes mám 32DC 🙂 postupne budem hádam v tých pojmoch ako doma.. 🙂

@z.vrablova nooooo, tie tvoje priznaky su teda doooost podozrive 😉 podla mna mas dost velku sancu a teda urcite ti to aj prajem 🙂 namotavame sa vsetky podvedome, to sme proste my zeny 😀