2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@raza http://www.fertilityfriend.com/home/2e8e73 a minuly mesiac som mrchu dostala na 9dpo
@tinka6 jaaaaaaj, no teda, tak to si si robila dost zbytocne, ak nie hned rano v takom skorom stadiu (ak teda si tehula 🙂 ) takze vobec nevesaj hlavu, akurat ze si prisla o jeden testik. tak teraz cakat na dalsieho rana. a uz som sa tesila, ze sa dozvieme nieco nove a velmi pozitivne 😉
@sweetlemon ved jasne, nic sa nedeje.. aj kebyze pride ms, tak ma to bude mrziet, ale zivot ide dalej.. je to rpedsalen prvy mesiac, takze hura do dalsieho "boja".... jedine co ma znepokojuje je ta teplota.. ak nie som tehotna, atk nevidim dovod jej splhania sa hore.. nic ine mi nezostava, len to nikdy nekonciace cakanie.. musim dnes ist niekam von, aby mi den rychlo ubehol 😅 a ty ako moja, uz si dostala ms?
@tinka6 ... testnes v nedelu rano, ak budes tehu, uz by to mohlo ukazat... Mne pred dvomi mesiacmi meskalo 3 dni, stale som myslela na to, ze by to mohlo vyjst, ked som si testla a test ostal negativny, nejako to podvedomie asi pochopilo a do vecera sa spustila ms... skus teda na to velmi nemysliet, aby si si cyklus aj tymto nepredlzovala... je zbytocne testovat denne, odporuca sa aspon kazdy 2-3 den.
a pozeram, ze si z PO a fotografka.... jeeeej.... aj deticky fotis? A to ako sukromne, ci vo firme?
@raza ja som mimo mesta, kde mam kartu, v nedelu mam 24-ku, v pondelok alebo utorok sa chystam k lekarovi...
@tinka6 u mna boli zapaly caste, ale uz cca 1/2 roka som bola ok, mala som aj pozitivne Ureaplazmy, tak sme boli aj s drahym prelieceni ATB...a teraz zas nieco! ja som si povedala, ze si budem robit tehot. testy az ked mi bude MS meskat tyzden, aby som sa vyhla sklamaniu. min. mesiac som si robila na 37.DC a vysiel negat. a hned na 38.DC prisla mestruacia... niekomu ukaze pozitivitu az 2 tyzdne po vynechani. drzim palcve, aby si bola "v tom"
@raza noo len vies, na tie tobogany som si priala ist uz par rokov 😀 a teraz taka prilezitost, lebo fotim svadbu v LM, tak sme sa dohodli, ze tam prespime a v nedelu zajdeme do aquaparku.. tak neviem, asi si pribalim sebou aj testy a ciknem v nedelu rano 😀 😀 no a ano, som fotografka 🙂 a fakt, svadby fotit, to je ohromny zazitok 🙂 vidiet tie emocie, je to super 🙂
@dayanka tak pevne tomu verim, ze to len dnes nejaky vykyv tlaku nebo co 😀 😀 😀
@raza ... strach z tehu mam, to asi nezmenim, len som uz kludnejsia, ked viem, ze Kika bude v skolke, moj ocko je na invalidnom dochodku, svokra na dochodku, nebojim sa, co by bolo s Kristinkou, ak by som nahodou musela lezat v nemocnici.... dnes sa uz len pousmejem nad tym, co je to prelezanych niekolko tyzdnov oproti tomu, ze by to mohlo stat zivot toho najuzasnejsieho svorenia pod slnkom... 😉
@z.vrablova veď ja viem, že strach zo seba nevyženieš, aj keby si chcela, dva dni dozadu som si robila test, vyšiel tak všelijako, asi bol vadný a ja som rýchlo utekala kupovať druhý, lekáreň mám tak 15 minút cesty tam aj späť a tých 15 minút som stále len rozmýšlala nad tým, že ak som tehotná, tak nech sa udrží...každá žena, ktorej sa niečo zlé stane, alebo niekomu v jej blízkosti, sa musí báť... ale ten strach nám raz vynahradí usmiata tvárička nášho dieťatka 😵
@raza ... strach tu bude uz stale...
1. bojis sa, ci budes moct otehotniet
2. bojis sa, ci sa plod udrzi
3. bojis sa pri kazdom teste robenom v tehu, ci je s babom vsetko v poriadku
4. bojis sa porodu
5. bojis sa, ako si s babatkom prve dni budes vediet dat rady
6. bojis sa, ci tvoje dieta dycha
7. bojis sa, pri kazdej chorobe, bolavom kolienku, kazdom zubku, ci ockovani
8. byt matkou je jeden velky balicek strachu, ale kazda z nas, ktora toto forum, ci temu navstivila si je toho vedoma a ideme do toho s plnym nasadenim... ved byt MATKOU je ta najkrajsia vec na svete... 😉
Ahojte! Mozem sa k vam pridat?
My sme sa este snazit nezacali ale rada by som s tym co najskor zacala 😉
Idem si prestudovat aspon par stran dozadu nech mam aspon aky taky prehlad kto ste tu a mozno aj nejaku inspiraciu nacerpam 😉 Pekny den vsetkym a uzite si vikend!
@z.vrablova krásne si to napísala... jediné, čo môžem na to povedať - máš úplnú pravdu 😵
Babule je tu niektorá z vás čo tento rok prestala užívať HAK?
Ahojte baby....ja som tu kedysi bola este na zaciatku temy, potom som presidlila do inych a teraz som sem zase zabludila. Ked budem mat cas, tak hadam aj docitam aspon par stran dozadu...
@petulka90 Ja som brala cele roky HAK, tusim, ze cca 8 rokov a tento rok vo februari sme vysadili. Teraz tahame 6ty cyklus, stale neuspesne. Este sme si tak hovorili, ze sak po vysadeni vela bab otehotnelo na prvy sup...no, holt, u nas to nefunguje. Cyklus sa mi ani tak nerozhadzal, akurat mam kratky, cca 24 dni. Ovu mam sa mi teraz ustalila na 14dc, ale lf mam stale kratku...mozno aj preto sa nedari babatko. Tak teraz chodim na krv, doki mi robi hormonalny profil a uvidime, co dalej.
@tinka6 jeeeej, ty fotis svadby? Jeeezinku, ja som maniak na svadby, keby som mohla a mala na to potrebny financny obnos, tak okamzite odchadzam z prace a robim nieco okolo toho.
@luka03 🙂 vitaj medzi nami!
@sweetlemon tak aspon, ze to.. a vies, ze o dva tyzdne sa mozes pokusat znova 😉 😉
@milagros dakujem za radu, skusim.. test uz kupeny 😀
@mima01 no aj svadby 🙂 portrety, interiere, exteriere, svadby.. hocico 🙂 no a tak ako hovoris, je na to potrebny veeelky obnos penazi.. ale ako som pisala skor, nerobim to pre peniaze, ale preto, ez to je moje hobby.. kupila som si profesionalnu vybavu, ktorej cenu nepozna ani moja rodina, lebo by asi zinfarktovali, ale urobila som si radost a stalo mi to za to 😀
ahojte kocky, mohla by so sa zapojit?? 😅 volam s a dominika 🙂 som tu nova a este len zistujem ako to tu chodi 😀 ...zacali sme sa pokusat o babatko....preto mi padla do oka tato tema pred pol rokom sme sa zacali snazit o babatko, len u nas je to komplikovanejsie z casoveho hladiska...tak budem rada, ked tu budem moct s vami pokecat. 🙂

@tinka6 koľko ti mešká?