icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

dayanka
15. júl 2011

@mima01 v ustach som si merala..

domkalaky
15. júl 2011

@mima01 no su to velke bojovnicky, mna niekedy tiez prepadne stiesneny pocit,ked bol test negativny a to sme len zacali, tak koceny ,ktore to skusaju x rokov maju moj velky obdiv a na tej psychiatri by sme sa my dve urcite stretli 😀 ja zatial mysel zamestnavam psikom a dennodenymi starostami a pracami :D

mima01
Odpoveď bola odstránená
dayanka
15. júl 2011

@domkalaky hlasim sa tiez ku "zvieratkovaniu" 🙂 🙂 😀

mima01
Odpoveď bola odstránená
domkalaky
15. júl 2011

@dayanka ano ? 🙂 a co mas za zviiiiire? :D

domkalaky
15. júl 2011

@mima01 no tak to je krasne , ze aj po osmich rokoch to nevzdavaju 🙂)) ...uz sa tesim na to obdobie kopancov :D a fotiek a bruska a vsetkeho okolo toho...no mame hafana jack russel- ziva, divoka, blazniva a herecka...tie kukadla co robi,ked ju necham na dvore :P...lebo ma pristup aj dnu aj von :D tak to zneuziva 🙂)...no havinkokvi by bolo smutno,keby bol stale sam...ale vsak mozno,ked budes na materskej, tak pribudne aj chlpacik 😅 ...a nebudes vediet, kde ti hlava stoji :P

mima01
Odpoveď bola odstránená
dayanka
15. júl 2011

@domkalaky skrecok 😠 😀

domkalaky
15. júl 2011

@dayanka JEEEJ aj ja som xcela,aj cincilu ...a hlodavcov proste :D my sme mali sklrecka ,ked som bola mala...moc sa nepamatam 😕

domkalaky
15. júl 2011

@mima01 no psicata maju nieco do seba🙂)) ...no aj okolo mna sa to nejako rozrasta a vacsinou kamosky mali babatka tento rok v maji, dokonca aj svagrine sa narodilo v maji dievcatko, uz tretie.Druha svagrinka ma tiez dievcatko ,no a aj moj brasko uz ma syna, ktory bude mat v septembri 2 roky (a brasko je o rok mladsi- u nich to bola tak nahoda :P jeho kocka vysadila antikoncepciu a bolo), tak a uz je rad hadam aj na nas :D

tinka6
15. júl 2011

dobré ráno kočky 😀 konečne sa ochladilo s tou búrkou.. normálne ma aj hlava prestala bolieť.. začínam veriť, že to je predsalen z počasia 😀 uvidíme ráno na testíku

alenka_ela
15. júl 2011

@milagros 🙂) ale asi od zajtra predsa len budem merat, nechcela som sa stresovat, ale napriek tomu chcem mat prehlad o tych teplotach, rok sa snazime o babo a este som ani jeden mesiac nemerala cely, nikdy som nemala zaznamenanu ani ovulku. A budem mat zvieratka, az dve 🙂 korytnacky, take babatka 1,5 rocne 🙂 tak sa velmi tesim.... ja som na zvierata zvyknuta cely zivot a odkedy byvam v meste, tak mi je velmi smutno, ale psika mat nemozeme, lebo byvame doma skoro len v noci a v nedelu....nemal by sa kto o neho starat....

alenka_ela
15. júl 2011

@milagros no neviem ako sa to povie...ja sa do toho nemotam, len viem, ze sa mam po dovolenke objednat na HSG, to mi tlakom vstreknu nejaku tekutinu dovnutra.... ale viac neviem, moc ma to ani nezaujima, lebo sa budem bat 🙂 myslim iba na to, ze ak je vsetko ok, tak toto vysetrenie, nam pomoze rychlejsie otehotniet 🙂 no ale myslim, ze to ok nebude, pretoze asi treti cyklus odkedy sa snazime som krvacala aj mimo ms.... doki vravel, ze to moze byt aj tym, ze sa babo nevie uhniezdit, alebo resp. ze sa uhniezduje mimo maternice..kde sa neusadi a potom odide s ms, ktoru v tych cykloch sprevadzaju aj niekolkodnove spinenia a velke bolesti...

sweetlemon
15. júl 2011

@tinka6 kocena, ty si sa ani budit uz nemala a rovno sa prespat az do zajtrajsieho rana 🙂 to zvyknes takto o 5 poobede spinkat? ci to je nejaka novinka? 🙂 teda, teda, uz zacinas byt podozriva 🙂 no hned rano sem pridem, tak dufam, ze ma tu bude cakat super sprava 🙂

mima01
Odpoveď bola odstránená
domkalaky
15. júl 2011

no tak to si vystihla 🙂 ja tiez neznasam tie reci, ze uz ste v tom 😨 ? a tak ....ale ja mam zas zlatych svokrovcov,skor priatelia vkuse rypu...ja viem, ze to nemyslia v zlom,ale tiez mi je proti srsti,kazdemu vysvetlovat ako to je.... a s tym obmedzovanim som sa aj napocuvala,ale to mas uplnu pravdu, ze to ze mas babatko, neznamena, ze je koniec a mas sediet doma zahrabana plienkami 😀 tu nejde o to, ze by si sa mala niecoho vzdat, len si budes musiet vediet inak zariadit a rozdelit cas a obmedzovana budes jedine strachom o to male a este zodpovednostou, starostlivostou, no to je samozrejme 🙂 ...ale chapes, ze to myslim v uvodzovkach obmedzovanie 😉 ...velmi sa mi pacia tvoje nazory 😉

mima01
Odpoveď bola odstránená
domkalaky
15. júl 2011

@mima01
presne presne ako pises, vsetko sa da 🙂 ja napriklad obdivujem svagrinku, ma dvojicky 4rocne, teraz sa jej narodila dalsia kocka v maji, kupili si aj psika asi pred mesiacom-labradora a ona je neustale v pohybe, vyletiky, chodia s lietadlom a nema problem a vidno na nej, ze ju to naplna je stastna a to je ono, vkuse nieco vymyslaju,len doma nesedia 🙂....no ono je dobre pestovat vztah k prirode od mala,aj my sme tak boli vychovavani s priatelom a uprimne nikdy by som nevymenila moje detstvo za panelakove ihriska...aj ked sme byvali v Ba- tak nasi tiez s nami lietali do lesikov, na hrady a stale prec z tych fetackych rajonoch ...takze ja som tiez za vseliake vylety a od mala som mala tulave topanky :D a priatel je rovnaky, takze ked sme spolu, tak sme doma minimalne 🙂
:D no snad budeme takto pisat a drzat sa toho aj ked budeme mat uz mimi 😅 ...ale myslim, ze urcite, ked je clovek zivel, neobsedi doma... 😀

domkalaky
15. júl 2011

@mima01 ozaj mima, pocula si nieco materskej kasicke? veris na take?...kukni si to, ak xces a: ak si to teda nahodou uz nevidela https://www.modrykonik.sk/forum/kupim-zhanam/zhanam-vceliu-matersku-kasicku/ a napis mi prosim potom svoj nazor, ja idem pomaly do hajan, tak pekny vecer a snad sa zobudime do pekneho dna 🙂 😉 papa

luka03
15. júl 2011

Ahojte!
Dakujem vam vsetkym za privitanie! 🙂
Precitala som si asi 15 stran dozadu a teda poviem vam, ze je to na nervy narocnejsie ako detektivka 😉 Tak som to s vami vsetkymi prezivala, normalne som mala chut skocit na najnovsie stranky s kuknut ako to dopadlo... 😀
Gratulujem @vbc22 a @katik1 k tehu! Drzte sa baby, uzivajte si to a davajte si na seba pozor! A dufam, ze vsetky ostatne budeme coskoro nasledovat vas priklad! 🙂
@jafnka nech si skoro fit aby si mohla co najskor vysadit lieky ale ja mam taky pocit, ze s tvojim pozitivnym pristupom otehotnies hned v oktobri (najneskor) 😉
@raza @sweetlemon @drobik1 babyyyyy a ja som tak dufala, ze vam to vyslo! Nevadi, vyjde to nabuduce! Hlavne pozitivne mysliet ako sa tu uz spominalo a jednoducho ist "na to" s tym, ze "idem otehotniet!" a hotovo! 😀
@tinka6 drziiiim palce!!! Daj potom hned vediet! @elebe Hadam ste to podstatne uz vyriesili a teraz sa uz len snazit a cakat 🙂 Drzim palce, mozno to vyjde hned na 1.x 😉
@jaja08 Ty si ako nakoniec dopadla?

Aj vam vsetkym ostatnym drzim palce, mame pred sebou vikend tak si ho uzite (s ovulkou alebo bez nej 😉 ), ja som si dnes kupila kyselinu listovu, tak ideme aj my na to.
Majte sa krasne a pekny vikend vsetkym!

tinka6
15. júl 2011

@sweetlemon haha 😀 😀 😀 nie nezvyknem, ale dnes som jendoducho musela, lebo som od unavy a bolesti hlavy nevladala stat na nohach.. pritom som dnes vypila aspon 3 litre vody, takze netusim z coho ten bolehlav.. ale vies co? ked prisla burka a ochladilo sa, tak sa mi zlepsil stav 😀 moze to byt z pocasia.. zajtra rano sa ohlasim s teplotami aj s pripadnym vysledkom testu

@luka03 ozvem sa hned zajtra aj s teplotami aj s testom

dobru noc kočky 😉

mima01
Odpoveď bola odstránená
mima01
Odpoveď bola odstránená
tinka6
16. júl 2011

Krásne sobotňajšie ránko kočky..
Hlásim sa so svojou teplotou a testom 😀 teplota klesla, hoci len o stupeň http://www.fertilityfriend.com/home/2e8e73 a čo sa týka testu - previedla som ho do čiernobiela a zvýšila kontrast pre lepšiu orientáciu 😀 je tam jedna palička a keď naklonite monitor, tak neuvidíte jedného, ale dokonca dvoch duchov 😀 😀 haha.. teda uvidíte ich v prípade, ak vám už z toho hrabe tak, ako mne.. inak je jasné, že test bol zase snehobiely.. takže - ja beriem na víkend sebou tampóny, ibalginy a dobrú náladu 😀 a vy sa tu držte a snáď do zajtra večera tu bude aj ďalšia tehuľka 😉

dayanka
16. júl 2011

@tinka6 je mi luto tini 😒

bbarboraa
16. júl 2011

no aoj... uz som sem asi pisala volakedy a vidim ze sa debata dost rozmola 🙂 .. zacne do tejto temicky chodit pomaly uz aj ja 🙂 ... o 2,5 mesiaca sa chceme zacat s priatelo snazit o babatko, resp. sa chceme prestat chranit pred babatko xixixix... tak myslite ze by som mohla uz aj pomaly zacat uzivat nejake vitaminky? vy ak uzivate ake uzivate pret tehotenstvom? 🙂 a ako inak sa pripravujete? ja sa snazim trosku zhodit upravou stravy a zacala som sa aj viac pohybovat nech som teda zdravsia a viac fit 🙂

domkalaky
16. júl 2011

@mima01 dobry dnik mima🙂)no teeeda , tak to ste potom riadne zivly :D xixi, no a babo asi bude po vas take neposedne :P, takze ja nevidim problem 🙂 a viim, ze ste aj dost odvazni🙂 ....co sa tyka byvania, ja si neviem vynachvalit rodinny domcek,ale zas ked aj niekto nema prostriedky a byva v panelaku, tak vzdy sa da vybenut niekam do lesov ....no a co sa tyka priatela, tak ono planujeme svadbu, uz sme spolu paradne dlho a konecne mu doplo, ze predsa len som asi pre neho najlepsia ;)...muzom to dochadza neskor 😠 len musime posunut svadbu,lebo my si ju budeme hradit sami, tak to je trocha narocnejsie 🙂...

domkalaky
16. júl 2011

@bbarboraa ahojcek, no ja som tu tiez nova 🙂 tak vitaj spat :D co sa tyka tych vitaminkov, tak ja som bola v utorok na gynde a odporucil mi femibion800, ktory obsahuje kyselinu listovu a metafolin, obsahuje 30 tabletiek a cena bola 13.38eur . a kolko mas kilov ak sa mozem opytat, ze xces zhodit? ..j sa inak este dopujem ovocickom a teraz je uhorkova sezona, takze uhorky nesmu chybat 😎

domkalaky
16. júl 2011

@tinka6 ajoj tinka 🙂 je mi tu taktiez luto,ale lubi sa mi tvoj pristup 🙂 dobra nalada nesmie chybat 😉 tak pekny vikendik a dufam, ze najblizsie bude s ducha stopercentna kolajnicka ;)