2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@mima01 jeeeeeeeeej ty si bola na bobovke, no vysa fakt nezastavite ......teda zavidim 😉 a vidis budes chodit na bobovku a ani vceliu kasicku si nemusi kupovat 😝 ......to je fajn, ze si sa naucila povzniest nad takymi ludmi 🙂 nie je lepsi sposob ako flegmatizmus :D :D a s tym blockom si to viem realne predstavit 😠 to bude najhorsie, ze sa budu citit nepotrebni ...ale tie mudrovacky ta aj tak neminu, nikoho z nas 😖 ......inak ako som sa sem prihlasila na konik, tak som zacala viac uvazovat nad tym snazilkovanim, lebo doteraz som si myslela, ze otehotniem uz ked sa na mna spermia kukne a ani by ma nenapadlo, ze budeme mat problemik....tak som sa xcela opytat, ze aky pouzivas teplomer na meranie bazalnej teploty a kde je najlepsie si ju merat....som v tom laik 😅 a xcem sa do toho pustit uz poriadne 😵 a teda by sa mi zisli nejake rady ohlade toho 🙂)) bola by som povdacna 😉 a urcite by som mala zacat aj s takymto sledovanim svojho telicka, kedze ten cas je vzacny
@mima01 a co je ta opicia draha? 😲 no neprajem ti nic ine,len aby si odlozila ten aquapark, myslim tym, ze aby si bola tehu 😉 ....no horsie u rodicov/svokrovcov nie je ako porovnavanie deti 😢 a potom vnucat...uff,ale tomu sa asi vyhnut neda.....a mas pravdu, kaslat na nich, ked nevedia normalne komunikovat a nenervacit sa ......inak to montovanie sa do vsetkeho, na to sa hodi :zabudol vol, ze telatom bol, to plati aj v porovnani ucitel a ziak a tak asi vsade :D,ale je super, ze si odolna uz voci ich poznamkam 😀
fiiiha, tak to uz je iny adrenalin 😀 ...no tak to som teda trafila s tymi ucitelmi 😅 achjaaaaaaaj 😝 no nevadi, radsej budem navykova na meranie ako na ine veci 😀 😀 😀 som zvedava, co to porobi so mnou 😕 ale tesim sa na to 🙂
no taketo nieco by som aj ja vyskusala, lubim take neobvykle veci, sice mam zozaciatku strach,ale potom sa na to nejako dam 😀 a ja by som bola ako poleno na tych preliezkach 😀 no idem nato, lebo dnes ma vkuse picha v lavom vajicku a teraz ma zacolo pobolievat podbrusko a mrchy mi ma dojst az 26.7. takze zas si moje telo robi co xce 😕 nakuknem aj do tej temy, ale ty si mi fakt pekne vysvetlila ako mam ist na to 😉
to by bol pohlad 😀 ufff, no snad nie sme prechladnute 😖 ...ale zas ja si davam na to jo sakra pozor a urcite aj ty.ja mavam 27...28 dnove cykly takze, dnes mam 19. den od zaciatku menstruacie.....
@mima01 aj ja si davam na to pozor, teda nie tielko na tielko,ale chranim krize a tak 🙂 no tak zda sa , ze moje telicko hapruje 😅 a co povies na toto, ja som len tak nahodne nasla na googli toto....kedze som si este nemeriala bazalnu teplotu, tak len som nahodila den menstruacie a cyklus..... http://4women.epark.sk/index.php?option=com_wom...
dobru nocku aj ja sa poberem spinusat a dakujem ;)
Dobré ránko...tak testovanie za mnou...iba jedna čiarka, tej druhej ani náznak... 😖 snažíme sa dalej 🙂
caute baby 🙂 ako sa mate?
@mima01 no jak keby si o mne vravela 😀 .....my ked sme v sobotu v meste na nakupoch a vidim svadobne auto alebo nevestu tak hned musi zastavit aby som sa mohla kochat a potom si len tak povzdychnem ze za mna sa nechce nikto ozenit, lebo som velice dufala ze tento rok ked nase vyrocie sobasa pripadne na sobotu ze si to po 6rokoch zopakujeme aj som rok tak nenapadne naznacovala a muz nic tak repete nebolo 😢 ....nasu svadbu som planovala vyse roka ...joj jak ma to bavilo......a to je aj moj zivotny pracovny sen -organizovanie svadieb-...ale bohuzial na to treba kapital... 😢
Tak už prišla aj mrcha....tešíme sa na snažilkovanie 🙂

@tinka6 to mije luto...ale neboj nabuduce sa podari