icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

tinka6
17. júl 2011

🙂 🙂 🙂 ahoj kočky.. prosím vás, nech vám nič nie je ľúto v súvislosti so mnou 🙂 to, že neprišlo bábätko prvý mesiac, je úplne normálne a berieme to "športovo".. jednoducho to tak malo byť.. život ide ďalej a my s úsmevom na tvári vyrážame do ďalšieho boja.. KRÁSNY VEČER! 🙂

milagros
17. júl 2011

@dayanka co aj ty si z GA okresu?

dayanka
17. júl 2011

@tinka6 ako sa fotilo? 🙂

@milagros konkretne TT 😎

tinka6
17. júl 2011

@dayanka super.. ked su manzelia uvolneni, tak je vsetko ok 😉

dayanka
17. júl 2011

@tinka6 tak parada...supis ze ta to bavi 😎

katik1
17. júl 2011

@luka03 Ďakujem si zlatá. Zatial si to užívam, ale len tak napoly, lebo som bola skoro u doktora a nič nebolo vidieť, síce výsledky testov povedali že som tehu, ale je to taká neistota, neviem či maličké rastie a či sa vyvíja tak ako má, ale tak hádam hej. Prajem vám všetkým krásne leto a po lete gulaté brušká 🙂

sweetlemon
17. júl 2011

@tinka6 super pristup 🙂 a sak mrcha este stale neprisla, ci uz ano? A teplotka sa furt drzi?

bbarboraa
17. júl 2011

@domkalaky no s priatelom ideme v stredu vybavovat dobrovolne poistenie(kedze bud.rok statnicujem) a ideme ho vybavit 3 mesiace dopredu...pre istotu keby sa neco skomplikovalo a zabicka sa potom narodila skor... a hned kupiim aj tu vitaminovu papanicu.. proste od stredy 20.7 uz naozaaaaaaaj naouzaj sa budem den po dni priblizovat o babatku a bude to naozaj realne tak sa tesiiiiim 🙂 ...a este utorok behnem tomu kundologovi nech mi to odobri 🙂 ... a co chlapovi na skvalitnenie materialu, moj je fajciar a to sa asi len tak nepodari zmenit(aj ked sa pokusa) citala som tu na MK ze vit. A... dopujete baby aj oplodnovacov? xixixiix a
jeden VTIP 😀 😀 😀 Manželský krach, rozvod, spor o dieťa.Žena argumentuje:- Nakoniec, ja som to dieťa priviedla na svet!Otec namieta:- Keď vhodím do automatu mincu a vypadnú cigarety, komu patria? Mne alebo automatu???

dayanka
17. júl 2011

@bbarboraa jeziiis ty si podarena..normalne si ma rozosmiala 😀 😀 ze kundolog 😀 😀

bbarboraa
17. júl 2011

@dayanka xixixi ja pouzivam len toto pomenovanie to ma mama nainfikovala :D ...

dayanka
17. júl 2011

@bbarboraa no ja sa asi tiez zajtra chystam.. 😀 😀 lebo vo stvrtok som nepochodila..vraj vtedy berie len objednane..tak som odisla na otocku s dlhym nosom 😀 😀

tinka6
18. júl 2011

@sweetlemon dosla, dosla včera ráno 🙂 priateľa to vzalo viac, než mňa, pretože na detičky je zaťažený.. ale nevadí.. tak, ako som písala - zatiaľ si budeme užívať život bez obmedzení, plnými dúškami.. v piatok odchádzame na dovolenku, tak sa tam aspoň vybláznime 🙂 a ty ako?? mrchujeme spolu? 😀

sweetlemon
18. júl 2011

@tinka6 tak sme na tom rovnako, ja tiez mrchujem, dnes tusim 4DC. a mas pravdu, aspon si uzijete dovcu a mozes sa macat vo vode a upiect na slnku 🙂 a na kolko idete? nestihas tam ovulku? zeby sa tam podarilo? 🙂

antana123
18. júl 2011

Ahoj mohla bych se přidat???snažíme se o druhé už od ledna a zatím nic
i náš první syn byl problém nakonec nám pomohla hormonální léčba a manžel měl vitamíny druhé jsme chtěli zkusit sami a zatím nám to nejde

lucka_220809
18. júl 2011

@antana123 manzel mal horsi spermiogram? moj manzel tiez teraz vitaminuje, tak verim,ze to bude mat nejaky efekt.. zabralo to u tvojho draheho? A po akom case? My sa snazime od decembra 2010, tiez zatial nie sme tehotni, a manzel bol na spermiograme pred mesiacom, odvtedy vitaminuje...

lucka_220809
18. júl 2011

@antana123 a vitaj 🙂 ... som este chcela dodat 😀

antana123
18. júl 2011

@lucka_220809 no nevím jak je na tom tvůj manžel ale můj měl jen 5% zdravích spermií jedl vitamíny asi do 3 měsíců jsme byla těhotná ale říkali nám že čím bude starší tím se to bude horšit tak bychom chtěli stihnout ještě druhé snad se nám podaří ještě otěhotnět a ty máš nějaké hormony to nám pomohlo taky když jsme je užívala???

antana123
18. júl 2011

@lucka_220809 díky 😀

antana123
18. júl 2011

@lucka_220809 jinak naše snažení trvalo celkově asi 9 měsíců než jsme šli k lékaři a pak asi 4 měsíce další takže se to dalo držím palce aby se to povedlo brzo 😉

lucka_220809
18. júl 2011

@antana123 ja hormony nemam.. u mna vyzera vsetko ok, ovu si vysledujem kazdy mesiac aj na den presne - bola som aj na folikulometrii, tiez vsetko vyzera ze je ok. Ale dnes idem akurat k svojmu dr opat, nech ma predsalen preklepne a otestuje co sa da. Uvidim, co mi povie. A drahy na tom nie je az tak zle, ma 70% patologiu spermii, co by bolo este rel. norma, len pohybovo nema tolko tych progresivne rychlych, myslim,ze okolo 80% tam ma tych horsie sa pohybujucich, pomalych alebo takych, co kmitaju a tazsie sa pohybuju vpred, len do stran.. Tak toto riesime a dufam,ze sa to podari zlepsit. Chodi aj k andrologovi teraz, tak mu robi vysetrenia, zatial sa ale ziadna pricina nenasla.. tak velmi dufam,ze sa nam podari. Preco si brala hormony? Mala si nejaky problem s ovulaciou?

lucka_220809
18. júl 2011

@antana123 my sme sa snazili tak 4-5 mesiacov, kym som ja zasla na folikulometriu a dalsie 3 kym manzel siel na spermiogram. Tak este to nie je katastrofa s tym nasim snazenim,ale predsa.. pre mna predstava cakat rok a potom riesit a cakat ktovieako dlho na vysledky je hrozne frustrujuca.

antana123
18. júl 2011

@lucka_220809 měla sem problémy i s cykly neměla sem MS několik měsíců a dr. mi to předepsal aby to pomohlo těm pomalím spermiím co má manžel je fakt že po té hormonální léčbě bylo vajíček haba kuk já měla kyselinu listovou,baby plan,proveru a 20 000 jednotek pregnylu vždycky 12 den cyklu sem šla na utz a když tak byli vajíčka dostala sem pregnyl a začalo snaženíčko

antana123
18. júl 2011

@lucka_220809 je to hrozný máš pravdu a manžel má dobrý spermiogram 😉 nám bylo doporučeno ICSI ale můj dr. mě přemluvil že nám skusí pomoc bez této metody at mu věříme už jsme nevěřili že budeme mít dítě normálně byli jsme smíření že časem půjdeme na umělé a pak bum ho v prosinci 2009 sem našla // to byl šok a strašné štěstí a strach

lucka_220809
18. júl 2011

@antana123 tak to je super, ze vas takto zacal riesit tvoj dr a dal vas do parady a zabralo to.. my sme sli na ten spermiogram do CARu, tam to bolo tak po ruke a rychlo, a tam nam hned odporucenie a na IVF/ICSI, uplne neadekvatne, hned sme sa vydesili a sli to dalej konzultovat a inde sa tvaria vsade, ze to rozhodne nie je na umele... tak ja uz do CARu kym nebude vyslovene hotovy problem jasne potvrdeny ani nepojdem. Zhorsuju tam celu situaciu a riesenie priciny ziadne...ani snaha prirodzene zlepsit situaciu. Tak teraz skusame co sa da.. Pre manzela som pozhanala mix roznych vitaminov, ktore teraz berie denne a velmi dufam,ze to pomoze. Este skontrolovat, ci ja som uplne ok a velmi dufam,ze sa tam nejaky sikovny plavec prepracuje a babo bude.. pred mesiacom som si uz myslela , ze som tehu, lebo som mala uplne bolesti prsnikov ine ako kedykolvek v zivote a celkovo som sa uplne inak citila.. ale nakoniec prisla menstruacia tak nic z toho.. tak mozno uz sa vajko aj oplodnilo , len sa neudrzalo... tak vravim si,ze to snad pojde ozaj prirodzene 🙂

antana123
18. júl 2011

@lucka_220809 moc bych vám to přála já se smiřuju že budeme muset zase to co u malého chtěli jsme to zkusit sami bez pomoci od ledna a nic tak jsme si dali do prosince a pak začneme s léčbou

lucka_220809
18. júl 2011

@antana123 aspon vies, ze vam ta liecba pekne zabrala... je to stale velmi dobra a neinvazivna moznost 🙂 Tak budem ale aj vam drzat palce, aby sa vam podarilo bez problemov a prirodzene aj bez pomoci ... Ja sa uz chystam k lekarovi, tak snad to pojde vsetko dobre a pridem s nejakymi dobrymi spravami 🙂... potom sa ozvem 😉 zatial pekny dnik zelam !!

antana123
18. júl 2011

@lucka_220809 tobě taky Ahoj 🙂

luka03
18. júl 2011

@tinka6 @petulka90 @jaja08 Ahojte kocky! Hlavu hore, nepodarilo sa teraz, podari sa nabuduce 😉 Presne ako pise tinka. Jaja, ty sa uz citis ok?
@bbarboraa ja som na tom presne tak ako ty co sa vyskovych a vahovych udajov tyka a tiez by som sa chcela dat trosku do formy pre tym, ale kvoli tomu sa nam snazilkovanie posunulo uz o niekolko mesiacov lebo som to stale odkladala, ze najprv schudnem... a hadaj co? Neschudla som... 😀 Tak teraz uz ideme na to a hotovo. Ved zase az take katastrofalne to so mnou nie je a potom po pororde mozem chudnut jedna radost 🙂
@mima01 @milagros Tak ako vy svadbofilky? 😀 Bola cez vikend nejaka co stala za to? 😀 Mima, sa mi paci ako uz mas vycvicenu aj polovicku - vytiahol ta v sobotu na nejaku svadbu? 😀
@antana123 vitaj 🙂 My sa tiez ideme pokusat o druhe, tak dzim palce!!!

Vsetkym prajem krasny tyzden a krasne a hlavne uspesne snazilkovanie!

bbarboraa
18. júl 2011

@luka03 ale tak to poznam 🙂 ale ked uz som sa do toho dala a mam taku velku motivaciu tak budem pokracovat... tak a vam drzim palceky 🙂

ewca99
18. júl 2011

ahojte, dlho čítam už diskusie tu na MK a veľmi ma zaujala táto, lebo aj my s manželom sa už snažíme od začiatku roka a stále nič, doktor povedal že som zdravá ale vyšetrenia začneme robiť až teraz v auguste, takže som s toho nešťastná :( taktiež kázal nech manžel ide na spermiogram, neviete mi teda poradiť ak ste tu niektorá zo Žiliny a váš manžel alebo priateľ to absolvoval kde to je, či sa treba objednať a niaké info k tomu ešte?ďakujem