icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
18. júl 2011

ahojte dievčence, tak ja sa hlásim po krásnom výkende na chate, mrcha mi skon čila, takže odo dneška sa začína snažilkovanie 😀

lucka_220809
18. júl 2011

@antana123 tak som spat.. doki super, velmi bol zlaty.. dohodli sme sa na folikulometrii najblizsie mesiace, zacinajuc uz teraz, kedze mam uz 20mm folik a vyzera to na skoru ovu, co ma dost prekvapilo, lebo som len tyzden od menstruacie. Ale aspon dobre ze som bola, bo by som tu ovulku total prepasla, ani by ma nenapadlo testovat sa tak skoro, najskor v piatok-sobotu by som zacala... 🙂

antana123
18. júl 2011

@lucka_220809 tak to jsou super zprávy můžete začít snažilkovat,já mám v tom chaos dneska sem dostala MS o týden dřív no MS zatím jen špiním ale zítra už MS bude mám v tom chaos po porodě

lucka_220809
18. júl 2011

@antana123 no niekedy sa stane, ja teraz tiez cakam,ze budem mat asi skorsiu ms, ked mam aj ovu takuto skoru.. a divim sa teda, lebo mne sa neoskoruje nikdy. tak ale uvidime. Mozno aj ty si mala tento mesiac kratsi cyklus - skorsiu ovu, a preto si skor dostala ms.
Mna teda tieto 3 mesiace caka folikulometria a ked nic, tak potom laparka asi. Nech sme na istom, ze ja som ok.

lucka_220809
18. júl 2011

@ewca99 ahoj.. ja som sice zo ZA ale zijem v BA, my sme spermiogram robili tu.. co ale isto viem,ze v MT je pobocka CAR- Iscare myslim. Tak tam sa isto da ist na spermio. Ale spermiogram by mal vediet spravit akykolvek androlog - pohladaj tuto odbornost u vas v nemocnici alebo ci nie je nejaky sukromny, nejakeho isto najdes...
Drzim palce ;)

ludinka
18. júl 2011

@ewca99 ahoj ja som tiez zo ziliny a je tu jeden urolog vola sa dr. Blazko v nemocnici co robi spermiogram ale prosim ta ani tam nechod!!!
moj mm bol u neho a on robi len zakladny spermiogram cize len pocet a rychlost spermii
takze podla neho bol mm zdravy
nakoniec nam robili spermiogram v heliose v martine a tam mu zistili ze az 98,5 percenta spermii ma zly tvar
takze zbytocne sme stracali cas a zbytocne som do seba pchala pol roka hormony!!!
Ak ti mozem poradit jednoznacne chodte bud do heliosu v martine (na sidlisku ladoven )alebo do IS CARU ten sidli v martine tiez (priamo v nemocnici)
v heliose sme platili za spermiogram 15 eur, ten IS car je lacnejsi a tiez robia podrobny spermiogram

mima01
18. júl 2011

Caute kockyyyy...co mate nove? Nestiham citat teraz vsetko, idem cvicit, ale vecer hadam kuknem 🙂
@luka03 nesmeeeeej sa 😀 On s tym chudacisko uz zije so mnou, zvykol si ze som maniak 😀 Ale v sobotu sme videli len po ceste nejake, lebo sme boli na oscadnici troska sa vyblaznit na bobovej drahe. Potrebovali sme niekam vypadnut, a tam sme sa chystali uz dlho.
@ewca99 ahoj 🙂 A ku ktoremu doktorovi chodis, ak sa mozem opytat? A tak ako ti baby radia, urcite by som isla do martina, bud do heliosu alebo do is caru. Nic tym nepokazite. Staci sa len objednat, nemusis mat odporucanie ani od lekara, zaplatis cca 15 euri a za par minut je manzel vybaveny 😉 Ja by som v ziline tych nasich lekarov radsej vynechala...po tych historkach, co som citala a pocula, no amen tma.

ewca99
18. júl 2011

Ahojte...tak veľmi pekne ďakujem za rady, určite sa o tom s mažnelom ešte porozprávame ale na MT som počula chváli tak zajdeme tam, však je to kúsok... 😉
@mima01 ahoj 🙂 ja chodím ku dr. Paučin a som s ním maximálne spokojná, predtým som chodila ku Fullovi ale to bolo pre mňa osobne niečo strašné, naposledy som to nevydržala ani v čakarni boli tam skoro samé cigánky nič proti ale keď som videla aké sú "čisté" vzdala som to a aj manžel hneď namietal že som tam bola posledný krát...a tento je super je mladší ale podľa toho čo som čítala aj odborník, milo sa správa a aj sa pacientkám venuje, ja som tam vyše roka a super.

mima01
18. júl 2011

@ewca99 urcite zbehnite radsej do martina, ved to je za rohom. Ja tiez chodim k paucinovi 🙂 Tiez som velmi spokojna, teraz som akurat chodila na hormonalny profil. My sa snazime od februara, ale nejak mi lieta cyklus, mala som 21, 23, 25, 24, 25 a teraz cakam, co sa udeje. Tak mi robil HP, ci mam hormony v poriadku. Dnes som bola na posledny odber a ze vsetko ukazkove, tak uvidime, co to urobi. Zajtra chcem skusit tehu testik urobit, aj ked viem, ze mi este nic neukaze, lebo ak sa podarilo, tak uhniezdenie bolo len vcera...ale uz ma ruky svrbia 😀 Pocuj, kup si vitaminky, tie femi kvapky, pripadne sarapis....to uzivam aj ja. A papaj kyselinu. A ked sa nebude darit, tak neboj, on na to po tom lete pride, co je vo veci a mimco bude 😉 A mozno je to fakt v tych spermosoch....treba dat urobit ten spermiogram, aby ste vedeli.

ewca99
18. júl 2011

@mima01 no mne to tiež lieta raz mám normálne potom nemám aj dva mesiace..proste hrôza..už ma to všetko začína hnevať..s manželom sme mladý a stále nič :( no čo sa týka vitamínov už som si kúplia acidoflan vraj sú to dobré vitamíny..tak uvidíme ešte chcem do manžela natlačiť ten selezin ACE či ako sa to volá...no uvidím, rada už by som videla aj ja tie dve čiarky, hlavne keď vidím okolo seba same deti, obe sestry a ešte aj švagriná... 😒 hádam sa ti to podarí a budeš tam mať tie dve čiarky...a ty si tiež zo Žiliny?

dayanka
18. júl 2011

@ewca99 evik to mas tiez "pekne" rozhadzane 😨

mima01
18. júl 2011

@ewca99 tie femi kvapky a sarapis su dobre na upravenie cyklu,nemoze ti to uskodit,ked tak len pomoct.A co som tu citala temy a skusenosti inych bab,tak sa im podarilo otehotniet🙂Ja som ich zacala asi v polke minuleho cyklu uzivat,tak som zvedava.A vela robi aj podvedomie...ked sa na to clovek sustredi,tak sa to naschval nepodari.Treba mozno trocha vypnut a brat to s nadhladom.Aj ked to sa lahko hovori,ale tazsie robi,poznam to. Ano,ja som zo ziliny.Momentalne byvame na bulvari,ale som zo soliniek.Potom sorry ak pisem ako mamar,ale som na mobile a slapem na bicykli😀

jaja08
18. júl 2011

@luka03
No už je to pohodka a pomaly sa chystame na dalsie snazilkovanie 😉

ewca99
18. júl 2011

@dayanka áno mám ale uvidím teda čo lekár idem na kontrolu v auguste..hádam sa to niak zlepší...
@mima01 no uvidím tak pojdem 2.8. na kontrolu a uvidím čo mi povie ten doktor...hádam to sa niak zlepší...jojo túžba je veľká a nemyslieť nato sa niekdy nedá...ale snažím sa iným zamestnať...no ja teraz bývam na solinkach posledne dva roky sme si tu prerobili bytík..no pekne ako vidím si riadna športovkyňa... ja po robote som tak unavená a ešte teraz to teplo do toho....i keď sem tam korčule fajne padnú 😉

mima01
18. júl 2011

@ewca99 no jasne, treba k nemu zbehnut a trvat na tom, nech sa to riesi. Vies, oni mozno vsetci ti lekari, ked vidia, ze si nevies povedat a nestojis si za svojim, tak to tak zlahcuju, ze sak ved mate cas. Fakt, treba mu povedat, ze sa snazite uz dlho, zbehnut na spermosgram, nech to mate vsetko pekne hotove, a mozno ho presvedcit, nech ti urobi HP a odsleduje foliky, ci rastu tak ako maju....Ja sa tiez snazim zamestnat kadecim, ale nie vzdy to ide. Doteraz som napriek tomu, ze som si povedala, ze nebudem stresovat, ze sa nesnazime dlho, ze nebudem nervacit, ze klesla teplota a ja neviem co, tak som to vzdy porusila a ten stav si ma vzdy nasiel. Ale tento cyklus, fakt neviem, co mi je, nejak to mam na salame, neriesim, ani som poriadne nevedela, ktory dc som, som nejak vysporiadana s obidvoma variantami, samozrejme na tu pozitivnu sa veeeeelmi tesim 🙂 Hahaaaaa, ja teda nie som sportovec, to ani nahodou. Ja som take jelito 😀 Pred svadbou som schudla 10 kil a behom roka som ich fukla pekne naspat, tak sa snazim dat ich zase dole. Lebo ja mozem pekne papat 5x denne to co mam, mozem sportovat, ale ked to nerobim subezne, tak to nema ziaden efekt. Takze ked aj chodime na korcule, bicykel, do fitka a neviem co este, ale nepapam ako mam, tak nula bodov 😠
Pozeram, ze sme rovnaky rocnik 🙂 A kde na solinkach ste? Ja som bola na jasenovej. A na skolu si kde chodila? Ak to nie je tajomstvo samozrejme a nevadi ze sa vypytujem. 😅

tinka6
18. júl 2011

@sweetlemon presne tak, som toho istého názoru 🙂 žiadne obmedzovania na našej predsvadobnej ceste, len ja a môj priateľ 🙂 ovulku nestíham, tá príde až pár dní po dovči, tesne pred svadbou 😀
@luka03 jasna vec, život ide ďalej

ewca99
19. júl 2011

@mima01 no u mňa je to to isté, tiež som chodila pred svadbou do fitka a strašne som schudla ale časom zas nabrala a tiež to dole nejde... a teraz sa hanbím aj do zrkadla kuknuť a na kúpalisko chodím len s donútenia sestry že sa nemám začo hanbiť ale no nech sa každí díva na seba, tak ma týmto vždy prehovorí...teraz sa zamestnávam ja hlavne prácou lebo to ide u nás dole vodou a čakáme čo bude....No ja som chodila na strednú stavebnú na okružnej a základnú na Závaží ale len posledný rok...inak nie som priamo zo Soliniek ale teraz bývam na Borovej, manžel tu býval predtým potom sa ale odsťahovali a byt ostal prázdny tak sme si to prerobili a sme tam pekne vo svojom a samy 🙂 jeho by si možno skôr poznala ale on je o rok mladší a chodil do školy ako je teraz tá súkromná vedľa drevenej kravy ...a jasne nevadí že sa vypytuješ to nie je tajomstvo... 🙂

jafnka
19. júl 2011

ahojte snažilky. dnes budem s vami občas aj ja 🙂

z.vrablova
19. júl 2011

ten tyzden pred ms je zabijak.... snazim sa nemysliet na to, ale nejde to.... ☹
Dnes mam 27DC (ja mavam 30dnovy cyklus).... prsia stale citlive, hlien o nieco menej, ale stale tam je, tocaky hlavy uz nie tak casto... preto som zmetena.... neostava mi nic ine, nez cakat, kedze nechcem testovat skor ako bude ms meskat....

lussinkaaa
19. júl 2011

@z.vrablova velmi dobre ti rozumiem 🙂 ja som dnes 22 DC, zvyknem mat 28-29 dnovy, takze tieto dni pred MS su asi pre kazdu z nas nekonecne dlhe 🙂 tak velmi tuzim najst znova // a obavam sa, ze ked to teraz nevyjde, budem asi dost sklamana 😒 ale co uz, budem to musiet rozdychat a tesit sa do dalsieho kola 😉

milagros
19. júl 2011

@jafnka caukoo....boooze dnes mi je teplo ze sa idem uvarit a to v noci jak pekne sprchlo

milagros
19. júl 2011

@luka03 no veru tentoraz som ziadnu nevidela

jafnka
19. júl 2011

@milagros ahoj. ja mám kancku úplne zašitú tak mne sem nikdy slnko nesvieti tak ani to tu nemá čo vyhrievať. a nebola u vás večer aj búrka? lebo tým smerom na ga sa celkom pekne blýskalo
a inak ako pokračuje snaženie? teraz keď som tu len raz za čas tak akosi strácam prehľad...

raza
19. júl 2011

@jafnka ahoj, ako sa ti darí v práci ? 🙂

elebe
19. júl 2011

ahojte kočky...tak počúvajte moju story.....v stredu po mne liezli traja pavúčikovia,v piatok som našla prvý štvorlístok,v pondelok som tiež našla štvorlístok a dnes utorok som našla dva štvorlístky a liezli po mne dvaja pavúčikovia......tak mi teraz povedzte aké šťastie ma čaká 😀 😀 😀 😀
kuk grafík http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
a predvčerom pri milovaní bol priateľ strašne nežný a ja že ty čo si mal romantickú chvílku a on že cítil som že musím byť nežný a opatrný 😀 😀 😀 zlatý 😀 😀

domkalaky
19. júl 2011

@milagros xi, no aj so mnou komunikuju nastastie po slovensky,ale lepia sa na mna nejake tie vyrazy,ale akosi pomaly 😠

domkalaky
19. júl 2011

@bbarboraa jeeej takze aj ty si na vyske ? aj ja , posledny rok mam pred sebou 🙂 a ty tahas kolky rok ? ja mojho draheho dopujem len laskou, tak snad to bude zatial stacit 😀 uvidime, ze co bude dalej, snazilovanie je v plnom prude,ci su,alebo nie su ovulacne dni, takze som vysmiata 😎

domkalaky
19. júl 2011

@elebe fffiiiiha, ze by aj muzi mali tusaka, je to mileeeee 😉 snad ti vsetky tie nahody prinesu stasticko 🙂

milagros
19. júl 2011

@jafnka joj veru bola ved v noci tak buchol blesk ze som skoro zinfarktovala aj s havinom mojim a to potom co som konecne zaspala 😠 ...zrovna nahanam ovulku http://www.fertilityfriend.com/home/356c33 co myslis?

milagros
19. júl 2011

@domkalaky nooo tak take vselijake madarske komoliny som uz ja povymyslala...nemmáš ani predstavu ake hovadiny