2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
bambulky u mna uz stupa nervozita a objavuje sa mala depka, neviem ci z pocasia,alebo... 😖 ...no,ale ideme s drahym do mesta, tak asi prepadnem lekaren, pokial nevydrzim, tak vecer vam hodim foto testiku ako to dopadlo 😅 tak pekny dnik vam prajem 😉
ja som si kupila len kys. listovu... nemam moc pozitovny pohlad na prenatalne vitaminy, hovori sa, ze to moze mat vplyv na velkost deticiek a tiez viem, ze nemozete darovat pupocnikovu krv, ak ste brali tie vitaminy....
Dolezitejsia je skor roznoroda strava a dostatok prirodnych foriem vitaminov v ovoci, ci zelenine.... ale je to len moj nazor.... tak to berte s nadhladom.
@domkalaky... moja dnesna NEocakavana mrcha nikde.... ak teda vydrzim do pondelka a ona nedorazi, testujem,..... a to mam doma kupenych asi 5 testov.... 😀
@z.vrablova o tych velkych babencoch viem... preto to chcem brat 2 mesiace pred otehot. a potom este max 4.mesiace tehotenstva a potom chcem cerpat uz uuplne vsetky vitaminky z len z prirody... a pupocnik.krv by sme si aj tak neodkladali lebo na to nemame peniazky.. skoda
já beru taky jen kyselinu listovou. Přemýšlím, jestli jít do nějakých dalších vitamínů, ale slyším na to dost rozdílných názorů.
@bbarboraa ... nemyslela som uschovanie pupocnikovej krvi pre vlastne dietatko, ale skor o darovanie pre ine deticky, ktore to potrebuju, vtedy su podmienky o dost prisnejsie a aj tie vitaminy tam zohravaju rolu...
Ja by som pre svoje dietatko tiez uschovanie neriesila, skor len to darovanie...
ahojte. tak u mňa sa zázrak nekoná. včera som začala špiniť a dnes sa už pekne spustila mrcha. radšej prišla trochu skôr aby ma dlho nenapínala
@z.vrablova juuuj no to som zvedava🙂 dufam, ze ti to vyjde 😉 no mne dojde zajtra, tak uz som netrpezliva 😅 ...co sa tyka vitaminkov tak beriem femibion 800, je tam kyselina listova a metafolin......inak s tou pupocnikovou krvou, to nie je zle.......len hadam s darovanim je to jednoduchsie, teda co sa tyka papierovaciek...ako s uschovanim pre seba, ci nie ?
Ahojky. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli některá nevíte o někom, kdo cvičí podle Mojžíšové v Senci, Galantě, Seredi nebo okolí. Říkala jsem si, že by to nemuselo být špatné se trošku hýbat 🙂 . Nebo má tu některá s těma cvikama zkušenosti?
Ahojte🙂) ma niektora z Vas skusenosti s KOLOIDNYM STRIEBROM a s otehotnenim? Dakujem🙂
@saska697 ahojik moja...ako sa mas? dlho som ta tu nevidela ☹
@solinkarka Ahoj tak striedavo oblacno ale da sa🙂 pozeram,ze Vam sa dari pekne🙂) tesim sa a ako tak pozeram aj kopu snaziliek co tu bolo je uz tehu a nie su tu....
@saska697 a co mimino este nic? no dari dari musim si zaklopat....zachvilu zaciname 17tt...no veru dlho si tu neni tak nemas prehlad co sa deje
@solinkarka Bohuzial nic :( ani na dovce sa nezadarilo:(( a to sme ani nevenovali pozornost snazeniu sa a ani tak nic:(....ale co uz..... A co tu je nove?🙂)
@pet28 ja neviem, kde sa to cvici realne, ale ja som si kupila knizku a je tam popisana cela metoda a aj cviky... zatial len citam 😀 nejak som sa nedokopla k samotnemu cviceniu, lebo pravidelne cvicim pilates tak mam trosku niekde vzadu v hlave stale pocit,ze robim pre seba dost :D Ale knizka je naozaj dobra, aj tie cviky vyzeraju fajn... http://www.martinus.sk/?uItem=40657
Tak neviem,ci ti to pomoze, mozno to uz aj mas... 🙂
@lucka_220809 moc děkuju, objednám si ji. Našla jsem nějaké cviky na netu, ale nepřišlo mi to moc dobře popsané. Jen nevím, jestli se dokopu k tomu to cvičit. Jsem na to hrozný lenoch 😀
@pet28 no presne, donutit sa to cvicit - a kazdy den - to je celkom vyzva 🙂 Ale vraj to pomaha naozaj nie len zenam, ale aj muzom na plodnost. Cita sa to ale velmi dobre, clovek aspon porozumie celej tej metode 🙂
@lucka_220809 tak to budeme cvičit i s mým drahým 🙂 . Myslím, že by mu to taky neuškodilo se trošku hýbat 😀
@pet28 tak drzim palce... treba si to podla mna zaradit do takej dennej rutiny a potom sa to asi da... je to nejakych 15 min denne, tak to asi treba zacat brat ako umyvanie zubov :D, to tiez clovek rano nevynecha...
@lucka_220809 jenže to asi nedostanu mého chlapa z postele 😀 . Ale třeba se přidá sám a ještě bude i sranda 🙂 . Jen se musím donutit 😒
@pet28 nastastie je stale najdolezitejsie dostat ho do postele, aby bolo babo :D :D :D
Inak tie cviky su fakt take smiesne.. sranda to asi bude, ak sa do toho date... podla mna najlepsia motivacia bude, ak mu to das aj precitat. Je to tak motivujuco pisane 🙂

@pet28 aj ja si myslim,ale niekedy neviem oklamat svoje vnutro a napato cakam, ci dojde mrcha,alebo nie 😅 ...ale pri milovani zas vobec na to nemyslim, ze sa vlastne snazilkujeme,az potom dufam, ze hadam to tentokrat vyslo 😀