2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
ahojte babule, ja opat pred ovulkou, dufam, ze tentokrat sa uz zadari, do tretice vsetko najlepsie 🙂 uz vyse mesiaca beriem femibion, takze podmienky by mali byt ok na uhniezdenie, uz sa len snazilkovat a dufat 🙂 vcera som robila ovu testik, bol skoro pozitivny, tak dufam, ze dnes budu kolajnice 🙂
a prikladam grafik teplotkovy:
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429
@milagros a ty ako "suseda"? 🙂
vsetkym drzim palceky!!!!!!!!!!!!!
@sweetlemon držím palečky, ať vše klapne 🙂
Ahojte tak my sa uz snazime nieco cez mesiac a dufam ze sa nam ten maly zazrak podari co najskor..🙂)))) A drzim palceky vsetkym ktore sa o to snazia ...
@sweetlemon Ahoj tak teplotu som si este nemerala ale chystam sa na tooo ale este si to musim lepsie prestudovat,lebo extra co sa tyka tej teploty tak neviem dokopy nic ..🙂
@sweetlemon Juuuj akási som domotaná...Môj posledný príspevok bol tebe 🙂
takze nic xixixi vcera to vyzeralo na spustenie tej mrchy mrchatej a dnes nic ... no tak som zvedava co zas to telo na mna chysta.. 🙂
@sweetlemon jaaaj suseda ja som choraa jak slak od vcera v noci som aj vysoku teplotu mala hrdlo ma boli.....takze dnes rano som ani nemerala lebo by to asi bolo ovplyvnene.....ale zda sa ze ovulku som este nemala a neviem ci vobec bude.... http://www.fertilityfriend.com/home/356c33
caute snazilky, mozem sa k vam pridat? My sa snazime od Marca a teraz cakam na mrchu, dufam z nepriiiiiide! 🙂
Čauky holky, též bych se k vám ráda přidala 😉 My se snažíme od ledna a niiic. Dnes jsem tak týden po ovulaci a obávám se, že to zase nevyšlo.. Včera jsem si zakázala chodit do parku..nemůžu se na ty maminky s kočárky koukat a rozhodla jsem se, že si koupím křečka, tak snad to pomůže 😀
test / ☹, brucho boli, spinenie ziadne, ale citim, ze sa to jkazdu chvilu spusti... alebo priroda prekvapi.... 😖
@bbarboraa Nemyslím, že je modrý koník horší.. já tu chodím rovnou na "Snažilky", fotky miminek a maminek neprohlížím. Jsou tu lidé, co mají stejné problémy jak já. Vím, že v tom nejsem sama.. 😖 A to mi pomáhá, zatím... Jinak.. psa už mám taky 😀 a další 3 zvířata.. hotovej zverimex. Chtěla jsem pejskovi ještě pořídit kamaráda, jenže už to mám zakázaný. No..ale křeček snad projde, je malej 🙂 Mně ty zvířata prostě šíleně pomáhají 😀
no my mame havina, cierneho labradora. ja som tiez skoncila s domacim milacikom.......... 😕
Baby, ako casto 'skusate' ked mate ovulaciu? a kolko dni pred?
@momamo najlepsie je zapisovat do www.fertilityfriend.com, vacsina bab to tu pouziva 🙂 ja si meriam druhy mesiac, vlastne prvy som zacala az po ovulke, takze teraz cakam na prvy kompletny grafik a tiez dufam, ze aj posledny 😀
@petulka90 hehe, no takze ocakavas ovulku, drzim palceky, aby pekne prisla a tiez aby bola posledna...teda aspon na nasledujucich 9 mesiacov 🙂
@milagros no teda, nejak sa ti to natahuje. dufam, ze choroba potvora rychlo odide a hned na to pride ovulka ako hrom 😀 😀 dufam, ze to nebude anovulak a coskoro sa teplotka vysvihne 🙂 pokial viem, tak zvyknes mat dlllllhe cykly, takze este nic nie je stratene 🙂
a ja som si vcera myslela, ze uz bude ovu, kedze predvcerom som mala dost silnu ciarku na ovu teste. a ona vcera zmizla :( a cez den som mala take navaly, ze som myslela, ze cez den ta ovulka bola. tak sme sa snazili napriek blbemu testu, nohy potom zdvihnute asi hodinu k nebesam k 😀 a dnes rano teplotny pad
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429
taaak ja neviem, zrejme ma to len chcela pomylit vcera. blbe na tom je, ze teda ovu asi bude zajtra pozajtra, lenze teraz budem 2 dni bez draheho a najskor v piatok sa stretneme :( takze ovu nestiham vyuzit :(
@z.vrablova jaaaj, a ktory si ty DPO? myslim, ze sme spolu mali tocaky. a ja uz som aj pred dalsom ovulkou a ty stale nic? to mas take dlhe cykly? mne uz tocaky odisli do nenavratna. tak mi bolo blbo a nic z toho. tak budem na teba mysliet, aby to brusko bolo len a len z tehu 🙂
ahojte, takze u mna to dnes vyzera na 1. DC, presne na 28.den. takze hura do dalsieho, 4. kola. viem, ze sa snazime kratko, ale aj tak ma to mrzi, myslela som si, ze otehotniem ani nebudem vediet ako a ono to vobec nie je take jednoduche... a vsade narazam na same tehotne, tak ma to trochu depce. pekny dnik vsetkym !
@sweetlemon juuj drzim vsetky prsteky, nech sa vam to podari 😉 snad to bude ozaj posledny grafik 🙂
@pet28 uuuha, tak nech sa podari 😉 ...no nerobila, naschval som si ani nekupila,byvam na konci sveta a tu nie je lekaren, tak zajtra sa chystam do mesta a pokial ma dnes,alebo zajtra rano neprekvapi, tak ho kupim, lebo ja som bola vzdy nedockava a len som testovala a testovala a stale nic, tak som si povedal, ze tentokrat nebudem testovat pred mrskou,ale az ked mi bude meskat...fuuu,ale som akasi mimo...nechcem sa este tesit,ale ked kusocek mojho ja ,tak velmi duuuuuufa 😅
@sweetlemon ... dnes mam 33DC, mavam inac 28-31 dnove cykly... dnes rano bol uz jemne svetlohnedy hlien na papieri... ale zatial sa nic nedeje... od rana sucho.... nech sa to uz radsej spusti, som nervozna... pripadne, ked bude len spinenie, v piatok testujem...
@domkalaky... nejdes testovat?
@pet28 dakujem, si zlatucka 🙂 , no inak ten stres to je hnusoba, ja som sa sa takto stresovala v skole a inak som dost velka nervacka, lebo by som chcela kazdemu vyhoviet a aj ked viem, ze sa to neda, no a potom niektori ludia su hnusni, tak si to moc pripustam ....som taka citlivka....a mas v robote velke nahanacky? 😨
ahojte..tak nam to tento mesiac asi uz nevyjde..uz tyzden sa trapim s anginou a teplotami a ako keby to nestacilo este mi dnes rezali aj hrdlo teda mandlu a vyberali hnis..bolo ho tam hrozne vela..bolelo to a plakala som robili to zaziva tak nic prijemne.. ☹ ale uz mam po tom sice tazko prehltam a boli ma aj ucho a trapim sa ale hadam ze to pominie coskoro...este ma caka zajtra kontrola.. 😖 😖 dufam ze uz nic podobne ma necaka...auuu bojim sa uz teraz... 😝

@lucka_220809 do postele není problém ho dostat, ale udržet ho při vědomí občas ano 😀