icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

pet28
27. júl 2011

@domkalaky jak tak čtu, tak u tebe pořád nic 😉 . A doufám, že se jediné, co se u vás dostaví, bude za 9 měsíců bábo 🙂

domkalaky
27. júl 2011

@pet28 ahojcek, si zlata, no este nic,ale vsak uvidime, dnes som odolala testu,aj som to slubila drahemu,ale ked ma svrbia rucickyyyyyyyyyyyyy 😅

pet28
28. júl 2011

@domkalaky Budu ti držet pěsti i na nohách, ať to vyjde. Ale každopádně to vypadá nadějně 🙂

domkalaky
28. júl 2011

@pet28 ahojky, no tak testik urobeny,len jedna ciarka, ziadny duch-ani len naznak,no a mrcha nikde 😠 tak sa ide zahajit dalsie kolo 😀

raza
28. júl 2011

dievčence, aj keď toto sem nepatrí, dúfam, že sa nenaštvete, ale toto je tak hrozné a pri tom krásne...

všetko je v ludoch .....
26 letá matka upřeně hleděla na svého šestiletého synka,
který umíral na smrtelnou leukémii.
Srdce bylo plné smutku a zoufalství, ale přesto uvnitř
cítila silné odhodlání, jako každý rodič.
Přála si, aby její syn vyrostl a splnily se mu jeho sny...
Nyní to již ale nebylo možné. Leukémie to rozhodla za ni.
Ale ona si přesto přála, aby se jejímu synovi jeho sny splnily.
Vzala jej za ruku a zeptala se:
"Bene, přemýšlel jsi někdy, čím bys chtěl být až jednou
vyrosteš? Měl jsi někdy nějaký sen a přání, co bys chtěl v
životě
dělat?"

"Mami, vždycky jsem si přál být požárníkem až vyrostu."

Máma se na něj usmála a řekla:
"Uvidíme, jestli se nám podaří ti tvůj sen splnit."

Později ten den zašla do místní požární stanice v Brisbane,
kde potkala požárníka Boba, který měl srdce velké jako samotný
Queensland. Vysvětlila mu poslední přání jejího syna a poprosila,
zda
by bylo možné svézt 6 letého synka v požárním autě kolem ulice.

Požárník Bob řekl:
" My můžeme udělat daleko více. Jestli bude Váš syn připraven
ve středu ráno v 7 hodin, jmenujeme ho čestným požárníkem
celého dne.
Zůstane s námi na základně, bude s námi jíst, jezdit na všechny
výjezdy, v plné parádě! A když nám dáte jeho
velikosti, necháme mu vyrobit opravdovou uniformu, pravý požárnický
klobouk, ne hračku - pravý, se znakem Queeslandské záchranné a
požární stanice, žlutý gumový kabát, stejný jako nosíme my a
gumové boty.
Vyrábí se přímo tady v Brisbane, takže to bude vše rychle
hotové."

O tři dny později, požárník Bob vyzvednul Bena, oblékl ho do jeho
požární uniformy a doprovodil jej z nemocničního lůžka k
čekajícímu
požárnímu speciálu.
Ben si mohl sednout na přední sedadlo a pomoci řídit ho na stanici.
Byl v sedmém nebi. Ten den byly v Brisbane tři požární poplachy.
Ben se účastnil všech tří zásahů a řídil tři různá
požární auta. Mimo
jiné ho i natáčeli na filmový záznam pro místní zpravodajský
kanál.
Splněný sen a veškerá láska a ohromná pozornost, která mu byla
věnována zapůsobili na Bena tak hluboce, že žil ještě další
tři měsíce.
Déle než všichni doktoři považovali za možné.

Jednou v noci jeho vitální funkce začaly dramaticky klesat. Vrchní
sestra, která věřila v princip hospice domova kdy by nikdo
neměl umírat sám a opuštěný, začala volat rodinné
příslušníky
do nemocnice. Najednou si vzpomněla také na den, který Ben
strávil jako člen požárního sboru a zavolala i na požární
stanici.
Požádala, zda by bylo možné, aby se jeden z požárníku dostavil
v uniformě do nemocnice k Benovi a stát u něj jako čestná stráž
v jeho poslední chvíli.

Sloužící důstojník odpověděl:
"My můžeme udělat daleko více! Budeme tam do 5 minut!
Máme jen malou prosbu. Až uslyšíte houkat požární sirény
a světla, můžete prosím oznámit v rádiu, že se nejedná o
žádný požár? Že to jen Hasičský záchranný sbor přijíždí
naposled vzdát čest jednomu z jeho nejlepších členů. A
můžete prosím nechat otevřené okno do jeho pokoje?"

O 5 minut později za zvuku sirén a světel dorazilo požární auto
a vysunulo žebřík do otevřeného okna Benova pokoje ve 3.patře.
16 požárníků v plné výzbroji vstoupilo dovnitř. S dovolením jeho
mámy ho objali, drželi ho a řekli mu, jak moc ho mají rádi.

Ben vzhlédl na velitele a s poslednim dechem řekl:
"Veliteli, je ze mě už skutečně požárník?"

Ano, Bene, jsi velkým požárníkem a nejvyšší velitel, drží tvou
ruku," řekl důstojník.

S těmito slovy se Ben usmál a řekl:
"Já vím, držel mě za ruku celý den a andělé mi zpívali."

A naposled zavřel své oči.

pet28
28. júl 2011

@domkalaky tak to mě mrzí, myslela jsem, že se vám to podařilo. Tak snad to klapne příští měsíc. 😉 No u mě to vypadá na ovu, takže máme tento týden akční 😀 .

domkalaky
28. júl 2011

@pet28 nevadi pet 🙂 ved budeme snazilkovat dalej ,len som nejako mimo,lebo mrcha este stale nedosla 😕 . no moja, sup sa na snazilkovanie , budem ti drzat palce 🙂

domkalaky
28. júl 2011

@raza boze az mi slzy vybehli

sweetlemon
28. júl 2011

no ja neviem babeny, 10DC som mala skoro pozitivny ovu test, na druhy den rano som mala bolesti dole a nalavy tepla ako v prechode 😒 baby v robote sa zo mna smiali, ze som cervena ako po horskom slnku 😀 poobede to trochu preslo, vecer som si urobila testik a iba duch. 12 DC tiez len duch, vcera uplne biely a dnes tiez uplne biely. bolia ma prsia strasne uz par dni, najviac posledne 2 dni, vecer ma az palili... bola som v tom, ze ovulka pride 14-15DC, ale dnes je uz 14DC a biely test, akoby uz bolo po vsetkom. no teploty su stale nejak nizsie oproti minulemu cyklu. skuste kuknut, co si o tom myslite, lebo ja nechapem, ci teda ovulka bola nejaka divna alebo este nie. dakujem vam pekne 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429

ivka2345
28. júl 2011

@domkalaky ja takisto,test urobený, čiarka jedna, ani duch nič a mrcha nikde....achhh jaaaj čo s tým?

domkalaky
28. júl 2011

@ivka2345 hmmm, ja neviem ☹ nejaka som zmetena z toho 😕 ale nas napina mrcha jedna 😠 ....a ty sa tiez snazis o babatko ?

ivka2345
28. júl 2011

@domkalaky ano, len teraz som tu objavila toto forum, teda kamoška poradila že tu je fajn tak som sem došla...máme jedno bábo ale o dve sme už prišli, takže chceli by sme druhé zatial sa len krátko snažime a blbol mi cyklus možno by mi tu niekto vedel poradiť ☹ a vy sa tiež snažite a už dlhšie??

domkalaky
28. júl 2011

@ivka2345 no ja sa snazim s priatelom 7. mesiac a stale nic 😔 ja som sa dnes tak tesila na ten testik,meskala mi menstruacia, prsia ma boleli,stavy ako pred mrchou a ona nikde a ani duch ani ciarka,tak som bola vykuknuta 😖 a uz sa ti cyklus ustalil?ja by som ti rada poradila,ale ja som novacik co sa tyka bazalnej teplota a tak-este sa len ucim,ale moralne podporit viem 😀

ivka2345
28. júl 2011

@domkalaky tak to už dlhšie sa snažíte ale neboj ono to príde....ked najmenej čakáš, ja takisto ma boleli prsia tiež ako pred mrchou bolo mi tak divne až zle a tiež bezvýsledne....tak ja ti opíšem môj problém aj ked je to na dlhšie ale ak mas čas...som potratila 10,12,2010 dala som si antikoncepciu predpísať lebo ta vždy upravi cyklus v mojom prípade, tak som mala ARTIZIU až od 16,1- 29,4 a posledné dva mesiace som mala 30 DC a teraz PM bola 27,6 a to dva dni predtým som mala len taký slabučký výtok ktorý ani nepočítam ako mrchu a trvala 7 dní čiže do 3,7....potom bol kľud a od 9-11,7 som mala zase slabý výtok ale nemusela som použiť ani vložku ani intimku to bolo len na wc ked som isla a od 16-19,7 som mala hnedkastý výtok ale musela som si dať intimku....a podľa tohto všetkého som na 30 DC mala dostať mrchu čiže 26,7 a nič stále...nezvykla mi meškať ale možno to je aj pre tie výtoky tak neveim že čo robiť....či ešte počkať....vieš poradiť?inak som mavala normálne cyklus upravený tak ja už neveim a minulý mesiac som si robila ovu testy prvýkrát ale až na 19 DC čiže to bolo 15,7 som mala čiarku na ovu slabšiu ako kontrolnu a čakala som že bude silnejšia a dalši den už len slabla a mizla tak neviem či ovu nebola alebo bola....achhh jaaaj som z toho na nervy...poraď prosím...

domkalaky
28. júl 2011

@ivka2345 hmmm,tak co sa tyka toho vytoku, tak som citala,ze to moze byt aj ked sa ti uhniezduje vajicko 😉 ,ale to su fakt dohady-to pisali aj baby na MK,ale ina tema...ja som mala mrchu skoro ako ty 28.6 mam 28DC,no a mrcha nikde.tak mame nadej 😀 no snad nemas nejaku infekciu-co sa tyka toho vytoku,ale netreba hned takto zle rozmyslat 🙂 moze byt, ze ked si si robila ovu testiky, tak uz ovu prebehla.....myslim, ze ostatne baby v tejto teme zareaguju a budu vediet viac povedat,ale ja len dufam, ze to bude to vajicko a najblizsi test o par dni ti uz ukaze //kolajnicky .no nepomohla som ti ☹ ...a myslim, ze teraz mas velku sancu ostat tehu, nakolko si len pred troma mesiacmi vysadila antikoncepciu,aspon moj gynekolog to hovori, tak dufam, ze v tvojom pripade ti to vyjde 🙂

ivka2345
28. júl 2011

@domkalaky aj mne sa niečo zdá, že výtok zvykne byť aj pri uhniezďovaní tak fakt neviem veru, máme nadej len mi nejde do hlavy prečo by test neukázal // keby to ozaj tak bolo, len potom je už možné ako som písala že ovu som mala posunutu bola na 19DC a tým sa asi posunulo aj uhniezdenie alebo neviem čo nechápem tomu..a či som vôbec mala ked tie čiarky neboli rovnako silne iba ta kontrolna a ta druhá bola o niečo slabšia ale najvýraznejšia so vsetkých ovu testov.... ☹ noo dufam žiadnu infekciu lebo ma porazi...noo si zlatá bodaj by si mala pravdu a boli by tam // koľajničky by som bola najšťastnejšia....ja si to vždy poistujem antikoncepciou lebo po nej sa vždy podari na treti krát, aj ked 2 x neuspesne ☹

domkalaky
28. júl 2011

@ivka2345 no ja dufam v tu variantu, ze sa uhniezduje 😉 neboj 🙂 len asi budes este musie ozaj par dni vydrzat a pokial nedojde mrch , tak znova vyskusat testik 🙂 jaa to berem tak, ze pokial sa plod neujal,tak asi nebol silny a ani zdravucky, tak sa to lepsie znasa, ja som sice nepotratila,ale je to podla mna take prijatelnejsie vysvetlenie 😉 ..hlavne hlavku hore....poodhaname mrchu..hes hes prec od nas a vyjde to 😉

marcela1992
28. júl 2011

baby som v 5tt a boli ma zub.mozem uzit nejaku tabletku?

ivka2345
28. júl 2011

@domkalaky ty si zlatá, vieš človeka povzbudiť, dufam mas pravdu a uhniezduje sa este 🙂 musím vydržať stojí to zato, ano aj tak sa to dá vysvetliť, ale si potom trošku sklamaná z toho nie??musíme byť trpezlivé a vydržať teda nooo....som zvedava, a tak ideme ju odohnať heš heš od nás 😀 😀 😀 😀

domkalaky
28. júl 2011

@ivka2345 🙂 🙂 no povzbudenie mi ide lepsie ako radit 😅 ...jasne, ze sklamanie je vzdy a velke,ale treba znova vstat a skusat,ved nikto nepovedal, ze v zivote je len pekne a dobre, no a na to dobre sa oplatiii cakat 🙂 no ja pevne dufam, ze uz je od nas na km a na mesiace vzdialena 😀 😀 😀 😀

ivka2345
28. júl 2011

@domkalaky musíme sa takto navzájom povzbudzovať o tom to je 🙂 🙂 🙂 ano presne tak, uplne s tebou suhlasim čo píšeš, tým, že ťa niečo sklame nič nekončí, ale práve začína 😀 😀 juuuuj budem sa modliť za nás obe aby to tak bolo a aby sme narovnako čakali to by bolo super 😀 😀

domkalaky
28. júl 2011

@ivka2345 jeeej no to by bolo fakt krasne,keby nam to vyslo naraz 😵 inak ja som sa dnes rano zobudila s panikou v ociach, ci som nedostala mrchu 😀 urcite ten pohlad stal zato 😀 😀 mne sa hadam aj snivatbude o odhanani mrsky 😀

ivka2345
28. júl 2011

@domkalaky naozaj krásne, by sme sa navzájom podporovali páčilo by sa mi to, tak možno sa tam niečo deje, sme natom približne rovnako až nato že ty mas pravidelný cyklus.....ale to asi nevadi niekedy 🙂 a zvykne ti meškať??aj ja som mala pocit toho 26, že prichádza a nič odišla a ani neprišla 😀 😀 😀 😀 😀 počkaj to budu burlivé sny aj tie moje isto, lebo keď stále na niečo myslím, tak sa mi o tom zvyčajne sníva 😀 😀 😀 😀

domkalaky
28. júl 2011

@ivka2345 no zvykla mi meskat,len ked som mala stres zo skusok,ale teraz mam prazdniny, uzivam si toto kvazi leto,alebo ked som mala velke vykyvy vahy,ale teraz som v pohode 😀 aspon ja sa tak citim 😎 ...xi, inak podvedomie je silne, takze asi budeme mat divoku noc 😀 😀 😀 😀 ...jaj dufam, ze sa deju velke veci v nas a coskoro uvidime // kolajnicky 😀

ivka2345
28. júl 2011

@domkalaky ja som brala tabletky lebo nikdy som nemala pravidelnu mrchu, ale po pôrode sa to upravilo a chodila pravidelne až dovtedy kým sa to nezmenilo ☹ tak treba užívať leto naplno veru....divoku veru divoku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 už sa teším ako budem ráno vstávať k maličkému keď sa zobudi 😀 😀 určite sa deju veci a budu // ved už nech nás ten hore toľko nenaťahuje no nie 😀

domkalaky
28. júl 2011

@ivka2345 no nemusel by nas natahovat a dopriat nam to stasticko 😀 😀 mozno aj ta nepravidelna ti teraz dopomohla k // 😉 ...ja som zas zacala brat tabletky kvoli pleti,lebo kozna sa so mnou trapi 8 rokov a nic, chvilku v pohode, potom zas som tam,kde aj predtym,ked si plet zvykne na antibiotika, tak som vyskusala Chloe tabl. a tie boli ozaj skvele 🙂 a tak teraz mam plet ako najhrubsi smirgel,ale zas ked chcem babatko, tak kaslat naplet 😀 😅 ved su aj horsie veci na sveteako vyrazky 🙂

domkalaky
28. júl 2011

@ivka2345 asi mam bordel pod medzernikom, akosi som nedavala medzery 😅

domkalaky
28. júl 2011

@ivka2345 dufam, ze zajtra sa tu objavis, ja idem snivat o mimi,no a samozrejme budem odhanat mrsku od vsetkych snaziliek 😉 🙂 dobru nocku

ivka2345
28. júl 2011

@domkalaky nech je to šťastíčko čo najskôr tu aspoň ako dôkaz // to je úplne postačujúce, inak pri malom keď som ho čakala, tak tiež mi to začalo blbnúť a meškala mi 10 dní a po týchto dňoch som si robila len test lebo som to nečakala a boli tam // a narodil sa....ja som tiež mala kožné problémy veľmi veľmi dlho tak som brala tabletky ale boli tak silné, že 5 rokov po nich som nemohla otehotnieť ale to som bola mladučká a máš dáke vážne problémy s pleťou?ano su dôležitejšie veci a neboj ja som tiež pleťou veľmi trpela aj trpím..vkuse sa mi kde tu urobi jebačik 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sory za výraz...ale ved dobre si davala aj s medzerami 😀 budem sa snažiť tu objaviť, ale netestujem dokonca mesiaca som sa rozhodla...idem teda aj ja sniť o krásnych mamičkovských povinnostiach a o tom ako mrska nedojde žiadnej z nas snažiliek...tak papa sladké sníčky prajem

sweetlemon
29. júl 2011

tak babeny, teplota stupa, len dnes rano mi FF oznacil ovu na 9DC, ale len prerusovanou ciarou. vtedy som si nerobila testik, ale nezda sa mi, ze by som ju mala tak skoro pri 28dnovom cykle. je pravda, ze 10DC som mala testik skoro pozitivny a potom ciarka uz len mizla...zeby den predtym bol pozitivny a ja som to zmeskala?? 😒 som zvedava na dnesny ovu test, lebo od rana ma picha v podbrusku. prsia bolia stale, ale uz par dni. prosim pozrite sa mi na grafik, ci si myslite, ze by ovu mohla byt tak skoro...

http://www.fertilityfriend.com/home/35e429