icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

pet28
31. júl 2011

@domkalaky měla jsem tento týden s největší pravděpodobností ovu, tak jsme se trošku snažilkovali 🙂 . No uvidíme, jestli z toho něco bude nebo ne. 😉

ivka2345
31. júl 2011

@domkalaky aj ja to mám takisto ako ty, mrska stále neprišla a nechodí...až je to divné 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 normálne ani nechcem veriť tomu, že sa to podarilo, lebo nechcem pocítiť to sklamanie ak nie 😠 😠 ja uvidím, ja počkám tiež hádam dokonca tohto týždna a potom sa uvidí pravda (stále nechcem tomu veriť lebo sa mi to nezdáá tak neviem ) chcem tomu veriť ale fakt ani len netuším čo je pravda 😨 😨

domkalaky
31. júl 2011

@pet28 tak dufam, ze vam to vyslo 😉 😉 teraz budem ja netrpezlivoo cakat na tvoje spravicky 😀

domkalaky
31. júl 2011

@ivka2345 no mam pocit, ze ty si este viac zmatenejsia ako ja a to som si myslela, ze viac ako ja nikto nemoze byt 😀 😀 😀 presne si to vystihla, takto sa citim aj ja a jedine co nam asi teraz ostava je, ze nech uz co najskor prejde tento tyzden bez mrsky 😅 (no a pokial by to nevyslo, tak ideme dalej 😉 ved sme len na zaciatku 😉 )no dufam, ze to nebude teraz tak a budeme sa tesit ako blchy 😀 😀

ivka2345
31. júl 2011

@domkalaky to áno, som z toho zmätená dosť 😀 😀 😀 😀 vieš, keď sa už veľakrát sklameš, tak jednoducho ti to nejde do súvisu 😒 😒 veru tak, nech to rýchlo ubehne a nech sa tešíme z toho....jasné, netreba sa vzdávať ale tešiť, nevyslo teraz vynde nabudúce ( čo sa v našom prípade asi nestane a bude to teraz tak ako píšeš ) som ja veru riadne zvedavá ako to celé dopadne 😖

domkalaky
31. júl 2011

@ivka2345 fuuu aj som zvedava, mam take zvlastne pocity-ani ich neviem opisat , no hlavne ziadnu paniku 😀 😀

pet28
31. júl 2011

@domkalaky děkuju, jsi zlatá. Třeba si tu příští měsíc hromadně oznámíme, že jsme všechny těhu 😀

domkalaky
31. júl 2011

@pet28 jeeej no to by bolo krasne 🙂 🙂 ozaj by som uz chcela vidiet // kolajnicky 😵 😵 aj vsetkym snazilkam by som ich dopriala 😉 verim, ze tato tema je plodna 😉

ivka2345
31. júl 2011

@domkalaky aj mňa si dokázala povzbudiť a pri tvojich odpovediach mám taký dobrý pocit z toho všetkého 😀 😀 😀 takže už nás to viac nemôže naťahovať...už by došla mrška, veď tak dlho to nemá prečo meškať 😉 😉 😉 😉

domkalaky
31. júl 2011

@ivka2345 no ved aj ja si myslim 😀 😀 😀 tak uz len vydrzat chviiiilku 😉 (aj ked to bude trvat vacnost-ta chvilka)som rada, ze som ta aspon trosku povzbudila, ved nemusime zufat dopredu 😉

raza
31. júl 2011

ach, dievčence, ja už to asi vzdávam.. ☹ tak veľmi som dúfala.. dnes som 18DC, (mávam 23-24DC) a slabo špiním. takže nielen že to zase nevyšlo, ešte aj tá debilná mrcha sa mi nejako posúva... normálne by som si zahrešila... 😢

jania023
31. júl 2011

@raza ahoj spinenie nic neznamena pokial to nieje riadna cervena krv tak je to ok...vela ludi ma tzv mrchu ale len taku kratku a slabu a su tehu...ja ked som bola tehu tak tiez prisla mrcha ale az niekedy v 6tt a dost ma to vystrasilo ale potom to preslo 😉

dilemma
31. júl 2011

Ahojik Ženy tak ja se k vam pridam jestli smim v mistnostech kam chodim to nejak o vykendu utichlo tak se snazim najit nove lidi s kteryma se da pokecat mame uz jedno miminko a snazime se uz druhy mesic o druhyho mimiska zatim marne:(

katkav
31. júl 2011

@raza nie je to uhniezdovanie babatka? hnede spinenie by mohlo byt 😉 ja som to mala podobne takto, priblizne 18 DC 😎 drzim palce 😉

raza
31. júl 2011

@jania023
@katkav keby ste tak mali pravdu.... 😒 ja si myslím, že už mrcha príde 😠
ale vďaka za povzbudenie 😉

pancuska
31. júl 2011

@raza ahoj.....no citam co sa deje a tak ma napadlo ci by si nemala ist esteku gyn nech ta kukne ci je vsetko ok!ja som bola teraz 3mesiac po laparke,ale nemam problem len tak som chcela nech sa na mna kukne aby som sa ujistila ze to tam vyzera tak ako ma a spokojne som isla domov !!!neboj sa vyjde to......!!! 😉

katkav
31. júl 2011

@raza vacsina tehuliek je presvedcena, ze mrcha urcite pride a mylia sa 😉 podla mna ti to spinenie dnes skonci a o 2 tyzdne najdes na teste 2 krasne kolajnicky 😉

mirkson
31. júl 2011

Ahoj holky, obcas nakouknu. Drzim vsem palecky. My se snazime uz asi od prosince. Posledni myslim 4 mesice se dost sleduju a delam si i ovu testy. Mrcha opet prisla, tak jsem bez nalady. Ovuluju docela pozde, 20 i 21DC. Cyklus mam 28-30DC. Bojim se, aby to nebyl problem. Byla jsem v breznu na kontrole, ale doktorka rikala, ze mam cekat jeste par tydnu. Takze nic. Pristi tyden jsem se objednala znova, k jinemu doktorovi, tak uvidime co mi rekne. Fakt nevim, jak to funguje. Co se dela dal.

barbora21
31. júl 2011

Ahojte neviete mi poradit, ktore vitaminy su lepsie - Calibrum babyplan alebo Femibion? Femibion ma obsahovo toho viac... no aj tak sa neviem rozhodnut. Dakujem 🙂

domkalaky
31. júl 2011

@pet28
@ivka2345 no zienky zlate, ja pokracujem v snazilkovani,nevyslo to,mrcha dosla ☹ .a Ivka verim, ze ty tam budes mat ciarocky 😉 😉 daj mi potom vediet, budem mysliet na teba 🙂

raza
31. júl 2011

@barbora21 ahoj. mne povedala moja gynda, že femibion je lepší. dôležitá je totiž hlavne kyselina listová, obsahujú ju oba prípravky, ale femibion ju má v sebe nejak rozloženú, či čo. prepáč, neviem ti to presne popísať, ale proste kopec žien vraj nevie kys. listovú spracovať, takže ju papkajú zbytočne. no vo femibione je ako v jedinom už rozložená.. 😉

foaji
31. júl 2011

Holky, chtěla bych znát váš názor. Snažíme se od ledna, mám nepravidelný cyklus, dnes jsem 32.DC. Od ovulace mám zvýšenou teplotu těla - 37, nevím, jestli to s něčím souvisí či se o mě pokouší nějaký bacil. Asi před hodinou mi začalo být dost na zvracení a mám hodně citlivá prsa, což jindy vůbec nemívám. Cítím menší tlak v podbřišku... Myslíte, že by to mohly být příznaky těhotenství? Byla bych tak šťastná, kdyby to konečně vyšlo..

lucka_220809
31. júl 2011

@foaji znie to prinajmensom velmi pravdepodobne.. a kedy ocakavas ms?

foaji
31. júl 2011

@lucka_220809 No cykly mívám dlouhé 28 - 32 dní, jsem 32DC, takže by teď měla mrcha přijít... Jéé, ale nemusela by chodit.. každopádně příznaky toho, že jde, nemám.. zatím.. 😕

foaji
31. júl 2011

@lucka_220809 A jak to jde tobě? Koukám, že se taky snažíte 😉

lucka_220809
31. júl 2011

@foaji my sa snazime od decembra 2010... zatial nic.. teraz (ne)ocakavam ms o par dni, ale uz radsej ani velmi nedufam... teda dufam tak trochu vzdy, ale uz s tym moc neratam radsej,nech sa citim akokolvek... uz boli cykly,kedy som si naozaj uz myslela, ze som tehu, a ms vzdy dorazila...takze teraz ani netestujem,len cakam,co bude a ci... Aj tento mesiac mam taky speci nejaky... ale neodvazujem sa nieco z toho uz usudzovat...

foaji
31. júl 2011

@lucka_220809 Pokud je u tebe vše OK a chodí Ti ovulka, tak bych to nehrotila a hlavně se tím snažila nezabývat.. určitě to půjde!!! 😉 .. Já měla od začátku našeho snažení snad jedinou ovulaci a to tento cyklus po bylinných kapkách.. tak uvidíme, co mi kapičky ještě vykouzlí.S těhotenskýma testama jsem taky přestala. Jeden mám stále ve skříni, ale jsem odhodlaná na něj sáhnout až po 3 týdnech zpoždění..tak snad ho někdy použiju..

lucka_220809
31. júl 2011

@foaji ani sa nesnazim to hrotit, ale nechcem,aby mi to tolko na nervy liezlo cele, ked sa prilis natahujem a cakam a vymyslam,ako sa citim a ze uz to moze byt ono...
Ja som ok, zda sa, ovulku mam kazdy mesiac, pekne vysledovatelnu, a od nej vzdy ms do 14 dni, cyklus vacsinou 28 dni presne... manzel ma ale horsi spermiogram,tak teraz sa dopuje vitaminmi na zlepsenie pohyblivosti.. tak aj tym beriem,ze sance mame mensie asi... ale stale dufam,ze casom sa zadari samo.
Joj, ja by som si test spravila uz po 2-3 dnoch meskania, kedze uz to by bolo u mna vynimocne meskanie.. ja sa k tomu,aby som robila test, vacsinou ani nedostanem.. ms ma vzdy predbehne a pride presne nacas, potvora... 🙂))

foaji
31. júl 2011

@lucka_220809 Jo, taky se zabývám i sebehloupějším příznakem a myslím, že si je kolikrát i psychicky vyvolávám.. ach, my ženský 🙂 Horší spermiogram udělá svoje no.., třeba si počkáte o pár cyklů déle, ale určitě se povede! U mě je zpoždění 2-3 dny naprosto běžné. Občas se mi udělá i nějaká cystička a to klidně čekám 50 dní a bez agolutinu ms stejně sama nepřijde... ale příznaky cyst mám dokonale vysledované a tenhle cyklus by měl být bez ní.. tak uvidíme, čím mě tělo zase překvapí 😀

lucka_220809
31. júl 2011

@foaji tak to mas asi tiez svoje uz odzite... clovek ked sa zacne snazit o babo,ani ho nenapadne,co vsetko moze byt problem a kolko to moze trvat.. ja teraz chodim aj na folikulometriu, uvidime,ci to bude mat nejaky vyznam,bo ovu si vysledovat viem aj tak... ale dr to chcel, a ak nic najblizsich par mesiacov, pojdem mozno na laparku... uvidime... Tak drzim palce, nech tento cyklus uz sa dockas dvoch ciarociek 🙂 Niekedy to asi chce ozaj len cas a trosku povolit ten tlak a stres,co si tym ocakavanim a strasnym chcenim vytvarame..len ja som sa mu este nenaucila tak celkom vyhnut, zatial si myslim na zaklade mojich skusenosti,ze prestat na to mysliet nie je mozne :D ale snad sa to podari aj pri tom 😀