icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

foaji
4. aug 2011

@sweetlemon Tak o prsa začínám zase přicházet, ale měla jsem je o číslo větší 😀 I partner zaznamenal změnu 😀

foaji
4. aug 2011

@safirah Jo, být tebou bych k tomu doktorovi šla.. nejspíš to bude nějaká hormonální nerovnováha.. Doktor si s tím určitě poradí 😉 Hlavně se nenechej odbýt a chtěj, aby to začal nějak řešit..

foaji
4. aug 2011

@raza Já je kupovala v nějaké specializované prodejně, kde měli jen přírodní preparáty. Dá se sehnat i na netu, ale s tím poštovným vyjde asi dost draho. Já v té prodejně za něj dala 423Kč a mám ho na 4 měsíce.. Jinak mně ho doktor doporučil proti cystám, dozrávání vajíček a úpravu cyklu. Tady toho najdeš víc.. http://www.prozdravi.cz/gynex.html .. doufám, že se sem můžou dávat odkazy 😀 Za mě teda říkám, že fakt funguje..

foaji
4. aug 2011

@sweetlemon Jéé, snažení 3 měsíce je teprve chvilička..Ale držím palce, ať se to na té dovče povede 🙂

sweetlemon
4. aug 2011

@foaji no skoda, ze to nevyslo, vyzeralo to slubne 🙂 ked si bola tak blizucko, tak nabuduce to uz vyjde urcite 🙂 je super, ze to neberies tragicky a tesis sa na dalsie snazilkovanie. ono samo o sebe je prijemne 😀 😀
ano, my len chvilinku, ked si predstavim, ako som si myslela, ze sa hned podari a potom nic a nevedela som sa dockat dalsieho cyklu...a zrazu to letiiii, ze ani nemam cas byt z toho nestastna 🙂 nejak som sa ukludnila, ale stale verim, ze do buduceho leta bude mimco 🙂 teraz ked uz viem, ako na "to", bude vacsia sanca, ze spermijky uz najdu tu spravnu cestu 😀

inak rozhodla som sa zmenit dr a vybrala som si www.sanatoriumkoch.sk. su na to same dobre referencie, tak buduci tyzden sa chcem objednat. asi sa dlhsie caka na prvy termin, preto to chcem hned riesit...keby to na tej dovci vyslo 😀 😀

foaji
4. aug 2011

@sweetlemon Taky si říkám, že když se to povedlo jednou, povede se zase. Doufám, že hned příště 😀 A taky pevně věřím, že pak zas nedostanu menses, ale že to těhotenství udržím.. uvidíme...
Určitě se vám to povede, uvidíš, že z dovolené se vrátíte 3. 😀Kam jedete?

sweetlemon
4. aug 2011

@foaji nooo, to by sa mi pacilo 🙂 ideme do turecka na 15 dni, takze bude veeeela casu a stihnem tam aj mrchu aj ovulku 🙂
ok, tak sa dohodneme, ze najblizsia ovulka bude uspesna a hotovo 😀 😀

foaji
4. aug 2011

@sweetlemon Ale jo.. na tom bysme se mohli dohodnout 😀 A běda jak některá dohodu poruší 😀

foaji
4. aug 2011

Nedalo mi to. Teď jsem zkusila znova test s citlivostí 10. Mamča mi totiž říkala, že když mě čekala, měla do 3. měsíce normální ms. Podotýkám, že jsem dnes vypila min. 2l tekutin a test mi opět ukázal ducha, lépe viditelného než naposled (už jsem ho nemusela všelijak natáčet a strkat pod světlo). Co si o tom myslíte? Snad by to vajíčko tu ms mohlo přežít 😕

foaji
4. aug 2011

Joo holky, je to prvotřídní nádhernej duch. Jen aby tam byl i po ms 😕

pancuska
4. aug 2011

@raza dufala som ze sa nizsie docitam lepsie spravy ale opak bol pravdou,je mi to luto ale este stale nezufaj este je leto a po lete to urcite pride!!!a ako ste oslavili vyrocie?my sme mali smm v juni este len 2 roky ale pripada mi to ako vecnost!.....no ja budem trpnut buduci tyzden ci pride mrcha a ci nie....ale cez vikend musim urcite vyuzit pekne pocasie a tak isto prajem aj tebe krasny vikend lebo neviem kedy sa zasa sem dopracujem 😉

sweetlemon
4. aug 2011

@foaji waaaaaaaw, a to si si robila test teraz vecer? a bol duch? no tak teda, ze by si uz aj porusila dohodu? 🙂 tak to som zvedava po mrche. kolko dni mavas? uz sa neviem dockat 🙂

ivka2345
4. aug 2011

Baby som 39DC a mrcha nikde....PM bola 27.6 okrem toho som mala od 9.7.do 11.7 slabý výtok ktorý bol len keď som bola na wc a potom od 16.7.do 19.7.tiež taký slabý hnedkastý výtok, robila som si aj testy naposledy 30.7.a boli negatívne, ale posledný čo som robila neskôr tam ostala tá druhá čiarka slabulinká akoby len duch....odvtedy som si žiadne nerobila a podľa všetkého to vyzeralo na 15.7. ovulka (robila som si ovulačný test ale nebol tmavší ako kontolna čiara len bol najsilnejší so všetkých testov..či vôbec bola ovulka a prečo mi tak dlho mešká mrcha ak niesom tehotná?viete poradiť???.tak neviem čo mam robiť...a tie tehotenské testy som si nerobila ráno...viete čo to môže byť a či môže test ukázať aj neskôr že som tehotná??

sweetlemon
5. aug 2011

@ivka2345 a kedy si si robila ten posledny testik, na ktorom bol duch? podla mna by si mala urobit testik rano a mozno budes prekvapena 🙂 ja som tiez nestihla ovulku na testoch, zrejme som ju mala vynimocne skoro (9DC), aspon podla teplot a pocitov. takze mozno bola len nejaka kratka a nestihla si ju na testoch zachytit. takze otestikuj z ranneho a hod to sem 🙂

foaji
5. aug 2011

@sweetlemon Jo, ten test jsem dělala večer. Dnes ráno opět a duch tam pořád je, sice ho vidím, ale ne moc... Další test až po ms. MS mívám tak 5 dní a krvácím při ní vždycky jak dobytek 😀 Teď krvácím taky hodně, ale není to jako obvykle. A myslím, že by mi to mohlo zítra končit.. Jestli se vajíčko udrží, budu dítěti říkat supermane 😎

raza
5. aug 2011

@pancuska ahoj. no, nevyšlo to, ale možno na ďalší raz, alebo na znova na ďalší.... 😖
výročie sme bohvieako neoslávili, manžel je na marodke, cítil sa ako zbytý pes, chudák, ale už je to lepšie, mne končí mrcha a už čoskoro budeme pokračovať v snažení 😵 . my sme s manželom 11,5roka. pripadám si, že ho poznám odjakživa 😀 . aj tebe prajem krásny víkend a budem ti držať päste, nech mrcha nedorazí 😉

ivka2345
5. aug 2011

@sweetlemon ahoj ten posledný test bol robený 30.7 a dokonca dnes som si robila o 10 ráno s citlivosťou 10ml HCG a nič ani len náznak, 😠 😠 😠 nevieš čo to môže byť, veď už 12 dní mi mešká mrcha a test je negatívny.už 3 mesiace neužívam antikoncepciu ARTIZIA ale takto dlho mi mrcha ešte nemeškala, dúfam že to nebude nič vážne ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ..keď som otehotnela s malým, tiež mi 10 dní meškala mrcha myslela som, že som tehotná a nebola som až na dalši mesiac som ostala tehotná...tak teraz neviem či mam počkať kým príde mrcha a ísť po nej ku gyndovi alebo teraz, či to môže byť niečo vážne, alebo ešte na test je skoro, ja vôbec neviem čo mám robiť porad prosim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😒 😖 😖

petulka90
5. aug 2011

@ivka2345 Ahoj ja som tiež vysadila HAK a mám po nej dlhé cykly..Posledný som mala 35 dni... môže to byť podľa mňa len dôsledok vysadenia tej HAK 🙂

ivka2345
5. aug 2011

@petulka90 ďakujem veľmi pekne za odpoveď, dúfam, že máš pravdu a že je to kvôli HAK, lebo už tri mesiace som ju vysadila, takže môže to byť dôsledok len sa mi to zdá moc dlho ☹ ☹ ☹ ☹

sweetlemon
5. aug 2011

@ivka2345 no, kedze s tymito vecami (meskanie mrchy) ja skusenosti nemam ziadne, takze tazko podarim ☹ je mi luto, ze carecka ziadna, skor som myslela, ze to bude tym 😒 tak bud pockat par dni na mrchu alebo ked ta to fakt trapi, tak radsej chod k dr, lebo tym stresom sa ti mozno len este viac posuva. ja by som uz bola u dr. ci to nie je nejaka cysta...pre istotu.
@foaji tak to drzim palce, aby sa vajko drzalo 🙂 uz aby bolo po mrche a mozes testovat 🙂 a nezabudni dat aj fotecku grafiku potom 🙂 noooo...este mi napadlo, ze ked si nahodou tehu, napriek tomu, ze mas mrchu, myslim, ze bazalna teplota by sa mala drzat stale vyssie. neskusis zajtra rano zmerat teplotku? 😉

petulka90
5. aug 2011

Ahojte baby, idem si dnes aj ja po radu. Dnes som 20DC a mám taký pociť, že ovu prišla až dnes..Priezračný výtok, bolesti v podbrušku..Cyklus mávam aj 35 dni. Myslíte, že by mohla byť ovu takto neskôr???

sweetlemon
5. aug 2011

@petulka90 no jasne, kludne. nemas ovu testik? ak mas 35dnovy cyklus, tak by ti lutealna faza vychadzala na 15 dni, co je krasne dlhy cas na uhniezdenie vajka. takze podla mna uuuplne normalne 🙂 sup sup snazilkovat 🙂

pancuska
5. aug 2011

@petulka90 ahoj,ano urcite moze prist ovu tak neskoro ja som mala raz az okolo 22DC,gyndos mi to potvrdil!!prajem krasne snazilkovanie 😉

tinka6
6. aug 2011

@sweetlemon moja, ale ved ta teplotka ti neklesla az tak hrozne 🙂 este stale je tu nadej!

tinka6
6. aug 2011

@sweetlemon a na dovolenke bolo samozrejme super 😀 ale doma je doma 😉

foaji
6. aug 2011

@sweetlemon Grafík sem hodit nemůžu, bazální teplotu neměřím 🙂 Jen jsem si všimla, že od ovulace jsem měla teplotu celého těla vyšší jak 37, ale teď, jak mám ms mi trochu spadla. Jinak ms mi začíná končit, byla kratší a trošku slabší, tak uvidíme 😕 . V pondělí se objednávám na gyndu, beztak musím na kontrolu kvůli cystě. A další testík vidím tak na úterý ráno. Jen se bojím, aby to nebylo třeba mimoděložní... 😢

foaji
6. aug 2011

@petulka90 Taky to tak nějak mám 🙂

petulka90
6. aug 2011

@sweetlemon Testík som si nerobila..Nesnažíme sa dlho..zatiaľ nechcem 🙂

@pancuska Ďakujeem 🙂

@foaji No tak nie som sama..Nie je to bohviečo, čím dlhší cyklus tak tým dlhšie to bude trvať :( Keď sa to nepodarí, hneď si hovorím, že ach zasa čakať 35 dní :(

foaji
6. aug 2011

@petulka90 Ale těch 35 je ještě dobré, já když mám cystu, počkám si i 50 dní..a to je pak obrovské aaaach 😖 Prostě zbytečné dva měsíce navíc, ve kterých jsem ovulku ani neměla. Buď ráda, že menstruace i ovulka chodí, to je nejdůležitější 😉 Od kdy se snažíte??

ivka2345
6. aug 2011

@sweetlemon ani ja som doteraz nemala skúsenosti s meškaním mrchy ☹ ☹ ☹ len nejak podozrivo dlho meška...ale ja počkám a až potom pôjdem k dr.som trpezlivá tak snád sa dočkám 😒 😒 😒