icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

ivka2345
6. aug 2011

@domkalaky ahoj no stále nič, mrcha mešká ešte stále nedošla a ani test nieje pozitívny tak len čakám a čakám a nič ☹ ☹ ☹ ☹

foaji
6. aug 2011

@ivka2345 Být tebou, tak jdu k doktorovi. Může to být i pitomá cystička, které mívám já a ms se pak nemusíš dočkat třeba 2 měsíce. Ale taky jsem četla, že někomu se vylučuje málo hcg do moči a test těhotenství nepozná. Anebo je problém ještě někde jinde.. šla bych k tomu doktorovi, zjistí co ti je, nejspíš píchne agolutin a můžeš začít nový cyklus 😉

ivka2345
6. aug 2011

@foaji ešte počkám do buduceho týždna a potom pôjdem..neviem či to môže byť aj tým že vylučuje malo HCG uvidím chvilku počkám a ak nie tak riešim u dr....

petulka90
6. aug 2011

@foaji fúha, tak to je už riadne dlho tých 50 dní 😒 Snažíme sa druhý mesiac....ešte kratúčko 🙂 a vy?

foaji
6. aug 2011

@petulka90 Jo, cysty jsou mrchy a to mi ta ms pak přijde jen po agolutinu, sama by nepřišla ani za půl roku.. My se snažíme od ledna. Druhý měsíc, to máš pohodičku 😉 Tak ať se brzo zadaří 🙂

raza
7. aug 2011

ahojte. ja vás vítam po víkendovej chate. tak som zas o trošku vysmiatejšia. bola ma pozrieť bývalá spolužiačka z výšky a tá mi dala! pekne mi prehovorila do duše, že nech okamžite prestanem rozmýšlať nad sprostými plodnými dňami, kludne pijem vínko a sexujem kedy mi len chutí 😀 tak znova mám na chvílu pocit, že život je fajn a nemusím byť stále nešťastná. tak som zvedavá, kolko mi ten optimizmus vydrží 😅

sweetlemon
8. aug 2011

no ahojky po vikende, vobec som nebola na konikovi, nejak nebol cas pri vsetkych aktivitach 🙂

@foaji dnes ides teda k dokimu? a vydrzala si netestovat?
@raza no, keby to tak jednoduchu islo...nemysliet na to 🙂 viem, ze je to rozumnejsie ako kazdy den mysliet na to, kedy pride ovulka, ci sa chyti vajko a ci pride mrcha... ja som tiez rozmyslala, ze nebudem merat teplotu, lebo kazdy den kvoli tomu vstavam o 5:30, dokonca aj cez vikend si davam budik. proste sisi 😀

ja mam dnes 25DC, teplota sa drzi v jednej rovine. podla FF som 16DPO, co je o 3 dni dlhsie ako minuly cyklus. FF mi totiz vyratal ovu na 9DC, aj podla testikov by to mohlo byt vtedy, lebo 10DC som si ich zacala robit a v ten den bola najviditelnejsia ciarka. potom som uz mala len biele ovu testy. tehu testik som si robila 12DPO a bol uplne biely. v piatok idem na dovcu a dufala som, ze mrchu dostanem skor, aby mi do dovolenky skoncila, ale zrejme mi to nevyjde a pride az tam.... absolutne totiz nemam pocit, ze by sa vajko chytilo, takze ani nepredpokladam, ze by som mohla byt tehu...😝

a tu je grafik
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429

tinka6
8. aug 2011

@sweetlemon ahoooj.. neviem preco ti graf ukazuje ovulku na 9. den.. podla teplot by som skor povedala, ze ovulku si mala az na 12.sty.. 😕

sweetlemon
8. aug 2011

@tinka6 ahooooj 🙂 no ja ti neviem, zrejme preto, ze na 12DC som si dala ovulacny test negativny a som to tam zaznacila. to si pamatam, ze uz bol uplne biely, tak FF ma asi pravdu... ci myslis, ze ovu testy by sa mylili?

tinka6
8. aug 2011

@sweetlemon myslim si, ze nie, test by sa urcite nemylil, hormony neoklames..

foaji
8. aug 2011

@sweetlemon Čauky, jo, vydržela jsem netestovat, ptz jsem doma neměla jedinej test a tady je přes víkend nemáš šanci sehnat. Dnes jsem si teda chtěla přivstat, utíkat koupit test a pak testovat první ranní moč. Nebyla jsem schopná vstát, zatípla jsem budík a spala až do půl desáté 😀 Mrcha mi skončila včera, je mi divné, že během ní jsem neměla žádné příznaky těhotenství. Začalo mi to zas až včera..je mi na zvracení, jsem šíleně unavená a asi 4.den mám tvrdé břicho - nevím proč, nikde jsem to nevyčetla 😕 K tomu doktorovi jdu teda zítra, až po té co zkusím testík, když dnes jsem nebyla schopná 🙂
Myslím, že je dobrý nápad přestat měřit tu teplotu, hlavně když jsi v začátku snažení. Zbytečně ti to pak vrtá hlavou a moc se tím zabýváš. Prostě sexík každej 3.den a musí to klapnout 😀

ili08
8. aug 2011

Ahoj holky,tak my začínáme příští měsíc..bude to přesně rok od svatby.Jsem zvědavá jestli to půjde protože mám zjištěnou endometriozu ale naděje umírá poslední že? 🙂

z.vrablova
8. aug 2011

@sweetlemon.... ja svojmu grafu ani trosku nerozumiem, dokonca este ani ovulaciu mi nenaznacil ff... tak neviem, ci uz bola ovu, ci sa len schyluje....

raza
8. aug 2011

@sweetlemon hi, veď mne ten optimizmus tiež dlho nevydrží 😅 ale aspoň pár dní bez stresu poteší 🙂

pejullka
8. aug 2011

Ahoj, jsem tady nová a snažíme se s novým partnerem o druhé mimi, mám doma 6 letou slečnu. Ovulace měla být 1.8. a 31.7. jsem měla nechráněný styk. Nevím, jestli je to možné, ale dnes, cca 8 den po souloži mě bolí břicho jako při MS ( tu mám dostat cca 16.8. ) a je mi zle, motá se mi hlava a začínají mě bolet záda. myslíte si, že je možné cítit těhu tak brzo? Nebo je to něco jiného? Test jsem si nedělala, ve čtvrtek budu mít výsledky s krve.

foaji
8. aug 2011

Holky, tak jsem dnes testovala a nic. Mrcha nás nejspíš vypudila!! Ve středu jsem objednaná na gyndu, jestli je všechno ok a nic tam nezůstalo. No máme pohnojený, tak snad tento cyklus se zase zadaří 😀 Četla jsem, že mnoha holkám se potom zadařilo hned 1. nebo 2. cyklus, tak doufám, že to tak bude i u nás 😵

foaji
8. aug 2011

@pejullka Já myslím, že je to možné. 7.-10. DPO se vajíčko uhnízdí v děloze a začne produkovat hcg.. jsi 8. den po styku, takže by to mohly být první příznaky 😉

raza
8. aug 2011

@pejullka ahoj, podla mňa to možné je.. a to ti už doktorka brala krv kvôli zisteniu tehu?? 😕

raza
8. aug 2011

@foaji tak to ma mrzí, ale s tvojim pozitívnym prístupom to isto vyjde hneď na ďalší mesiac, neboj 😉

foaji
8. aug 2011

@raza Snažíme se od ledna a pozitivní přístup jsem měla tak dva měsíce. Pak to bylo špatný a čím dál tím horší. Teď mi trochu optimismu dodalo to dvoutýdenní těhotenství, ale myslím, že jak bude mít přijít ovulka, tak bude zase zle. Znervozňuje mě taky, že jsem nikde nenašla žádný bylinky a tipy na udržení toho rannýho těhotenství, asi nic neexistuje.. Přeptám se doktora, ale ten mi poradí ať jsem v klidu a nemyslím na to 🙄

pejullka
8. aug 2011

@raza zatím jsem u doktora nebyla, krev mi vezme kamarád ve středu, dělá v laborce, tak uvidím co a jak. Píchají mě vaječníky a o tom, že se mi zdá, že každou chvíli pozvracím půl bytu ani nemluvím🙂 😀

raza
8. aug 2011

@foaji viem, že je dobrý dufaston. neviem, či sa to takto presne píše, ale číta sa to tak. tak keď povieš doktorovi, určite ho predpíše.. ja som ho brala na začiatku tehu, aby sa drobec udržal, lebo ma pobolievalo brucho.
no, ja som tiež teraz tak dobre neladená, kamoška mi vyčistila žalúdok, čo sa týka tých mojich depiek s tehu, ale tiež viem, že prejde pár dní a ja budem mať zas náladu v prdeli.. 😖 ale to je normálne, že sme z toho nešťastné..

foaji
8. aug 2011

@raza Joo tak to pochybuju, že mi ho napíše..je to chemie 🙄 A odkdy dokdy jsi ho brala? Zas je pro mě lepší, když to skončí ve 2. týdnu než když mi pak vysadí ty prášky a potratím ve dvacátém.. To bych asi nestrávila.. Kámošky aby nás jezdily povzbuzovat co 3 dny, co? 🙂 A ty už teda máš dítě a snažíte se o druhého drobka? 🙂

raza
8. aug 2011

@foaji ja som ho brala hneď ako som bola u doktorky, že som tehu. on pomáha na úpravu cyklu a aj na udržanie plodu. no, je pravda, že mne asi nepomohol. ja som prišla o drobčeka v 9tt 😔

sweetlemon
9. aug 2011

@foaji no, skoda, ze si testovala az poobede. mala si pekne pockat na ranny. ale tak zrejme by sa uz v takom DPO malo aj poobede ukazat uz nieco. tak prajem vela stastia v druhom kole 🙂

@z.vrablova hm, tazko povedat, kedze tam nie su teplotu od zaciatku cyklu. a ovu testiky si si nerobila? zvlastna je ta vysoka teplota 9DC, kedze je to hned po mrche. ale ked pozeram, tak teploty su celkovo nie moc vysoke, ja by som na tvojom mieste skusila dnes, zajtra testik, ovu zrejme este len pride v najblizsich dnoch 🙂

@pejullka vitam novu snazilku a prajem, aby sa zadarilo co najskor, napr aj hned 🙂 sice 8 DPO je este skoro, ale kazda sme ina, takze nech to vyjde 🙂

@raza no mna dnes tiez presiel optimizmus, ked som uvidela teplotu a zaroven som sla na wc a uz spinim, takze tento mesiac to mam uz zratane 😝 no nic, aspon mi mrcha pride pre dovcou a do piatku by mala aj koncit, takze na dovci bude ovu a mozeme si v klude uzivat 🙂 tento cyklus nebudem merat. kedze budeme 15 dni mimo, kaslem na cele meranie a budem relaxovat 🙂 a ked sa ma stat, stane sa aj bez teplomera 😀 😀
takze moj posledny grafik najblizsich 15 dni:
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429

foaji
9. aug 2011

@raza Tak to mě mrzí. Příroda si to hold někdy zařídí podle sebe a asi ani duphaston nezmůže zázraky. Zítra se přeptám doktora, co bude, když znovu otěhotním. Nechci aby se to opakovalo 😖 Jinak jsem na netu našla jedinou bylinku, která by mohla pomoct udržet těhotenství a jmenuje se drmek.. prý zvyšuje hladinu progesteronu a strašně špatně se shání 🙂

foaji
9. aug 2011

@sweetlemon Před ms mi test ukázal dvě čárky i večer, tak po ní by měl taky..ale nebylo tam vůbec nic. Tak jsme domluvený, že nám to klapne příští cyklus 🙂

raza
9. aug 2011

@sweetlemon no, aspoň že na dovolenke budeš mať klud. a určite je dobre, že na nebudeš meraqť teplotu, to ti len pomôže, oddýchneš si a nebudeš na to tak myslieť 😉

sweetlemon
9. aug 2011

@foaji aha, no skoda, ale nevadi, urcite je dovod, preco "to" chce este pockat, takze dalsi cyklus si dufam budeme gratulovat 🙂

@raza tak tak, dufam, ze 2 tyzdne pohody mi prospeju a vratim sa s malym "turkom" 😀 😀 😀

raza
9. aug 2011

@sweetlemon 😀 😀