2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@milagros cau babena 🙂 no, zatial tusim bez zmeny, ale silno sa vsetky snazime 🙂 a ako ty? nejake novinky? babo na ceste alebo tak? 😀 😀
Ženský, tak jsem dnes byla u doktora. Minulej cyklus jsem tam byla na kontrole s cystičkou a sdělila jsem mu, že snažíme o mimi. Neupozornil mě na to, že s cystou bych neměla otěhotnět, že produkuje mrcha nějaký hormony. Říkal, že je zázrak, že se nám podařilo otěhotnět i přes tu cystu. A že prý ona asi zapříčinila, že jsem potratila. Super no, kdybych to věděla, tak se o mimčo ten cyklus ani nesnažíme!! Ach jo.. cysta je ale pryč, takže se můžeme vesele snažit dál 🙂 Prý by to už pak mělo být v pořádku...
ahojte dievčence 🙂 ako pokračujete v snažení? je nejaká nová tehulka odkedy som tu nebola? sa mi sem teraz nedá poriadne chodiť lebo väčšinou som len v robote, aj teraz...
ahoj babeny, jak se máte? U nás to vypadá, že se ani tento měsíc nezadařilo. ☹ Jsem z toho nějaká depkovitá. Doufám, že ostatní snažilky jste na tom líp
caute,caute @sweetlemon @jafnka @pet28 ja som sa na to meranie BT vyprdla 🙂 ved posudte tutok moj graf priblbly http://www.fertilityfriend.com/home/356c33 no koho to ma bavit? zda sa ze to bol anovulak alebo co takze az priste ..... a este ked si tak pozriem spravy v telke tu zomre tehotna tam zomre tehotna chytam akosi paniku....fuu ty riadne zarezavas aj takto vecer este v robotke.....
@milagros to vyzerá fakt ako anovulák. tak keď nemeriaš aspoň budeš na to aj menej myslieť a nestresovať sa zbytočne či už teplotka stúpla alebo nie. a keď sa prestaneš sledovať tak sa zadarí ani nebudeš vedieť ako 🙂 držím palčeky
ja mám tento týždeň poobedné, čiže od druhej do desiatej večer... a v sobotu mám celý deň službu od rána od pol ôsmej do desiatej večer čo je strašné lebo práve v sobotu máme prvé výročie sobáša! tak budeme musieť oslavovať v nedeľu. strašne rýchlo to ušlo
@milagros ziadne take spravy ani nepozeraj...ja ked vidim nieco zle o tehotnych alebo babatkach, tak prepinam, tiez mi to nerobi dobre. mali by sme pozerat skor rozpravky teraz 😀
ja tiez tento cyklus nemeriam, iba ovu testiky si urobim.
@foaji fuuuuha a dr ti potvrdil, ze bolo tehu? akoze posledny cyklus? moja, to mi je luto... tak drzkam palceky, aby cystisko uz neprisla a aby dalsi cyklus uz ani mrcha neprisla 🙂
@pet28 no, myslim, ze sme na tom viacere podobne, ze sa posledny cyklus nezadarilo... ale snad nebudeme depkovat! 🙂 ved sa nam nic zle nestalo 🙂 hlavne nedepkuj, lebo vajku sa nebude chciet usadit v takom pochmurnom prostredi 🙂 takze veeelky smaaaaaajl 🙂 🙂 🙂
@milagros a fakt, mat takyto graf, asi by ma to riadne nastvalo 🙄 kasli na to a radsej uziiiivaj 🙂
@sweetlemon děkuju za podporu, jsi zlatá. Já vím, že bych neměla depkovat, ale nějak mám poslední dobou pocit, že je hromada věcí proti mně. ☹ Včera jsem zkusmo udělala test a nic. Takže počkám, až to dostanu a začneme zas od začátku.
@milagros já na měření teploty kašlu. Cyklus mám celkem pravidelný a při ovulce mě bolí břicho. Když jsem byla u doktorky, tak jsem to vyhmátla na ovulku, takže mi potvrdila, že vajko tam je. Jen aby se ještě uchytilo 🙂 Na špatné zprávy se nedívej, taky to tak dělám, zbytečně pak stresujeme
Ahojte snazilocky ako sa mate co nove?
@sweetlemon Říkal, že s největší pravděpodobností to těhu bylo, nebral mi ale krev, takže určitě to nevěděl, já ale jo 😀 Na houby no.. já na tu cystu totiž úplně zapomněla. Začala jsem minulej cyklus brát ten gynex a nepředpokládala jsem, že hned otěhotním. Na tu cystu jsem si vzpomněla až včera na kontrole, kdy mi ji doktor připomněl.. 🙄 Máme pohnojený, tak teď se zadařit musí.. No a vám samozřejmě taky!!Ovulka ti na tu dovolenou teda nevychází??
@pet28 a vies co, mas pravdu. ja tiez par dni po tom, ako zistim, ze z vajka nic nebude, trochu depkujem. resp. nemam az take dobru naladu. ale to hned prejde, akonahle mi pride mrcha a uz sa zacinam chystat na dalsi pokus 🙂 tiez som si robila naposledy testik, aj ked som mala pocit, ze z toho nic nebude, ale dufala som v nejaky zazrak. to testovanie pred vynechanou mrchou nema asi moc vyznam, zbytocne len peniaze vyhadzujeme a stresujeme sa. ale co uz s nami, ked sme take nedockave 🙂 🙂
@foaji tak ja ti prajem, aby dalsi cyklus bol uspesny!!! 😀 a dakujem ti, budeme sa snazit 🙂 no, kedze mi mrcha prisla skor, tak zajtra na dovci budem mat 4DC, co znamena, ze pomaly by mohla aj ustupovat. a na dovci budeme kraaaaaasnych 15 dni, takze ovulku urcite stihnem, co ma velmi tesi 😀 beriem ovu testiky, femibion, soju a snad sa trafime 🙂 juchu 😀
inak babeny, zrejme sa uz uvidime az po dovci, tak sa tu pekne mavajte a snazilkujte. ja idem este kadernicke, nakupit, pobalit a rychlo spat, aby uz bolo rano. a snad ma tu budu cakat same dobre spravy, ze sa viacerym zadarilo 🙂 budem na vas mysliet 🙂
tak o 2 tyzdne papaaaaaa 🙂 😉
ahojte chcem sa opýtať ako je to s hormonálnými testami čo robí doktor, keď sa to robí 3 deň cyklu a vychádza to na víkend neviete či treba zas čakať na další cyklus?ďakujem za odpoveď.
@sweetlemon tak to krásnou dovču a ať se tam něco podaří 🙂
Jéé, to je taky blbina.. tak snad příští měsíc to na víkend nevyjde 🙂 My se snažíme od ledna a byla bych ráda, kdyby mi doktor taky udělal hormonální profil. Mu se do toho ale ještě nechce. Asi čekáme na 2.potrat.. 🙄 A máš nějaké problémy? Třeba se vám zadaří a žádné testy už potřeba nebudou 😀
@foaji no praveže o žiadných problémoch neviem...žiadne cysty nič, mala som nepravidelný cyklus ale to sa upravilo...no to by som bola rada keby sa poradilo, len niekedy už prestávam dúfať ☹ no mne tiež až teraz začal robiť ten profil a mm má ísť na spg...tak uvidíme čo a ako...najhoršie je že ani neviem kedy mám ovulku...a čo si nevyžiadaš sama ten hor. profil?ale tak keď sa vám raz podarilo, podarí aj druhý raz 😉
@ewca99 Já věřím, že se nám podaří i podruhé. Jenže u sebe to vidím na nedostatek progesteronu a bez toho nemáš šanci těhotenství udržet.. o hormonální profil jsem si říkala, doktor tvrdí, že potrat nejspíš způsobila 2cm velká cysta.. no to teda nevím 🙄 A víš, že máš ovulaci? Zkoušela jsi ovulační testy nebo nějak jinak to zjišťovat? Třeba je problém v tom.. já měla 1. ovulaci ten cyklus, co jsem otěhotněla, jinak ne = půl roku zbytečnýho snažení 😖
Prosím o radu. Mam nasadeny clostilbegyt uz 3 mesiac a chodim vzdy na 22 den MC na odbery no progesteron mam strasne nizky cize u mna ovulacia neprebieha. Veľmi túžime po miminku a ja som stale zufala a stale na to myslím, doktor povedal, ze ked na mesiac budem mat taku nizku hodnotu progesteronu tak ma pošle za jedným doktorom čo ma nastarosti sterilné páry už aj s manželom. Normálne mám z toho strach a bojím sa toho všetkého no povedal, že pravdepodobne pôjde manžel na spermogram. Už som o tom s manželom hovorila no na podiv súhlasí. Nemáte nieakú skúsenosť čo by mi pomohlo a tak by sme predišli aj určitým vyšetreniam mám z toho strach tak trošku.... ☹ Veľmi pekne ďakujem za radu ...
@foaji no to práve neviem kúpila som si aj tie ovulačné testy, ale začala som s nimi neskoro...teraz začnem skúšať hneď po mrche, radšej s tou teplotou tomu moc nerozumiem...i keď testy sú finančne asi náročnejšie a to o tom progesterone si ako zistila? prepáč že s atak vypytujem ale ja tomu moc nerozumiem 🙂
@ewca99 Tomu měření teploty taky nerozumím, je to moc vědecký 🙂 Ty ovulační testy jsou rozhodně lepší 🙂 Já pátrala na netu po příčinách potratu a došla k nedostatku progesteronu, přečetla si příznaky a našla jsem se v tom. Prý hlavním příznakem je špinění před a po menstruaci a to i několik dní, pak PMS, nespavost, ranné potraty, bolestivá prsa anebo bulky, nevysvětlitelné přibývání na váze, úzkost, neplodnost. Já se v tom teda vidím 😖
@foaji ako to nemusí byť hneď to keď kým to nemáš od lekára potvrdené tak sa zbytočne neplaš...čo sa týka špinenia ja to mám možno tak hoďku, dve pred mrchou a prsia ma v poslednom čase tiež bolia..ale nemyslím že to je tým...naozaj je lepšie lekár, keď ti nechce tvoj spraviť choď do niakeho centra tak to robia napr. Martine máš hneď dva a myslím že v každom meste je niečo také...neviem ale viem že veľa ľuďom pomohli...ale možno je to že lekár čaká kým budete aspoň rok sa snažiť a potom začne s testami...ale myslím že keď sa vám to raz podarilo pojde to aj druhý raz 😉

caute babeny tak akoo ?nejake tehulky?