2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@sweetlemon presne tak kaslat na to...ale zas zvedavost je silnejsia
@milagros ďakujem 🙂 mám ozaj úžasného manžela. dnes okolo tretej došiel za mnou do roboty s veľkou kyticou a povedal, že poď domov a ja ne neho kukám, že však ja som do desiatej v práci a on že nie som lebo mi u šéfky vybavil na poobedie voľno! no neľúb ho 🙂 tak sme mali krásne poobedie. teraz išiel vyvenčiť hafana a potom pokračujeme v oslavovaní
ahooojte babulky. Chcela som sa Vas opytat ci niektora z Vas nevie ako je mozne ze ma pichalo na pravej strane vajecniku a ked som si spravila ovulacny test tak ukazal ze teraz nemam plodne dni. Neviete co to moze byt? Pretoze den pred tym vecer ma pichalo spravila som test a boli plodne dni tak sup do postielky s priatelom. S priatelom sa snazime asi tyzden o babatko. Dakujem vam velmi pekne!!! 🙂 a držím všetkým palceky
ahojte kočky, ako sa dnes máte? ja dnes prvý krát v živote zaváram, tak snáď to víjde 😅 a okrem toho je to dobrý zabiják času, aspoň nemyslím na bábo 😉
Holky, děláte některá ovulační testy?? Mívám hodně dlouhé cykly, takže ovulace kolem 20DC. Teď jsem 11DC a nějak divně mě pobolívalo v podbřišku, tak jsem skočila pro ovul. test. Ukázalo mi to 2 čárky, ta druhá, co má značit ovulaci, je slabší, ale je dobře vidět. Co to znamená?? Kdy teda přijde ovulace? Svou drahou polovičku dnes neuvidím, tak doufám, že tu ovulku neprošvihnem 😢 😢
@foaji ahoj. ovu testy nie sú ako tehu testy. ovu máš až vtedy, keď sú čiarky rovnaké. ja som si skúsila urobiť ovu test, keď som mala podozrenie na tehu a nemala som doma tehu test a neukázal obe rovnako silné čiarky. jedna bola slabšia. a predsa tehu som. potvrdili to už 4 tehu testíky 😉
Caute baby, teraz zacinam s ovulacnymi testami. Ked mam na nom uplne slabucku ciarku, co to znamena?
znamena to ze sa chysta ovulacia a bude sa zvyraznovat ta ciarka viac?
@foaji tento raz to vyšlo na prvý šup. prvý mesiac, čo som si odsledovala ovulu a hneď to vyšlo 🙂 máme dievčatko a ja by som chcela ešte jedno dievčatko, ale muž chlapčeka. lebo že už z dvoch báb mu šibe a keby boli tri, tak si to môže hodiť 😀 ale želáme si hlavne, aby bolo zdravučké. 😉
@jaja018 Tak to už Ti neodpovím, já zjistila asi před půl hodinou jak fungují ovulační testy. Myslím, že to nemusí znamenat přicházející ovulaci, protože v průběhu celého cyklu máš ten lut. hormon v moči. Takže i 1. den cyklu by ti ten test měl ukázat slabou čárku.. já to tak teda pochopila. 😉
@jaja018 neviem, nikdy som nečítala návody, ale kdekoľvek pozreš na nete, všade je to písané, že musia byť rovnako silné. tak, ako písala foaji, ten hormon máš v tele stále, len pred ovu sa zvyšuje koncentrácia. preto na ovu teste budeš mať čiarky dve vždy (pokiaľ ho dobre urobíš) len to rozlišuješ potom podľa tej sily čiarky. 😉
@jaja018 Ještě můžeš mrknout sem http://merenibt.xf.cz/index2.html - vlevo dáš Otevři vše a záložka Ovulační testy .. máš tam i obrázek, jak roste v průběhu cyklu hladina LH v moči.. velice poučné 😀
@saska697 aaale nic moc ja som prestala merat uz aj BT http://www.fertilityfriend.com/home/356c33 a ty ako?

@jafnka fu tak to mas dost roboty a inak blahozelam k vyrociu