icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

milagros
13. aug 2011

@jafnka fu tak to mas dost roboty a inak blahozelam k vyrociu

milagros
13. aug 2011

@sweetlemon presne tak kaslat na to...ale zas zvedavost je silnejsia

jafnka
13. aug 2011

@milagros ďakujem 🙂 mám ozaj úžasného manžela. dnes okolo tretej došiel za mnou do roboty s veľkou kyticou a povedal, že poď domov a ja ne neho kukám, že však ja som do desiatej v práci a on že nie som lebo mi u šéfky vybavil na poobedie voľno! no neľúb ho 🙂 tak sme mali krásne poobedie. teraz išiel vyvenčiť hafana a potom pokračujeme v oslavovaní

ewca99
13. aug 2011

@foaji no super teda ak ideš riešiť takto je to lepšie keď tvoj sa i nič nesnaží ani pomôcť... 🙂 ja som s mojim spokojná, no uvidíme ešte čo a ako možno ani nebude treba a pojde to samo.. 😉

cacka
14. aug 2011

ahooojte babulky. Chcela som sa Vas opytat ci niektora z Vas nevie ako je mozne ze ma pichalo na pravej strane vajecniku a ked som si spravila ovulacny test tak ukazal ze teraz nemam plodne dni. Neviete co to moze byt? Pretoze den pred tym vecer ma pichalo spravila som test a boli plodne dni tak sup do postielky s priatelom. S priatelom sa snazime asi tyzden o babatko. Dakujem vam velmi pekne!!! 🙂 a držím všetkým palceky

raza
15. aug 2011

ahojte kočky, ako sa dnes máte? ja dnes prvý krát v živote zaváram, tak snáď to víjde 😅 a okrem toho je to dobrý zabiják času, aspoň nemyslím na bábo 😉

petulka90
15. aug 2011

@raza AHoooj tak nech sa ti zaváranie podarí 🙂 čo zaváraš?...ja nič moc dnes 30DC a mrcha nikde..zase príde na 34 deň...je to hrozné tieto dlhé cykly :(

raza
15. aug 2011

@petulka90 robila som uncle bens 😉 hmmm, ja som ešte len 15DC, mávam okolo 23DC, takže ešte týždeň... 😝

foaji
15. aug 2011

@raza To mi připomnělo, že mám hlad 😀

foaji
15. aug 2011

Holky, děláte některá ovulační testy?? Mívám hodně dlouhé cykly, takže ovulace kolem 20DC. Teď jsem 11DC a nějak divně mě pobolívalo v podbřišku, tak jsem skočila pro ovul. test. Ukázalo mi to 2 čárky, ta druhá, co má značit ovulaci, je slabší, ale je dobře vidět. Co to znamená?? Kdy teda přijde ovulace? Svou drahou polovičku dnes neuvidím, tak doufám, že tu ovulku neprošvihnem 😢 😢

raza
15. aug 2011

@foaji no, vraj je to tak, že keď si tehu, tak ovu testy ukážu 2 skoro rovnaké čiarky 😉 ale zas, keďže si ešte ovu nemala.. tak ja neviem..

darinkazv
15. aug 2011

@foaji ahoj. ovu testy nie sú ako tehu testy. ovu máš až vtedy, keď sú čiarky rovnaké. ja som si skúsila urobiť ovu test, keď som mala podozrenie na tehu a nemala som doma tehu test a neukázal obe rovnako silné čiarky. jedna bola slabšia. a predsa tehu som. potvrdili to už 4 tehu testíky 😉

foaji
15. aug 2011

Jo, už jsem to pochopila. V ovulačních testech jsem začátečník 😀

@darinkazv A gratuluji 🙂

darinkazv
15. aug 2011

@foaji 😉 a ďakujem 😉 ešte som opatrná v radosti, lebo dnešné usg ukázalo len zväčšenú maternicu a prítomné žlté teliesko 14mm 🙂 ale dokina povedala, že som v počiatkoch. teraz musím na potvrdenie zo sona čakať ešte 2tt, kde už by malo byť vidno srdiečko bijúce 🙂

foaji
15. aug 2011

@darinkazv Tak to je super, určitě všechno bude v pořádku 😉 Jak dlouho jste se snažili? Koukám, že už jednoho prcka máš.. holčičku nebo chlapečka? A co si přejete? 🙂

jaja018
15. aug 2011

Caute baby, teraz zacinam s ovulacnymi testami. Ked mam na nom uplne slabucku ciarku, co to znamena?

foaji
15. aug 2011

@jaja018 Tak je test negativní. Musíš ty čárky mít stejně silné. Luteinizační hormon je totiž v moči celý cyklus, jen před ovulací se jeho koncetrace zvyšuje.. 😀

jaja018
15. aug 2011

znamena to ze sa chysta ovulacia a bude sa zvyraznovat ta ciarka viac?

jaja018
15. aug 2011

@foaji znamena to ze sa chysta ovulacia a bude sa zvyraznovat ta ciarka viac?

darinkazv
15. aug 2011

@foaji tento raz to vyšlo na prvý šup. prvý mesiac, čo som si odsledovala ovulu a hneď to vyšlo 🙂 máme dievčatko a ja by som chcela ešte jedno dievčatko, ale muž chlapčeka. lebo že už z dvoch báb mu šibe a keby boli tri, tak si to môže hodiť 😀 ale želáme si hlavne, aby bolo zdravučké. 😉

foaji
15. aug 2011

@jaja018 Tak to už Ti neodpovím, já zjistila asi před půl hodinou jak fungují ovulační testy. Myslím, že to nemusí znamenat přicházející ovulaci, protože v průběhu celého cyklu máš ten lut. hormon v moči. Takže i 1. den cyklu by ti ten test měl ukázat slabou čárku.. já to tak teda pochopila. 😉

foaji
15. aug 2011

@darinkazv Haha, můj partner když vidí rodinu, kde jsou samý holky, tak toho chlapa vždycky hrozně lituje 😀D Prý by mu z toho hráblo 😀 Ale jak říkáš ty, hlavně aby to bylo zdravé 😉

jaja018
15. aug 2011

@foaji aha. 🙂 dakujem ja som si robila teraz prvi krat a to podla toho co bolo pisane na navode. 🙂 😉 🙂

darinkazv
15. aug 2011

@foaji 😀 😀 😀 dievčatká sú aj finančne náročnejšie ako chlapci. ale síce v dnešnej dobe metrosexuálov.... 😀 ale sú milšie. ja som opatrovala veľa detí, teda vpodstate samých chlapcov a pri mojej dcérke som zbadala ten rozdiel. 🙂

darinkazv
15. aug 2011

@jaja018 neviem, nikdy som nečítala návody, ale kdekoľvek pozreš na nete, všade je to písané, že musia byť rovnako silné. tak, ako písala foaji, ten hormon máš v tele stále, len pred ovu sa zvyšuje koncentrácia. preto na ovu teste budeš mať čiarky dve vždy (pokiaľ ho dobre urobíš) len to rozlišuješ potom podľa tej sily čiarky. 😉

jaja018
15. aug 2011

@darinkazv dakujem 🙂

darinkazv
15. aug 2011

@jaja018 😉

foaji
16. aug 2011

@jaja018 Ještě můžeš mrknout sem http://merenibt.xf.cz/index2.html - vlevo dáš Otevři vše a záložka Ovulační testy .. máš tam i obrázek, jak roste v průběhu cyklu hladina LH v moči.. velice poučné 😀

foaji
16. aug 2011

@darinkazv Já bych řekla, že to po finanční stránce vyjde nastejno. Kluci hrají hokej, fotbal a to vybavení rozhodně není zadarmo .. někteří jsou počítačoví maniaci a ty ceny za hry, playstationy jsou taky pěkný pálky.. A kolik je dcerce??

milagros
16. aug 2011

@saska697 aaale nic moc ja som prestala merat uz aj BT http://www.fertilityfriend.com/home/356c33 a ty ako?