2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
pardon snažilky,dovolím si vám ukázat muj inzerat v připade zajmu se ozvěte 🙂
https://www.modrykonik.cz/bazar/jine-pro-mamink...
noo, tak som práve dozavárala 😝 je to síce mňam, ale už nevládzem... dúfam, že sa to neskazí, lebo by som asi plakala, toľko som sa narobila 😅 tak si teraz konečne popíjam vínko 😉
Ahojte baby.Zaujímalo by ma kedy približne začnete alebo ste začali kupovať vecičky pre dieťatko...
až posledný trimester pre istotu 🙂
ja osobne si kúpim prvú vec hneď ako otehotniem. ale len drobnosť. také menšie a lacnejšie môžeš podla mňa od tretieho mesiaca a také drahšie okolo piateho... aspoň tak by som to robila ja. ale drobnosť si kludne kúp aj teraz, nech máš radosť 😉 a gratulujem 😉
ešte by ma zaujímalo, prečo je táto téma premenovaná. som aj v inej a aj tú premenovali.. 🙄 nejako mi uniká zmysel 😕
dievčence, kde ste všetky??? 😕 vy už ste v inej téme? 😨
@raza
@pet28 Čau, ženský. Já jsem též neutekla 😀 jak se máte?? Já jsem po ovulce a čekám, jestli se zase zadařilo nebo ne. To čekání je nejhorší!!! Ani mi tak nevadí po ms čekání na ovulku jako to čekání, jestli se zadařilo.Je to nekonečný! 😖 Minulý cyklus jsme teda pohnojili, tak by se zadařit mělo, ale moc šancí tomu nedávám 😖 Jak jste na tom vy? 🙂
@pet28
@foaji ahojte. no, my sexujeme pre istotu každý druhý deň, na ovulku neriešim.. ale asi je to zase v prdeli ☹ cyklus mávam 23-25. dnes som 21DC, mrcha síce ešte nedošla, ani špinenie, ale už od 18DC mám pocity ako pred mrchou, takže viem, že čoskoro príde.. dúfam, že aspoň príde normálne, teda na 23-25DC, lebo minulí mesiac mi došla už na 19DC!! všetko na prd... 😠
@raza Náhodou, to máš fajn, když ti mrcha přijde tak brzo, aspoň se můžete začít dřív snažit 😉 Ale asi 19DC mi přijde dost brzo, to se snad to vajíčko ani nemůže stihnout zahnízdit.. na gyndě ti na ty krátký cykly nic neřekli?? To já kolem 19DC teprve začínám ovulovat.. já je mám zas dlouhý 🙂)
Pocity jako před mrchou mívají ty těhule taky..jsou přesvědčeny, že mrcha přijde... třeba budeš překvapená 😉
A jinak já stále bojuju s vyrážkou, kterou mi způsobil drmek - ta zázračná bylinka, kterou jsem tak dlouho sháněla 😀 Dnes jsem chtěla jít na kožní, ale venku je takový hic a dusno, že nevystrčím ani paty z domu! 😀
Aj my sme sa zacali snazilkovat tieto mesiace...bytik mame čiastočne prerobeny a tak nam treba len malý pokladik ,,,dufam , ze nam to vide kocky🙂
@foaji ja som volala minulý mesiac mojej gynde, že čo to 19DC?? a ona povedala, že keď sa to stane raz, tak v poho, len keby sa to opakuje, tak to je zle. takže som rozhodnutá, že ak príde mrcha pred 23 DC, tak idem k nej. a čo sa týka toho robenia tehu testov, aj ja to mám už dnes za sebou 😀 hneď ráno, ale nič 😠
@b.bardyova Třeba nám malý pokladík vyjde? Ne, žádný takový. MUSÍ nám vyjít! A to všem, kdo si to přejem 😀 Ty sem chodíš už od r. 2007? 🙂 Vypadáte s manžou jako strašní sympaťáci 😉
@foaji no nechodim:( ja som sa sem zapisala ale potom som nechodila a az teraz🙂 urcite budeme mat maly uzlicek stastia....musime to dat
@raza Jo, taky bych k ní šla. Ono taky záleží na tom,kdy máš ovulku.. kdyby byla třeba do 8DC, tak by se to vajíčko zavrtat stihlo.. Tak jsem ráda, že s těma testama nejsem sama 😀 Já jsem se prostě rozhodla, že tento cyklus na tom těhotenským testu ta druhá čárka bude. I kdybych ji tam měla dokreslit 😀
@pet28 Čauky 🙂 Tak ať je ovulka úspěšná! 😉 Chlapy hodně přikrmují selenem a zinkem, ten můj pije tak hodinu, dvě před snažením kafe. Spermie jsou prý pak rychlejší. 😀 A myslím, že stejnou službičku vykoná i energeťák 😀 Jinak já žádný vitamíny neberu, ani listovku. Přijde mi to teď zbytečný, až bych věděla, že se zadařilo, tak ji papkat začnu.. No ale snažím se jíst zdravě..ovoce, zelenina..moc mi to ale neleze 😀 😀
@raza To jo, to se určitě nepřiznávej 😀 Já se taky nepřiznala. Asi by na mě koukal divně, kdybych řekla, že jsem testovala 4dny po ovulce 😀 Ale nejradši bych dnes testovala zase. Víš co, já bych se ani nedivila, kdyby to byla druhá ovulka. Naše rodina je plná dvojvaječných dvojčat.. ale teda nevím, jestli se ty vajíčka uvolní zároveň anebo můžou až pár dní po sobě. To jsem ještě neprobádala ..hold jsem ještě amatér 😀

@foaji v septembri bude mať 5 😉