2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
ahoj holky!!! vcera sme sa vratili z 15dnovej dovci. som uuuplne uzasne oddychnuta, dokonca mam stale taky ten dovolenkovy bezstarostny pocit 🙂 a este 2 dni volna, takze parada.
no, co sa tyka snazilkovania, na dovcu sme isli 4DC, este 2 dni som tam mala mrchu, potom hned presla, takze sa dalo. ale teda co sa mi stalo....kupila som si ovulacne testy take plastove vacsie, woman secret. a tak som si robila a furt nic, furt nic...pri 5 teste z balenia som zistila, ze na tom ochrannom obale z testu je napisane HCG namiesto LH. pre istotu som skontrolovala napisy na krabicke a tam bolo "ovulacne testy". takze vlastne ja som si robila tehu testy...proste chybne balenie, hm...tak som si potom robila inu znacku, ale pozitivny test som zas neodsledovala. uz 3. mesiac sa mi to proste nedari. vobec tomu nerozumiem, akoby mi osud neprial... no v kazdom pripade, dnes som 19DC, boli ma cely den podbrusko na lavej strane, naprv len pri pohybe, teda len take citlive a teraz ma to pobolieva akoby som mala dostat mrchu. tiez ma bolia prsia, ale to kazdy mesiac. takze netusim, ci sa zadarilo alebo nie. mozem ale povedat, ze prostredie pre vajko je maximalne pripravene...mala som 2 tyzdne absolutneho oddychu a lasky, papala som vela ovocia a zeleniny a rybiek, tiez beriem femibion. no a sexikovali sme kazdy den. takze uz len pockat cca do 5.9. (28DC) a robim testik.
@foaji ahojky 🙂 noooo, a kolkaty si DPO ? duch je tiez ok, keby to bolo len par dni? inak tie priznaky speju len k jednemu 🙂 ked ti uz zacina byt aj tazko a prsia narastli, tak podla mna to chce len 2 dni pockat na silnejsiu ciarocku 🙂 hlavne sa prosim ta nenervuj a radsej si zober nejaku knihu a poriadne sa do nej zazer a nemysli na nic ine. lebo tym nervovanim si len skodis!!! takze kliiiiiidek, par dni nie je vecnost!!! budem na teba mysliet 😵
@sweetlemon Tak to je teda obrovská náhoda. O tom jsem neslyšela, aby by někdo koupil ovulační testy a měl v tom těhotenský. No hlavně, že jsi na to přišla, já bych si toho asi nevšimla a jen se rozčilovala 😀 😀
Já myslím, že je Ti osud nakloněn a ukazuje Ti, že na ovulační testy se už máš vyprdnout, že teď budou zapotřebí jen těhotenský 😀
Ty tvoje příznaky taky vypadají slibně, navíc, když jste se snažili každý den, nebyla možnost se do ovulky netrefit 😉
Mně už je teda 4. den na zvracení a vůbec nemůžu ležet na břiše, mám ho celý nějaký nafouklý a strašně citlivý, o prsách ani nemluvím 🙂) Jsem dnes 10DPO a 24DC, mrcha mi chodí kolem 30DC. Včera jsem měla výtok, trochu nahnědlý, i dnes ho trošku mám, tak doufám, že vajíčko se pořádně zavrtává. Jestli ne, tak fakt budu vzteklá 🙄
Zítra nebo pozítří ráno budu nejspíš testovat. Bojím se, že tam nebude nic a nebo zas jen slabulinká čárka a mrcha mi všechno odnese 😢 Asi vyzkouším tu radu s knížkou, mám tu jednu z knihovny a ještě jsem ji ani neotevřela..
Obdivuju Tě, že počkáš do 28DC, já už jsem tak šílená, že jsem tento cyklus testovala pár dnů po ovulce - myslím 4. den 😀
@foaji Hehe, tak 4dpo bolo trosku zbytocne minat testik, ale uplne chapem tvoju nedockavost 🙂 tiez som prve 2 mesiace testovala skor ako by sa malo. Vzdy si poviem, ze pockam do terminu mrchy, ale vzdy to porusim 🙂 teraz mam 5 mesiac snazenia, takze uz si zvykam, ze netrpezlivost mi nepomoze... :( no aj tak na to stale myslim 🙂 ako pises o tom spineni, tak ja som dnes tiez postrehla viac hlienu a bol prifarbeny jemne niecim hnedkastym. Po vcerajsom boleni podbruska by to mohlo byt slubne 🙂
No na tvojom mieste by som urcite testla asi 12dc. To by uz mohlo byt zavrtane a tiez vylucovat hormonik 🙂 ale ak si uz mala ducha, tak o 2 dni by uz mohla byt jemna ciarka, nie len duch. No aj tak si myslim, ze ty uz mas pekne tehulkovske priznaky 🙂 drzim ti palceky 🙂
@sweetlemon No my jedeme osmý měsíc a netrpělivá jsem mnohem víc jak na začátku. Na začátku jsem čekala do mrchy a teď to zkouším 4.DPO 😀 Jde to se mnou z kopečka 🙂
Já myslím, že ten hlen s čímsi hnědým, je příznak hnízdění. Doufám v to a taky Ti to šíleně přeju!!!! Snad jsme obě dodržely dohodu o zadaření se v tomto cyklu 😀
Testovat budu možná až pozítří- 12DPO, protože nevím, jestli nebude ranní čůrání naléhavější než můj běh pro test. Každopádně, fakt mi z toho hrabe.. dnes mi bylo tak 2 hodiny dobře, a tak si říkám konec, vajíčko se pustilo. Bylo mi hrozně. Teď se mi chce zas zvracet, tak je to dobrý 😀
Taky bys už mohla za pár dní testovat 😀
Tak si za Váma jdu postěžovat 😢 Ráno jsem testovala, nestihla jsem první ranní moč, ale testovala jsem až z druhé a bába v lékárně měla jen test s citl. 25. Byla tam jen jedna čárka 😢 😢 😢
Pořád je mi ale zle a bojím se, že to dopadne jak minulý cyklus a všechno mi mrcha odnese 😢
Jsem 25DC a jsem rozhodnutá počkat do 30DC a pak testovat, pokud mě mrcha nepředběhne 😖
@foaji ahaaa, neviem, preco som si myslela, ze minuly mesiac bol u vas prvy pokus.. nejak sa mi to pomotalo. tak to chapem, ze uz si nervozna z toho. hm, ten hnedy hlien asi moze znamena cokolvek, tak isto, ako vsetky ostatne priznaky 🙂
juj, no skoda, ze si nestihla rannu davku otestovat, ten dalsi moze byt skreslujuci, kedze si malo dni DPO a nemusi vobec obsahovat dostatok hcg na rozdiel od ranneho. a ako ti dnes je? stale nevolno? dufam, ze sa nic zle nestalo a nestane, hlavne nemysli negativne, lebo stresom si mozes len uskodit. skusala si uz tu knihu na odreagovanie?
ja som dnes 21DC, neviem presne, kedy som mala ovulku, ale ked vezmem priemer, teda cca 12.den, tak som dnes asi 9DPO. ale to naozaj len hadat mozem. takze jedine pockat.
v kazdom pripade siiiilno dufam, ze sa to tentokrat podarilo!!! 😵
@sweetlemon Nestihla no, možná jsem to hcg vyčůrala v té první, testovala jsem pak o půl hodky později a třeba se tam hcgéčko nestihlo naplavit v takové míře.. kéž by!! Jinak zle mi je pořád, absolutně nemůžu ležet na břiše, v lékárně jsem jí málem poblila pult a dnes mám takový divný bolesti jako by měla přijít mrcha.. ta má přijít ale až tak za 5 dnů..
Snažím se nemyslet negativně, ale asi všechny moc dobře víme, že to nejde 🙂 Navíc dnes má svátek Evelínka, tak jsem chtěla pojmenovat holčičku..A knížku jsem neotevřela, koukala jsem na horory 😀 😀
Určitě se Vám zadařilo. Věřím tomu!. Už jsi rozhodnutá, kdy budeš testovat nebo to vydržíš do toho 28DC?? Asi je fakt lepší počkat dýl než pak zkoumat ty bílý testy..
@foaji u nás asi proběhla ovulka. na testy nebo teplotu kašlu, poznám to podle hlenu a bolesti břicha. takže uvidíme 🙂 .ale nějak to neřeším. mám pocit, že mám ještě stihnout moc práce, než otěhotním, protože pak už nic neudělám 😀 no a jestli by se podařilo, budeme moc rádi. když ne, tak příští měsíc se budeme snažit zas 😉
@foaji no ja uz sa neviem dockat tvojich 2 ciarok, podla mna je to len otazkou par dni a mozeme sa tesit 🙂
pozerala si horory? dufam, ze ich beries sportovo a nesposobuju ti nejake stresy 🙂 my sme vcera boli na komediu v kine, celkom fajn, trochu sme sa aj zasmiali 🙂
inak ja uz zarezavam v robote po 18 dnoch, tak som trosku este mimo, dokonca heslo od pc som zabudla 🙂
inak ja som to tiez nevydrzala a dnes rano testla, viem, ze je skoro, cca 10DPO, ale dnes sme v robote mali mat oslavu a zvykneme si dat poharik sampanskeho. tak ze testnem, mozno zistim, ze by som uz nemala pit. a zistila som, ze kludne pit mozem... a nakoniec aj ta oslava padla... takze tak. nemam depku, ale som trosku smutna, nemam dobru naladu. aj ked viem, ze to nemusi nic znamenat, trochu to zamrzi...
dnes mam 22DC, mrchu vacsinou mavam 28DC, ale posledne mesiace zvykne aj 25-26DC, tak koncom/zaciatkom tyzdna by som mala byt mudrejsia. a myslim, ze mrchu budeme ocakavat (resp. neocakavat) cca v rovnakom termine.
@raza prajem vela zdaru v novom kole 🙂
@sweetlemon neboj, veď ešte je skoro, ešte máš čas 😉
@raza ja viem, viem, vzdy si hovorim, ze je zbytocne testovat predtym ako nepride mrcha, lenze stale cakam, ze ma to necakane prekvapi 🙂 a furt ma to nechce prekvapit 🙂
@foaji neplac!!!ja som si robila test pred tyzdnom a vysiel negativny a az dnes,34 den cyklu mi vysli //.chce to cas a myslim,ze aj ten duch nieco znamena.kolky den cyklu si a kolko ti meska mrcha?
@barbora100 gratulujem tehulka!!! roztrus tu bacilky 🙂
@sweetlemon hned ako som to zistila,tak oblizujem monitor na PC,aby sa to na vas vsetky snazilky nalepilo 🙂
@barbora100 😀 😀 😀 zlataaaa, dakujemeeee!!! 🙂 🙂 🙂
@barbora100 Moc Ti gratuluju, je to určitě báječný pocit, že? 🙂 Děkuju za povzbuzení. Já jsem 26DC, mrcha chodí tak 30DC, takže ještě nemešká. Pořád se uklidňuju tím, že ten test jsem dělala z druhé moči a to hned za půl hoďky, že to hcg se tam nestihlo v takové míře naplavit... navíc když to byla citlivost 25..Tak šíleně bych si přála, aby to konečně vyšlo a nám všem aby to vyšlo!!!
Včera jsem ale myslela, že to dostanu. Měla jsem šílený křeče v podbřišku, vyslala toho svýho frajera koupit vložky a dnes mi zas nic není, takže se bojím, jestli se vajíčko třeba nepouštělo.. Ach jo.. Ale jsem na sebe pyšná, jelikož jsem dnes prošla kolem lékárny a nekoupila test 😀 Testovat budu až příští týden pokud nebude ta sviňa rychlejší..
Tobě se 27.den ukázal negativní, jo? A kolikátý den jsi byla po ovulce? A měla jsi nějaký těhu příznaky?? 😀
Děkujeme za těhu bacily 😀 😀
@sweetlemon No já se obávám, že těch // se v životě nedočkám, pořád se něčím uklidňuju, ale moc si nevěřím..
Já se u hororů šíleně bojím, ale předtím jsem se asi týden koukala pořád na komedie, aby vajíčko mělo pohodu. Už mě to ale unavovalo, tak jsem mu pustila horor 😀 Doufám, že se strachem zahrabalo hodně hluboko do děložní sliznice 😀 😀 😀 Na čem jste byli v kině?
No vidíš, já testla 11DPO a taky nic, asi jsme fakt moc rychlý.. Jo, mrchu bysme měly dostat stejně.. Musíš každý den hlásit, jak to vypadá. Doufám, že si tu budeme 9 měsíců psát, že mrcha pořád nikde 🙂
@foaji presne tak.ovu test mi vysiel pozitivny az na 18 den cyklu a tehu test som robila asi tak o 10 dni a bol negativny.velmi sa mi toci hlava uz par dni a mam velmi citlive bradavky.a dnes v noci som sa zobudila na bolest v podbrusku,akoby na mrchu,ale nic neprislo,inak mi meska 4 dni.tak som dnes testla a boli tam // 🙂 aj u teba ta bilest v podbrusku moze byt znamenie.v obdobi menstruacie to je normalne i ked si uz tehu.
Jo a ještě jsem Vám všem zapomněla říct, že se mi dnes v noci zdálo, že jsem na těhu testu našla // 😀 Teď jsem si na to vzpomněla a tak mi to nedalo a šla prozkoumat znova ten test ze včerejška. Co kdyby zázrakem se tam něco objevilo, že? 😅 No já tam tu čárku normálně našla - teda miniducha 😀 Nejdřív jsem myslela, že je to nějaká rýha, ale táhlo se to přes celou šířku testu a bylo to vodorovné s tou kontrolní.. tak asi nějaký hcg ten test pochytal 😀
Jen aby vajíčko přežilo ms a čárka sílila... Zas mám křeče v podbřišku jakoby měla ta sviňa přijít... Nechoď, prosíííííííím 😢

@zucana jaaj tak parada....uzivajte si a hlavne nezabudnut suvenir doniest