icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
2. sep 2011

@foaji ja ťa chápem, zlatúšik, je mi to moc lúto, behni pekne doktorovi, nech ti dá duphaston. ten je na udržanie plodu.

sweetlemon
2. sep 2011

babeny, 1DC 😔 takze posledny cyklus bol len 24dni. nejak sa mi to furt skracuje, tusim odkedy beriem femibion...

foaji
2. sep 2011

@sweetlemon Tvrdil, že minule jsem potratila kvůli cystě. Nezdálo se mi to, protože i když jsem potrácela, měla jsem ms slabší než obvykle, což je divný. Teď už bych tu cystu mít neměla, ani mě nikde nepíchá, takže nejspíš ji nemám. Nevím, proč se mi to zase stalo. Jestli je třeba vajíčko špatný nebo se nedokáže pořádně zavrtat... sedí na mě příznaky nedostatku progesteronu a bez toho těhotenství udržet nejde. Zkusím mudra překecat, ať mi aspoň na dva cykly dá ten Duphaston, jestli nedá, tak jdu k jinýmu. Nehodlám už na nic čekat, vždyť mě to za chvilku psychicky zničí 😢
Snad Ti ta mrcha nedorazí, pokud jo, tak hold naši dohodu přeložíme na další cyklus 😉

foaji
2. sep 2011

@sweetlemon To je na houby! Tak hurá do dalšího snažení no 😉

foaji
2. sep 2011

@sweetlemon A narozdíl ode mě jsi ušetřila test 😀 😀

foaji
2. sep 2011

@raza Zaběhnu. Snad to pomůže. Připadám si totálně neschopná 😢 Jak je první dva dny v práci? 🙂

raza
2. sep 2011

@foaji v práci.... hmmm. ako v práci. asi som sa moc namotala na to, že cez prázdniny otehotniem a do práce sa už nevrátim. no a keďže to nevyšlo, tak teraz to tam nemôžem ani cítiť 😒 ale šak nejako to prežijem, od pondelka nastupujú do školy už aj deti, mám mať nového žiaka, tak som na neho dosť zvedavá 🙂 mám kolegyňu, s ktorou rada hodím po prái na kávu a tá aj vie, že sa s mm snažíme o bábo, takže aspoň môžeme normálne pokecať a vypnúť..
a kedy chceš ísť tej doktorke? daj potom vedieť 😉

foaji
2. sep 2011

Tak duch na testu teď je, ale zas není téměř vidět. Prostě se opakuje to, co minulý cyklus. Proč to musí být, sakra, tak strašně těžký? Když jsem vysazovala prášky, myslela jsem, že se zadaří napoprvé 😢

foaji
2. sep 2011

@raza Tak to Ti rozumím. Však nový žák Tě na chvíli zaměstná a odvede tvoje myšlenky 😉 Je fajn, že se máš komu vypovídat, ono těm našim chlapům to říct můžeš, ale asi nikdy Ti tak neporozumí.. V pondělí tam skočím, případně hned zajdu k jinýmu doktorovi. Domů se hodlám vrátit s Duphastonem 😀

sweetlemon
2. sep 2011

@foaji dufam, ze v pondelok budes mudrejsia, ked pojdes od lekara. inak by som ich najradsej nakopala, ako to beru nezodpovedne. ten moj je tiez blbec, ale uz k nemu nepojdem, vlastne iba po kartu 🙂 pre neho je vsetko normalne, vsetko v poriadku a otehotniet? ze co by som chcela po par mesiacoch. mam najmenej sexovat rok. mozno by som to normalne zobrala, keby mi to s takym vysmechom nehovoril, ale jeho proste neznesiem. takze ak ti nevyhovuje, ani tam neostavaj, pokial budes citit neochotu, tak rovno vypytaj kartu. ved si ich platime, tak nech sa poriadne venuju svojim pacientom. alebo nech idu kopat kablovku. normalne som vytocena z nich.
no ano, usetrila som test, ale teda neviem, ci som tym nieco vyhrala 😀
a ozaj, preco si pripadas neschopna? snad nie kvoli tomu vajku!!! len sa zbytocne neobvinuj, lebo ti to vobec nepomoze, akurat stres budes mat a to ti teda neprida na zdravi. ked sa chces hnevat, tak radsej na doktora, tomu to neuskodi 🙂

no mne je zle od zaludka ako sa mi to rozbieha. zatial len take hnedaste zo mna ide, ale teda dost. mne sa poriadna cervena farba spusta na 2. den. a dufam, ze toho nebude tak vela ako minuly mesiac, lebo zo mna zostane len sucha supka 😀

takze baby, uzatvarame dohodu na september ako mesiac pocatia 🙂

foaji
2. sep 2011

@sweetlemon Já už toho svýho chytráka slyším, jak mě odbije tím, že takhle končí 60% těhotenství. To je nejlepší řešení. Najít dobrýho gynekologa, co se o tebe zajímá a snaží se ti pomoct, je fakt umění.
Jo, kvůli němu. Nikdy by mě nenapadlo, že se jednou budu tak šíleně trápit kvůli vajíčku 😀 Moc mi teda nepřidává fakt, že přítel má se svou bývalou ženou dvě nádherný děti - samozřejmě se jim podařily hned, navíc se jim dvakrát protrhl kondom, ona pokaždé otěhotněla a byla na potratech!! Jen já jsem totálně neschopná, fakt že jo. Proboha, je mi 21 a nejsem schopná otěhotnět.. No super, tak jsem se vypsala 😀
Haha, já taky vždycky krvácím jak podříznutý prasátko 😀 Musíš doplňovat železo a bude to v pohodě 😉
Tak jo, na září bysme se domluvit mohly 🙂

pet28
2. sep 2011

@foaji zkus najít dobrého doktora přes net. já jsem takto našla gynekoložku podle hodnocení a je fakt super. Pokud ti doktor řekne, že tak končí 60% těhotenství, tak je blb. Omlouvám se za ten výraz 🙂 . Měl by to nějak řešit, ne jen tě takto odpálkovat. Každopádně se drž a neztrácej naději 😉 jednou se to musí podařit

pet28
2. sep 2011

@sweetlemon k tomu září se připojuju taky, to bude epidemie 😀

foaji
2. sep 2011

@pet28 No když jsem utíkala od minulého doktora, tak svého současného jsem našla právě přes ten net - na znamylekar má hodnocení přes 90%. Bohužel se teď začínám ztotožňovat s těma negativníma názorama. Je příliš přírodní - všechno vyléčí bylinkama a tělo si poradí samo. Neříkám, ovulku mi rozběhl, ale udržet těhotenství mi bylinky asi dokážou..
Určitě, třeba jednou na prahu padesátky zjistím, že jsem těhotná 😀

Jo, v září to tady vypukne 😀 Zatapetujeme celou tuhle diskuzi fotkama pozitivních testů 😀 😀

pet28
2. sep 2011

@foaji kéž by to s těma testama byla pravda. byly bysme všechny už v klidu a těšily se na míma 🙂

milagros
3. sep 2011

@sweetlemon no tak veru bolo by dobre uz aby sa to napravilo ale antika mi moc nereze lebo z nej sa pribera a vsetko narasta takze to uz ma budete moct potom volat Dolly

milagros
3. sep 2011

@raza no tak to si ma potešila...a to sa jej jak podarilo to aj bez menzesu mala ovulku ci co

raza
3. sep 2011

@milagros ona ani netušila nič o nejakej ovulácii.. neriešile, len sa milovali, kedy mali chuť a vyšlo to 😵

milagros
4. sep 2011

no huraa 2dc bolo načase ze sa milostivej uracilo

milagros
4. sep 2011

@sweetlemon no pekne...som si vsimla ze sme skoro narovnako zeby sme sa tu nakoniec vsetky strafili ze budeme mavat narovnako 😎

foaji
4. sep 2011

Holky, na včerejší testu je slabé dušisko, ale asi se mi rozjíždí mrcha. Žádný příznaky toho, že by se ta sviňucha měla rozjet nemám, jen jsem si všimla, že slabulince hnědě špiním...
Doufám, že aspoň odnese všechno a hurá do dalšího snažení.. 😖

sweetlemon
4. sep 2011

@foaji ahojky, no cele je to divne. ved ducha uz mas par dni a ak by bolo vsetko v pohode, mala by si uz pekne viditelnu ciaru. ale zas ked sa neuchytilo, tak nechapem, preco sa duch stale objavuje. spinenie moze byt kludne aj na zaciatku tehu v case, kedy mala prist mrcha. a ides zajtra tomu dr, nech to uz zacne riesit?

@milagros gratulujem k mrche! 🙂 teda radsej by som k tehu, ale v tvojom pripade je aj toto velky uspech 🙂 a uz teda zacinas brat HA? ano, myslim, ze by sme sa mohli nastelovat na rovnaky cyklus, aby sme si mohli naraz drzat prsty 🙂 ale v tom pripade by si sa musela prisposobit aj v dlzke cyklu. no s tabletkami by si mala mat peknych 28 dni snad, to zacnes novy zivot 🙂
ozaj a ty z HA priberas? jezisi, ja z tej mojej som chudla. vyskusaj jeaninne, to som mala ja 🙂

ja som dnes 3dc, doobeda mi bolo taaaak strasne zle, ze som musela ist spat a zobudila som sa o pol 2. nikdy som nemala take stavy. som rada, ze je vikend a nezastihlo ma to v robote.
uz sa neviem dockat ovulky, o par dni zacnem merat BT, dufam, ze teploty uz neklesnu a konecne to vyjdeeeeeee!!!!!

pet28
4. sep 2011

@sweetlemon budu držet pěstičky, ať to tento měsíc klapne nám všem 🙂

sweetlemon
4. sep 2011

@pet28 ano, dufam, ze mas pravdu a niekto tam hore (alebo nieco tam dole) nas potesi 🙂

milagros
5. sep 2011

@sweetlemon no este ju neberem len doki mi povedal ze ked sa milostiva nenakopne poriadne tak mam dojst a ze na nejake 3mesiace mi nasadi aby sa to upravilo ale vaham kvoli tomu ze som pocula ze s HAK sa pribera

jaruschk
5. sep 2011

Ahojky holky,mohu se přidat do diskuze?O mimčo se s manžou snažíme už víc jak rok a stále nic....☹Máme 3,5 letou holčičku,která se nám povedla téměř na poprvé,a chtěli bychom druhé mimčo a furt se nedaří,už jsem z toho docela na nervy,testy už si kvůli zklamáni nekupuji☹

pet28
5. sep 2011

@jaruschk ahojky, nebuď smutná, nám se zatím taky nedaří, ale všechny doufáme, že se snad už brzo podaří. Je fakt, že asi čím dýl se člověk snaží, tak tím víc je na nervy a pak to nějak nejde. Ale každopádně musíme věřit 🙂 Budu držet pěsti, ať jsi brzo těhulka. Jsme si tu dali termín, že tento měsíc bysme do toho měli všechny praštit, tak se můžeš přidat 😀

sweetlemon
5. sep 2011

@jaruschk ahojky a vitaj! Fiha, to uz je celkom dlha doba. A riesila si to s lekarom? Mas za sebou nejake vysetrenia, testy? V kazdom pripade drzim palce v snazilkovani!!! Ozaj a merias teplotku ci nejak inak sledujes ovulku? Ako pisala @pet28, mame tu taku dohodu na september/zari, tak budeme rady, ak sa pridas 🙂
Ja som 4dc a uz sa neviem dockat ovulky, verim ze o par dni po nej sa mi v tele zacnu diat tie spravne procesy 😀

foaji
5. sep 2011

Tak ženský, doktor mi řekl ať ještě počkám jestli přijde ms. Prý v děloze možná něco je, ale asi se to špatně zahnízdilo nebo bylo vajíčko špatný. Začíná mě bolet břicho, tak doufám, že ta mrcha teda jde a nebude se to muset řešit jinak. Ale to je jedno......Já totiž dnes vyhrála konkurz a příští týden nastupuju do nové práce, která mě bude konečně bavit a naplňovat!!!! Já jsem tak strašně šťastná 😀

foaji
5. sep 2011

Jdu to vyjezdit na kolo, jinak se radostí zblázním 😀