icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
6. sep 2011

@ckei ahoj, samozrejme, že sa môžeš pridať 🙂 mrzí ma, že si potratila, prajem, nech sa čo najskôr môžete snažiť a ty sa dočkáš krásneho bábätka 😉

raza
6. sep 2011

@kucirlib ahoj a vitaj 😉

ckei
7. sep 2011

@raza děkuji, uvidíme, v pátek již budu v ČR, tak půjdu na kontrolu, jestli odešlo vše samo a pokud ano, určitě dostaneme zelenou pro další snažení. Už se těším 😵 😵

ajca123
7. sep 2011

@ckei ahoj nepatrim mezi vas ale ked som cakala uplne prve babo tak som tiez potratila a musela som si pockat 2mesiace aby si moje telo odpocinulo....
A hned po sme sa zacali snazit lebo aj moj manzel chcel potomka tak sa nam to podarilo hned a teraz uz mame 5 rocnu kotuhu a aj 18 mesacnu kotuhu a teraz som v 24tt.. A to sme vobec neplanovali tieto dve samo to vsetko prislo a aj som rada lebo keby som planovala tak sa nic nezadari 🙂 a to mam pravdu lebo ked sa niekdo snazi splodit potomka tak jim to nejde

sweetlemon
7. sep 2011

@pet28 10dc je urcite este skoro. niektorym babam sa uz sice objavuju duchovia, ale to je male percento, takze na to by som sa nespoliehala. aj ked...tiez som parkrat testovala 10dc 😀 takze ten test vobec neries a sustred sa na zavrtavanie vajka, stale nie je neskoro na uspech 🙂
moja ovulka je potvora, vzdy som citila, ako ma bolia vajecniky, mala som navaly tepla, tak som myslela, ze to je ten den. ale houby, pred mesiacom som sa v ten den testovala a teda test mal daleko od pozitivneho. no dni potom som uz pozitivny nemala. neviem uz, ci som testovala den predtym, ale proste ovulku som nezastihla. takze neviem, na co sa mam spoliehat... no teraz zacinam testovat zajtra 7dc a uz mi snad neujde 🙂
@raza cvicenie pre seniorov znie super 😀 😀😀 no neviem, ci by som sa prinutila sama doma cvicit. tak prajem pevnu volu, aby ti to co najdlhsie vydrzalo 🙂
@kucirlib @ckei vitajte baby, prajem vela stastia pri snazilkovani a uz ziadne zle udalosti, len vela zdravicka a stasticka 🙂

uz sa neviem dockat ovulky, teploty zatial proklate nizko, na vikend ideme do prahy, to bude 9-10dc, takze ak pride ovu skor vdaka soji, mohol by sa zadarit maly prazaaaaak 😀 😀

pet28
7. sep 2011

@ckei ahojky a vítej mezi náma. To mě mrzí, že to u vás takto dopadlo, ale určitě se brzo něco podaří 😉 . budu držet pěstičky

sweetlemon
7. sep 2011

@ajca123 to je super, ze si nemala problem otehotniet 🙂 mnohe z nas ti zavidia 🙂 lenze ked my (teda aspon ja) uz sme psychicky v takom stadiu, ze to nejde vytlct z hlavy...neviem ci povedat: "nemysli na to!". skusala som, ale nejde to 😒 ale verim, ze aj ked sa na to tak moc sustredime, raz sa nam to podari a budeme si hladkat bruska a potom deticky aj my 🙂

pet28
7. sep 2011

@sweetlemon ta tvoje ovulka je teda pěkná potvůrka 😀 . Já to zhruba poznám, mám takové ty klasické příznaky a zrovna v té době jsem byla i u doktorky a ta mi potvrdila že tam vidí folikul. No každopádně uvidíme a jinak platí ta naše dohoda o tomto měsíci 😀 Na dobu předpokládané ovulky jsem si vzala dovolenou.

sweetlemon
7. sep 2011

@pet28 hehe, ty to beries poctivo, ked si dovcu beries 🙂 tak ale ktovie, mozno uz ovu nepride a ani mrcha nepride a teda o mesiac nas predbehnes 🙂 sice porusis dohodu, ale nejak to prekusneme 😀 😀 samozrejme ze to nebude zadara, budeme ocakavat foto pozitivneho tehu testiku 🙂

ajca123
7. sep 2011

@sweetlemon ja ta chapem ako sa citis... Me stacil jeden spontalny potrat, tyzden som plakala a myslela som na to 1,5 az ma drahy zacal bravat vsade aby som na to nemyslela a kazdy vecer ma krasne pomiloval az sa nam to podarilo 🙂 🙂
A ked som rodila tak som si povedala ze uz dalsie babo nechcem lebo 18hodin rodit nebola sranda...
No a druhy porod bol na jednotku a dufam ze aj treti 🙂

Babulky drzim vam vsetkym palce aby ste v roku 2012 mali na rukach vonave babetka a snazte sa chodit niekam na chaty a milovat sa na luke nebo niekde v lesiku aby ste mali aj zmenu prostredia 🙂 sesternica tak otehotnela a to sa snazila skoro dva roky a v postely to nie je ono.... 🙂
Dufam ze som vam trocha naladila dobru naladu na sexik... Neratajte ovulku samo to pride...
A budte aj rady ze nemate take kotuhy doma ako mam ja lebo uz po ranu ma z nich boli hlava lebo sa hadaju kvoli hrackam 🙂
Ale aj tak ich milujem

pet28
7. sep 2011

@sweetlemon jé, to by bylo fajn, určitě bych vám testík vyfotila, ale nevím, nevím. myslím, že to bude tak, že počkám na vás 😉

zuzkat1
7. sep 2011

@mysti ahoj🙂 tak blahozelam🙂 ako si prezila prve tyzdne? mne je hrooozne zle...aj sem chodim raz za tyzden asi, nemam energiu na nic...navyse ma mala dost vycerpava...chodim spavat vecer zaroven s nou🙂

mysti
7. sep 2011

@zuzkat1 Zuzi, mne praveze vobec nebolo ani nie je zle, ja som povedala, ze keby nemam brusko, tak ni neviem, ze som tehu 😀 som asi jedna z tych stastnejsich...a uz to dlho nepotrva, ved uz som v 8.mesiaci...tak strasne rychlo to preslo boooooze, to ani nie je pravda 🙂 ale nevolnosti by Ti mali ustupit a inak ako? vsetko je v poriadku?

sweetlemon
7. sep 2011

@zuzkat1
@mysti babeny, gratulujem k tehu!!!! A prosime si poslat tehu bacilky 🙂))

mysti
7. sep 2011

@sweetlemon dakujeme, posielam Ti ich vsetky a hned, nech sa Vam rychlo zadari 😀 😵

sweetlemon
7. sep 2011

@mysti jeeeeej, dakujem velmi pekne!!!! Dufam, ze sa nam podari vsetkym tento mesiac 🙂

Inak baby citala som, ze v lete byvaju spermijky unavene z tepla, takze zrejme preto sa nam nedarilo 🙂)) takze teraz ocakavame, ze chlapci budu obratnejsi 🙂

pet28
7. sep 2011

@sweetlemon a už je tám to všem jasné, proč se nám nedařilo. Spermie byly přehřáté 😀

foaji
7. sep 2011

@sweetlemon
@raza
Já určitě vím, že moje zumba vypadala šíleně.Všem to tak krásně šlo..já se celou dobu snažila dělat alespoň podobný pohyby, aby si nikdo nevšiml, jakej jsem lempl 😀
Do posilovny mě asi taky nikdo nedostane. Byla jsem tam s kamarádkou. Jako borky jsme cvičily na nějakých strojích a prohlížely si ty vymakaný chlapy. Hrozně jsme se ale divily, že nám ten stroj na nic nezabírá. Kámoška teda, že je to asi na zadek a začala šlapat rychleji. Po 20ti minutách za náma přišel nějakej chlap. Že už se na to nemůže dívat a chce nám ukázat, jak se na tom cvičí 😀 😀
Myslím, že to light cvičení pro seniory na doma by pro mě bylo nejideálnější 😀

foaji
7. sep 2011

@pet28 Mně se hrozně líbí, jak někteří chlapi absolutně nechápou náš cyklus, pořádně neví, co je to ovulace a několikrát denně se ptají, jestli už jsi těhotná. Jak kdyby to člověk na sobě okamžitě poznal.. 😕 Ten můj nejmilovanější na mě koukal jak na blázna, když jsem se mu snažila vysvětlit, že cyklus sice trvá kolem 28dní, ale že plodný jsou snad jen 3 dny.. nebo když jeden den dostanu ms, tak se mě druhej den ptá, jestli už je pryč 😀 😀

foaji
7. sep 2011

@sweetlemon Mně se hrozně líbí, jak všemu přijdeš na kloub 😀 Však jasný, jak bysme mohly otěhotnět, když jsou spermie přehřátý 😀 😀

foaji
7. sep 2011

@kucirlib Ahoj, vítám Tě mezi nás 🙂 Vy teprve začínáte se snažením? Jestli jo, tak bych s žádnýma bylinkama ani vitamínama neblbla. Stačí přidat do jídelníčku trochu ovoce a zeleniny, tělo si ty vitamíny samo vytahá 🙂 Přeju hodně štěstí při snažení 😉

@ckei Čauky, taky Tě vítám 😉 Mrzí mě, že Tě potkal potrat a navíc na dovolené. To určitě nebylo moc příjemné 😖 Každopádně vidím, že to nějak zvlášť tragicky nebereš a to je nejdůležitější!!😉 Držím palce, ať je u doktora vše OK a můžete se snažit dál. Prý se další cyklus většinou zadaří 😉

pet28
7. sep 2011

@foaji 😀 😀 😀 tak to mi něco připomíná. Mám pocit, že ti naši chlapi si myslí, že vypustí pár bičíkovců a je hotovo 😀 . Občas si při tom vysvětlování cyklu připadám jak vědecký pracovník, který vysvětluje něco, co nikdo nechápe. teda nikdo mužského pohlaví 😉

raza
7. sep 2011

@foaji no, ja už som si povedala, že do posilovne ani nevkročím. bola som tam raz - mopja kamoška chodieva pravidelne- krásne chudne, celulitída jej mizne, začalo ju to baviť. tak som si povedala, že to skúsim. dokonca sa dal ukecať aj môj 106kilový mm 😅 asi po troch minútach na bežiacom páse som sa rozhodla, že sa napijem, tak aby som náhodou nespadla počas pitia, chcela som zostúpiť z bežiaceho pásu. ale chyba!! nejak sprosto som dala nohu a spadla som!! ale keby spadla!! normálne som spravila šnúru (bolesť jak sviňa) , druhá noha nejako divne vykrútená dozadu a ja som sa krásne zviezla na zem. triesla mŕtve, zadok riadne narazený a o vykrúteom členku ani nehovorím. bolesť jak hovado, no aby som sa necítila tak trápne, ak som sa len trápne usmievala, rýchlo vstala a pomalinky pokračovala. a aby toho nebolo dosť, môj mm si to vôbec nevšimol. počúval totiž MP3, somár jeden. chvalabohu, v posilke boli len puberťáci, tak to až tak trápne nebolo, ale aj tak - nebavilo ma to. vydržala som akurát tú hodinu na páse a šup ho domov. tvár som mala červenú od prekrvenia až do večera. 😀

@sweetlemon no, tak ak je to z tepla, tak dnes osprchujem muža ladovou vodou a sexovať budeme pri otvorenom okne 😀 šak ja ho zohrejem 😉

foaji
7. sep 2011

Tak jsem Vám to tady krásně zatapetovala a ještě jsem Vám chtěla sdělit, že jsem 34DC a absolutně nic se neděje. Mrcha v nedohlednu a testovat se mi už nechce. K doktorovi jdu až v pátek, ve čtvrtek neordinuje. Ještě, že jsem teď mrkla na ordinační hodiny.Jela bych tam strašit zbytečně 🙂

raza
7. sep 2011

inak to ,,cvičenie pre seniorov" som tak nazvala len ja 😉

raza
7. sep 2011

@foaji tak keď mrcha nikde, tak možno si tehu, či nie?? 😕

foaji
7. sep 2011

@raza Tak jsem se dost nasmála. Haha, úplně si Tě dokážu představit 😀 😀 Hrozně mě těší, že nejsem sama takový antitalent 😀 S tebou bych do té posilovny chodila ráda, aspoň by ta pozornost nebyla upřená jen na mě 😀 Mohly bysme s sebou přibrat někoho, kdo by nás natáčel a pak to prodat televizi 😀 😀 😀
No možná jsem těhotná, ale spíš čekám na další spontánní potrat.. na testu jsou totiž pořád slabulincí duši(Testovala jsem naposled před dvěma dny, myslím, že teď už je to škoda testů). Asi se vajíčko zase špatně zahrabalo. Neschopný.. asi čeká, až mu tam ten důlek vyhloubím sama 😀

raza
7. sep 2011

@foaji tak čo sa týka toho tvojho tehotenstva, tak v tom ti poradiť neviem 😒 asi fakt len budeš musieť čakať na vyjadrenie doktora.

raza
7. sep 2011

@foaji poslala som ti IP

ckei
7. sep 2011

@pet28 ahoj, děkuji, snad ano 🙂
@foaji dovolená mi to opravdu zkomplikovala, nehledě na to, že jsem to manželovi právě na dovolené oznámila, jakožto novinku...a za dva dny na to to dopadlo jak dopadlo. Ale tragicky to vůbec neberu, prostě se to stalo, tak to tak asi mělo být a těším se, že to výjde příště 😉 a všem tady, kteří čekají, že by mohli být v očekávání přeji, aby se brzy zadařilo 🙂

Omlouvám se, že nemám vás nijak dočtené, to doženu až po příletu domů během pátku a víkendu 🙂 abych se mohla do diskuze více zapojit 🙂