2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@foaji no, kedze si bola zmierena s tym, ze tehu nebude, tak ti aspon posielam gratulaciu k mrche, konecne sa jej uracilo a mozes zacat novu cestu za babenkom 🙂 tak uz nech sup sup pride ovulka a potom tu budeme opat vsetky nervozne, kym neobjavime // 🙂
@zuzkat1 he, ja si ani neviem predstavit, ze by som na to prestala mysliet 🙂 a zabudla, keby mam mat mrchu 🙂 ale tak zadari sa, viem to, len zacinam mat pocit, akoby este neprisiel ten spravny cas. ja uz babeno chcem skoro 2 roky, najprv drahy chcel pockat, lebo sme spolu boli kratko, potom ze najprv postavime domcek...lenze to by som este minimalne 2 roky musela cakat. a keby sa este potom nedarilo, tak by ma to fakt stvalo, ze som to odkladala stale.
@pet28 no to ano, ta by bola uplne mimo 🙂 ona to dost zle znasa, ked urobim nejaky taky posun, tym, ze som jedinacik a vlastne jedina dcera, tak sa ma snazi si urdzat co najdlhsie pri sebe a podla mna ma hruzu z toho, ze raz odidem na trvalo a vlastne uz ju nebudem potrebovat - obrazne povedane. napr. aj ked som jej oznamila, ze sme zasnubeni, tak ten sok prejavila tym, ze sa k tomu postavila uplne negativne, ze sme este mladi (26 a 34 rokov vtedy), ze nemame vymyslat a ze to este nie su normalne zasnuby, ze to urcite nic neznamena. tak ma to trochu aj mrzelo, ze by mohla byt trochu empatickejsia, hlavne ked vidi, ako sa ja tesim. ale co uz, viem, ze to nemysli zle, len ma strach. tak som normalne zvedava, ako sa zatvari, ked jej poviem, ze som tehu 🙂 ale ja som ju na to pripravovala uz minuly rok, ze tento rok pojdem na matersku 🙂 dokonca to vychadza najskor na buduci rok, takze ma este rok cas na vysporiadanie 😀
@sweetlemon tak to tě celkem chápu a myslím, že vím, o čem mluvíš. Nejsem sice jedináček, ale mám o dost starší sourozence, takže jako bych byla. A naši hodně špatně snášejí, že jsem se odstěhovala a navíc i do jiného státu 🙂 . Ale je fakt, že jsem se potřebovala už osamostatnit a přestat si nechat pořád mluvit do života. I když vím, že to myslí dobře.
@pet28 Přece bych Vás nemohla předběhnout. To se nedělá 😀 Jak to vypadá u tebe? 🙂
Je zvláštní, že jsem neměla žádné příznaky, že by mrcha měla přijít. Jenom se mi chtělo pořád zvracet 😀 No ale dostala jsem to v takové míře, že budu ráda, když do zítřka nevykrvácím. Dnes ráno jsem přišla o tolik krve, že by jim vystačila k natočení dalšího dílu Texaskýho masakru motorovou pilou 😀 😀
@sweetlemon Děkuju, též jsem ráda, že přišla. Vyvolávačka by mi zbytečně rozházela můj pravidelný cyklus 😀 Co ovulační testy? Fungují? 😀
Ahojte, mozete mi prosim poradit...meriam si bazalnu teplotu a podla nej by som teraz mala mat ovulku ale zaroven som si robila aj ovulacne testy a tam mi to vychadza stale negativne Mozete mi prosim poradit... Dakujem.
Ahoj holky. Tak donedavna jsem slidila na beremku, nicmene ted se budu pohybovat asi zde,mezi vami. 🙂 Prejdu k veci: Myslim,ze jsem tehotna. PM byla 20.8 (tj. pred 3 tydny) - cyklus mam velmi pravidelny po 24-25 dnech, dalsi M tedy ocekavam 13.9. Jiz poslednich 10 dni mi je obden strasne na zvraceni a to kdykoliv behem dne. Stridaji se navaly hladu a nevolnosti. Jsem nafoukla jako balon. Tak mam mirne bolesti v podbrisku jako pri PMS, nekdy bodava, mzikova bolest a dnes mne mirne bolelo v bedrech. nevolnost pryc...🙂 Porad si saham na prsa,ale tam se nic nedeje..🙂 Test jsem si delala, byl negativni,ale je asi jeste strasne brzo (k poceti mohlo dojit 27.8). Dalsich 100 testu jsou jiz pripraveno v koupelne....🙂 Kdybych byla tehotna ,tak je to super, (i kdyz by to nebylo planovane) ale rikam si, jestli si to vsechno nejak nenamlouvam a nehrabe mi..🙂.. ale fakt doufam,ze tetka z Cerveneho kostelce nedorazi a v kvetnu prileti cap ! drzim vam take palce...
@barbora21 ahojky, no mozno ti teplotka este pojde dole a ovulka este len pride. hod grafik ak mas. inak ja tiez mam s tym problem. ovulacne testy mi ovulku neukazali, za to teplotka mi pekne vzdy stupne, takze neviem, co to znamena. teraz som brala soju na lepsiu ovulku, tak snad sa mi podari.
@foaji @pet28 babeny, tak som spat z prahy, ovulka potvora zatial nikde, teplotka dole, hlienik stale rovnaky. ovu testiky biele, akurat vcera sa uz zafarbil tak na jednu tretinu zatial. dufam, ze dnes este nepride, lebo s drahym sme nesexikovali od piatku (sme boli zniceni z chodenia po prahe) a dnes vecer ma firemnu akcosku, takze opat nic. neviem, neviem, tento mesiac sa asi nebude mat z coho podarit ☹
a ty @pet28 si ako na tom? potvora este neprisla? myslim na teba!! 🙂
@viridie drzim palceky, nech sa podari 🙂
@sweetlemon čauky, u mě se mrška nedostavila. Tak uvidíme, co z toho bude 🙂
@pet28 ajaaaaaaj, a ktory si DPO? kedy planujes testovat? ja by som na tvojom mieste nebola taka kludna 🙂 vyzera to supeeeeeeeer 🙂
@pet28 aha, uz som sa docitala, ze by si dnes mala byt 16DPO!!! to je supeeeer!!! tak uz len cakam na fotecku testiku s // 🙂
inak moj grafik ocakavajuci ovulku:
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429
@sweetlemon no tak jsem nevydržela a udělala jsem si dva testy. Na obou to vypadá asi takto // 🙂
@pet28 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!!! 🙂 🙂 😉
gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem tehulka !!!! 🙂 🙂 🙂
ty koxo, to je super sprava!!! ja sa taaaaak tesim s tebou 🙂 hod fotecku, nech sa mozem rozplyvat!!!
no sice si nas nepockala, ale odpustime ti to 🙂
@sweetlemon Děkuju, ale s radostí počkám, až to budu mít potvrzené od doktorky. Zjistila jsem to v práci, takže fotečku dodám později. Doufám, že bude vše ok. Asi bych měla zavolat doktorce 🙂 .
Ahojte holky, chcela by som sa pridat, tiez planujeme babenko, snazilkujeme od aprila a stale nic, min.rok v novembri som otehotnela a v januari potratila,bolo to necakane tehotenstvo,najprv sok a potom obrovska radost a to sme boli s manzelom (vtedy este len s priatelom 🙂 ) spolu len chvilku (3 mesiace). A teraz snazilkujeme a snazilkujeme a na potvoru nic :-/ Je to fakt zvlastne ked clovek chce tak vtedy to nejde a to som si myslela,ze sup sup a hned budem tehotna...Ako ste na tom vy? Ako dlho snazilkujete? Ja to zatial nechavam prirodzenou cestou, ziadne ovu testiky ani nic podobne zatial...
@pinkpink pinkpink beriem kyselinu listovu, teda sa nou nepchavam skor, uz neakych 5 mesiacov. 😅 ty nieco beries?
Hej tak som to myslela, ze ked vidim niekoho tehu, hned mam slzy v ociach, alebo ked citam ze niekto porodil.......tak tiez mam hned slzy na krajicku, ale sa aj tesim s tou dotycnou 😨
Najhorsie to je pocas ovulky, ked je mm nahodou unaveny a nechce sa mu, tak mu to musim vyslovene vyhlaskovat ze teraz alebo nikdy - a potom to uz nieje ono, tracha pocvicime a ide sa dalej 😀
@ladyjh Nie, zatial neberiem, ale rozmyslala som nad tou kyselinou listovou.Ved su to len vitaminy uskodit to urcite nemoze, ze? Ja som brala ked som bola tehotna kys.listovu a sestra mi povedala,nech to neberiem,ze jedna holka ked to zacala brat,potom potratila,to som bola v UK vtedy,tak som sa bala,ale brala som no a ked som nakoniec potratila,tak mi tak zislo na um ci to nie je z toho,aj ked viem,ze gynekologovia to davaju vzdy a je to dolezite hlavne prve 3 mes. pre babo.Ale proste mam v hlave taky akoby blok, z toho aj ked fakt viem,ze tym to urcite nebolo 😀 No co psychika nepomozem si 😀 Ale skocim asi do lekarne a popytam sa na daco. No a s tou emocialnostou, aj mne je to tak luto,ked vidim ako stale kocikuju vsetky a niektore s dvojickami,tak si tak hovorim,no ona ma dve a ja ani jedno 😝 Ale prajem im to,jasne to hej, a este kazdy tyzden je nova tehulka v mojom okoli, no ale nezostava nam nic ine len cakat kym prideme na radu aj my 😉
@ladyjh A pouzivas ovu testy? Ja si len tak z hlavy ratam asi kedy zhruba..A toto sa mi tiez stalo 😵 Ze som mojmu musela tiez doslovne povedat, chces malinkeho futbalistu tak pod na vec! 😀 Ja niekedy ked uz mame po "tom" tak rozmyslam,ze mozno sa to tam vnutri teraz opolodnuje a nakoniec nic.
Ahoj baby, tak citam, ze uz mate vselico za sebou. Ja som zajtra objednana u lekara na prehliadku a tento mesiac by sme chceli zacat 🙂 tak sa k vam teda pridavam
@sweetlemon no nam sa zadarilo po pol roku... a fakt sa topodarilo hned ten mesiac ked som na to prestala mysliet - asi som sa zmierila s tym ze sa nedari🙂 manzel aj mama tvrdili ze som tehu lebo ze som sa velmi zmenila tak som si urobila test a bola som🙂
@katharrina Ahoj 🙂 Takze si tu tiez nova?

@sweetlemon no jen si představ, že bys tam měla dvě čárky, to mohlo maminku položit rovnou na záchodě 😀 .
No já uvidím, co bude, v pondělí to mám dostat. Testy už doma nemám, takže mě to nebude lákat něco zkoušet 🙂