2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@ladyjh 🙂 no ved kazdy to inak vnima... uprimne povedane ja som deti nikdy predtym moc nechcela.... keby si sa ma opytala pred 5timi rokmi ze co deti tak ta vysmejem😀 mozno aj preto som sa s tym tak zmierila ... teraz som velmi rada ze mam hani a tesim sa aj na druhe mimi 🙂 inak vsetko je o psychike ked na nieco moc myslis a sledujes aby sa to splnilo tak sa vacsinou nedari...
@ladyjh inak ked tak pozeram a citam co tu vsetky pre tehu robite🙂 ja som nepouzivala ani ovu testy ani som nevedela kedy mam ovulku lebo som mala a stale mam hrozne nepravidelny cyklus, nohy hore? vankus pod zadok... to ani neviem naco je dobre🙂 a aj pocas snazenia o mimi sme mali mesiac kedy ani sex nebol... tym chcem len povedat ze asi naozaj le lepsi taky ten light pristup🙂
@katharrina @ladyjh @pinkpink drzim palceky k snazilkovaniu, dufam, ze sa rychlo zadari 🙂
@zuzkat1 to je super, ze po pol roku to vyslo 🙂 my mame teraz tiez 6. mesiac snazenia. inak akurat vcera som mala taky depkovy vecer. hovorila som drahemu ze mam chut sa na to vykaslat, ze to nema vyznam. a tak ma utesoval, ze sa este kratko snazime, ze musime v tom pokracovat a cakat, kedy sa zadari. ale mna to teda vobec neutesilo a ani som si nenastavila rano budik na meranie teploty. a zrazu ma o 6 budi, ze kde mam teplomer, ze ide sa merat! 😀 😀 tak ma to trochu potesilo, ze sa zaujima a opat mam lepsiu naladu. niekedy mam ale fakt pocit, ze kaslem na to, lebo na nic ine nemyslim. no zatial s tym seknnut neviem, ktovie, mozno po prichode dalsej mrchy sa tiez na vsetko to meranie, cpanie vitaminmi a povinnym sexikom cez ovulku vykaslem 🙂
@pet28 no jasne, treba sa uistit, ze je vsetko v poriadku 🙂 ale ja by som sa teda tesila uz jak blazniva a skakala po strop 🙂 tak dufam, ze bude vsetko ok a bublinka bude pekne rast 🙂
@sweetlemon
@raza baby, tak si to představte, dnes jsem měla ty dvě čárky na testech a kromě toho jsem dostala zprávu, že jsem vyhrála konkurz na dost dobrou práci a navíc máme takové malé výročí s drahým
@pinkpink Ahoj, no som aj nie, planovali sme svadbu, tak som bola na moja svadba a teraz planujeme babo, tak som len zmenila nazov 🙂
@ladyjh dakujem 🙂
@sweetlemon dakujem a dufam aj ja 🙂
@raza
@sweetlemon jinak vám děkuju za gratulace, a to víte, že jsem ráda, jen chci mít jistotu. Můj chlap byl kouzelný, když jsem mu to volala. Prý že je hrozně rád, ale že vůbec neví, co má dělat 😀
@ladyjh tak ja som tiez za futbalistu, mas nejake rady ako na to? ja som sa len docitala, ze by to malo byt ku koncu ovul., na co je dobrs vankus pod zadok???
@zuzkat1 Zuzi ja tiez inak dufam, ze dopadnem ako ty, raz a bude 🙂
@katharrina to take vselijake rady som citala tu na MK, ze ked das vankus pod zadok, tak sa im lepsie plava, lebo je to dobe brehom 😀 a nohy vo vzduchu - aby ti tam co najviac plavcov zostalo a co najdlhsie 🙂 Tak ja skusam hocico. teraz by som taaaaaaaak strasne privitala baby news 😀
@ladyjh Jasne, ze pride a uz coskoro 😎 Ja som davala nohy nahor iba raz,ale mi to doslo take smiesne a moj sa ma pytal,ze co robim,ja ze nic nic,len cvicim 😀 Vankus tiez poznam,ale neskusala som.Tak ako citam to uz sme tri co by sme uvitali malinkych futbalistov 🙂 Dokopy mozno dame aj cele muzstvo he.
@sweetlemon Dakujem aj tebe zelam,nech sa co najskor zadari,inak mame rovnako dlhe snazilkovanie 🙂
@katharrina A kedy ste mali svadbu ak sa mozem spytat? Ja som vydata pol roka a som na to velmi hrda a tiez som velmi rada,vzdy som sa bala a srandovala,ze si ma nikto nezoberie 😀
@pinkpink fuha, tak neviem ci by som sa na toto spoliehala 🙂 este ten tyzden po ms ok, ale tyzden pred ms? Ved to uz je vajko asi nepouzitelne... Skor som pocula tu druhu metodu... Ze 2-3 dni pred ovulkou-dievca a den pred ovulkou a v den ovulky-chlapec. Tiez by sme skor dievca chceli, ale nic pre to nerobim. Budem rada, ked bude nieco 🙂
@sweetlemon No ved to aj mne sa to zdalo divne,ten tyzden pred ms,uz po ovulke a vtedy su prave neplodne dny.Aj toto co si ty pisla som uz pocula,ja tiez podobne ako ty,hlavne nech sa uchyti,hlavne nech je zdravucke 🙂
A asi bude ovulka coskoro 🙂 ovu testik mi teraz vysiel skoro pozitivny, podla mna mu chyba 10% 🙂 tak drahemu som nariadila skoro skoncit na akcii a vecer ho ocakavam 🙂 a zacina ma boliet podbrusko, juchu 🙂
@sweetlemon to je správný přístup. jinak zkoušela jsi tzv. prstíkovou metodu? nevím teda jestli je to tím, ale já jsem ji posledně při ovulce prubla a teď jsou dvě čáry 😀
@ladyjh no oki, tak aspon viem co a ako, inak ked nieco dufam, ze ma budes zas informovat 🙂
@pinkpink tak my uz pomaly rok sme manzelia, inak s tym chlapcom a dievcatom som citala, ze na zaciatku ovul., by to malo byt skor dievca a na konci skor chlapec a inak som aj niekde na nete nasla nejaky kalendar, ked zadas udaje tak ti vypise graf a tam je aj urcene , kedy by to bolo skor dievca a kedy chlapec, no zatial to nemam overene,a le ked budem, dam vam vediet 🙂
@katharrina Tak vy mate o pol roka naskok pred nami 😉
Hej informuj ak budes mat overene, vyskusame potom heh..
Inak babule ako ste na tom s cyklom? Ja 22DC tak pomalicky cakam ako bude...
@pinkpink no mame, ale este sme nuc neriesili, teda riesili, ale ine veci ako babo 🙂
@pet28 nooo, o tej prstikovej som citala, ake neviem presne, co sa to tam ma robit 🙂)) skusala som pri pislednom snazilkovani v piatok, ale ked ja si tam ten krcok neviem nahmatat :( aj drahemu som hovorila, ze ho tam asi nemam 🙂 neviem, na ktorej strane to mam hladat a ake to ma byt na dotyk. Ja som v krckoch uplne nevzdelana, az ma to stve, ze si s tym neviem poradit :( mas nejaku radu? 🙂

@pinkpink pinkpink urcite aj na naas pride rad 😨
Ja pouzivam aj ovu testy, aj vankus pod zadkom, aj nohy hore 😀 a ze nestresujem! 😅 Ja mam pravidelny cyklus a ked mam ovu, tak zvycajne viem a boli ma vajecnik pri tom. Inak aj ja by som chcela futbalistu.
@katharrina vitaj!
@zuzkat1 zuzi aj ja som si myslela, ze som sa zmieril s tym, ze sa nedari, ale ked mala prist mrcha, testy som robila ako diva 😠