2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
no doma mám ešte 3 😀 😀 😀 ráno urobím a uvidím 😀 😀 😀
aj ja inak chodím po celom dome a skúšam na to pozerať z každej strany,aby som niečo nezanedbala 😀 😅
@janulkama hehe, ja som sebe odpisala 🙂 posledna sprava patri tebe 🙂
@sweetlemon hej,pochopila som 😉 Dnes som sa v lekárni pýtala,aké druhy testov majú,no bola som prekvapená,čo všetko za tie 4 roky povymýšľali...test v ktorom týždni si,alebo čo čakáš..no paráda 🙂
@janulkama super testik, chvalim manzela za spolupracu 🙂 musim aj ja povedat mojmu nech aj mne urobi dve ciarky, ale niecim inym, nie perom 😀 😀 😀
jej, ja som si dnes tiez kupila testik, digitalny clearblue, ale robim az buducu nedelu, ked sa vrati drahy, dovtedy ho asi rozkusem 😀 😀 😀
@sweetlemon clearblue digital?
@janulkama faaaaaakt, aj pohlavie uz zistuju? ja som si kupila ten, co ukazuje bud minusko alebo plusko a pod tym ti zobrazi aj tyzden, v ktorom asi si. je tam tusim, ze 1-2, 2-3 a 3+. len premyslam, ze vlastne neviem, aku ma citlivost, ale nevadi, uz je to jedno 🙂
@sweetlemon testíkuju už 4. den jako divá a snažilkujeme už od pondělí 😀 😀 takže ještě minimálně týden vydržet 😎
@sweetlemon aj ja ho mám,tak som si prečítala letáčik,je to 25...
@janulkama hehe, @kucirlib mysli ovu testy, nie tehu 🙂 🙂 ale mile 🙂
no, ale 25ka by uz mala na 12dpo nieco snad uvidit. tie digi su fajn v tom, ze tam netreba hladat duchov, proste to tam je alebo nie je. inak mala si pockat s testikom aspon pozajtra rano. a kedy si si robila tie dva? rano po sebe? 🙂 zavislacka 😀
@kucirlib staci snazilkovat kazdy 2. den, nech stihnu dozriet spermijky 🙂
@sweetlemon nie,robila som si ich poobede,keď som ich kúpila 😀 Nevydržala som do rána..
@sweetlemon čo je presne skratka DPO? deň po ovulácií?Či to dobre chápem
ale MM dnes perlí, vraví mi tak múdro "ale čím vyššie PH,tak tým je tá druhá čiarka silnejšia"
no zlatý môj 🙂
@janulkama no to robis uplne zbytocne poobede. takze klud, do buducna uz len rano robit, lebo to je fakt skoda penazi 🙂
dpo je den po ovulacii, dobre to chapes 🙂
hehe, mily mangel, to je super, ze ti to pekne odlahcuje 🙂
@sweetlemon Jé aha já to tam nenapsala, snažilkujeme obden, a dneska tedy po třech dnech 😉 aspon budou holky dozrálé 😀 😀
@kucirlib on tak to je akurat, myslim, ze takto je velka sanca na tehu 🙂
@sweetlemon je to naozaj veľmi veľmi ťažké sa prekonať, aj bolo, ale keď stojí pri tebe osoba, ktorej na tebe záleží, tak sa to dá zvládnuť...keby sme nemali Lukáška, neviem či by som vôbec bola schopná o tom hovoriť, alebo to takto prežívať...bolo by to horšie, menej zvládnutelné, ďakujem bohu že sa aspon z malého môžeme tešiť a nič viac ma neteší
ahoj Evulik, tak my sme na tom ako aj vy, rozhodli sme sa s partnerom ze chcem babe ze je ten cas, boli sme v lete v juni na dovolenke kde sme skusali a vo viere ved nam to vyjde na prvy krat....ale... nevyslo, teraz je september a stale nic....snad by to uz mohlo byt neviem s malou dusickou cakam, mam uz asi 2 tyzdne bolesti v podbruku, prs a krizov, som unavena ale neviem ci to pripisovat tehotenstvu. Urobila som si aj test ale bol negativny asi este skoro ale dalsi robit nechcem pockam na mrchu...tak snaaaaaaaaaaaaaaaad nam to teraz vyjde,....a vy ste ako na tom?
ahoj baby mam otazocku...
27.8, som mala mrchu...okolo 2.9. sme sa zacali pokusat, viem niesu to plodne dni ale pocula som ze vela babam to tak vyslo tak za to nic nedam.....
ale uz asi tyzden citim bolest v podbrusku, prs a krizov....a mrcha ma byt az 23.9....robila som si test lebo som nevydrzala ale asi skoro lebo bol negativny....kedy by asi mohol ukazat vysledok ak by som bola tehotna? kolko dni od oplodnenia ///ked ratam a podarilo by sa to toho 2.9. tak je to 15dni....jooj dakujem za odpovede..
ja nevydrzim asi do mrchy
Dobré ránko,takže môj test je negat. ☹ No nič,zasa o mesiac uvidím a počkám si na moju červenú kamošku 😒
@janulkama Haha, tak z takových nároků už jsem slevila 😀 Nechtěla jsem rodit v létě, protože vysoký teploty moc dobře nesnáším, ale teď je mi to úúúplně fuk. Hlavně, aby se povedlo 😀
Taková práce asi při snažení není to nejlepší 😒 Doma už máš jednoho rošťáka, že? 🙂 A jak dlouho se snažíte??
@sweetlemon Já doufám, že na ovu testech dnes plná čárka ještě nebude. Strašně jsem to snažení flákala. Vůbec se mi nechtělo, vždyť ovu měla být za týden 😀 😀 Za to určitě může ten maliník, minule jsem ho nepila..mrcha jedna 😖
Jo, určitě se šetři a odpočívej, aby se vajíčko mohlo poklidně zahrabávat 🙂 A nedívej se na horory, to moje vajco se minule určitě leklo a když si uvědomilo, že by v takovým prostředí mělo být dalších 9 měsíců, vzdalo to.. To bude ten důvod 😀
Držím palce maminky, aby boli čím skôr //. MY musime este pockat. ☹

@sweetlemon fuha, to musim silno skulit 🙂 ja zas ale nieco vidim na dolnom 🙂 no nic, treba pockat, najlepsie 2 dni, lebo ja jeden sa ti hcg nemusi tak zvysit, aby to bolo viditelne.