icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
19. sep 2011

@sweetlemon aj ja som fajčiarka 😒 ale ja s tým teda skoncovať neviem, aj keby som mooooc chcela 😒 tiež som si pred tým hovorila, že hneď ako sa začneme s mm snažiť, tak prestaneme fajčiť. ale nejde to. takže to vyzerá, že prestaneme, až keď budú // 😝

kucirlib
19. sep 2011

@raza
@sweetlemon
@pinkpink Holky já jsem též kuřačka, ale snažím se přestat, ale většinou si tu jednu cigeretku za den musím dát. Ale někdy se zadří a zvládnu to i bez ní, ale je to hodně těžké. Tak nám držím všem pěsti ať to zvládneme přestat co nejdřív i bez // 😀

pinkpink
19. sep 2011

@sweetlemon Snazim sa prestat, ale ked uz je velka chut tak si dam 1-2 za den, to hej to ked najdem // tak hned krabicku zahodim 🙂 to je jasnacka 😉 tak teda ty uz dva dny bez??? Som citala ze nikotim a kofein podporuju potrat, tak ked si aj zapalim,tak strasne vycitky, sprosty zlozvyk a ako dlho si fajcila?

sweetlemon
19. sep 2011

@pinkpink
@raza
@kucirlib jaj babeny, ja som fajcila dlho, vyse 10 rokov a posledne roky krabicku denne. skusala som rozne metody. az nakoniec som si dala do hlavy, ze sa nam nedari prave z tohto dovodu. a tak ked drahy isiel na sluzobku, tak som sa rozhodla, ze bude nejjednuduchsie skoncit, ked ho nebudem mat pri sebe, kedze tiez fajci. a teraz som si s nim pisala a tvrdi, ze prestane hned, ako sa vrati zo sluzobky 🙂 tak to sa velmi tesim 🙂

inak uz 3. den som bez, naposledy som si dala v piatok. este mi ostala krabicka a neviem...nejak ani nemam chut fajcit. proste akoby ma to ani nenapadlo cely den. akurat ma boli hlava. a dnes mi tak zle prislo v robote...a teraz neviem, ci to je abstak alebo tehu 🙂

sweetlemon
19. sep 2011

@pinkpink a rano teda testnes ci ako? 🙂

sweetlemon
20. sep 2011

Baby, pre vas...."Je dokázané, že vajíčka fajčiarok sú veľmi zanesené toxínmi a ich podbrušie je oveľa menej prekrvené ako tých žien, ktoré nefajčia."

sweetlemon
20. sep 2011

inak u mna dnes teplota zase vyssia, mam skoro rovnu krivku od ovulacie, dufam, ze tam hore uz ostane
🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/35e429

foaji
20. sep 2011

Holky, v tom přestání s kouřením Vás podporuju!!! Doufám, že překonáte ty prvotní abstinenční příznaky a podaří se Vám to 😉 Prý není ani dobré, když přestane s kouřením poté, co otěhotníte. Je to pro tělo velký šok.. takže nejlépe skončit ihned, abyste měly krásně zdravá vajíčka 😀 😀

Jinak já mám asi? po ovulce anebo vůbec nebyla 😕 8DC jsem měla nejsilnější čárku na ovu testu, ale rozhodně jak kontrolní nebyla. Teď jsem 11DC, testovala jsem každý den a čárka na ovu testech slábne. Měla jsem na dva dny zkrácený otevřený děložní čípek a trošičku plodného hlenu. Minule jsem ovulku poznala podle bolesti, teď mě jen párkrát trošičku píchlo v podbřišku 😒 Doufám, že proběhla a místo menstruace se na mě nebude na ultrazvuku tento cyklus smát cysta 😀

@sweetlemon Teplotu máš se super, doufám, že Ti tak nahoře vydrží ještě třičtvrtě roku 😀

mwt
20. sep 2011

ahojte holky, tak ja som dnes 29DC a zatial nic... vobec... ani len bolesti ako pred kramami.... zajtra to uz asi nevydrzim a robim testik 🙂)) tak uvidime.... snad sa zadarii

luka03
20. sep 2011

Ahojte snazilky!
Dlho som tu nebola ale zato sa snazim vas aspon citat aj ked nie uplne vsetko stiham 😉 Drzim vsetkym palce nech sa ukaze, ze bol september fakt plodny...!!! 😀
My mame asi prave ovu, ja ziadne metody zistovacie nepouzivam, staci mi vediet, ze ma boli a ze je hlien, trva to uz druhy den, dnes este silnejsie ako vcera, snazilkujeme tak hadam... uvidime. musim este dnes mm znasilnit 😀 chcela som rano, pre istotu, ze nech to stihneme, bohvie co bude do vecera kym pride z roboty, ale akosi som na to potom v tom zhone zabudla... 😉
@sweetlemon si super, len tak dalej s nefajcenim, strasne ti drzim palce!!! ja som nefajciar a nikdy som ani nefajcila, je mi to hnusne a neznasam to (bez urazky) ale viem si predstavit ake tazke je s tym seknut... Ale motivaciu mas viac ako silnu, takze to urcite zvladnes! 😀 A usetris aj kopu penazi, ved teraz ti to bude treba, kedze si urcite tehu!!! 😀
Drzim vsetkym palce baby, krasne snazilkovanie a pekny den (aj ked teda ja mam z tohto pocasia dost depky...)

monika2606
20. sep 2011

@mwt Ahoj ja som sa tu len tak náhodne ocitla, ja len že držím palčeky aby bol testík pozitívny a aby krámy už nedorazili 🙂

mwt
20. sep 2011

@monika2606 dakujeeeem, dam vediet 🙂)

monika2606
20. sep 2011

@mwt dobre tak som zvedavá, ale ak by bol náhodou ešte negatívny tak to nemusí znamenať že si neni tehotná, potom ho skús zopakovať, ja keď som si robila testy tak prvé 2 mi vyšli úúúúúplne slabučké že som si myslela že sú negatívne a nakoniec boli pozitívne 🙂 tak držím palčeky aby si sa mohla tešiť z tých 2 čiaročiek

ivka2345
20. sep 2011

@sweetlemon v tom dufam aj ja, že bude všetko dobre....tak držim palce aj tebe

luka03
20. sep 2011

@mwt ja uz som tiez zvedava 😉 Uz nech je zajtra 😀 Drziiiiiiiiiiiim palce!!!

raza
20. sep 2011

@sweetlemon no, ja už fajčím asi 13rokov!! s jednou prestávkou, keď som bola 9t tehu 😨 vlastne som potom začala len kvôli depke. no a teraz by som prestala najradšej hneď, normálne rozmýšlam, že si už nezapálim, ale je to také ťažkéééééé 😠 už vidím, ako ma mm volá na blkón, nech si idem zapáliť 😠 omnoho ľahšie by to bolo, keby on bol nefajčiar!!

sweetlemon
20. sep 2011

@foaji no este pockaj, ocikavaj dalej, mozno ovulka este len pride. 11dc je este malo, mozno este vyskoci. radsej by som testovala dalej.
no ja tiez dufam, ze teplota ostane hore 🙂
@luka03 dakujem za podporu, dufam, ze to zvladnem 🙂 ale fakt, ked si spomeniem na tu paradnu motivaciu, tak sa mi ani nechce hulit 😀
@raza ja som zacala pred 14, ale to tak vselijak na skole z frajerin 🙂 takze pravidelne az neskor. ja som mala par prestavok, ze tyzden - dva. viac som nevydrzala. no az teraz zistujem, aky je to sok pre telo...

baby, mne je tak hrozne zle uz 2. den. nikdy som nemala take stavy, ked som prestala nachvilu. aj na vianoce som na tyzden prestala a nic mi nebolo, len chut som mala. ale teraz??? ja mam normalne slabosti, az na odpadnutie, nevolno (dnes som sa rano rozbehla na wecko, ze idem grkcat, ale nic), proste biele pred ocami, nechut do jedla, potom obrovska chut, stale nejake divne smrady citim, akoby nejake chemikalie v ustach a nose, uplne mi sviha z toho... som fakt prekvapena zo seba, dufam, ze to skoro prejde, lebo az sa bojim soferovat do prace. a tu sa tiez neviem sustredit, lebo som uplne mimo, neviem sa sustredit. takze ak chcete prestat, radsej pred tehu, nech potom nie su nejake problemy... 😒

pet28
20. sep 2011

čauky babeny, tak dnes jsem byla u doktorky, už máme i první foto, na kterém toho zatím moc vidět není 🙂 . Jsem 5tt+1d. Doktorka říkala, že velikost odpovídá, takže pro ni je zatím vše ok. V pátek jdu na odběry a v úterý na kontrolu + ultrazvuk a od pondělka zůstanu na PN. Držte nám pěstičky, ať je vše v pořádku

pet28
20. sep 2011

@sweetlemon
@raza baby kuřačky toto jste nezkoušely? http://www.biorezonancia.biz/page6.html
slyšela jsem, že u toho jsou dobré výsledky s odvykáním kouření

pinkpink
20. sep 2011

@sweetlemon No tak som si hovorila, ze testovat nebudem,ale rano v posteli som lezala a rozmyslala,tak som isla testnut a negativny,ale vobec ziadne priznaky na mrchu...den som 30 DC Ale urcite to bude vidiet na teste az o tyzden.ked mam dlhsie cykly 🙂
ja fajcim dajakych 8 rokov s jednou 2mesacnou pauzou, no a samozrejme ked mi rano test ukazal len jednu / tak som si sla hned zapalit 🙂 A ty co takto zle? stres alebo to nefajcenie ?

sweetlemon
20. sep 2011

@pet28 gratulujem velmi 🙂 tesim sa, ze je vsetko v poriadku a ze uz v 5tt doktorka videla babenko 🙂 to je super, prajem skutocne vela zdravia 🙂 🙂 🙂 tak potom davaj novinky pribezne 🙂 a ozaj, mas aj nejake tehu priznaky?
ano tu biorezonanciu poznam, bol na tom kamarat. jemu to pomohlo na par dni, ale on pracuje ako prevadzkar barov, takze tak tazko odola... zevraj je to dobre, no uvidim. ked teraz nenajdem //, tak nahovorim draheho, nech ideme vyskusat 🙂
@pinkpink ach jo...fakt som myslela, ze uz carecka bude peknucka. no nic, tak my si na nu tych par dni pockame 🙂 mne je zle z toho nefajcenia...zrejme. teda ak by to bolo z tehu, tak asi by mi skor od zaludka bolo blbo, nie? lenze ja sa citim fakt ako fetak, ktory si nepichol. strasne zvlastne je to, dufam, ze to skoro prejde, dnes som myslela, ze na obed pojdem domov a zoberiem si dovolenku. ale poobede to preslo. no a ty planujes skoncit tiez hned ako uvidis dve ciarky? 🙂

raza
20. sep 2011

@sweetlemon nooo, ale v tejotenstve ti nemusí byť zle len od žalúdku 😉 a tie pachy, či ti vadia.... 😀 to unie sľubne 😉

sweetlemon
21. sep 2011

@raza ano viem, ze aj pachy byvalu pri tehu. no toto je take strasne zvlastne, akoby sa mi pluca cistili 😀

inak teplotka ide furt hore, podla mna o par dni zhorim 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429

foaji
21. sep 2011

@sweetlemon Dnes zkusím ještě ovu test a budu kontrolovat čípek, ale myslím, že ovu už je za mnou.. nějak si pospíšila, mrška jedna 🙂
Haha, máš krásnou teplotu. Jestli to tak půjde dál, tak bych preventivně u sebe nosila hasičák. 😀
To je hnus, jakou paseku můžou cigarety nadělat, že? Vydrž!!! 😉

foaji
21. sep 2011

@pet28 Určitě bude všechno v pořádku 😉 Šíleně gratuluju!!! Co nevolnosti? Už jsi pokřtila záchodovou mísu? 😀 😀

mwt
21. sep 2011

ahojte, tak dneska som 30 DC, dala som uz aj test, ale ten vysiel len s jednou ciarkou.... ale ziadne priznaky ze by mrcha chcela prist ..... na druhej strane asi ani ziadne tehu priznaky.... hmmmm... zacinam byt z toho zmatena :(((
dneska idem kupit este dalsie dva testy a zajtra asi dam zas...

bebss
21. sep 2011

Holky nemáte zájem jít do soukromé diskuze ??? Jsme začínající snažilka tak písněte...*SNAŽILKY* do Vánoc chci být těhotná 🙂

pet28
21. sep 2011

@sweetlemon
@foaji příznaky mám asi takové, že pořád spím jak šípková růženka, ale jinak záchodová mísa je zatím nedotčena. jen mě bolívá žaludek a nemám moc chuť na jídlo a na sladké už vůbec ne. Jo a na všechny vůně a smrádky mám hrozně citlivý nos. Budu vám držet palečky, ať máte i vy na testíkách // 😀

sweetlemon
21. sep 2011

@pet28 no supis, tak celkom dobre to znasas, dufam, ze to uz horsie nebude a budes si tehu len a len uzivat 🙂
@foaji no skoda, ze nemas graf, tam by sme ovulku mozno hned odhalili. a nevies, teplotu mas uz hore odvtedy? skus odmerat rano a ked bude nizsia, tak radsej este testikuj. no, teplotky mam super, stale to rastie, dufam, ze sa to zastavi a tam sa to dllllho udrzi 🙂

pinkpink
21. sep 2011

@mwt Ahooj ja mam presne to iste na 26 DC som testovala a len jedna /, vcera bol 30 DC som rano znovu testla a zasa len jedna /, dnes 31 DC a ziadne znamky po mrche, tak tiez som zmetana...ty ides zajtra znova testovat? Nechces den,dva pockat a az potom znova testnut? Ja cakam ako bude a ked do konca tyzdna nic,tak idem kupit este jeden testik 🙂 Dufam,ze si najdeme dve ciarocky, drzim palecky ako to len ide 😎