2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Ach holky, jo to fajcenie...si kazde rano poviem "Dnes fajcit nebudem" a vzdy sa vyskytne nejaka situacia a uz sa vidim s cigou v ruke...ani to neregistrujem...snad sa nam to coskoro podari,aj prestat fajcit aj 2 // 😲
@sweetlemon Si super, drzim palce nech tazkosti rychlo prejdu a s nimi aj chut na cigi
@pinkpink no a co to tvoje hcg? nejak sa mu nechce hore 🙂 dufam, ze uz o par dni sa carecka objavi 🙂 no ale vies co to znamena? ze to uz fajcit nebudes moct. a myslis, ze potom sa prekonas hned?
no inak mne sa dnes vyskytlo tolko situacii, ze ma ide poradit. vsetko alebo fakt vsetko mi lezie na nervy, najradsej by som vsetkym v kancli za vsetko vynadala, aj za to, ze dychaju vzduch a ze sa smeju. mam taku vrazednu naladu, ako uz dlho nie. mam pocit, ze sa mi nastahovat do tela diabol, ktory uplne ovlada moju mysel. fuj, hnusny abstak. ale pijem antistresovy caj, trosku pomohol, ale asi si ho idem uvarit opat
🙂
@red_kika noooo, ochvilu bude ovulka a stihas splodenie v septembri, nie? tak ako tu mame dohodu 🙂
@sweetlemon no podla kalendara by malo byt ovu 1.10.. tak jedine ze by sa posunula na 30.9 😎
@red_kika nejak privolame 🙂
Ja som dnes v robote mala take stavy, ze bude zazrak, ak sa vajko udrzi... bola som po robote na wc a ked som docikala, po par sekundach zo mna vyslo veeela vodnateho bieleho hlienu s ruzovym nadychom. Az som sa zlakla, ze co to. Tak uvidime...
@sweetlemon kolky den si po ovu?
@pinkpink
ahojky, no tak ja mavam 28 DC takmer vzdy ako hodinky.... tak a kupila som si dneska dva testy.... tak som zacala studovat a kedze pisali, ze sa to moze spravit cely den, tak som to nevydrzala a urobila si ho.... no a nakoniec jedna ciarka bola velmi vyrazna ako cyklamen a druha mi vzasade asi vysla ale bola taaaaaka slabo ruzova ze neviem, ci to bol duch abo co 😀
no ale uz to nejdem riesit, v piatok si dam asi este jeden test a ten uz rozhodne kam mam volat..
drziiiim ti a aj ostatnym holkam hrooozne palceky nech tie vytuzene dve ciarocky nabehnuuuu.....
ciarkovaniu Zdar!! 😵
@red_kika dnes som 9dpo, ale som mala strasne stresy a nervy az mi bolo zlea bolelo brusko...a potom ruzovy hlien...
@mwt waaaaaaw, tehulka, gratulujem k ciarkam!!! Tak uz sa to zacalo po dlhej pauze, teraz tu snad kazdu chvilu pribudne dalsia a dalsia 🙂
@sweetlemon noooo, tak este neviem neviem.... pockam si do piatka alebo soboty..... bo uz fakt neviem ci to bola ciarka, duch alebo fantazia :D
ale v kazdom pripade dakujem a drziiim paste....aby nas v tom novom klube bolo co najviac 😉 😉
@sweetlemon Teda diabol 🙂 to snad nie...len ich tam nevyvrazdi. Antistresovy cajik,to si kupim aj ja 😀 od piatku nastupujem do novej prace.asi sa mi bude hodit 😀 ja mam tiez dajaku naladu,uz ma to prestava bavit,fakt som tomu tento mesiac verila,kaslem na to budem bezdetna (zasa sa ku mne dostala novina,ze je dalsia znama tehotna a to ma len 20 r.) co uz no 😖 Ani by ma to nehnevalo,ze stale nic,ani by som nad tym nerozmyslala,ale kazdy jeden tyzden fakt kazdy je dakto z okolia tehu a mi nedovoli na to nemysliet...hmmm, tak dufam,ze ty ten september podrzis 😉 Ja sa tu objavim v dajakych majovkach 2026 😀 😀 😀 A to stale citam,ze po potrate sa najskorej otehotnie...blee nie je to pravda,tak ma to velmi hneva,cokolvek po com clovek tuzi si moze kupit ale babetko sa neda,to musime len cakat a cakat kym sa niekto zlutuje.
Aby si ma pochopila mam taky pocit ze ms prichadza,aj taky vytok divny...A ked pridu tak vyfajcim asi krabicku naraz 😒
@pinkpink ale no.... ved nezufaj tolko, uvidis ze sa podari ked budes najmenej cakat. nova praca, znamena ze budes zaneprazdnena uplne inou vecou, a nebudes mysliet na baby. takze si myslim ze sa to potom skor podari.
ja som asi tiez velmi chcela a preto to nevyslo. uvidime o 2 tyzdne ci sa vydari 😀
potom sa vidime v julovkach 2012 😎
@red_kika Som velmi zvedava ci sa to tak podari,vsetci tak hovoria,ze ked sa na to nemysli,tak to ide sup sup 😎 A velmi sa tesim na pracu,tak to si vazne ani len nespomeniem,super.tesim sa ked sa tam stretneme Julovky .nezufam 🙂 to len par takych sekund na mna prislo he, takze ty uz o 2 tyzdne? tebe to ide rychlo 😉
@pinkpink fuha, vidim, ze aj ty si mala podrazdenu naladu, dufam, ze som ta nenakazila 🙂 nastastie ta to ale hned preslo 🙂 ja mam tiez niekedy pocit, ze sa to asi nikdy nepodari. Teraz som tomu dost verila, akurat dnesom ma zneistil. Ale uz zachvilu sa to dozviem, neviem sa dockat a najradsej by som sla ocikavat uz teraz 🙂 ale ved ako citam, tak stale sa to nerozbehlo a teda sanca je stale 🙂
@mwt aaaale, podla mna ked uz bola carecka, tak uz je to jasne 🙂 a mohla si hodit foto testikov 🙂
@sweetlemon Já mám asi nějakou rozbitou termoregulaci a teplota těla mi skáče všelijak, takže bazální by byla stejná a nic by z toho člověk nevyčetl... tudíž neměřím 😀 Dnes jsem zkoušela ovu test a stále tam jsou ty //, ta druhá pořád o půlku slabší, tak nechápu, proč neslábne 😖 Možná ovule tento cyklus neproběhla... 😕
Ten graf máš fakt nádherný 😉 😉
@foaji no ktovie, keby si merala poctivo cely cyklus, mozno by si zistila, ze si celkom normalna 🙂)) vidis, mozno ta ovulka fakt len pride. Uz sa radsej snazte, lebo mam tusaka, ze do 2 dni ju mas 🙂)))
Moj grafik zatial pekny, az sa divim. Ale uz stupat nebude, nezvyknem mat nad 37, tak teraz uz budem hypnotizovat teplomer, aby neklesla 🙂)
Ahojky, posilam Vám všem těhu bacilky!!! Tfuj Tfuj Tfuj ;)
@nikissek28 jeej, super, dakujeme pekne a tebe veeeeeelmi gratulujeme 🙂
ja som dnes na tom takto. dnes rano spinenie, som skoro odpadla, ked som to zbadala. takze tak
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429
ahojte dievčence. tak sa zase raz po dlhom čase hlásim aj ja. čo máte nové, pochváľte sa. mne minulý týždeň skončila pracovná zmluva tak som zase doma... a už len mesiac a môžme sa snažiť o mimi ja my (teda dúfam, že sa to nepredĺži)
@sweetlemon to vyzera velmi dobre.. podla mna to vyjde 😎
@red_kika myslis? Ja mam skor pocit, ze zajtra pride mrcha, aj ked priznaky ziadne, len to spinenie. Ach jaj, tak som verila tomu, ze nam ten september vyjde. No uvidime zajtra.
@sweetlemon u mna to tiez zacalo spinenim.. na dalsi den sa znizila teplota.. tak som hned vedela ze nist ☹
Ahojte dievčence,tak sa ozývam po mrche s úsmevom do ďalšieho mesiaca 😉
@sweetlemon dúfam,že to "snaží sa" sa čoskoro zmení!! 🙂
@jafnka no, poctivo sa tu snazime, ale teda novinky ziadne...dali sme dohodu na septembrove pocatia, ale nejak sa nikomu nechce tusim 🙂
@red_kika sak to, uz sa ozyva podbrusko, jemne ho citim. spinenie sice uz teraz zas nevidim, iba rano bolo ako som vstala. ale takto sa to rozbieha posledne mesiace vzdy...
@janulkama no vobec by som sa nenastvala, keby som si ho mohla zmenit uz napr zajtra rano, ked mi neklesne teplotka 🙂 inak prajem coskoro poriadnu ovu s kvalitnym vajkom a rychlou spermijkou 🙂

@mwt Este som zabudla kolko dnove mavas ms cykle?