icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
22. sep 2011

@mwt gratulujem 🙂 nech ti pekne čiaročka silnie 😉
@sweetlemon ty nestresuj! možno mrcha nepríde, ešte nehádž flintu do žita 😉

raza
22. sep 2011

no žienky, kde ste všetky?? 😕 veď ja som sama doma a nudím sa ako pes.. a tu nikoho.. 🙄

sweetlemon
22. sep 2011

@raza ok, sice ma dole uz vsetko picha a boli, ale teda pockam si na pripadny zazrak 😀

sweetlemon
22. sep 2011

@raza hehe, tiez som stale slamena vdova a tak som kazdy vecer tu a cakam, kto sa ozve, nech nie som taka opustena 😀 tak vitaj 😀

luka03
22. sep 2011

Ahojte! Tak sa pridavam do klubu, moj mm prave odisiel takze som sama 😉

luka03
22. sep 2011

Co budete robit vecer? Ja si idem obut nejake teple ponozky lebo je mi zima na nohy a potom sa vyvalim na gauc a budem prepinat... A popritom umyvam riad (vdaka za umyvacku riadu!!!) a este asi nieco zbodnem, pravdepodobne zase nejaku hovadinu ☹

sweetlemon
22. sep 2011

@luka03 no ako pozeram, tak sama nie si 🙂 ci malinka uz spinka? 🙂

sweetlemon
22. sep 2011

@luka03 ja som si robila nechty, ale potom som tiez nahodila hrube ponozky, supla sa do postele a pozeram panelak 😀

luka03
22. sep 2011

@sweetlemon Kami uz buva 😉 Dnes to bolo bez cirkusu, pekne zaspinkala 😉 Ja asi tiez skoncim pri panekalu kym nepojde Ordinacia... 🙂 Inak Panelak uz dlho nepozeravam lebo podla mna poslednych 5 serii je uuuplne o nicom, ale tak zase lepsie ako Seherezada... 😀

sweetlemon
22. sep 2011

@luka03 jaj, tak to ja zas pozeram len panelak. je pravda, ze 1 seria bola naj, ale nejak som si zvykla na to a som uz zavisla 🙂 inak ako tak na to kukam, tak toto je vcerajsia cast 🙂 tusim sa im tam nieco pototo 😀

luka03
22. sep 2011

@sweetlemon A ty co si sama? kde mas polovicku?

raza
22. sep 2011

tak ja sa teda ospravedlňujem, musím ísť, mm volal, idem chystať večeru 😉

luka03
22. sep 2011

@raza Jaaaaj, tak ty mas lepsi program 😉 Pekny vecer! 😀

sweetlemon
22. sep 2011

@raza aspon niekto ma chlapa doma 🙂
@luka03 moj je na tyzdnovom firemnom vylete, uz v sobotu sa ma vratit, neviem sa dockat 🙂 a kam ten tvoj odisiel takto proti noci? 🙂)

luka03
22. sep 2011

@sweetlemon Isiel sa trosku vyvencit s kamaratmi 😉 Maju taku dohodu, ze kazde dva tyzdne chodia hrat karty/biliard, tak ma dnes upozornil, ze "musi" ist 😀
A tyzdnovy firemny vylet? To je super firma! 😀 Neboj, zajtra je uz piatok, uz sa ti to krati... 🙂 Potom mozes nanho skocit a snazilkovat a snazilkovat... 😀

sweetlemon
23. sep 2011

@luka03 no to je pekna dohoda, ze musi 😀 oni to vzdy tak povedia, ze ich mame chut lutovat, ked musia ist za kamosmi 😀 😀
neviem teda, ci bude snazilkovanie, kedze cakam/necakam koncom tyzdna mrchu 🙂

ja som na tom dnes takto. teplotka trosku hore, ale spinenie a pichanie ako pred mrchou. takze ak mi o 2 dni klesne teplota, som jasna... ak mi ale neklesne, tak testikujem 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429

mwt
23. sep 2011

ahojte snazilky.... tak dneska som opat testovala a boli tam predsa len dve ciarocky ... jupiiiiii 😀 ... tak uz rozmyslam ako to povedat muzikovi, som chcela kupit nejaku malu detsku drobnost, ale nic take som v rychlosti pri nakupe nenasla..... tak uz nieco vymyslim.... poviem mu to asi akoze je to darcek k jeho zajtrajsim meninam 😀 😀

luka03
23. sep 2011

@mwt GRATULUJEM!!!!! Velmi sa tesim s tebou 😀 Tak sa drzte, nech je vsetko v poriadku, nech ste zdravucki a pekne rastiete 😀 A daj vediet ako to prebieha! Tak ty si to v tom septembri stihla 😉

sweetlemon
23. sep 2011

@mwt srdecne gratulujem!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 uzasna sprava, drzim palceky, aby bolo vsetko v poriadku!! 🙂 a potom daj vediet, ako prebehlo oznamenie muzikovi 🙂

raza
23. sep 2011

@mwt jééj, gratulujem 😵 no, presne aj ja si tak plánujem, že keď raz ostanem tehu, tak to chcem mužovi oznámiť tak, že kúpim nejaké malé ponožtičky, alebo také niečo 🙂 tak to máš najkrajší darček, aký môžeš dať, to je krásne 😵 a nerozmýšlala si počkať až do zajtra, nech mu to povieš presne na meniny? (i keď ani ja by som asi nevydržala 😀 ) prajem krásne tehulkovanie, nech je fazulka v poriadku a pekne rastie 😉

raza
23. sep 2011

jééééjo, víkend je tu 😀 😀 😀 a snaženie, jupí, voľno!! fuj, robota 😝

mwt
23. sep 2011

@ luka03, @sweetlemon, @raza :
jeeeej holky, velmi vam pekne vsetkym dakujem, ste strasne zlateee.... pondelok volam doktorke a objednavam sa, tak dam potom vediet, ci je vsetko v poriadku, bo ja mam fakt divny pocit, ze ziadne priznaky nejak nepocitujem, az na ten vlci hlad 🙂🙂🙂 ale tak to mam uz par mesiacov kvoli tej kyseline listovej
no tak vytiahnem muzika asi na prechadzku do lesa a nejak mu uz zagratulujem skorej, bo zajtra maju nejaky beh, tak nech to nie je len take v rychlosti 🙂

pinkpink
23. sep 2011

Ahojte baby, tak ako? Vcera som nemohla zaskocit, vypadol nam net.Dneska prvy den v praci,rano som bola trosicka vystresovana,tma ako vo vreci a mala som ist cez park brrr...
@mwt takze ciarka silnie,len sa drz a vela odpocivaj 🙂
@sweetlemon Tak cely den cakam na panelak a hned na zaciatku vypadne obraz a bum daju vcerajsiu cast znova,akoze ako som ja nadavala,tiez sa mi posledne casti zdaju dost o nicom,ale tiez som zavislacka 😝

A ostatne ako ste na tom? Snazilkujete 🙂 ?
Ja mam iba take divne spinenie,stale cakam ci sa ms rozbehne alebo nie 😖

sweetlemon
23. sep 2011

@mwt no coooooooo? uz oznamene? cakame na story, ako to prebiehalo a vsetko 🙂 🙂
@pinkpink no teda, to si tusim uz predvcerom pisala, ze mrcha sa rozbieha a stale nic? no teda, tak to neznie najhorsie, snad sa teda uz ani nerozbehne 🙂 ja som na tom podobne, uz 3. den mam naznaky, spinenie, pichanie, bolenie 🙂 tak len cakam, kedy hnusova pride alebo nepride 🙂 v nedelu testikujem
no inak vcera ako panelak vypadol, som normalne nervozna bola, ze kolko z neho neuvidim!! a stvu ma aj s tym, ze v piatok ho prestali davat, uplne mi pokazili piatkove vecery, vrrrrrr 🙂
a ako bolo v praci? a co si prvy den tak skoro sla?

pinkpink
24. sep 2011

@sweetlemon tak to som zvedava co sa z nas vykluje 🙂 Kedy by si ms mala dostat?(ale vieme ze nedostanes) 😉 No sobota rano a stale nic, vcera rano som mala spinenie,no bud to bolo zo stresu,ze som isla prvy krat do prace,alebo sa pomalicky rozbieha ms...uvidime sweetlemon,co to teda bude aj u teba aj u mna...Tak ides testikovat zajtra?A rano ci jedno kedy,pocas dna? A ake mas testy? Mna tiez nahnevalo,ze piatky panelak nedavaju,si vzdy musim hladat nieco ine na piatok vecer vrrrr...V praci bolo super,som sa bala ze nebude dobry kolektiv a tak ale super 🙂 a tak skoro,lebo dievcata co ma zaucaju chodia tak skoro,ale mozem do 8 prist kedy chcem,len sa najprv trosku rozkukam a potom budem vymyslat 😉 ty co nas nove okrem bolenia a pichania?

mwt
24. sep 2011

ahojte, no tak uz som to oznamila..... vytiahla som muzika riadne unaveneho z prace von na prechadzku do lesa... vsak nech ma ide vyvencit, bo som bola cely den doma.... no a tak sme sa vseliako bavili a ja som mu teda isla pogratulovat slovami ze MY mu teda prajeme vsetko dobre a tak...... ale akosi mu to nedoslo, tak mne z toho bolo vtipne a som sa len usmievala asi ako mesiacik na hnoji. Tak potom som sa nejako rozhybala k tomu, ze teda uz bude asi male mimi a kedze som sa pri tom usmievala este stale ako mesiacik na hnoji, tak sa ma asi 10x krat spytal, ze ci fakt a potom zakazdym zadelil, ze si z neho robim prdel..... to ja som sa uz sulala.....to akoze mi nechcel verit za to, ze sa smejem a potom mu hovorim, a to ti ako mam povedat, ze do prdele som v tom, co ted???
tak sa velmi tesil.... ste mali vidiet ako deculo novej hracke, ze jeeeeeej, ze to je super 🙂)))
takze tak.... zacal vypocitavat, kedy to asi bude a tak... no zlate....
vraj najkrajsi darcek a ze super den som mu spravila ;)))
tak babule, drzim palceky aby ste podobne pribehy o oznameni pisali aj vy !!!

aadulik2110
24. sep 2011

ahojte, u nás to bolo tak, že manžel chcel byť pri tom, keď si budem robiť test.... Ráno sa natešený zobudil a kým som vstala z postele, tak mi vyrozprával, že sa mu sníval sen - že sme boli v porodnici a narorilo sa nám mimi a bolo také múdre (lepšie povedané ukecané), že sa ho spýtalo, či on je jeho otecko.... spravila som si test a po 10sek. už som videla dva prúžky a hneď som sa ho spýtala koľko ich vidí a ukázala legendu, tak sme sa začali tešiť..... odvtedy prešlo len pár dní, ale je to najkrajší pocit na svete

foaji
24. sep 2011

@mwt
@aadulik2110 Holky, moc Vám gratuluju!!! Hlavně ať je všechno v pořádku a za 9 měsíců držíte v náručí ty nejkrásnější uzlíčky štěstí 🙂

foaji
24. sep 2011

Já mám takové tušení, že se zase zadařilo. Už to bude potřetí..ale do třetice všeho dobrého, vajíčko se tentokrát udržet musí!!! Ovulka byla asi fakt dřív, nejspíš kvůli tomu, že minulý cyklus jsem měla o týden delší.. dnes jsem 15DC, ovule byla asi 9DC.Cítím zas to divné píchání okolo pupíku, jenže jsem opět onemocněla ☹ ☹ Mám zvýšenou teplotu, rýmu a škrábe mě v krku. Dnes jsem celý den proležela, tak snad zítra už nebude po nemoci ani památky 🙂
@sweetlemon Četla jsem, že v neděli testuješ, tak držím palečky. Určitě to vyjde, takže až budeš sledovat testík, nezapomeň si sednout 😀 Ať to s tebou nesekne 😀

raza
24. sep 2011

ahojte dievčence, tak ja to u seba na september asi nevidím ☹ totižto mám asi dnes ovu a na milovanie nie je nálada.. ach jaj ☹