icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

foaji
24. sep 2011

@raza A předtím jste se snažili kdy naposled? Spermie můžou přežít až týden 😉

csokasi
24. sep 2011

Aj my sa snažíme už ideme do 3 cyklu, tam hádam nám to teraz víde, keďže ani dovča nezabrala ...

raza
24. sep 2011

@foaji ahoj, pred dvoma dňami.. dnes je úplne na hovno deň.. náš anjelik má dnes rok.. chcela by som veriť, že tam v nebíčku oslavuje 😢 asi pred hoďkou sme sa vrátili z nemocnice. mužov bratranec mal ťažký úraz, je po operácii aleží na jiske v kritickom stave ☹ sestrina dcérka šla dnes s vysokými horúčkami do nemocnice, u nej sú teploty nebezpečné, má epilepsiu.. strašný deň...

foaji
24. sep 2011

@raza Tak to je fakt strašný den 😖 Drž se! Určitě všechno dobře dopadne 😉 A třeba Vám Váš andělíček zrovna zařizuje překvapení, když vidí, jak jste smutní ..

foaji
24. sep 2011

@csokasi Září je měsíc početí, takže Vám to vyjde určitě 🙂

sweetlemon
25. sep 2011

@raza
@foaji
Babenky budem vam drzat vsetky prsty, aby pre vas bol skutocne september plodny mesiac 🙂 som zvedava na nove spravicky 🙂

Ja dnes rano teplotka zase hore, ale ranny testik s velkym minusom, takze nic :(

sweetlemon
26. sep 2011

tak dnes takto, teplota opat klesla, blizi sa svinucha...
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429

sweetlemon
26. sep 2011

@pinkpink no ako si ty dopadla? rozbehla sa ta mrcha? dufam, ze nie 🙂 mne este nie, ale uz nemam od toho daleko...
@mwt @aadulik2110 super baby, velmi vam prajem toooolko stastia 🙂 pokusime sa aj my coskoro prispiet pribehmi, snad to bude skor ako vy budete mat deticky doma 🙂

mishuu
26. sep 2011

@sweetlemon ahoj, vidím, že si meriaš BT, ona by mala klesať už pár dní pred mrchou, či len v deň očakávanej mrchy? Ako to funguje, prosím? 🙂 ďakujem za radu...

lenkadovolenka
26. sep 2011

@evulilik ahoj. už je síce skoro koniec roka 2011, no s priateľom sme sa dohodli, že aj my sa posnažíme....aj keď nie zase nejako horlivo, skôr to nechávame na náhodu, ale dohodli sme sa, že nebudeme nič brzdiť a robiť "veci" naplno a uvidíme, ako rýchlo sa to podarí 😉 akurát dnes si idem pre výsledky z krvi, ale dala mi ich asi dr. urobiť priskoro, tak neviem, či dačo ukážu, bo mrcha ešte nemeškala a krv mi brala 10 dní pred termínom menštru., ale ja tak v kútiku duše dúfam, že je tam 🙂 príznaky by boli, ale to môže byť aj psychika 😢 ale pozitívne je, že ma začalo naťahovať s cigariet 😀

sweetlemon
26. sep 2011

@mishuu ahojky, nepoznam nejake pravidlo, ale vacsine bab aj mne klesa den pred ms, v den ms je pokles este vacsi. Takze den pred ms zacina klesat.

foaji
26. sep 2011

@sweetlemon Tak ať je mrcha co nejdřív za tebou! Jak to u tebe vypadá s nekouřením? Doufám, že se držíš 😉 Tvůj drahý se k tobě přidal? 🙂

sweetlemon
26. sep 2011

@foaji no, presne tak, nech uz pride, potom ovulka a potom pozitivny testik 🙂 no a potom po ovulku idem k mojmu novemu dr, tak sa velmi teskam 🙂 hned mu poviem, ako sa veci maju, ze uz to bude 7 cyklus snazenia, tak nech ma poriadne pozrie a nieco poradi 🙂 neviem, ci uz po 7 cykloch bude ochotny robit nejake vysetrenia k plodnoti...myslim ten hormonalny profil ci folikulometriu, ci ako sa to vola vsetko 🙂 sak uvidime
a fajcenie? noooo, celkom sa drzim. mala som jednu cigu v piatok a jednu vcera, lebo som bola strasne nervozna (asi abstak a tiez ten negativny testik) a hned po nej som sa ukludnila. celkom to zvladam, len drahy este fajci a ked sme na kave a on pri mne huli, tak sa je to fakt tazke. no, hovoril, ze prestane, stale to hovori...len teda neviem, kedy 🙂 nutit ho nebudem, to nema vyznam, tak jedine cakat mozem 🙂

sweetlemon
26. sep 2011

@foaji ozaj, a ty si vlastne ktory dpo?
@raza dufam, ze od sobotnych udalosti sa uz situacia zlepsia a rodinka je uz v poriadku... ☹

mishuu
26. sep 2011

@sweetlemon ďakujem...odsledujem 😉

sweetlemon
26. sep 2011

no nejake to tu je mrtve, vsetky robite? ja voooooobec nevladzem 😒

no ja teda vobec necitim mrchu. okrem toho, ze som ako lopatou trafena a klesla mi teplota 😀, tak mi nic nie je 🙂 jaaaaaaaaj, co by som ja za to dala, keby zajtra stupla teplotka 🙂 asi dnes pojdem kupit 10ku testik, pre istotu, ze by rano teplomer chcel namerat viac ako dnes...hned by som ho od radosti cikala 😀 😀 😀

raza
26. sep 2011

@lenkadovolenka držím päste, nech sa čo najskôr zadarí 😉

raza
26. sep 2011

@sweetlemon ahoj. no, tak zatiaľ je to asi tak, že neterka je v poriadku, akurát som teraz došla z nemocnice, bola som ju mrknúť, zajtra ide domov. v krvy nič nenašli. no a mm bratranec je na tom stále zle, stále v kritickom stave. je to hrozné, celá rodina sa trápi, všetci dúfame, že zabojuje a prežije 😔 je to mladý 26ročný chalanisko, takže silu má, musí to zvládnuť!

lenkadovolenka
26. sep 2011

@raza ďakujem pekne 🙂

pinkpink
26. sep 2011

@sweetlemon Hej,hej, mrska prisla este v sobotu,pokaslala som ten september.he.No neva som happy v novej praci a chcela by som tam vydrzat co najdlhsie,takze odteraz sa nebudem vzrusovat kazdy mesiac tyzden pred ms 😉 Kedy sa podari,vtedy to bude. A inak fajcim ako lokomotiva aj som myslela,ze prestanem,ale nejako to nevyslo a mm mi vzdy prinesie nove cigi,co uz ale ty sa drz,len tak dalej 🙂 A ako a citis? Teplota ti trochu klesa,to asi nie je dobre znamenie,ale mozno zajtra vyskoci ako pises a mozes ocikavat 😀 A veru je to tu neake prazdne som pozerala aj v sov aj v ned a nikde nikto 😎

dayanka
26. sep 2011

caute baby, ako sa mate? 🙂

vy si kvoli plodnym dnom len meriate BT alebo aj ovu testami? Dokazete mi odpoved nakolko su vlastne spolahlive? Kedze kazdy den mi neukazuju ciarocku, iba kontrolnu..Ci mam sa vdaka nim drzat toho ze nemam ovu? 😔

lenka112
26. sep 2011

@nikissek28 To je milé, ďakujeme 🙂
Ako ide snažilkovanie baby ? U nás zatiaľ bez výsledku ☹

lenkadovolenka
26. sep 2011

@lenka112 nevešaj hlavu, ono to príde 😉 my sme sa s priateľom dohodli, že ideme snažilkovať, ale on si ma chce najskôr zobrať za ženu....čil budem čakať prstienok na Vianoce a keď nebude, ta už môže byt hocičo a bojím, ze hodím sklamaný výraz 😀 😀 koľko sa už snažíte s priateľom/mužom?

sweetlemon
27. sep 2011

@raza no tak som rada, ze sa to zlepsuje 🙂 a jasne, ze chlapcisko prezije, treba verit a bude to ok. ale chapem, su to urcite nervy 😒

no ja som dnes opat schladla 😀 takze mrcha pride zrejme dnes, september (aspon teda u mna) sa nekonaaaaaaa
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429

pet28
27. sep 2011

čau babeny, tak dnes jsme byli opět na ultrazvuku. už bylo aspoň něco vidět a byla i akce 🙂 . jen musím na hematologii, protože mám ve výsledcích nějaké hraniční hodnoty v krvi. Tak doufám, že to bude ok.

raza
27. sep 2011

@pet28 jéjda, tak už si viidela aj škvŕňa, super 😉 neboj, všetko bude ok

sweetlemon
27. sep 2011

@pet28 juuuuuuj, super, tak to je uzasna sprava 🙂 gratulujem k srdiecku!!! 🙂 a ako si uzivas tehu? Pocity? Priznaky? 🙂

Inak babule, hlasim 1DC...hm, tak ide sa do 7. kola...

luka03
27. sep 2011

Dievcata nic sa nedeje, september je aj tak blby mesiac - samy stres po dovolenkach... Oktober! To bude nas mesiac! 😉

raza
27. sep 2011

@sweetlemon nevadí, zlatino 😉 ale si dobrá kamoška, že čakáš na mňa 😀

sweetlemon
27. sep 2011

@luka03
@raza ok babeny, tak sa teda pustime do toho oktobra 🙂 ja vas vsetky pockam!!! 😀