2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@sweetlemon ďakujem za blahoželanie a verím, že sa čoskoro k nám pridáš 🙂 veľa kyseliny listovej, milovania a čo môžem doporučiť... http://www.tehotenskakalkulacka.sk/
@nika1412 budem držať palčeky 🙂
Ahojky holky, můžu se i já přidat ? Jsem od léta vdaná a s manželem tomu zatím necháváme volný průběh a když se povede tak budem hrozně rádi
@aadulik2110 dakujem 😉
@nika1412 a snáď sa vám to podarí ako nám.... s manželom sme sa začali snažiť v auguste.... a teraz už máme od dokiho potvrdené tehu...
@aadulik2110 hmm tak to ste mali pekne stastie, tak vela zdravicka.. nech sa vam dari
@nika1412 podarilo sa.... ani nevieme poriadne ako.... ale tešíme sa veľmi, verím, že sa čoskoro budete tešiť aj vy
@aadulik2110 no to dufam aj ja.. uvidime ako to vsetko dopadne 🙂
@lenkadovolenka tak to vám držím palce , nech je drobček čo najskôr v brušku.. Tiež sme na to nešli horlivo .. od 1 jula som si začala platiť DNP , 3. jula prišla mrcha ... a po mrche sme si povedali že to necháme na náhodu.. verila som že sa skoro zadarí .. aj ked som si predstavovala že tak mesiac si na to počkáme.. ale nie už 7.8. som si našla // 😀 ... A tak sa veľmi tešíme... asi je treba nechať tomu voľný priebeh .. lebo vraj ked sa veľmi chce tak nie a nie sa zadriť... nuž možno to bola nahoda že sa nám tak pošťastilo ... možno osud .. v každom prípade sa veľmi teším že dnes som už v 12 tt. 😉 Takže ešte raz .. držím palce nech Vám to vynde... 🙂
@evulilik ďakujem a gratulirujem Ti, teda Vám ;) ejha, no vidíš, to doplnové k materskej by som si už mohla naštudovať 😀
@sweetlemon Myslím, že by doktor mohl být ochotný alespoň nějaký vyšetření provést 😉 Pak dej vědět, jak to u něj dopadlo 😉 Doufám, že teda do nového cyklu vstupuješ bez cigaret. Uvidíš, jak se pak zadaří bez jedů v těle😀
Já jsem dnes 20DC, cca 10DPO, zkoušela jsem těhotenský test a je to opět to, co předchozí dva cykly.. rýsuje se mi na něm duch, ale zase ho natáčím pod světlem a po limitu 😢 No zkoušela jsem ho především proto, že mi 3 dny chybí chuť na sex (což je u mě dosti neobvyklé 😀) a mám divně nafouklé břicho. Včera jsem šla spát už v 19h, zdál se mi zas sen o pozitivním testu. Ráno jsem se probudila a mám prsa o číslo větší. Zase je ze mě Pamela 😀 😀 A druhý den mě divně píchá v břiše, to by bylo, aby z toho něco nebylo. Ach jo, už by to mohlo vyjít 😖
@ange_de_la_morte Ahoj, určitě se můžeš přidat 🙂 Zobeš nějaké vitamíny nebo tomu dáváte naprosto volný průběh? Já začala tento měsíc listovku a mám po ní šíííííííílenou chuť k jídlu. 😖
@ange_de_la_morte ahoj, vitaj, snad sa coskoro podari 🙂
@foaji ano ano, snazim sa bez cigariet. musim ale priznat, ze sem tam dam jednu za den, aby som uz ten abstak nemala taky hrozny, ale aj tak mam stale zavrate a tocaky. ale po skonceni mrchy uz nezapalim ani jednu, nech mi vyrastie zdrave vajko 🙂 no ale poviem vam, strasne bojujem 😖
to znie opat velmi dobre s tebou 🙂 co keby si si kupila ten digi clearblue a testla ho o take 3 dni. tak bude jasny vysledok a nemusis hladat ducha 🙂 duuuuuuuuuuuufam, ze tentokrat to bude uspesne, drzim ti vsetko, co sa drzat da 🙂 🙂 🙂
@foaji Drzime palce, vyzera to s tebou nadejne! 😉 Tak nech sa to aj potvrdi!
@aadulik2110 @evulilik Gratlujeme baby! 😀 Nech sa vam dari a nech vsetko prebieha bez problemov! Pekne oddychujte, nechajte sa obskakovat a nikym sa nenechajte vytocit 😉
@lenkadovolenka ty mas taky krasny nick 🙂
@ange_de_la_morte vitaj a pekne snazilkovanie 😀
@sweetlemon Este tebe som zabudla napisat, ze ti strasne drzim palce s tym nefajcenim!!! 😀 UZ ked si to vydrzala doteraz, tak uz to urcite zvladnes aj ked je to asi tazke!!! Nadych, vydych, nadych, vydych, predstav si to krasne zdrave vajko a vydrz!!! 😀
@luka03 jéééj ďakujem pekne 🙂 a to ma v rýchlosti napadlo 😀
@luka03 jej, dakujem pekne 🙂 dnes som zbodla 2 lizatka a polku tych malych kinder cokolatok, aby som potlacila tuzbu 😀 drzim sa 🙂 🙂 🙂
inak neviem, z coho konkretne priberam, ale pred snazilkovanim som mala 52kg. vcera som sa postavila na vahu a mam 55kg. nie zeby mi to nejak vadilo, ale snad to uz dalej nepotiahnem, kym nebude vajko rast 😀
@sweetlemon čauky, příznaky mám asi takové, že jsem dost unavená a občas mi není dobře, ale nezvracím 🙂 A nějak nemám chuť na jídlo, většinou jím, až vyloženě cítím, že mám hlad. ale jinak celkem pohoda 🙂
Všem držím palečky, ať vám to v dalším měsíci vyjde 😉
@sweetlemon Vajíčko roste už v průběhu mrchy, ne??takže bys s tím měla seknou co nejdřív 😉 Každopádně chápu, že to není lehké. Já se snažím omezit sladký, kterýho sním otřesný množství a vůbec mi to nejde 😀 Mám slabou vůli 😔
Clearblue asi nekoupím. To já zas ráda hledám ty duchy 😀 😀 Ale můžu říct, že jsou ty příznaky měsíc od měsíce horší, což je asi dobře 😀 Docela dost mě bolí břicho a tak divně mě píchá okolo pupíku, takhle intenzivní to ještě nebylo. Doufám, že vajíčko v děložní sliznici pořádně hrabe, vyhrabat se ven mu dovolím až za 9měsíců 😀
Kéž by !!😖
Kdy se chystáš k tomu doktorovi?? Nepřibrala jsi po té listovce? Já mám po ní otřesnou chuť k jídlu 😕 Jinak 55kg jsem já měla naposled tak v 5. třídě 😀 😀
@raza // jsem už našla, já bych ale potřebovala pořádně tlustý //, ty jsem ještě neobjevila 🙂 Chápu, že na snažení teď moc pomyšlení nemáte. Bratranec bude určitě v pořádku, neboj. Musíš věřit 😉
Kamarádka zase zjistila, že nikdy nebude moct mít děti , ani CARy jí nepomůžou. Nemá šanci dítě donosit.. je jí 24let.. super start do života.....
@lenkadovolenka Snažiť sme sa začali, keď mal Danielko cca 4-5 mesiacov, keď sme sa dočkali, prišli sme o bábätko v 7tt ☹ ☹ ☹ Teraz čakáme na vhodný okamih a snažíme sa ďalej.
@lenka112 to mi je ľúto 😢 ale je dobré skúšať to ďalej a tomu smútku sa nepoddať....keby to bolo také ľahké, že? 😖 každopádne držím palce v snažení ;)
@pet28 no super, tak to ani nevies, ze si tehu, co? 🙂 to je super, ze ti nebyva tak priserne zle. kamoske bolo blbo cele 3 mesiace, chuda, stale bola bleda a grckala vsade. takze len nech jej cele tehu take kludne a bezproblemove a budeme sa vsetci tesit 🙂
@foaji haha, ze v 5. triede 🙂 jezisi, ja neviem, kolko som mala vtedy, ale urcite som vola ovela podvyzivenejsia ako teraz. vzdy som bola taka kost a koza, som dost tenka...teda zadok a nohy mam normalne uz, ale od pasa hore som len sucha soletka 😀 😀 😀 takze 55 je na mna akurat.mala som aj 44 pred par rokmi, ale to som uz sama sla k dr, nech ma nejak vykrmi, proste som jedla a chudla. vies co, mam pocit, ze odkedy snazilkujeme, tak priberam. a vlastne skoro od zaciatku papam femibion, takze moze to byt tym sposobene, neviem.no napr. dnes som bola v tescu nakupit nejake sladke a slane veci na zajtrajsie meniny do prace a nakupila som 2 plne igelitky...kedze som bola hladna, kupila som aj to, co mi netreba a nieco dokonca 2x. proste chora nenazranost, musim s tym nieco robit, lebo aj moj chlap zistil, ze jem viac ako on a to je uz co povedat, kedze ma vyse 100kil.
pocuvaj, a nie ze zas budes pozerat tie horory, nech vajko zas nezdrhne!!! takze mas predpisane akurat tak rozpravky a romanticke komedie 🙂
no a kedy ides testovat znovu? uz sa neviem dockat 🙂
ja som dnes 2DC, boli ma hrozne brucho a leje sa to zo mna, fuuu... nechcem si davat ibalgin, lebo zevraj to nie je dobre pre vajko. tak pijem cajiky a tusim aj pomahaju 🙂
@nika1412 a vitam aj teba 🙂 a ako si na tom? kedy cakas ovulku? ci uz si po? 🙂
dakujem.. este som sa na to celkom nezamerala este len zaciname od dalsieho cyklu...
@nika1412 ahaaa, tak drzim palce do dalsieho cyklu 🙂

caute baby, mozem sa pridat? tak sme sa konecne dohodli ze sa zacneme snazilkovat aj myy.. tesim sa na mimi, snad sa podari, lebo moja vaha nie je ideal...