icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

evulilik
autor
29. sep 2011

@luka03
@lenkadovolenka Ďakujem za congratulations... 😵 Aj Vám všetko dobré babulky ... 😉

mwt
29. sep 2011

ahojte baby, tak ja som dneska bola na gynde a robila mi sono..... tak sme tam nieco maaaaaaaaaalilinke objavili, ale este nema ziadnu akciu, bo som len na zaciatku tehotenstva.... ale lekarka mi odporucila femibion.... ja som uz o nom pocula... ale chcela som sa mu radsej vyhnut.....taktiez som ostala prekvapena, ze lekarka po mne chce 80 eur ako rocny poplatok ... ze to zahrna ultrazvuky, odbery krvi a tak...... tak ma to prekvapilo, bo som si myslela, ze na to normalne mas narok...... niezeby som za to skvrna nechcela dat tych ubohych 80 eur, len nikde som necitala o tom, ze by tieto veci boli nadstandard a ze preto sa za to plati :(

lenka112
29. sep 2011

@lenkadovolenka Ďakujeme veľmi pekne, občas sú chvíľky, keby mám chuť to vzdať kvôli strachu, že sa to stane znova, ale mm a Danielko ma vždy držia " nad vodou " 🙂

marcovka1
29. sep 2011

ahojte baby ,ked mozem pridam sa k vam aj mi snazilkujeme ,ale zatial nic ☹ tak dufam ze sa podari ,lebo na prve babo sme cakali 8 rokov..a vsetkym drzim palce aby sa vsetkym zadarilo 😉

red_kika
29. sep 2011

@mwt ak si v sukromnej ambulancii, tak to je normalne. ja platim 90 eur ako normalny rocny poplatok, ked otehotniem tak + nejakych 20 eur

red_kika
29. sep 2011

@marcovka1 to ste sa 8 rokov pravidelne snazili???

lenkadovolenka
29. sep 2011

@lenka112 len vtedy človek skutočne prehral, ak sa vzdal - mysli na to 😉

lenka112
29. sep 2011

@lenkadovolenka Snažím sa, len niekedy je to také ťažké. ☹

slnieckko
29. sep 2011

aj ja sa k vam pridam 🙂 pred 3 mesiacmi som vysadila HAK, prihlasila som sa na dpo... tak pred 2 tyzdnami sme sa konecne rozhodli ze sa nebudeme branit takze sme len na zaciatku, ziadni dlhodobi snazilci 😵 zacala som brat kyselinu listovu... viete poradit ci treba brat aj nejake ine vitaminy?

lejduska
29. sep 2011

@mwt a aku mas poistovnu? niekedy to aj od toho zavisi, ako aj od kazdeho sukromneho lekara. ja som tiez menila a nvm ci som nespravila chybu prave kvoli gynde

lenkadovolenka
29. sep 2011

@lenka112 chápem....ťažko ti na to niečo napíšem, slová tu moc nepomôžu, ale je dobré, že más oporu v manželovi a rodinke....napíšem Ti vtip: Plešatý sa smeje hrbatému: ,,Ty čo máš v tom batohu?" a hrbatý na to: ,,Tvoj hrebeň ty k*k*t" 😀 😀 😀 😀

red_kika
29. sep 2011

@slnieckko my sme tak isto na tom, minuly mesiac bol prvy ked sme sa "trafili" na plodne dni, zial nevyslo
beriem femibion 800 a bio care (ci jak sa to vola). pocula som aj ze alchemilkovy caj pomaha. pila som ho teraz od 1DC az do dnes, dnes zajtra by mala byt ovu.. tak uvidime ci pomohlo

mwt
29. sep 2011

@lejduska ahojky, no poistovnu mam klasicku vseobecnu, s ktorou maju zmluvy, takze nechapem.... podla mna tam je to skor sposobom, ze ak tam chces byt vysetrovana, vedena, tak zaplat rocny poplatok.... hoci nemusis z toho ani nic vyuzit

lejduska
29. sep 2011

@mwt to je hrozne co pises a stretavam sa s tym stale viac avsak ked lekar nema zmluvu s poistovnou. ja idem z dovery kde nebol problem do unionu (kvoli zubarke) a ked nahodu bude daco a budem musiet platit tak sa asi hodim o stenu., a neskusis ist k inemu radsej ved je to palka

sweetlemon
29. sep 2011

@slnieckko
@marcovka1 vitajte babule, prajem skore tehu 🙂 podla mna na zaciatku staci papat vela zdravych veci ako zeleninky a ovocia. ak ste ale skor zastancom normalnej stravy 😀 tak potom kyselinu listovu 🙂 a myslim, ze na zaciatok to staci, ak teda nemate ziaden zdravotny problem. ja mam femibion. akurat ze som 3kila pribrala od zaciatku snazenia a faaaaaakt to citim, kedze ja som dost tenka 🙂

@mwt gratulujem k niecomu maaaaaaaalinkemu na monitore 🙂 🙂

lenka112
29. sep 2011

@lenkadovolenka Spočiatku som nato nemohla ani pomyslieť a nechcela som tomu veriť, ale s odstupom pár týždňov som sa s tým musela zmieriť a ísť ďalej. Aj keď stále sa nájde nejaka ta slaba chvilka.

mwt
29. sep 2011

@lejduska no ano rozmyslam o tom, avsak co surfujem zatial na nete, vsade som nasla gynekologicke ambulancie, co su nestatne....a popravde na forach tiez nevidim ze by tu niekto vobec poznal dobreho gynekologa v BA

marcovka1
29. sep 2011

@red_kika no ano tak dlho a to som nikdy nebrala ziadne lieky..myslim antikonce.vraj to bolo o psychike,lebo s mm sme obaja v pohode 😉

lejduska
29. sep 2011

@mwt neni to lahke, prajem ti vela zdaru pri hladani, neni predsa normalne tolko platit., ale zasa moja mama u statneho plati z aultrazvuk a ja u sukromneho nie, dost zaujimave

aadulik2110
30. sep 2011

@luka03 ďakujem veľmi pekne, to nebude až také jednoduché.... pracujem v školstve... a vždy sa nájde nejaký ten pubertiak, čo sa chce predviesť pred spolužiakmi a nejakým spôsobom sa snaží vytočiť.... a doma.... manžel pomáha obskakuje, ale žijem u svokry spolu s 2 švagrovými a tie obskakovať nebudú....

sweetlemon
30. sep 2011

@foaji halo halo, tak ako? kedy planujes robit znovu testik? ci uz si robila? dufam, ze uz je ciarisko velka 🙂

sweetlemon
30. sep 2011

@red_kika dufam, ze ovulku ste uspesne vyuzili vcera 🙂 ozaj, a pozitivny ovu testik si mala len ten jeden den ci aj potom?

red_kika
30. sep 2011

@sweetlemon nic sa nedialo.. namiesto toho sme sa pohadali

raza
30. sep 2011

juchú, ženy, ide víkend 😀 😀 😀 prajem vám, aby ste ho mali čo najlepší a krásne snažilkovanie 😵

aadulik2110
30. sep 2011

@sweetlemon čajíky pomáhajú a mne ešte pri kŕčoch pomáhalo suché teplo
a nepapaj toľko sladkého, pokazia sa ti zúbky a zubný kaz tiež nie je nič moc pre bábo

sweetlemon
30. sep 2011

@raza tiez prajem krasne vikendove chvile, vlastne vsetkym 🙂
@aadulik2110 ano, lezala som v postielke zababusena, takze zrejme aj to pomohlo 🙂 no tie sladkosti...snazim sa posledne dni to obmedzovat, ale momentalne si nimi nahradzam cigy, takze je to docasne 🙂
@red_kika hm, to mi je luto :( dufam, ze dnes to date do poriadku a pekne sa udobrite...a udobrovanie sa najlepsie zaklincuje snazilkovanim 🙂

inak dnes som uvidela dooost zaujimavu pracovnu ponuku. tak som ju poslala drahemu. a on ze nech skusim, ked chcem. ze sak na matersku mozem ist hned po nastupe. ked som mu povedala, ze by som tam uz ostala dlhsie, tak mi povedal, ze "no urcite". ze najprv babo a o 2 roky najdeme dobru ponuku 🙂 tak som sa potesila, ze nevahal a hned vybral babo, uz sa tesim na ovulku 🙂 🙂

red_kika
30. sep 2011

@sweetlemon hmm sa mas,, moj je uplny opak......... prv nasporit peniaze, zaistit vsetko a potom baby.
nakopala by som ho niekedy. raz povie tak a raz onak
preto sme sa vcera aj pohadali. takze tak skoro baby u nas nebude 😠

foaji
30. sep 2011

@sweetlemon Čauky, mám toho v práci nad hlavu, tak budu dočítat až o víkendu 🙂 Testovat chci zítra. Jen nevím, co budu dělat, když najdu zas jednu čárku.. začíná mě to totiž unavovat 😖 Ani ne tak to snažení, spíš pravidelné užívání gynexu, pití kontryhele atd......jenže bez toho zas není ovulka a bez ovulky mimčo 😖

Ty už máš po mrše? 🙂

raza
1. okt 2011

@foaji budem držať päste 😉

foaji
1. okt 2011

23Dc, 13DPO a na testu pořád dušík, který je vidět jen po natočení. Je teda viditelnější než před 3mi dny, ale nadějně to nevidím.....